Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Betrapt in laarzen - 17703 keer gelezen
Ik had een kamp in een plaats een uurtje vanaf mijn woonplaats, mij leek het verstandig om een slaapplek in die plaats te zoeken. Ik kwam uit bij de zus van een vriend van, de zus heet Evi. Ze is 20 jaar oud en ziet er redelijk goed uit, donkere haren, 1,65, C cup. 'S nachts begluurde ik haar stiekem en heb ik al meerdere keren een stijve van haar gehad. Toen ze de volgende dag vroeg wegmoest was ik dus alleen thuis.. ik ben een groot bondage en laarzen fan.. Ik snuffelde wat rond en zag in de hoek een paar leren laarzen liggen, langzaam begon mijn pik stijf te gaan en ik pakte ze en paste ze, ze pasten net. Het waren geen bijzondere laarzen, gewoon tot net onder de knie zonder hak. Omdat ik nu erg geil begon te worden ging ik verder op zoek, in haar klerenkast vond haar ondergoed waar ik een stringetje en een bh uitzocht en het aantrok, verder deed ik een kort strak spijkerrokje en een leren jasje aan. Oh wat voelde ik me geil.
Ik pakte een riem en bond mijn beide benen aan elkaar, ik stopte een stringetje in mijn mond en stopte mijn handen tussen de riem om mijn benen.. Na ongeveer zo 5 minuten gekronkeld te hebben op de grond hoorde ik de deur open gaan! ik schrok me wezenloos maar al gauw hoorde ik de stem van Evi, wees maar niet bang mijn slaafje, waag het eens om een kick te geven of om proberen los te komen, ik heb alles op film en als je wil dat het alleen in mijn bezit blijft kun je maar beter goed naar me luisteren..
Ik besefte dat ik de val zat, ze beval me om mijn armen vrij te maken en op mijn rug te houden, ze bond mijn armen strak op mijn rug. Zo zo slaafje, jij geilt dus op laarzen, onder uit de kast pakte ze een paar witte overknee laarzen met een hak van 12 cm. Likken slaaf, wat ik angstig deed. Met mijn tong over het witte latex begon ik weer geil te worden wat Evi merkte. Ze deed mijn trokje een beetje omhoog en begon met haar laarzen tegen mijn penis aan te rijden. Ondertussen ging ze met haar strakke spijkerbroek boven op mijn gezicht zitten terwijl ze verder ging met het berijden van mijn penis met haar laarzen. Ik likte haar kont en werd geil van de spijkerstof! Evi begon sneller en sneller te rijden en ik spoot al mijn zaad op haar laarzen. Ik moest op mijn knieen gaan zitten en heel haar laarzen schoon likken..


reacties graag naar lekkerleer@live.nlCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners