Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Bruut - 6893 keer gelezen
Mijn vriendin bracht me na een avondje flink stappen naar huis toe. We waren allebei nogal flink dronken en omdat ik in een straat woon, waar je nogal moeilijk met de auto kan keren, zette ze mij zoals ze wel eens vaker doet, op de hoek van de straat af. Ik moest behoorlijk plassen van al dat alcohol en ik kon het gewoon niet meer ophouden.
Ik besloot even snel achter een auto op mijn hurken te gaan zitten. Toen ik klaar was en ik verder wilde lopen, werd ik van achteren vast gegrepen. Iemand deed zijn handen voor mijn ogen en mond en ik wist niet wat er gebeurde. Ik begon om me heen te slaan, maar degene die me had vast gegrepen was sterker. Ik voelde dat hij me meesleurde en ik werd in een busje geduwd. Ik belande op iets zachts. Het voelde als een matras aan. Ik werd op mijn buik de wagen in gegooid en er werd een blinddoek bij me omgedaan. Terwijl dit gebeurde, begon het busje te rijden.

Ik begon echt bang te worden. Maar op een nogal bizarre manier, raakte ik hierdoor ook opgewonden. Er flitste van alles door me heen; Mijn vriend die thuis op me lag te wachten, ik wist niet waar ik heen ging en wat er zou gebeuren. Ik begon om me heen te schoppen en te slaan. Maar opeens werden mijn armen vastgebonden met een touw. Mijn benen werden uit elkaar geduwd en ook vastgebonden. Ik durfde niet te gillen en al het alcohol maakte me een beetje draaierig. Ik probeerde na te denken wat ik moest doen. Opeens voelde ik dat mijn rokje een beetje omhoog werd geschoven en mijn slipje kapot gescheurd werd. Een hand pakte me bij mijn billen vast en gaf me zachte tikjes, die steeds harder werden. Toen ik net dacht dat het pijn begon te doen en ik het voelde branden, hield die persoon op en de wagen stopte ook met rijden. Ik hoorde dat er een deur open ging en weer dichtgeslagen werd. Er kwam nu een tweede persoon achterin het busje. Nu werd ik los gemaakt en omgedraaid, maar mijn blinddoek deden ze niet af. Hardhandig werd ik omgedraaid en weer vastgemaakt.

Ik voelde nu twee paar handen. Eentje trok mijn rokje kapot en de ander mijn topje. Ik had geen beha aan en ik voelde nu handen over heel mijn lichaam gaan. Er werd hard in mijn tieten geknepen en ik voelde een tong langs mijn klitje gaan. Ik begon te spartelen en te roepen dat ze me met rust moesten laten. Dat ik dit niet wilde. Maar ik kon geen kant op en een van de mannen begon me te zoenen, terwijl de ander nog steeds mijn kutje likte. Ik moest wat doen en ik besloot degene die mijn probeerde te zoenen te bijten. Ik hoorde een vloek en tegelijk hoorde ik ritsen opengaan. Voordat ik het besefte, werd er een grote paal mijn kutje ingestoten, omdat ik nogal droog was en behoorlijk bang, deed het pijn en ik begon te gillen. Maar algauw werd dit ook verhinderd. De tweede persoon duwde zijn verschrikkelijk grote lul in mijn mond. Ik stikte bijna. Maar voordat ik dacht dat ik het niet meer aankon, werd zijn lul uit mijn mond gehaald. Ik werd nog steeds in mijn kutje geneukt en ik merkte dat ik steeds natter begon te worden.

Ik wist niet wat me overkwam. Ik werd bruut door twee mannen verkracht en ik vond het lekker.. Ik besloot niets te laten merken, want ik was nog steeds behoorlijk bang. Ik voelde dat de andere persoon mijn armen en benen begon los te maken, terwijl het tempo door de ander steeds sneller werd opgevoerd. Ik voelde dat hij klaar ging komen en opeens werd zijn lul uit mijn kutje gehaald en in mijn mond geduwd. Al zijn sperma werd in mijn mond gespoten en terwijl ik het probeerde door te slikken, omdat ik geen andere keus had, werd er een andere lul mijn kutje weer ingeduwd. Ik merkte dat ook ik klaar ging komen, maar ik probeerde nog steeds niet te laten blijken dat ik het lekker begon te vinden. Degene die mij aan het neuken was, haalde zijn lul uit mijn kutje en draaide me zo om dat hij onder kwam te liggen en ik boven op hem moest zitten. Terwijl ik zo zat, werd ik voorover geduwd en iemand anders spuugde in mijn kontje. Voordat ik het goed en wel in de gaten had, werd er een tweede lul mijn kontje ingeduwd. Ik begon weer te schreeuwen van de pijn en wilde ze wegduwen, maar ik zat vastgeklemd tussen twee grote lullen en ik kon niets doen. Langzaam begonnen ze te bewegen en mijn hemel. dit was geil!! Ik merkte dat ik begon te kreunen en toen ik op het punt stond om klaar te komen, werd de blinddoek van mijn hoofd afgetrokken. Terwijl ik het uitschreeuwde van geilheid en ik naar beneden kijk, zie ik mijn vriend onder me liggen.. "Dit wilde je toch zo graag, schatje. een brute verkrachting door twee mannen?"

Mijn vriend wist dat dit een fantasie van me was, maar nu maakte hij het werkelijkheid, samen met n van zijn maten. Het triootje was nog lang niet afgelopen. Nadat we naar huis waren gegaan, zijn we daar met z'n drien nog een paar uurtjes verder gegaan.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners