Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Anousch, een mooie slavin, geboren voor lust (1) - 11975 keer gelezen
Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Suzy en nu alweer 4 jaar getrouwd met mijn lekkere vent, Evert, en daar weet ik alles van. Wij wonen in een flat op 8 hoog met ruim uitzicht op mooie weilanden. Evert is 31 en ik ben 28 jaar en wij zien er, als ik het zelf mag zeggen, aantrekkelijk uit. Aan kinderen denken we nog helemaal niet, want we willen eerst volop van het leven genieten. Evert is ict-techneut (zo zegt ie zelf) bij een ict-bedrijf en ik werk als cheffin op een groter reclamebureau. En zo is een jaar geleden iets begonnen, waar we nog steeds geen spijt van hebben

Ons leven is niet echt turbulent, maar we genieten er wel van. Ons seksleven is er een van ups en downs. Is het up dan zijn we niet meer tegen te houden, maar als het down is dan gebeurt er eigenlijk ook niets. Een jaar geleden zaten we dus typisch in een down-periode. Dat viel ons allebei op en we baalden daar allebei erg van. Toen we daar op zeker moment bij een lekker glaasje wijn en wat knabbeltjes eens over spraken, merkten we allebei dat we een nieuwe kick nodig hadden. Wij zijn allebei niet bepaald kieskeurig en willen zeker alles uitproberen. We hadden daarvoor al eens wat met SM geprobeerd en dat was ons erg goed bevallen. Beurtelings kunnen we de rol spelen van meester(es) en slaaf/slavin. Ook dat werd wat minder, omdat we eigenlijk niet goed wisten hoe en ook niet goed durfden om verder te gaan. En vérder gaan betekende dat we er een derde, een vrouw, in het spel wilden betrekken, maar we wisten toen niet hoe dat te regelen. Zelf heb ik ooit eerder wel eens in bed gelegen met een mooie meid. Dat was een heerlijke en mooie ervaring. Ik denk dat ik goed biseksueel ben. Evert weet dat. Zelf valt hij niet direct op kerels. Dus als er een derde bij zou komen zou het wel een vrouw moeten zijn.

Tijdens ons gesprek bedacht ik ineens, dat er bij mij op kantoor een aantrekkelijke meid rondliep. Niet zo lang geleden had ik haar aangenomen voor de administratie. Anousch heette ze. Toen ze solliciteerde voelde ik al een behoorlijke aantrekkingskracht, maar dat stopte ik toen snel weg, want ik was wel haar baas. Toen ik Evert hierover vertelde stelde hij mij plompverloren voor om Anousch voor ons plan warm te laten lopen. We wisten nu wel wie maar niet hoe. Er zou wel een moment komen. We konden toen niet vermoeden dat dat moment zo snel zich zou aandienen.

Vanaf dat moment hield ik Anousch scherp in de gaten. Zelf kleedde ik mij elke dag wat uitdagender dan normaal: blouse wat meer open, kortere rokjes en pumps met hogere hakken. Evert vond mij er lekker uitzien. De eerste keer op kantoor kreeg ik positief commentaar van de overwegend mannelijke collega’s. Anousch had wel een glimlachje rond haar mond gehad, maar zei verder niets. De andere meiden vonden het wel oké. Op zeker moment stelde ik Evert voor om vanaf dat moment ook mijn slipje uit te laten. Het was namelijk ook nog een warme zomer. Dat vond hij wel een geile gedachte geloof ik, want die avond heeft hij me wel een aantal keren stevig geneukt.

Dit was trouwens de eerste keer, dat ik ooit zonder slipje ergens naar toe ging, dus ik ben het eerst maar eens gaan proberen bij het boodschappen doen. Wat denk je, ik was hartstikke opgewonden en was dan ook vanzelf behoorlijk nat. En dan geen slipje aan, tja dat is vragen om natte benen. Je denkt natuurlijk dat iedereen het kan zien als je gewoon loopt, maar dat is gewoon flauwekul. Het zijn je eigen gedachten. Je moet natuurlijk oppassen als je je moet bukken of iets moet oprapen. In het begin doe je daar heel krampachtig mee. Pas veel later heb ik geleerd dat het misschien maar een paar mensen zijn die het opvallen. Nou, in het beste geval gaan die dan met een stijve lul of een kleddernatte poes naar huis en hebben ze nog wat te doen. De eerste dag op kantoor moest ik wel wat voorzichtig zijn. Ik wilde niet de mannen, maar wel Anousch opgeilen. Tenminste, als ze er van gediend was. Dat was ze zeker, zo bleek later.

Het was me opgevallen, dat zij de afgelopen dagen wat vaker en langer naar het toilet ging. Om dat uit te zoeken ben ik haar op zeker moment achterna gegaan en heb ik in de toiletruimte afgewacht wat er ging gebeuren. En wat ik al dacht. Er kwamen uit het WC-hokje andere geluiden dan normaal. Zij dacht echt, dat zij helemaal alleen en onbespied was in de toiletruimte en liet zich volledig gaan. Na verloop van tijd kwam ze het hokje uit en verstijfde, met een rode kop, van schrik toen ze mij zag staan. Ze probeerde hakkelend wat uit te leggen, maar ik snoerde haar bits de mond. “Ik had wel in de gaten, dat je regelmatig van je bureau weg was en naar het toilet, maar dat je dan heel gezellig met jezelf zit te spelen….”. Ze kleurde nog dieper rood. “Doe je dit vaker, Anousch?”, vroeg ik haar. “Ehh…nee,” zei ze, maar ik keek haar nog doordringender aan en deed een stap naar voren. “Ehh… ja, soms, Suzy”, zei ze met de ogen naar de grond gericht. Ik hield voor een halve minuut mijn mond om de spanning goed op te voeren. Anousch stond behoorlijk nerveus te draaien. “Weet je wel dat je dit doet in de baas zijn tijd”, snauwde ik tenslotte. “Hoe dacht je hier uit te komen?’, vroeg ik haar. Ze gaf geen antwoord. “Wel…?”, vroeg ik. “Weet ik niet”, zei ze en ze was nu zo rood als een biet. “Kijk me aan, als ik iets tegen je zeg”, zei ik, “ik weet het goed gemaakt. We praten hierover met niemand, het blijft tussen ons, maar ik zal nadenken over hoe dit goed gemaakt gaat worden door jou, begrepen?” “Ja, ik begrijp het”, zei ze heel beteuterd. “Overigens”, vroeg ik nu met een klein lachje om mijn mond, “ik hoop dat het allemaal de moeite waard was?”. Het viel me op, dat ze er verdomd lekker uitzag. Zelf voelde ik het behoorlijk kriebelen tussen mijn benen en ik had veel moeite om niet uit mijn rol te vallen. Ik zag dat haar tepels intussen, door de seksuele spanning die duidelijk merkbaar tussen ons was ontstaan, strak naar voren door haar T-shirt priemden. Maar ik probeerde er niet naar te kijken. Er viel wat spanning bij haar weg, want ze glimlachte en zei dat ze er veel van had genoten. “Ik ben blij dat je het zo wilt oppakken” zei ze zachtjes. “Ik wacht wel af wat er nu gaat gebeuren”. “Oké’”, zei ik, “ga nu terug en aan het werk”. Toen ze weg was ging ik zelf snel het toilethokje in, deed de deur op slot en als een razende wreef ik mij zelf naar een enorm orgasme.

Terug op de afdeling merkte ik dat Anousch mij nauwlettend in de gaten hield, maar ik deed net of ik dat niet zag. Ik gedroeg me normaal maar als er een mogelijkheid was liet ik haar genieten van mijn wat uitdagender houdingen. Zo liet ik mijn rokje wat hoger schuiven dan normaal. Dat moest ze wel kunnen zien, maar ook zij deed net alsof er niets aan de hand was. ’s Avonds vertelde ik dit aan Evert die mij vervolgens vroeg of het mij opwond. “Ja, bijzonder, ik geloof dat ik vanmiddag doorlopend een kleddernatte kut heb gehad”, zei ik. Evert pakte mij onder mijn rokje en voelde direct dat ik nog altijd droop. Terwijl hij zijn harde lul in mijn gleuf stootte, zei hij: “Morgen ga je het regelen hè. Probeer haar morgenavond al hier te hebben. Ik heb er geweldig zin in”. “Ik verzin er wel wat op. Joh, Anousch is volgens mij gewoon een geile meid die eens stevig onder handen genomen moet worden. Ze is misschien wel een type om haar af te richten als slavin. Dit onderdanige houding die ik vanmiddag bij haar zag… . “

Anousch is 26 jaar en is aantrekkelijk om te zien. Ik wist al dat ze geen relatie had, dus dat zat wel goed. Onder haar kleren was het volgens mij ook wel oké. Ze droeg altijd moderne kleren die goed bij haar teint en donkerbruine haar pasten. Halflang haar, dan eens in een staart, dan eens los achterovergekamd. Ze was slank met stevige ronde billen en haar tieten: volgens mij cup C, die ze niet bepaald wegstopte. En ze was altijd vrolijk. Behalve dan toen ik haar ‘betrapte’.

De volgende dag wachtte ik een goed moment af, net na de middagpauze. Ik liep naar haar toe en beval haar, met een paar dossiers onder de armen, mij te volgen. Zwijgend liepen we via de noodtrappen naar de kelder, waar het bedrijf een archiefruimte heeft. Daar komt normaal nooit iemand, behalve een paar medewerksters waaronder Anousch om dossiers op te bergen of op te halen. Dus het viel niemand op. In die ruimte aangekomen deed ik de deur op slot en opende de deur van een klein kantoortje achter in het archief. “Kom binnen”, zei ik vriendelijk tegen haar en ik deed achter haar ook deze deur op slot. Nu waren we vrijwel onvindbaar. Ik ging op de bureaustoel zitten en gebaarde haar dat ze moest blijven staan voor het bureau. “We moeten het er nog over hebben wat er gisteren is gebeurd en daar maatregelen voor nemen”, zei ik zo neutraal mogelijk. “Vannacht heb ik er over nagedacht. Ik denk dat je alles wat ik bedacht heb jou geen andere keuze laat dan te gehoorzamen, vind je ook niet?”, zei ik met wat scherpere toon. Ineens zag ik weer, dat ze onzeker werd, een beetje timide en ze knikte van “ja”. “Ik wil hebben dat je spreekt tegen mij, helder en met opgeheven hoofd en met twee woorden, begrepen?”, viel ik tegen haar uit. Inderdaad ging ze rechterop staan en keek mij recht in de ogen aan. “Ja, Suzy”, zei ze. “Mooi”, zei ik, “en als dit zo is vastgesteld ga jij nu het volgende doen. Kleed je uit!” Vastgenageld aan de grond keek ze mij met grote twijfel in haar bruine ogen aan. Maar ze durfde het toch niet aan om iets te zeggen of te vragen. Zelf was ik heel erg benieuwd hoe dominant ik kon overkomen en of ze mijn eisen zou accepteren. Het duurde maar een paar seconden toen haar handen naar de zoom van haar T-shirt reikten en die omhoogtrok, heel langzaam, als hoopte ze dat ik mij zou bedenken. “Het mag wel wat sneller, je bent tijd aan het rekken” zei ik rustig. Ze trok haar shirt over haar hoofd, terwijl ik al naar haar tieten kon kijken. Die vielen mij voorlopig niet tegen. Ze droeg een zwart kanten beha met halve cups, wat ik niet direct achter haar gezocht had, maar het stond haar heel fraai. Ze stopte en dacht al genoeg te hebben gedaan. “Naakt”, zei ik rustig en bleef haar fixerend aankijken. Even leek ze besluiteloos, maar ze besefte dat ze echt geen enkele keus had. Rustig haakte ze haar beha los en liet deze naar voren vallen waardoor haar tieten in hun volle glorie zichtbaar werden. Ik moest even slikken. Nu heb ik zelf een volle cup-B maat, maar dit waren wel heel mooie exemplaren en inderdaad zeker maat C. Niets opgeblazen, puur natuur priemden twee stijve tepels recht in mijn richting en wat ik tegelijkertijd zag: één tepel, de linker, met een piercing. Dit was nog meer dan ik had durven dromen. Deze juffer had zeker veel verborgen talenten! Zelf zijn mijn beide tepels gepierced met een mooie gouden ring, dus Anousch had nog wat in te halen.

Evert en ik vonden het wel een mooi en vooral een geil gezicht om piercings te hebben. We hebben twee jaar geleden besloten om het eens te proberen. Eerst ben ik begonnen met één tepelpiercing en dat viel reuze mee, waarna al snel de andere tepel aan de beurt kwam. Inmiddels heb ik ook door beide schaamlippen 2 ringetjes en één triangle piercing onder mijn clitoris door. Die was wat moeilijker, maar wow, ze waren en zijn het allemaal meer dan waard. Evert heeft zich ook niet onbetuigd gelaten en heeft ook in beide tepels een wat zwaardere ring. Daarnaast een pubic piercing net boven zijn pik, een guiche (net achter zijn zak) en een Prince Albert (een dikke ring door zijn eikel). Kan dat geen kwaad. Welnee, als je zó geneukt wordt en er wordt gespeeld met al die ringetjes dan is het genot nog veel heftiger en intenser. Dat kan ik je bevestigen.

Maar goed, Anousch liet zich intussen van haar mooiste (boven)kant zien. Ze pelde haar jeans van haar heupen af en vervolgens ging haar string tussen haar billen uit. Langzaam liet ze dit niemendalletje langs haar benen omlaag schuiven. Daar stond een ronduit schitterend mooie naakte vrouw, geen gram te veel vet, lange slanke benen, een mooie taille, volle, ronde billen. Het enige haar op haar lichaam was te zien op haar hoofd. De rest was kaal, zo dus ook haar kut. Ze stond daar doodstil op dezelfde plek en we spraken geen woord. Ik keek haar strak aan. Na een paar minuten van zwijgen en geen beweging stond ik langzaam op. Dit kostte mij wel moeite want mijn eigen kut was gezwollen en ik druppelde een beetje. Dit wilde ik voorlopig niet aan haar laten weten. Ik liep zwijgend naar haar toe, pakte haar polsen beet en legde zo haar handen in haar nek. Dit liet ze gewoon toe. Vervolgens liep ik rondom haar heen, terwijl ik haar goedkeurend van top tot teen inspecteerde. Zonder haar aan te raken drukte ik mijn neus in haar oksels om haar zoete, warme geur in mij op te nemen. Nadat ik voor haar was gaan staan en haar diep in de ogen keek, zakte ik langzaam op mijn knieën. Ik pakte haar enkels vast en dwong haar met enige kracht om in spreidstand te gaan staan. Haar benen stonden op die manier zeker 60 cm uit elkaar waarna ik – ook weer zonder aanraking - mijn neus in haar kruis drukte om haar zwoele geur van haar kut te ruiken. Wat ik rook was een en al seks en opwinding. Haar schaamlippen stonden al iets open en daar tussendoor zag ik al iets van vocht parelen. Het liet haar dus zeker niet onberoerd. Langzaam kwam ik weer omhoog, maar nu met mijn gezicht vlak langs haar heerlijke lichaam. Voorbij haar mooie tieten en ik had moeite om niet al meteen aan haar tepels te zuigen. Zo stond ik uiteindelijk rechtop met mijn gezicht minder dan een centimeter van de hare af en ik bleef zo zeker een minuut staan. Ik draaide mij om en liep terug naar mijn bureaustoel, waarop ik nu wat uitdagender ging zitten. Tijdens het zitten schoof ik met een nauwelijks te merken beweging mijn rokje omhoog, zodat ik op mijn blote billen zat. Het rokje bedekte nog wel mijn kut, dus Anousch kon nog niets zien. Ik keek haar aan. Na al die minuten van zwijgende stilte verbrak ik die. `Blijf staan zoals je nu staat en masseer met je linkerhand je kut en blijf mij aankijken`. Ze werd in één keer vuurrood en dat stond haar schattig. Nog liever zag ik ook haar kontje zo mooi rood, maar dat was voor later. `Waar wacht je op`, vroeg ik haar gebiedend. Langzaam bracht ze haar linkerhand naar haar kruis en met haar wijsvinger gleed ze langzaam maar heel zeker naar haar spleet. Niet lang daarna begon ze zichzelf te vingeren en ik merkte dat ze snel opgewonden werd. Het kon niet anders dan dat ze stond te genieten ondanks de situatie. Haar ademhaling ging sneller en ze begon vervolgens ongegeneerd te hijgen. `Ga door`, zei ik, `maar je mag niet klaarkomen, begrepen`. Op dat moment schoof ik mijn blouse opzij waardoor mijn tieten naar buiten kwamen en ik begon aan mijn piercings te trekken. De ogen van Anousch werden groot van verbazing, maar ze was te geil geworden om wat te zeggen. Met één hand schoof ik mijn rokje omhoog waardoor ze recht in mijn eveneens geschoren kut kon kijken en ook daar enkele ringetjes kon ontdekken. Ik kreeg het idee dat ze hierdoor nog geiler werd en tegen een orgasme aanzat. Nogmaals zei ik tegen haar dat ze zeker niet mocht klaarkomen en mij moest blijven aankijken. De sfeer werd bijzonder broeierig en dit alles had mij uiteraard ook niet onberoerd gelaten. Ik vingerde mijzelf heftig terwijl ik strak naar de kut van Anousch bleef kijken. Toen ik een orgasme voelde aankomen en ik merkte dat Anousch op haar toppen van haar kunnen zat stopte ik abrupt, liep naar haar toe en trok met een ruk haar hand uit haar kut en plaatste die weer naast de andere hand in de nek. `Genoeg`, zei ik, `je gaat nu eens wat nuttigs doen`. En verder praat jij alleen maar als ik je iets vraag en je spreekt mij in het vervolg aan met ‘Meesteres Suzy’ als wij alleen zijn en niet door anderen kunnen worden gehoord”.

Dit alles was pas in een klein kwartier gebeurd. Dus we konden nog wel even verder voordat onze afwezigheid begon op te vallen. Ik deed langzaam mijn blouse uit, gevolgd door mijn minirokje. Weer had ze die verbazing in haar ogen. Maar ik zag ook geilheid. Ze verslond mijn lichaam en had vooral aandacht voor mijn piercings. Ik ging op mijn rug op het bureau liggen met mijn billen net tot de rand en plaatste mijn benen ver uit elkaar met de voeten ook op de rond. “Kom hier tussen mijn benen staan, ga op de knieën zitten en hou je handen in je nek. Lik mijn kut. Daar zul je nu wel zin in hebben.” Sneller dan ik had gehoopt zat ze op de aangewezen plek tussen mijn benen en drukte haar hoofd in mijn kruis. Dit moment zal ik nooit meer vergeten. Je slavin die voor de eerste keer je kut gaat aflikken en afzuigen! Toen ze haar tong zachtjes van onderen naar boven over mijn snee liet gaan ging er een siddering door mij heen. Ik voelde dat er nog maar weinig nodig was om klaar te komen. Ineens begon Anousch als een ongetemde mijn kut onderhanden te nemen, waardoor mijn kutvocht begon te stromen. “Alles oplikken en niets verspillen”, kreunde ik tegen haar. “Drink mijn nektar!”. Ze liet zich niet bepaald onbetuigd en likte alle vocht op en ondertussen drukte ze haar tong ook telkens weer diep in mijn kut die al ver openstond. Ineens was het er. Ik kwam zeer heftig klaar en moest oppassen niet al te luidruchtig te zijn. Mijn kut stroomde over en Anousch deed inderdaad haar best alles op te drinken. Toen ik weer wat rustiger werd stond Anousch op en ging in de wachtstand staan: handen in de nek en met gespreide benen. Wow, dacht ik, die leert snel. “Wat vond je ervan”, vroeg ik haar, “vond je dit een ernstige straf voor een ernstig vergrijp?” “Nee, Meesters Suzy, dit kan ik goed hebben”. “Vind je dat we het hier maar bij moeten laten of heb je meer straf verdiend”, vroeg ik haar. “Nee, Meesteres Suzy, ik denk dat mijn vergrijp ernstig is en dat de straf voorlopig niet genoeg is”, zei ze met een twinkeling in haar ogen. Ik begon te lachen. “Daar ben ik het volledig mee eens. Dus het zal voorlopig niet ophouden, toch?” “Wat u wilt, Meesteres Suzy”. Oké, kom jij maar eens op het bureau liggen op je buik. Likkebaardend keek ik naar haar lijf toen ze uitgestrekt op het bureau lag. In een bureaulade vond ik een houten liniaal. “Zo, dit speeltje kan ik goed gebruiken op jou. Doe die lekkere billen van je maar eens een beetje omhoog dan kan ik er beter bij”. Zodra die heerlijke rondingen naar boven gingen gaf ik een stevige mep op haar linker bil. “Auwah”, riep ze. “Laten we één ding afspreken”, zei ik. “Ik deel hier de tikken uit en jij laat totaal niets van je horen. Elke keer dat je wat zegt of een kik geeft krijg je tien extra en harde tikken erbij, gesnopen?” “Ja, Meesteres Suzy”. Op dat moment drukte ik haar benen uit elkaar en gleed met een hand langzaam naar boven naar haar kruis. Ik drukte een duim tussen haar schaamlippen door en voelde meteen hoe nat ze was. Direct gevolgd door een tweede tik op haar rechter bil. Langzaam begon ik haar klitje te masseren en ze begon met haar heupen te draaien. “Stil liggen”, snauwde ik haar toe. En gaf direct twee harde meppen, maar ondertussen steeds sneller masserend. Haar billen werden door de voordurende meppen al heel snel purperrood en ik merkt dat ze op het punt stond van een heftig orgasme en daar hield ik haar zeker tien minuten. Totdat ze lag te kermen van genot en ingehouden geilheid. Met een paar korte minder harde tikken met de liniaal op haar kut kwam Anousch tot een uitbarsting die zeker wel een minuut duurde. Ondertussen mepte ik er stevig op los en de striemen bleven als koorden op haar billen staan. Tenslotte stopte ik daarmee en drukte mijn lippen van achteruit op haar kut en zoog de kutlippen diep naar binnen. Dit bracht een heftige schok bij haar teweeg. Ik pakte ook haar klit met mijn lippen en zoog er hard aan. Hierdoor, zo zei ze later, kwam ze nog een tweede keer. Ik ging weer staan en bekeek het tafereel. Ik bedacht mij, dat nu wel de basis was gelegd voor een intensievere “samenwerking”. Ik hielp Anousch met opstaan, trok haar stevig tegen me aan en omarmde haar. Zij zocht mijn mond, drukte haar lippen op de mijne en drukte heftig haar tong bij mij naar binnen. “Dank je wel”, prevelde ze. “Dank je wel voor mijn straf”. Ik zei: “oh, maar ie straf is nog niet voorbij. Ik wil je voor vanavond bij mij thuis uitnodigen en voorstellen aan mijn man Evert. Om acht uur.” “Ja Meesteres Suzy”, zei ze. “Overigens, vanaf nu kleed je je in ons bijzijn alleen nog maar in minirokjes zonder slipje en blouses zonder beha. Ik wil je kunnen controleren en betasten wanneer ik dat wil en dan mag er zo min mogelijk tussen zitten. Dit gaat in vanaf nu. Dus geef je je slipje nu aan mij. Ik weet niet wat er gebeurde met haar maar ze had plots een bepaalde fierheid, een trots over zich. Met een resoluut gebaar gaf ze mij haar string. “Kleed je aan”, zei ik, “en ga maar alvast aan het werk. Ga eerst even naar het toilet, om jezelf en je kut op te frissen. Denk eraan, dat je daarna niet meer aan je kut mag zitten en mag klaarkomen zonder mijn toestemming. Als je collega’s vragen je bent geweest zeg je dat je een vergadering had o.a. met mij, oké. Anousch kleedde zich aan, d.w.z. ze had alleen maar haar jeans, haar T-shirt en haar schoenen aan. Je kon er niet echt omheen kijken: haar tepels stonden nog steeds stijf en drukten door het dunne stof. Ik had daar natuurlijk geen moeite mee en wist dat haar mannelijke collega’s dit ook zou opvallen. Nee, Anousch had talent en kon goed worden opgeleid tot slavin en misschien wel tot lustslavin of toiletslaaf. Anousch pakte haar dossiers weer onder de armen en na een stevige tongzoen en nadat ik haar had gedwongen nog even mijn tepels te zuigen liep ze het kantoortje uit, mij nog altijd naakt achterlatend.

Het was volledig stil in de ruimte en terwijl ik nog even met mezelf aan het spelen was meende ik wat geluid te horen van achter de deur, maar ik deed net of ik daar niets van merkte. Als er mensen waren, konden ze toch het kantoortje niet in want die zat van binnen op slot. En als ze door het sleutelgat zaten te loeren dan waren ze ook op zoek naar lekkere dingen. Nou, in dat geval konden ze het krijgen. Jammer dat ik niet wist wie het was. Nadat ik, mij draaiend richting deur, nog eens heftig was klaargekomen, hoefde ik alleen maar mijn rokje, blouse en schoenen aan te doen. Ik zag, dat er nog vlekken geil van Anousch en mij op het bureau lagen, maar die zouden wel opdragen. Ik trok de deur open, deed het licht uit en ging terug naar mijn kantoortje op de afdeling. Daar zag ik Anousch die weer volop aan het werk was en mij zo nu en dan steelse blikken toewierp. Vlak voordat ze naar huis zou gaan riep ik haar nog even bij in het kantoortje. Er was bijna niemand meer op de afdeling. Toen ze binnenkwam en de deur dichtdeed eiste ik van haar dat ze mij haar kut toonde. Ik moet zeggen, dat ze al tamelijk geroutineerd reageerde. Met een snel gebaar maakte ze haar jeans los, trok haar broek een stukje naar beneden en drukte soepeltjes haar onderbuik naar voren. Ik zag haar kut glinsteren. “Ben je nat”, vroeg ik. “Ja Meesteres Suzy, heel erg”, zei Anousch. “Heb je je kut of je tieten en tepels nog aangeraakt, nadat je je hebt opgefrist”, vroeg ik. “Nee, Meesteres Suzy”. “Oké, dan eis ik van je dat je nu zoveel mogelijk vingers in je kut steekt zodat er zoveel mogelijk geil aan zit en dat je dan je vingers aflikt. Daarna doop je je vingers nog eens in je zalige slettekut en dan bied je je drijfnatte vingers, zonder te morsen aan mij aan”. Ze keek me geil en strak aan en deed wat ik van haar verlangde. Met een sensuele uitdrukking likte ze haar geil van haar vingers. Toen ze nog eens sopte kwam ze met inderdaad drijfnatte vingers naar me toe en stopte haar vingers een voor een in mijn mond. Onderwijl vingerde ik haar kutje waardoor ze lichtjes begon te hijgen. “Heb ik je toestemming gegeven om van mijn gevinger te staan genieten? Hou daar nu mee op”. Zij hield wel op maar ik ging gewoon door. Haar geil was nu van haar vingers af. Ik stopte met vingeren heel abrupt. “Kleed je weer aan. Merk je nu, dat het omslachtig is om een broek te dragen om simpele opdrachten als ‘je kut tonen’ uit te voeren. Vandaar dat je alleen nog maar minirokjes mag dragen. Begrepen?” “Ja, Meesteres Suzy. “Ga nu naar huis, kleed je volgens ons voorschrift en ik zie je om acht uur bij mij thuis. Geen minuut eerder of later, Begrepen?” Ja Meesteres Suzy. Ik drukte mijn tong diep in haar mond en tongde haar innig. Ik fluisterde in haar oor, dat ze een prima slavin was en we nog fijne tijden tegemoet zouden gaan. Ook dit beaamde ze, waarna ze vertrok.

Ik kon niet wachten en belde Evert op, dat hij alles in gereedheid moest brengen. Ik vertelde hem in het kort wat er die middag was gebeurd en hing op. De werkdag zat er op, het was nu tijd voor (nog meer) fun.

{wordt vervolgd}


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners