Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Anna krijgt haar zin - 13510 keer gelezen
Een fel, snerpend geluid wekte mij uit mijn slaap. Verwoed gaf ik een ram tegen de elektronische wekkerradio,
waarbij het onding van mijn nachtkastje op de grond viel.
Ik vloekte en rekte me uit. Het tintelende, bonkende gevoel in mijn gleufje deed me vermoeden dat ik van seks
gedroomd had. Mijn hart roffelde in mijn borstkas.
Beneden hoorde ik de doffe geluiden van mijn vriend achter de computer. Hij zocht zijn heil op pornosites, ik wist
het, hij wist dat ik het wist, toch zwegen we hardnekkig in alle talen tegen elkaar.
We waren al lang uitgepraat, Erik en ik, wat mij betreft, en zeker op het seksuele vlak. Hij gaf geen enkel gehoor aan mijn seksuele wensen, dus van mij hoefde hij helemaal niets meer te verwachten. "Ik word bang van je, Anna," had hij een paar weken geleden gehuild. "Ik voel me verder van je verwijderd dan ooit, ik kan je niet liefhebben als ik je steeds pijn moet doen. Ik trek het niet meer, ik wil je zachtjes en teder beminnen, maar jij duwt mij steeds weg."
Ik verborg mijn verachting voor hem, nam hem in mijn armen en troostte hem niet gemeend. Het zou andersom
moeten zijn. Hij zou mij moeten troosten, met een zekere verachting, nadat hij me helemaal afgeneukt en gepijnigd had tot mijn gezichtje betraand en van pijn vertrokken was. Hij had gelijk. Ik was verder van hem verwijderd dan ooit.

Ik pakte mijn agenda van mijn nachtkastje en bekeek mijn dagplanning. Omdat ik accountmanager van een grote
verzekeringsmaatschappij was en zodoende veel op de weg zat, was ik zelden met etenstijd thuis, hetgeen mij uitmermate goed uitkwam gezien de huiselijke omstandigheden.
Een siddering ging door mijn gleufje toen ik zag dat ik om vijf uur een zakelijk etentje had met Max, de directeur van een middelgroot financieël/juridisch adviesbureau, een grote klant van ons.
De lange en slanke doch gespierde gestalte van Max doemde in mijn gedachten op. Ik sloot mijn ogen en kneedde
zachtjes mijn linkerborst. Mijn hart sloeg steeds sneller, ik ontdeed me in een soepele beweging van mijn zwarte, satijnen nachtjurkje en liet het op de slaapkamervloer vallen. Ik droeg geen slipje.
Vlug liep ik naar de badkamer, draaide de kraan open en nam een warme douche. Terwijl het warme water zachtjes mijn schouders en rug masseerde, liet ik mijn hand naar mijn gleufje glijden en vingerde mezelf, steeds wilder, steeds ruiger, terwijl ik fantaseerde hoe Max me van achteren penetreerde, keihard en meedogenloos, terwijl hij mijn ronde, witte billen rood sloeg met zijn sterke, vlakke hand. Ik kon mijn luide, hoge kreuntjes toen mijn orgasme me overviel niet onderdrukken.

Toen ik me had afgedroogd, terug de slaapkamer in gelopen was en naakt voor de kledingkast stond, vervloekte ik het feit dat ik geen man had die me 's ochtends vertelde wat ik moest aantrekken, met een blik in zijn ogen, zo vlijmscherp als een mes, die geen tegenspraak duldde.
Uiteindelijk koos ik voor een strakke, donkergrijze pantalon, mijn zwarte pumps met nikkelen naaldhak van acht centimeter lang en een zwarte, strakke coltrui. Onder mijn kleding droeg ik een zwart, kinky setje van Marlies Dekkers. Ik bekeek het resultaat in de grote spiegel aan de binnenkant van de kastdeur. De coltrui in combinatie met de voorgevormde beha eronder deed mijn toch al grote borsten extra mooi uitkomen. De strakke pantalon, die nogal hoog in de taille zat, benadrukte mijn zandloperfiguur, mijn in verhouding smalle taille, mijn ronde, vrouwelijke heupen en romige dijen, mijn ronde, dikke billen en de lichte welving van mijn venusheuvel. Als je goed, heel goed zou kijken, zou je daar onder mijn lipjes ietsjes zien aftekenen.
Voor de spiegel maakte ik mezelf licht op. Ik had een bleke huid, volle, rode lippen en grote blauwe ogen. Echt veel make-up had ik niet nodig, toch wou ik er vandaag perfect uit zien. Ik kneedde wat verstevigende mousse in mijn van nature rode, wild golvende halflange haar, dat mijn ronde en jonge gezichtje omlijstte en prachtig afstak bij mijn blanke huid. Ik fantaseerde dat ik voor Max stond, en hij met een dominante blik om me heen liep en me van top tot teen keurde.

De dag kroop voorbij, ik geloof niet dat de tijd ooit zo langzaam gegaan was. Naarmate de klok dichter naar de vijf uur tikte, werd ik steeds opgewondener. Hoewel ik wist dat de kans bijzonder klein was dat er iets zou voorvallen tussen mij en Max, onder werktijd nota bene, mocht ik er toch wel over fantaseren?
Het was drie uur en ik moest nog naar een klant in een dorpje twintig kilometer verderop, een financieel adviseur bij de Postbank, die bijzonder vervelend was en altijd de meest niet te beantwoorden juridische vragen stelde, waardoor ik steeds weer beroep moest doen op mijn supervisor.
Zoals altijd liep het uit, en tegen half vijf was ik er pas klaar. Ik sprong in mijn auto, startte en reed direct weg.
Met honderdtwintig kilometer per uur raasde ik over een landweggetje, de snelweg vanwege de beginnende files ontwijkend, terug naar Amsterdam, waar ik in restaurant "Klein Kalfje" met Max had afgesproken.

Max had al gereserveerd, een klein en knus tafeltje voorzien van twee dikke, bordeaurode kaarsen en een dieprood tafelkleed dat tot de grond reikte. Ik nam plaats, Max liet op zich wachten, want het was al tien over vijf.
Ik bedacht me hoe Max plaats zou nemen, ik hem louter verleidelijk aan zou kijken, om vervolgens onder het tafelkleedje te verdwijnen, verwoed aan zijn broek te trekken, zijn riem los te maken, deze om mijn hals vast te maken, zo strak mogelijk, het uiteinde aan hem aan te reiken, ik zou zijn geslacht uit zijn broek halen en hem zachtjes afzuigen, steeds sneller, terwijl hij door middel van zijn riem zou bepalen wanneer ik mocht ademen en wanneer alle lucht me ontnomen werd. Hij zou mijn zachtje, warme mondje volspuiten met zijn warme zaad, en het zou over mijn volle lippen, langs mijn kin, naar beneden druipen.
Een diepe stem liet me opschrikken uit mijn fantasie. "Anna Peters."
Max stond voor me, in vol ornaat, zijn lange gestalte dreigend voor me, ik voelde me klein worden in mijn stoel, onbeduidend en nietstoedoend in zijn schaduw.
Ik schraapte zachtjes mijn keel. "Hallo, Max," zei ik, de neiging om "Meester Max" te zeggen onderdrukkend.
Max nam plaats. "Heb je jezelf nog niks te drinkien in laten schenken?" vroeg hij, iets verbaasd. "Mijn vorige afspraak liep wat uit, vandaar dat ik wat later ben."
Het liefst zou ik zeggen, O Max, mijn Meester, ik voel me vereerd dat U mij heeft laten wachten, smachtend naar U, ik heb mijn gleufje steeds natter voelen worden in Uw afwezigheid, een bonkende opwinding trok erdoorheen bij het idee dat U mij op U laat wachten, nederig als een slaafse slet.
In plaats daarvan zei ik schaapachtig: "Geeft niets hoor."
Max bekeek de kaart, ik bekeek hem. "Wat ga jij bestellen?" vroeg hij me.
Ik had de kaart nog niet aangeraakt. Ik wou dat Max uitkoos wat ik zou eten deze avond, hij zou bepalen wat ik at, ongeacht of ik het nu lustte of niet, en ik zou het eten, ja, eten zal ik, al dan niet met lange tanden, met het uiteindelijke doel om mijn Meester te dienen, te doen wat hij me opdroeg, o Max, wees alsjeblieft een vent, tem mij, maak me je slet, je slaaf, alsjeblieft Max, bepaal mijn leven, om te beginnen bij deze avond, bepaal wat ik zal eten.
"Doe mij maar wat jij neemt," zei ik zachtjes, hem uitdagend in zijn ogen kijkend, hopend dat hij de hint zou oppikken.

We namen het zakelijke gedeelte door. Het liep al tegen zevenen toen dat achter de rug was. Max zakelijke, harde buitenkant verzachtte iets en we maakten grappen over wederszijdse lastige klanten, die we beiden bij naam en dossiernummer kenden. Max bestelde twee glazen wijn voor ons, zonder me eerst te vragen of ik wel alcohol dronk, wat ik dus eigenlijk niet deed, maar voor Max en deze speciale avond maakte ik een uitzondering.
Na twee wijntjes werd Max persoonlijker. Hij vroeg me of ik getrouwd was, of kinderen had misschien.
Ik vertelde dat ik twee jaar getrouwd was met Erik, maar dat wat mij betreft de relatie op knappen stond. De reden vertelde ik er niet bij. Omdat ik nooit dronk, hakten de twee glazen rode wijn er behoorlijk in. Ik voelde me tipsy, en toen ik opstond van tafel om naar het toilet te gaan, voelde ik me wankelen.
Ik zat op het toilet, hoewel ik niet hoefde te plassen. De spanning was te groot geworden, ik moest ontladen.
Ik vingerde mezelf vluchtig en fantaseerde hoe Max het damestoilet zou binnenkomen, geruisloos, voor me zou komen staan, zijn -in mijn gedachten- enorme geslacht uit zijn broek zou halen en me er aan mijn haren naartoe zou trekken. Hij zou zijn lul achterin mijn keeltje rammen, terwijl ik bijna zou moeten kokhalzen, en als hij stijf genoeg zou zijn zou hij me aan mijn haren omhoog trekken, van die toiletpot af, ruw omdraaien, voorover duwen, tegen de betegelde muur aan, en me van achteren nemen, ruig en genadeloos, hij zou me nemen als een hond, terwijl zijn sterke handen zich om mijn keel zouden sluiten.

Wankel van de wijn en het zeer intense orgasme begaf ik me terug naar het tafeltje.
Ik nam plaats. Een stilte viel tussen mij en Max in. Ik begon me steeds ongemakkelijker te voelen, mijn slipje was doorweekt en het voelde nu koud en nat tussen mijn benen. De zachte, warme welvingen van de binnenkanten van mijn dijen kleefden aan elkaar door mijn zoete kutsappen die gedurende de gehele dag vrij waren gekomen.
Uiteindelijk verbrak ik de stilte. "En jij?" vroeg ik Max. "Ben jij getrouwd?"
Max stak een sigaret op en schudde zijn hoofd. "Nee, niet meer. Wel geweest. Mijn ex, waar ik overigens nog steeds nachtmerries van heb, was een echte feeks. Ik ben in pricipe tegen geweld tegen vrouwen, maar bij haar ben ik een paar keer over de schreef gegaan. Ze kon echt het bloed onder mijn nagels vandaan trekken."
Ik zag aan zijn vlammende ogen dat de woede weer in hem opwelde als hij aan zijn ex terug dacht. Het wond me mateloos op. Als ik haar was, had ik hem nooit laten gaan. Ik zou elke klap, met vlakke hand in mijn gezicht, vol liefde en trots incasseren, nederig en braaf, onderdanig in de puurste zin van het woord. Ik had hem nooit laten lopen. Hell no.
Max bestelde nog twee glazen wijn. Hierna was ik zo tipsy, dat ik schaapachtig lachte naar hem en niet meer kon stoppen. Mijn gedachten waren ongeordend en liepen door elkaar heen, als de harddisk van een gecrashte computer. Ik kon me niet meer focussen, raakte de controle kwijt. Neem me, Max, neem me hier op tafel, ik ben een sletje, gebruik me, sla me, verkracht me, verneder me, doe iets!
Ik was er niet zeker van of ik dit nu had gezegd, of alleen maar gedacht. De alcohol had me schaamteloos gemaakt, het kon me niks meer schelen.
"Kom, ik breng je naar huis, je kunt zo onmogelijk rijden," zei Max abrupt en stond op van tafel.
Hij haastte zich naar de bar, waar hij de rekening voldeed, en kwam snel terug, met een bezorgde blik in zijn ogen.
Ik merkte dat ik nogal wat bekijks trok van andere gasten, sommigen keken me gegeneerd aan, anderen ontweken mijn blik juist uit alle macht.
Max escorteerde me naar buiten, richting zijn auto, en opende het portier voor me. Ik stond nu recht tegenover hem en keek hem diep in zijn ogen. Ik deed een stap vooruit. Omhelsde hem, likte langs zijn gezicht, ik likte zijn oorlel, kuste hem op zijn mond, wurmde mijn tong naar binnen en zoende hem innig. Aarzelend zoende hij terug. Dit duurde echter niet lang, al snel duwde hij me van zich af. "Anna, dit kan niet..."
De hele rit terug naar huis zat ik zwijgend naast hem in de passagiersstoel.

Ik trof een koud, donker en leeg huis aan. Erik was nergens te bekennen.
Te moe om me vernederd of beschaamd te voelen liet ik me op de bank vallen en staarde ik voor me uit in het donker. Ik doezelde weg.
Net toen ik wegzakte in mijn roes, hoorde ik een sleutel omdraaien in de deur, gevolgd door een harde klap.
Erik kwam de woonkamer binnen en drukte het lichtknopje in. Ik kneep mijn ogen tot spleetjes in een poging het felle licht, dat pijn deed aan mijn ogen, af te wenden.
Erik had een vreemde blik op zijn gezicht. "Hey," zei ik verbaasd. "Waar kom jij zo laat vandaan?"
Hij keek me verbeten aan. "Van de parkeerplaats van restaurant "Klein Kalfje." Zegt dat je iets, Anna?"
Een golf van schrik trok door me heen. Had Erik alles gezien?
Ik besloot te doen alsof er niks gebeurd was. "Ja, en?" vroeg ik brutaal.
"Vieze slet!" beet Erik me toe. "Een beetje staan zoenen met een ander, hè? Ik zit toch wel thuis op je te wachten. De carrierevrouw uithangen, die er scharreltjes op na houdt buiten de deur omdat haar eigen man niet aan haar behoeften voldoet, hoer dat je er bent!"
Ik had Erik, altijd rustig en gereserveerd, in gedachten noemde ik hem "dweil van een vent", nog nooit zo gezien.
Het maakte me een beetje angstig, angstig voor wat komen ging, angstig voor onze relatie.
Erik liep naar de bank en sleurde me er aan mijn haren vanaf. Ik viel op de grond, mijn rug kwam tegen de glazen salontafel en ik gilde het uit van de pijn. Hij viel bovenop me.
Hij sloeg me in mijn gezicht, met vlakke hand, drie keer achter elkaar. Mijn wangen brandden van pijn. Ik begon te huilen. "Alsjebielft Erik, doe me geen pijn, laten we erover praten, als volwassen mensen..."
"Praten?!" schreeuwde Erik uit, terwijl hij me nog een klap in mijn gezicht gaf. "Ik praat niet met hoeren! Ik zal je een lesje leren, vieze hoer, om mij zo te bedriegen!"
Hij greep naar mijn hals, en rukte in één keer mijn coltrui kapot, de hals aan flarden, en hij trok door tot mijn trui in twee helften langs mijn lijf bungelde.
"Ben ik niet goed genoeg voor je, teef?" brulde Erik, en hij sloeg me opnieuw in mijn gezicht. Mijn hart raasde bijna mijn borstkas uit. Ik kon niet geloven dat hij me dit aandeed.
Ik hield mijn armen beschermend voor mijn gezicht en huilde. "Erik, alsjeblieft..."
"Erik, alsjeblieft," bootste hij me sarcastisch en zeer overdreven na. "Ik zal je wel eens laten zien hoe goed ik ben, teringhoer! Dit wou je toch? Je wou toch dat ik je pijn deed?"
Hij probeerde mijn beha stuk te trekken, maar de kwaliteit van Marlies Dekkers liet dit niet toe. Hij schoof hem omhoog, en greep naar mijn grote borsten. Hij kneep erin, zoveel pijn had ik nog nooit aan mijn borsten gehad, en mijn ogen schoten vol.
Toen greep Erik naar mijn keel, en kneep, met één hand, terwijl hij met zijn andere hand de knoop van zijn spijkerbroek losmaakte en zijn -tot mijn verbazing- stijve geslacht bevrijdde.
Ik hapte naar lucht, maar Erik hield zijn sterke hand strak om mijn hals gesloten. Hij verplaatste zich naar voren, zodat hij op mijn borsten zat, waardoor me de lucht nog meer ontnomen werd. Hij greep zijn penis en wreef deze tegen mijn lippen. "Zuigen, slet," zei hij. Ik schudde mijn hoofd hevig en hield mijn lippen stijf op elkaar.
Erik sloeg me keihard in mijn gezicht, dit keer met zijn vuist, en ik gilde het uit van pijn. Hij maakte van deze gelegenheid gebruik door zijn lul in één keer achter in mijn keeltje te rammen. Ik proefde de zoutige smaak, vaag vermengd met de smaak van urine, en kokhalste. "O, kun je het niet aan, teefje?" vroeg hij spottend.
Hij trok zijn pik terug en sloeg me ermee in mijn gezicht. O God, ik merkte dat mijn kutje op nieuw vochtig werd, wat ik heel vreemd vond gezien deze situatie. Dit was geen SM-spelletje, dit was menens, Erik was doorgedraaid, ik was overgeleverd aan een gek, mijn eigen vriend, die zo boos leek dat hij in staat was me te vermoorden, hoe kon ik in Godsnaam opgewonden raken van zoiets?
Erik rukte enkele keren aan mijn broek, die over mijn benen schoof. In één ruk trok hij de broekspijp van mijn rechterbeen. Hij kwam op me liggen, duwde ruw mijn benen uit elkaar en stootte in één keer zijn stijve penis in mijn natte gleufje. Hij stootte zo hard, zo onverbiddelijk, dat de tranen in mijn ogen sprongen.
"Erik, je doet me pijn, alsjeblieft, zachter, je doet me pijn!" huilde ik. Erik lachte gemeen. "Dit wou je toch, sletje?! Je wou toch dat ik je keihard pakte, je pijn deed, je vernederde? Hier heb je het," zei hij, terwijl hij doorstootte, "je hebt het verdiend, sloerie!"
Hij neukte me hard en diep, terwijl hij me af en toe een klap in mijn gezicht gaf, of mijn keel zo hard dichtdrukte dat ik dacht dat ik zou stikken, en hem dichtgedrukt hield, tot mijn ogen uitpuilden en ik paars aanliep, en dacht weg te gaan geraken, duizelig en licht in mijn hoofd raakte, en op het moment dat ik het op wou geven, dacht dat ik zou gaan sterven, liet hij los, en liet me naar lucht happen, en ik zag aan de blik in zijn ogen dat hij hier een sadistisch genoegen in schepte.
De pijn in mijn gleufje vervaagde en veranderde in een branderig gevoel, dat op zijn beurt plaatsmaakte voor puur en intens genot zoals ik dat nog nooit meegemaakt had.
Erik besliste wanneer ik wel en niet ademde, zijn van haat verwrongen gezicht boven me, de zweetdruppeltjes die langs zijn voorhoofd parelden en op mijn betraande gezichtje terecht kwamen, zijn keiharde, beukende pik in me, ik hield het niet meer, ik kreeg geen lucht meer, ik...ik...
Ik kwam zo hard, zo intens klaar, dat het mijn gleufje uit spoot. Ik spoot zo krachtig klaar, dat Erik's pik eruit geduwd werd, maar ik liet mijn orgasme niet remmen, ik greep naar mijn clitje en vingerde mezelf ruw, terwijl het zoete vocht uit me spoot en later overging in stromen. Erik keek verbaasd toe, maar hij trok wel aan zijn pik, hij had namelijk op het punt gestaan om mijn gebruikte, verkrachte gleufje vol te spuiten, maar hij was zo verbouwereerd geweest door mijn plotselinge orgasme, dat het het zijne geremd had.
Mijn orgasme ebde langzaam weg, en ik kwam overeind, dankbaar ging ik op mijn knieeën zitten voor Erik en nam zijn stijve lul in mijn mond. Ik zoog, zoals ik nog nooit gezogen had. Ik zoog zachtjes, afgewisseld met iets harder, ik likte van zijn ballen naar zijn eikel, draaide rondjes om zijn eikel met mijn tong terwijl ik hem zachtjes aftrok, pakte tegelijkertijd zijn handen en zette die op de zijkanten van mijn hoofd en gebood hem zonder woorden me ruw in mijn mond te neuken. Erik hield het niet lang vol. "O sletje, geile onderdanige teef van me, ik ga je bek volspuiten!" Zulk ruw taalgebruik had ik nog nooit van hem gehoord.
Erik spoot een aantal stralen warm en lodderig zaad achterin mijn keeltje, en ik slikte alles braaf door. Tranen stroomden over mijn wangen toen ik me er bijna in verslikte.
Uitgeput liet hij zich naar achteren vallen, en ik vleide me tegen hem aan. Hij sloeg zijn armen om me heen.
"Ik wist niet dat ik dit in me had, Anna," fluisterde hij. "Maar ik heb nog nooit zoiets geils meegemaakt."
"Ik ook niet," antwoordde ik. "Maar één ding weet ik wel," zei ik zachtjes, en tilde mijn hoofd op en keek Erik recht in zijn staalblauwe ogen aan. "Ik zal nooit meer iemand anders willen."
En dat meende ik. Oprecht.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners