Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Avondje uit - 3753 keer gelezen
Avondje uit Voor het eerst in weken besluit ik een avondje uit te gaan. Zoals meestal ga ik naar mijn stamkroeg, omdat ik weet daar de meeste bekenden tegen te komen. Na een pilsje te hebben besteld kijk ik rond. Ik zie helaas geen bekenden. Wel wordt mijn aandacht getrokken door 2 aantrekkelijke dames die samen aan de bar hangen. De ene dame heeft hoge zwarte laarzen aan. Verder draagt ze een kort zwart leren rokje en een strak zwart hemdje. Aan haar priemende tepels te zien draagt ze geen bh. De andere dame draagt hoge rode laarzen. Daarboven een rafelige afgeknipte spijkerbroek en een wit t-shirt.

Ook de tweede dame heeft haar bh thuis gelaten, waardoor ik de prachtige ronde vormen van haar borsten kan bewonderen. Ik durf beide dames eerst niet te benaderen. Na twee extra pilsjes trek ik de stoute schoenen aan. Ik stap op beide dames af en vraag verlegen of ze wat van me willen drinken. Ze stemmen toe, maar vragen me verder niet meer het initiatief te nemen. Waarom wordt me pas later duidelijk. De dame met zwarte laarzen blijkt Rita te heten. De naam van haar vriendin is Eva. We praten nog wat. Het blijkt prima te klikken. Na ongeveer een uur vragen Rita en Eva me mee te gaan naar hun huis.


Het is gezellig, dus waarom niet. Daar aangekomen wordt de sfeer grimmiger. Rita en Eva vertellen meesteressen te zijn. Probleem is dat hun vorige slaaf is weggelopen. Ze zijn op zoek naar een nieuwe slaaf. Graag willen ze dat ik die rol op me neem. Ik weet niet wat ik kan verwachten. Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn angst dus ik stem toe. Wat dan volgt is onbeschrijflijk. Ik moet me direct uitkleden en gaan douchen. Als ik poedelnaakt terug kom in de kamer blijkt dat Rita en Eva zich in de tussentijd hebben verkleed.

Rita draagt nu hoge zwarte kaplaarzen met daarboven een zwart leren bodystocking. Eva draagt hoge rode kaplaarzen en een rode leren bodystocking. Eerst moet ik op mij knieŽn zitten en de laarzen van Eva en Rita likken tot ze weer fraai glanzen. Vervolgens moet ik met mijn buik op een tafel gaan liggen. Mijn handen worden met touwen vastgezet aan de tafel. Mijn benen worden aan de tafelpoten gebonden, zodat ik niet veel meer kan bewegen. Dan zie ik Eva een voorbeelddildo omdoen. Rita vraagt of ik wel eens wat in mijn kont heb gehad. Dit is niet het geval. Nou, zegt Rita, eens moet de eerste keer zijn. Eva gaat achter me staan en drukt zachtjes tegen mijn kontgaatje.

Mijn sluitspier is zeer strak dus er gebeurt eerst niets. Dan besluit Eva het iets harder aan te pakken. Ze drukt onverwacht hard door. Ik schreeuw het uit van de pijn als de dildo in mijn kont schiet. Mijn anus wordt flink uitgerekt. Vervolgens neukt ze me 5 minuten in mijn kont. Na de eerste pijnscheuten begint het te wennen en geniet ik van de neukbewegingen. Dan wordt ik losgemaakt en moet op mijn rug op een lange tafel gaan liggen. Mijn armen en benen worden weer vastgeketend aan de tafel, zodat ik geen rare dingen kan doen. Rita heeft nu de knoopjes onderin haar bodystocking losgedaan. Ze komt op mijn gezicht zitten.


Ik krijg de opdracht haar kutje te likken en haar clitje te bevredigen. Als ik het niet goed doe gaat ze op mijn mond zitten en drukt mijn neus dicht, waardoor ik geen lucht meer krijg. Een goede manier om snel te leren. Vervolgens wordt ik vastgeketend op een wiel. Rita draait me vervolgens op de kop. Zo hangend krijg ik opdracht het kutje van Eva te likken. Niet echt gemakkelijk. De kutsappen van Eva smaken echter heerlijk. Dat maakt veel goed. Als volgende stap wordt wordt de schijf weer recht gezet. Rita doet een condoom om mijn pik.

Ze heeft een hekel aan geknoei. Met een zweepje geeft ze enkele tikken op mijn pik. De tikken onder mijn ballen dreunen harder door. Mijn pik is inmiddels keihard geworden. Ik kom echter nog steeds niet klaar. Eva komt daarom met de terminator aanzetten (ik begreep tenminste achteraf dat het zo heette). Ze houdt deze tegen mijn pik en mijn ballen. Vooral de trillingen onder mijn ballen zijn best pijnlijk. Ik krijg dan ook tranen in mijn ogen. Ik probeer mij er tegen te verzetten klaar te komen. Na enkele minuten houd ik het echter niet meer.

Ik kom hevig kreunend en hijgend klaar. Het condoom zit vol zaad. Als afsluiting vraagt Rita zich af wat ze met het volle condoom zal doen. Ze vindt het zonde het kostbare eiwit zo maar weg te gooien. In het kader van het milieubeleid leegt ze het condoom daarom maar in mijn mond. Ik moet het wel doorslikken. Het smaakt nogal bitter. Na te zijn losgemaakt spreken we af elkaar vaker te treffen. Rita en Eva zijn nu goede vriendinnen van me. Samen gaan we regelmatig een avondje uit. Hoe een eenzaam begin van de avond toch nog een gezellig vervolg kan krijgen


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners