Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt - deel 1 - 15466 keer gelezen
Toen ik een jaar of 17-18 was, had ik verkering met Marijke, een toffe meid. Een leuke brunette, lang haar, niet mollig, niet slank, gewoon een lekker ding met mooie benen en een fraaie bos hout voor de deur.

Marijke hield wel van stevige seks. Er waren maar weinig dingen die voor haar niet door de beugel konden. Ik heb er bijna twee jaar veel plezier mee gehad en - eerlijk gezegd - heb ik van haar ook veel geleerd. Jezus, wat kon die meid lekker vrijen en geile spelletjes verzinnen. Steeds als ik eraan terug denk, voel ik mijn pik al wat maatjes groter worden. Ook als ik aan haar moeder denk. Jawel, want dat was me een stoot! 35 Jaar was zij, maar als ze had gezegd dat ze 25 was, had ik haar meteen geloofd. Marijke's moeder heette José; zij was gescheiden. Een heerlijk vlot en leuk mens, behalve die ene keer dat ze mij en Marijke betrapte in huis. Toen heb ik het geweten! Maar ook van genoten.....

Het was in het najaar. Een zachte herfstdag. Marijke had me gevraagd langs te komen want 'ze was alleen thuis'. Zoiets hoefde ze me maar één keer te vragen, dan ben ik meteen op weg. Bij haar aangekomen belde ik aan en ze deed open. Onderweg had ik al diverse geile gedachten over haar (lekker alleen thuis, dus we konden onze gang gaan), maar toen ik haar zag, werd ik nog meer opgewonden. Marijke had haar zwarte korte lakjurkje aan, verder netkousen waarvan de band net onder de zoom van haar jurkje te zien was en ze had haar hoge pumps aan. Haar borsten (ze had 80c) staken voor de helft boven haar decolleté uit want ze had haar zwarte push-up bh aangetrokken. Het zag er gewoon heel lekker geil uit .

Ik bleef even naar haar kijken en zei: "Meid, wat zie je er toch weer lekker uit. Iets speciaals van plan vanavond?" Ze zei: "Wie weet, ik verveelde me en dacht dat jij die verveling kon opheffen." Nou, dat wilde ik wel. Ik pakte haar bij haar middel en trok haar naar me toe. Ik gaf haar een ongelooflijk geile en natte tongzoen en ondertussen schoven mijn handen over haar jurkje strelend naar beneden. Ik voelde haar stevige billen en duwde haar lichaam tegen dat van mij aan. Ze kreunde zachtjes toen ze voelde hoe opgewonden ik was. Ik kneep daarom nog steviger in haar billen.

Ze maakte zich plotseling van me los en pakte me bij mijn hand en zei: "Kom mee." Ik liep achter haar aan en genoot van het uitzicht dat haar wiegende en sexy lichaam me bood. "Sta je stiekem te gluren?" vroeg ze plagerig. "Ja, vind je het gek? Ik kan me bijna niet beheersen als jij zo voor me loopt." We liepen door de gang naar de huiskamer. Ik zag het al helemaal voor me hoe we samen in de comfortabele vierzitter met elkaar zouden gaan foezelen. Maar Marijke trok me mee naar haar kamer. Ook goed, dacht ik. Lekker rollebollen in dat hemelbed van haar.

In haar kamer draaide ze zich naar me toe en vroeg me om haar haar gang te laten gaan. "Deze avond wil ik jou verwennen, ik wil met je spelen", zei ze. Ze duwde me tegen de deur en begon de knoopjes van mijn shirt los te doen. Toen dat open was trok ze het uit de broekband en ze begon me overal te kussen. Haar warme tong gleed over mijn hals, naar mijn schouders en verder over mijn tepels. Daar beet ze zachtjes in. Ik pakte haar hoofd vast en kreunde, maar ze stond meteen recht en zei me dat ik niets mocht doen, 'anders bind ik je vast'.

Dat vond ik wel een geil idee. Dus pakte ik even later weer haar hoofd vast. Boos keek ze op en zei: "Je vraagt erom, is het niet?" En vervolgens pakte ze mij bij mijn handen en gebood me op haar bed te gaan liggen. Ze verliet haar kamer en een minuutje later kwam ze terug. Ze had handboeien bij zich. "Uit het kastjes van mijn moeder", zei ze lachend. Ze liep op me toe en ik moest mijn shirt helemaal uitdoen. Toen dat was gebeurd, kroop ze op mij en pakte mijn handen. Die werden geboeid. De boeien waren verbonden met een kettinkje van dertig centimeter. Ik lag nog niet vast maar ze pakte een riem waarmee ze het kettinkje aan de spijlen van haar bed bevestigde. Zo lag ik daar. Met Marijke op mijn buik. Ze lachte en boog zich voorover. Ze steunde op het hoofdeind en met haar heupen draaide geil heen en weer. Natuurlijk voelde ze hoe gezwollen mijn pik was. Ze ging weer rechtop zitten en stroopte haar jurkje wat hoger, over haar billen. Ik zag dat ze haar zwarte string aan had. Met haar rechterhand gleed ze vervolgens over haar billen en ik voelde hoe ze daarna mijn riem losmaakte en daarna knoop en rits van mijn jeans. Met beide handen schoof ze mijn jeans over mijn heupen. Toen voelde ik hoe ze - ze zat nog steeds op mij - met haar hand zachtjes over de bobbel in mijn boxershort wreef. Met haar duim en wijsvinger streelde ze de contouren van mijn pik. En terwijl ze dat deed bleef ze me met samengeknepen oogjes aankijken. Ze wilde, denk ik, gewoon weten hoe ik reageerde, of ik het spannend vond. Nou, daar hoefde ze niet bang voor te zijn. Ik voelde me al bloedgeil en kreunde en zuchtte dat het een lieve lust was. "Vind je het lekker, zo?" vroeg ze plagend. "Natuurlijk schat, heb je dat niet in de gaten. Ik hou het bijna niet meer!" "Nee, je mag nog niet klaarkomen", antwoordde ze, "alleen als ik het wil."


Opeens stopte ze met het strelen en ze gleed van me af. Ze liep naar het voeteneind, waar ze mijn schoenen en sokken uitdeed en vervolgens mijn jeans. Mijn boxershort liet ze ongemoeid. Ze liep naar haar kast en haalde daar een riempje uit, dat ze vervolgens om mijn enkel deed en daarna vastmaakte aan een middenspijl van het voeteneind. Ik had alleen mijn rechterbeen nog vrij. Zo lag ik daar. Marijke gebood me naar haar te kijken en ik zag hoe ze leunend tegen de wand zichzelf over haar lichaam begon te strelen. Ze zag er sowieso al supersexy uit maar met die bewegingen voelde ik het bloed in ballen koken. Mijn boxershort vertoonde al een flinke tent. Marijke schoof heel traag haar jurkje hoger en streelde haar dijen. Met beide handen gleed ze over haar mooie vlees. Ze hield daarna met één hand haar jurkje vast en met de andere gleed ze over haar buik en haar string. Ik zag hoe nat dat kleine slipje werd. Mijn pik steigerde als een gek. Vooral toen zij haar hand tussen haar lies en het slipje liet glijden. Ik kon zien hoe ze zich ontzettend geil vingerde. En ze bleef me aankijken terwijl ze zichzelf naar een hoogtepunt bracht. Ineens zuchtte ze hard en gaf ze een schreeuw. Ik zag hoe ze lichtjes door haar knieën zakte, terwijl ze schokkend klaarkwam. Haar geile vocht sijpelde langs haar dijen. Het was een prachtige show die Marijke had opgevoerd.

Toen ze weer op adem was gekomen, kwam ze op me af en begon mijn pik - nog altijd verpakt in de boxer - te strelen. Gelukkig schoof ze haar hand onder de pijp en eindelijk voelde ik haar warme klauwtje. Ze streelde mijn ballen, kneedde ze, gleed zachtjes heen en weer over de lengte van mijn pik, zonder dat ze hem stevig vastpakte. Ik werd er knettergek van. "Je maakt me horendol", hijgde ik. Ze antwoordde: "Dat moet ook."

Ze boog zich daarna voorover en legde haar hoofd op mijn buik. Ze trok mijn short een klein stukje omlaag, zodat mijn pik vrij kwam. Door het elastiek werd hij enigszins in toom gehouden. Dat was ook haar bedoeling want terwijl ik zo lag, schoof ze traag naar beneden en begon mijn eikel met het puntje van haar tong heerlijk te likken. Daar word je knettergek van. Je wilt gewoon dat je pik helemaal in zo'n lekker mondje verdwijnt. Op zo'n moment is dat het enige wat je nog wilt. Maar Marijke deed dat niet. Alleen dat geile tongpuntje kwam tegen mijn eikel. En ondertussen streelde ze de binnenkant van mijn dij en lies. Ik voelde mijn geilheid naar een hoogtepunt stijgen. Ik draaide en kronkelde onder Marijke's likbewegingen. Zij voelde ook dat ik het niet lang meer vol zou houden. Dus stopte ze.

"Eventjes rust nemen", zei ze. "We hebben tijd genoeg." Ze stak een sigaret op en gaf me een paar trekjes daarvan. "Ik wil weten", zei ze tijdens de rookpauze, "hoeveel je voor mij over hebt." "Wat bedoel je? vroeg ik. "Precies zoals ik het zeg", antwoordde ze. "Het lijkt me leuk om te experimenteren. Zoals mijn moeder dat wel eens doet." "Jouw moeder?" vroeg ik verbaasd. "Ja", zei Marijke, "ik heb een tijdje terug ontdekt dat ze allerlei speeltjes heeft. Die handboeien onder andere, maar er liggen ook dildo's, tepelklemmetjes en zelfs zweepjes in haar kast. Wat zou je ervan vinden als we daar eens mee gingen spelen?" Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar het idee stond me niet echt tegen. Ik had natuurlijk wel eens over sm gelezen en ik weet ook dat foto's van mooie strenge vrouwen mijn fantasie prikkelen. Maar toch, een echte ervaring heb ik in de praktijk nooit meegemaakt. Ik zei wel: "Jaja, en ik ben dus het slachtoffer. Het lijkt me toch wel link. Ik weet niet of ik het fijn zal vinden." "Als we het niet doen, weten we het nooit", zei Marijke. Daar had ze ook gelijk in. En ik stemde toe.

Ze liep haar kamer uit en kwam terug met een rijzweepje en een brede lederen band met handvat (ik weet nu dat ze zoiets een 'plak' noemen). Ik keek naar haar en het was een opwindend gezicht: een mooi meisje in een kort lakjurkje, hoge pumps en netkousen en een zweepje in haar handen. Ze tikte met dat zweepje in haar handpalm en kwam op me af. Ze kroop op bed en schoof mijn short naar beneden. Met mijn ene been kon ik eruit, het andere zat nog vast aan de bedspijl en daar bleef de short ook hangen. Op haar knieën op het matras begon ze me te strelen met het zweepje. Ik voelde het kille leer in mijn nek, over mijn borst, langs mijn tepels, over mijn buik, naar mijn liezen toe. Ze wreef het zweepje heen en weer door mijn lies en af en toe streelde ze mijn harde pik ermee. Ik zuchtte en kreunde, maar voelde me wel onbehaaglijk. Dit was helemaal nieuw voor mij. De situatie was natuurlijk bijzonder geil. Ik kreeg er kippenvel van.

Marijke boog zich naar me toe en kuste me zachtjes en geil. We tongden als gekken. Toen zei ze ineens: "Waarom was je zo laat vanavond?" Ik keek verbaasd en zei: "Hoezo? Ik ben toch meteen gekomen?" Ze lachte gemeentjes. "Nee hoor, je was niet op tijd en daarvoor heb je straf verdiend." Ik wist niet wat ik hiervan moest denken, maar ik voelde ineens de adrenaline door mijn lijf stromen. "Dat meen je toch niet echt, hč? We hadden toch geen tijd afgesproken?" "Daar had je eerder aan moeten denken", zei ze en stapte van het bed af. "Nu kun je kiezen", zei ze, "waar ik je mag straffen. Of je blijft zó liggen of je draait je om. Nou?!" Ik was helemaal stil en voor mijn gevoel minuten later antwoordde ik: "Dan draai ik me liever om." Ik moest er niet aan denken dat ze met dat zweepje op mijn ballen of lul zou slaan. Dan maar liever mijn billen. "Goed", zei ze, "dan draai je je nu om." Ik draaide me om en lag op mijn buik. "Nu maak ik het riempje van je been los en dan trek je je knieën op", zei ze. "Ik wil strakke billen zien."

Ik deed wat ze me vroeg. En daar lag ik dan, op mijn knieën, mijn handen vast aan de spijlen van het hoofdeind en mijn hoofd rustend op een kussen. En voor ik er erg in had, voelde ik een striemende pijn op mijn billen. "Dat is één", hoorde ik Marijke zeggen, "en dat is twee.... en drie..." Ik gilde niet hard, maar ik liet Marijke wel merken dat het pijn deed. Ik voelde dat ze weer op het bed kwam zitten en ze streelde mijn gepijnigde billen. Ze liet er wat speeksel op druipen en wreef dat zachtjes over de gepijnigde plekken. Het was een heerlijk gevoel. "Zo, nu kun je er weer even tegen", zei ze. En vervolgens hoorde ik het zwiepen van de rijzweep. Hij kwam hard op mijn billen neer. 'Klatsj!' ging het. Ik gilde het uit en vroeg haar te stoppen. "Houd je mond! We zijn pas net begonnen!" zei ze. "Ga goed liggen, doe die billen omhoog!" En weer voelde ik het kille leder op mijn gepijnigde billen neerkomen. Hoe had ik hiermee in kunnen stemmen? Ik smeekte haar te stoppen, want ze sloeg venijnig, soms net onder mijn bilpartij. Het was bijzonder pijnlijk en vernederend, maar ik voelde een warmte in mijn onderlijf opkomen. Mijn pik stond keihard. Ik was bloedgeil.

Toen stopte ze weer. Ze ging naast me zitten en ze bekeek het resultaat van haar tuchtiging. "Lieve Steef", zei ze, "ik vind dat je je als een man hebt gedragen. Je vond het lekker en spannend, nietwaar?' En meteen gleed haar hand onder mijn buik naar mijn pik en voelde zij mijn erectie. "Zie je wel", ging ze verder, "mijn jongetje houdt van billenkoek. Want hoe verklaar je anders die stijve?" Je bent gewoon een geil jongetje dat zo nu en dan eens gestraft moet worden. Als je met mij verkering wilt, zul je je moeten gedragen. Begrepen? Nou?!" Ik antwoordde niet meteen en ik voelde ineens weer een klap om mijn kont. Ze sloeg me met de vlakke hand. "Jawel, lieverd, begrepen", hijgde ik. "Ik zal er voortaan aan denken me te gedragen. Maak je me nu los?"

Dat deed ze niet. In plaats daarvan zei ze: "Maar ik heb deze nog niet geprobeerd." Ik keek om en zag dat ze de plak in haar hand had. 'Oh nee', dacht ik. Dat hou ik niet vol. Maar Marijke liet het leder al weer op mijn billen neerdalen. Het deed pijn, maar anders dan het zweepje. Op een of andere wijze kreeg ik een warm gevoel in mijn billen. Na elke klap met de plak werd dat heviger. Ik gilde niet, maar kreunde geil en maakte na elke klap een stootbeweging met mijn heupen. Het was net of ik het matras neukte. En god, wat wilde ik op dat moment graag dat mijn handen los waren. Ik wilde mezelf afrukken, terwijl Marijke mij strafte. Ik kon het niet geloven wat voor gedachten er allemaal in mijn hoofd opborrelden, maar dit was lekker! En geil! Ik vroeg Marijke om me los te maken. Ik beloofde haar dat ik het spel niet zou bederven. Ze geloofde me en maakte de boeien los. Ze zei: "Dan heb ik liever dat je gaat staan, voor de spiegel." Ik deed wat ze me opdroeg. Ik liep naar haar kaptafel en zag mezelf in de spiegel. En ik zag in de spiegel Marijke achter me staan. Ze had de rijzweep weer in haar hand. Ik draaide me half om en zag dat mijn billen rood waren en op enkele plaatsen nóg rodere striemen vertoonden. Marijke wilde dat ik in de spiegel keek. Ik moest de rugleuning van haar stoel vasthouden en mijn benen zo wijd mogelijk spreiden. Zo stond ik daar. Wachtend op wat komen ging. Ik zag hoe ze de zweep ophief en ik zette me schrap. Swash! De klap kwam stevig aan, maar ik was er blijkbaar aan gewend. "Oehh", hoorde ik mezelf zeggen en nam een diepe haal adem. En weer voelde ik de zweep op mijn billen neerkomen. En weer ... en weer.... Ik pakte mijn pik vast en begon mezelf als een bezetene af te rukken. Mijn heupen draaiden en wiegden. Die combinatie van pijn en geil genot was een hele ervaring. Het enige wat ik wilde was klaarkomen. Ik zag haar gestalte in de spiegel. "Niet klaarkomen! schreeuwde Marijke. Ze legde de zweep weg en draaide me om. Ze pakte me vast en trok me tegen haar aan. Ik schoof haar jurkje omhoog en schoof daarna haar string opzij. Ik zakte een beetje door mijn knieën en hield mijn lul tegen haar kutje. Ik draaide wat met de kop en voelde hoe ik op de juiste positie was. Ik liet Marijke over mijn lul glijden en tilde haar bij haar billen op. Ze kwam bijna meteen tot een orgasme. Ze hield me stevig om mijn nek vast en ik voelde hoe haar spieren in mijn lul knepen, waarna haar hete geil vrijkwam. Meer dan drie stoten had ik niet nodig om klaar te komen. Ik ontplofte zo waar. Zó geil was ik. En Marijke ook (ze vertelde me later, dat ze tijdens het moment voor de spiegel ontzettend geil was geworden; ze had het heerlijk gevonden om mij zo hulpeloos te zien, en toch zo geil. Ze zei ook dat toen ze zichzelf in de spiegel zag daar ook opgewonden van werd en vervolgens klaarkwam. Daar had ik zelf niets van gemerkt).

Ik tilde Marijke daarna naar haar bed en we gingen uitgeput liggen. Ik streelde haar mooie borsten. Marijke vroeg me haar jurkje los te maken, want ze had het nu wel erg warm gekregen. Ik draaide haar op haar buik en maakte de rits los. Ik schoof het jurkje langs haar schouders omlaag en maakte daarna haar bh los. Toen ze weer omdraaide legde ik mijn hoofd op haar buik en begon haar borsten te kneden. Met mijn vingertoppen draaide ik haar tepels stijf. Marijke kreunde. Ik begon haar borsten te likken, met mijn tong haar tepels te bewerken, eraan te zuigen. Ondertussen gleed mijn hand tussen haar benen. Daar voelde ik dat ze kletsnet was. Ze kirde even toen ik haar klitje aanraakte. Dat bleek nog te gevoelig. Maar ik ging door. Zij was het spelletje toch begonnen? "Nee, hou nou even op", zei ze. "Straks misschien."

En toen trok ik wit weg. Ineens stond José, haar moeder, in de slaapkamer. "Wat is dat hier?" vroeg ze streng. "Wat spoken jullie hier allemaal uit?!" Geschrokken als we waren wisten we niets te zeggen. José gebood Marijke naar de huiskamer en ik moest van haar in de slaapkamer blijven. Ik begon mijn kleren al te zoeken. "En je durft je niet aan te kleden, hoor je!" hoorde ik José roepen. Ik ging weer liggen. Ik verstond nauwelijks iets, maar ik begreep wel dat Marijke behoorlijk murw werd geluld door haar moeder. Zo af en toe hoorde ik Marijke zoiets zeggen als 'Maar jij bent toch ook geen heilige geweest toen je zo jong was' en 'We hebben toch vaste verkering, dus wat geeft het nou. We kunnen het toch beter hier doen'. Daar had José geen oren naar. Marijke kreeg huisarrest voor twee weken. Ze moest naar haar moeders kamer en even later stapte José Marijke's kamer binnen, waar ik nog helemaal naakt lag. Ik had dekens over me heen getrokken. José's ogen waren als vuur. Ik wist niet waar ik moest kijken. Ze verbood mij nog met haar dochter om te gaan. Tenminste, dat dacht ik. Ook ik kreeg vervolgens een preek. Maar een andere dan ik had verwacht. "Zo Steef", zei José. "Je hebt misbruik gemaakt van mijn gastvrijheid. Dat vind ik niet correct. Eigenlijk ben ik teleurgesteld in jou." Ik maakte allerlei excuses - ik verzon de ene na de andere - maar het maakte geen indruk. Toen zei José tegen mij: "Maar je kunt het wel goedmaken. Op mijn voorwaarden." "Welke zijn dat?" vroeg ik. "Wel, ik heb jullie betrapt en wat ik heb gezien, doet mij toch plezier. Ik heb het rijzweepje, de handboeien en de plak zien liggen en aan jouw billen te zien heeft Marijke ze goed gebruikt. Je kunt het goedmaken door hier te komen als ik er om vraag. Als ik alleen ben. Over drie weken gaat Marijke een week logeren bij haar vader. Als zij weg is, bel ik jou. En dan verwacht ik dat je meteen hier naar toe komt. We zullen het ongetwijfeld heel plezierig hebben, maar ik vind dat jij je straf niet mag ontlopen. Hebben we een afspraak?"

(wordt vervolgd)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners