Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bijles van meester Kees deel 1 - 14408 keer gelezen
Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Danielle maar ik ga door het leven als Dawn. Ik ben 18 jaartjes jong en woon in Amsterdam.

Op school ging het al een tijdje niet meer zo best. Ik had nergens zin in en was behoorlijk opstandig. Mijn cijfers gingen ook als een raket omlaag. Na school kwam ik thuis en daar stond mijn moeder mij al op te wachten. Ze keek een beetje boos dit voorspelde niet veel goeds. Danielle, wat is dit nu weer! Ik krijg een brief van school met verontrustend nieuws. Je cijfers gaan omlaag en je begint onhandelbaar te worden. Wat is hier aan de hand? Niets ma riep ik. Niets? Ik word morgen verwacht op school om met jou en je mentor een gesprek te voeren. Ik wil er niet over praten, rende naar boven en sloeg de deur dicht van mijn kamer.

Helaas ontkwam ik er niet aan en na een lang gesprek op school met mijn moeder en mentor moest ik elke week twee keer naar bijles. Meester Kees zou mij die bijles geven bij hem thuis op maandagen en donderdagen. Ik baalde natuurlijk als en stekker en verzette me maar van mijn moeder moest ik gaan. Ik dacht fuck it ga daar heen en zie wel hoe ik het kan verknallen zodat meester Kees me niet langer bijles wil geven. Meester Kees is 48 jaar oud en behoorlijk stevig om het zachtjes uit te drukken.

Het was de eerste maandag en ik trok een heerlijk sletterige outfit aan, me blauwe topje met zwarte hotpants, netkousen en pumps. Ik trok wel een lange jas aan omdat je zo niet echt over straat kan. Ik ga naar meester Kees riep ik naar mijn moeder. Doe je best meid riepen ze terug en ik stapte op mijn fiets en reed naar zijn huis.Daar aangekomen werd ik toch een beetje nerveus. Ik zette mijn fiets in de voortuin en deed deze op slot. Ik belde aan en je deed open. Hallo Danielle, Dawn heet ik snauwde ik naar je. Ja ja kom nou maar binnen, denk je dat ik dit ook wil? mijn vrije tijd opofferen om jou bijles te geven. Ik liep naar binnen en hing mijn jas op. Even was je stil en keek je naar mijn sletterige outfit. Kom maar verder zei je zonder blikken of blozen. Wil je wat drinken? Colaatje graag riep ik. Ga hier maar aan de eet tafel zitten dan haal ik even drinken. Ik klokte mijn colaatje in een keer naar binnen. Ok pak je wiskunde boek er maar bij. Mijn boeken was ik natuurlijk expres vergeten om hem te irriteren. Die heb ik niet bij me dus ik kan weer gaan he riep ik. Kees stond op en werd enorm boos. Godverdomme doe ik al die moeite voor je kom je eerst al te laat, dan heb je een grote bek tegen mij, je bent gekleed als een slet en dan ook je spullen niet bij je! Sta op schreeuwde je tegen mij. Ik werd een beetje bang en zei je kan me wat en stond op en wilde weglopen. Kees greep mijn arm stevig beet en riep waar denk jij heen te gaan! Ik zal je wat manieren bijbrengen jij jij... slet! Hardhandig drukte Kees mijn bovenlichaam op de eet tafel en trok mijn hotpants iets omlaag. He wat de fuck doe je riep ik en hij zei houd je bek slet ik ga je straffen! je wreef met je andere hand over mijn kontje en na een paar tellen gaf je een flinke klap op mijn kont. Auw wat doe je! Houd je bek slet en onderga je straf en hij sloeg me nog harder. Het deed pijn maar aan de andere kant vond ik het best geil, echt raar. Je sloeg en sloeg tot mijn kont flink rood was en ik snikte. Hij deed mijn hotpants weer omhoog.

Zo ga maar weer zitten en voor we verder gaan zullen we even wat regels vast stellen. In het vervolg spreek je me aan met u en meester, je luistert goed en doet alles wat ik zeg en dan bedoel ik ook alles. Als je dit niet doet zal ik je meer straffen en zal ik ervoor zorgen dat je nooit wiskunde haalt en je blijft zitten. Heb je het begrepen? ik knikte. Ja meester ik heb u begrepen zeg je dan slet! sorry meester, ja meester ik heb u begrepen. Gezien je geen boeken bij je hebt kunnen we vandaag de lessen niet beginnen. Sorry meester riep ik. Ga maar weer staan riep hij en ik gehoorzaamde. Je hebt een prachtige kont sletje trek je broekje omlaag ik wil je kont zien. Ik trok mijn broekje omlaag en hij begon mij kontje te strelen. Doet het nog pijn? Nee meester het gaat weer. Hij streelde en kneep af en toe in mijn kontje en riep wat een heerlijke tiener kont heb jij zeg. Zijn hand gleed iets tussen mijn benen en hij voelde dat mijn kutje vochtig was. Wat is dit riep hij, nu al een nat sletje.........

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners