Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ballgag - 23435 keer gelezen
Voor het eerst dit jaar kon ik, na mijn verhuizing, buiten zitten. Ik ben een vrouw van rond de 30, grote stevige borsten, en op dit moment vrijgezel. Ook mijn buurvrouw was buiten gaan zitten. Zij, een vrouw van in de 40, was erg aardig. Al snel raakten wij aan de praat. Ik vroeg har, of het mogelijk was een kijkje in haar huis te nemen, om zo inspiratie voor mijn woning op te doen. Geen probleem, kom maar binnen. Eenmaal binnen viel mij haar inrichting op. Strak en veel leer. In de woonkamer stond een bank en een zitkussen. In dat kussen viel mijn oog op een bondage dvd. Oeps, sorry zie de buurvrouw. Geen probleem ze ik. Op de voorkant was een vrouw stevig vastgebonden met een grote rode ballgag. Zo, die zit stevig vast antwoordde ik. Hou je van bondage, vroeg mijn buurvrouw. Ik weet niet precies wat het is, antwoordde ik vrij snel. Kom vanavond maar langs, doe luchtige kleren aan en dan kijken we de dvd. Is goed zei ik.

Die avond liep ik door de achterdeur naar binnen. Geen buurvrouw. Enigszins ongemakkelijk ging ik op de bank zitten. Na 5 minuten kwam de buurvrouw naar beneden. Ik hoge laarzen en een catsuit stapte ze op mijn af. De catsuit dat stevig om haar grote borsten, nauwsluitend rond haar kut. Leuk dat je er bent. Zelf had ik een jas met daaronder een bodystocking aan. Doe je jas maar uit zei de buuf. Zo, dat ziet er goed uit. Door de bodystocking zag je mijn grote tieten en kale kut. Ik stond te trillen op mijn hoge hakken.
We namen plaats op de bank. De buuf zette de dvd op en gelijk de eerste bondage. Kijk zei ze. Dit is een hogtie. Enkels aan polsen vastbinden. Mijn tepels drukten door de bodystocking. Na 10minuten film, zei de buuf zullen we naar boven gaan ? Is goed antwoordde ik./ Boven aangekomen liepen we naar de slaapkamer waar een groot bed stond. Op het bed lagen veel touwen. Mag ik je vastbinden ? Aarzelend zei ik ok. Als jet het niet fijn vind, stoppen we gelijk. Ga maar zitten op de rand van het bed. De buuf pakte het eerste touw, trok mijn enkels bij elkaar en bond ze stevig vast. Het tweede touw werd rond mijn knieŽn bevestigd. Terwijl de buuf bezig was, had ik goed uitzicht op haar tieten. Wat een grote tieten, goeie dag. Ga nu maar liggen op het bed. Langzaam draaide ik mijn om en lag, met het gezicht naar de grote kast, op het bed. De buuf ging boven op mijn rug zitten en bond mijn bovenarmen stevig bij elkaar. Daarna met het vierde stuk touw mijn polsen. dit was vakwerk. Zo zei de buuf, we gaan de kast eens openen. Ik schrok mijn lam. Wat een ballgags. Welke kleur wil je ? Mmm, kan niet kiezen. Dan doe ik het voor je. Ze koos de rode met een tuigje over mijn hoofd. Open je mond. De bal paste niet in mijn mond. Wijder, zei de buuf. Eindelijk ging de bal naar binnen. Met riempjes werd de ballgag vastgezet. Zo, dat staat zeer mooi. Kan je nog iets zeggen. Veel kwam er niet uit mijn mond. Ok zei de buuf. Ik zal de bondage afmaken. Stevig werden mijn enkels aan polsen gebonden en mijn hoofd werd aan mijn enkels vastgezet. Zo, ik laat je nu maar even allen.

Daar lag ik dan. Kansloos vastgebonden. Na een uur kwam de buuf kijken. Schiet niet echt op zei ze. Mijn hoofd werd losgemaakt en de ballgag werd uit mijn mond gehaald. Hoe gaat het ? zwaar zei ik. Ok; ik laat je nog even zwoegen. Uit de kast werd een zakdoek gehaald en in mijn mond gestopt. Het geheel werd met tape vastgezet. Succes, zei ze en verdween naar beneden
Na enige tijd, kwam de buuf weer boven. De zakdoek en tape werden uit mijn mond gehaald. Ook werden mijn enkels en polsen uit elkaar gehaald. Hoe vond je dit. Geweldig antwoordde ik. Dat zie ik. Je kutje is nat en je tepels staan helemaal strak. Kom, ik maak je helemaal los. Nadat ik op de rand van haar bed za, kwam de buuf naast me zitten. Nog steeds in die strakke catsuit. Zit dat nou lekker vroeg ik. Soms wel en soms niet. Kijk, ik heb grote borsten en dat doet wel eens mijn. Verder geeft het een goed gevoel. Die hoge laarzen zitten erg lekker. Ik voel mij er goed bij. blijf je slapen, vroeg de buuf. Geen probleem. Dan gaan we douchen en naar bed. De buuf ruimde de touwen op en hing de ballgag in de kast. Ik haal even een handdoek voor je. Inmiddels had ik mij uitgekleed en liep naar de badkamer. Ook de buuf was nu helemaal naakt. Wat een lichaam. Na het douchen vielen we in een diepe slaap.

Toen ik de volgende morgen wakker werd, lag de buuf nog in een diepe slaap. Wat een grote borsten had ze toch. Ik ging naar benden en keek in haar dvd kast. Wat heeft ze toch een hoop bondage dvd, Met een kop thee liep ik naar boven. Inmiddels was de buuf wakker. Lekker geslapen ? Ok zei ik. Heb je nog plannen vroeg de buuf. Niet echt antwoordde ik. Vandaag komt een vriendin, zin om mee te eten. Lijkt me leuk antwoordde ik. Ok, dat is dan afgesproken


Kom dan maar om 5uur langs zei de buuf. Is goed zei ik en nam met een lekkere zoen afscheid van de buuf. Gelijk ging ik naar de stad om kleding te kopen. In ieder geval hoge hakken en een catsuit. Wat een geweldig ding was dat. Om iets voor vijven liep ik bij de buuf naar binnen. opnieuw geen buuf. Weer ging ik zitten in de bank. Na een tijdje liep ik naar boven maar ook daar geen buuf. Dan maar naar de zolder. En daar zag ik de buuf. Staand met een stok tussen haar enkels en tepel klemmen op haar geweldige tieten. Ha, daar ben je zei de buuf. Mag ik je voorstellen aan mijn vriendin Suus. Dag zei ik. Zo, zei Suus. Ik had begrepen dat je gisteren je eerste bondage lessen hebt gehad. Dat klopt antwoordde ik. Nou, dan volgt vandaag les 2, zei Suus met een strenge ondertoon. Eerst je buurvouw afmaken. De buuf stond ietwat ongemakkelijk te wachten op wat komen ging. Armen op je rug zei Suus. Uit de grote kast pakte ze een armzak waar haar armen in gingen. De zak werd voor haar langs, over haar borsten vastgemaakt. Daarna pakte Suus een ballgag met een ring eraan. Mond open zei ze tegen de buuf. Langzaam ging de mond open en de ballgag erin. Suus pakte een ketting en maakte haar borsten aan de ballgag vast. Zo, daar hebben we geen last van zei Suus. Nu jij. Uitkleden en snel. Nadat ik mij had uitgekleed, bond Suus mijn armen en polsen aan elkaar vast. Ga maar liggen op de grond. Vervolgens werden mijn enkels en knieen strak vastgebonden. Mijn polsen en enkels werden aan een haak bevestigd en langzaam werd ik opgetakeld. Zo, nu eens kijken wat ik in je mond doe. Ah, dit is een mooie ballgag. Strak werd de ball in mijn mond bevestigd. Daar hing ik weerloos in de lucht. Tot straks zei Suus.
Daar hing ik dan samen met de buuf. Allebei strak vastgebonden en gekneveld met een ballgag. Na een uur kwam Suus boven. Luister, zei ze. Ik maak jullie los en neem jullie mee naar mijn huis. Ok ? Allebei knikten we

Nadat we in de bestelbus van Suus waren geladen reden we naar haar huis. Voor mijn gevoel was het niet ver. In de garage aangekomen, moesten we naar de slaapkamer huppelen. Daar werden we ontdaan van onze touwen. Zo, eerst douchen en dan een borrel zei Suus. Na het douchen zaten we lekker op de bank. Eigenlijk, waren we best moe. Suus zei, voordat we gaan slapen, ga ik jullie eerst vastbinden. Anders kunnen jullie ontsnappen en dat lijkt me niet de bedoeling. Op de slaapkamer lagen verschillende touwen. Eerst werd mijn buuf vastgemaakt. Helemaal naakt werden in no-time de touwen om haar lichaam geboden. Wat had die buuf toch een grote tieten. Aangezien Suus een groot bed had, werd de buuf aan de linkerkant gelegd. Om het af te maken werden haar voeten aan haar polsen vastgemaakt. Een klassieke hogtie. Daarna was het mijn beurt. Op dezelfde wijze werden de touwen rond mijn lichaam bevestigd. Zo zei Suus, nu lekker een bondage dvd kijken. Hetgeen geschiedde. De touwen zaten erg strak rond mijn lichaam. Na enige tijd zei Suus dat het tijd werd om te slapen. Suus ging voor ons staan en kleedde zich uit. Wat een strak lichaam was dat. Ik leef met jullie mee zei ze en bevestigde twee tepelklemmen op onze en haar borsten. Zo, nu jullie een ballgag in doen. Wat een grote ballgag was dat. ook Suus deed een ballgag in. Slaap lekker mompelde ze. Midden in de nacht werd ik wakker gemaakt door Suus. Zei had inmiddels haar ballgag uitgedaan. Ik ga nu eens lekker met jullie spelen. Uit de kast kwam een grote dildo...

Na deze nachtelijke verwensessie werden we losgemaakt en vielen in een diepe slaap. We werden gewekt door de felle zon. Gebroederlijk lagen we met zijn drieŽn in bed. Ik verbaasde mij nog steeds over de grote tieten van de buuf. Wat een joekels. Ook de borsten van Suus mochten er zijn. Wat een figuur. Na het douchen kleden wij ons aan. Buuf in een strakke leere catsuit, en Suus in een mooi zwempak. Allebei met hoge hakken. Ikzelf trok een mooie bodystocking met hoge lieslaarzen aan. Aan tafel maakten we plannen voor de rest van de dag. Suus, wilde het bondagespel weer spelen, hetgeen door de Buuf en mij met enthousiasme werd begroet. De vraag was, wie bind wie vast. Na een spel kaarten waren Suus en ik de klos. We gingen weer naar de slaapkamer van Suus. Uit de kast kwamen de hopen touw weer te voorschijn. De buuf bond eerste mijn enkels en knieen vast. Daarna werden mijn polsen en armen vastgebonden waarna mijn enkels aan polsen werden vastgemaakt. Al liggend keek ik naar hoe Suus werd vastgebonden. De armen werden in een zak gestopt en voor haar grote borsten langs vastgemaakt. Het enkels en knieen werden aan elkaar gebonden. Suus werd enigszins boos aangezien de bondage te strak was. De buuf beantwoorde dat met een ballgag in haar mond. De buuf kwam nu voor mij staan. Ik begon haar kut te likken waarop ook ik een grote ballgag in mijn mond kreeg. Zo, zei de buuf: tot straks..
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners