Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Cappuccino drinken - 8538 keer gelezen
In de stad kom ik Erwin tegen, hij is een collega van mij, hij is donker gekleurd en woont al zo lang als ik hem ken, alleen. Hij is een kop groter dan ik, grote handen en een aardig buikje. Hij heeft een heel indringende uitstraling, zijn gezicht lacht meestal maar de ogen doen niet mee. Soms ben ik wel eens bang van hem, meestal kan ik het heel goed met hem vinden. Op het werk heeft hij al vaker gezegd dat ik eens iets moet komen drinken. Hij weet dat ik niet van koffie houd maar een cappuccino vind ik wel lekker. Lachend komt hij naar mij toe lopen, als hij ziet dat ik alleen ben zegt hij dat het nu tijd is voor die cappuccino. Ik wil liever naar huis maar besluit om met hem mee te gaan, hij woont niet ver weg en vijf minuten later stappen wij zijn woning binnen. Het is een oud huis in de stad, van binnen en buiten heeft hij het volledig verbouwd. De kamer is gezellig ingericht, vanuit de kamer kun je de keuken in kijken zodat je altijd in contact kunt blijven met je gasten. Ik ga zitten en laat mijn blik door de kamer dwalen, er hangen verschillende platen aan de muur. Van deze afstand kan ik niet precies zien wat erop staat, ik sta op en loop naar een plaat toe. Het is een getekende voorstelling van een man waarvan zijn handen boven hem zijn vastgebonden en zijn voeten gespreid gebonden aan andere palen. Hij hangt in een soort van constructie die je kunt draaien en bewegen. Rond hem staan twee mannen, de ene heeft zijn geslachtsdeel uit zijn broek. Een stukje verder in de kamer hangt nog een plaat, hierop is de ene man achter de gebonden man gaan staan, de constructie is gekanteld. De man neukt de gebonden en de andere man heeft zijn grote paal in de keel van de gebondene gestopt. Er kruipt een raar gevoel door mijn lichaam, al langer droom ik over dit soort zaken. In het verleden heb ik wel eens gerommeld met een vriendje, maar na mijn trouwen heb ik daar nooit meer aan gedacht. De seks die ik met mijn vrouw heb is goed, niet dat wij iedere week iets doen maar als wij het doen dan nemen wij daar alle tijd voor. Snel ga ik weer zitten en probeer de opwinding die in mijn broek groeit, te verbergen. Erwin komt de kamer in gelopen met twee kopjes in zijn handen, er komt een heerlijke geur vanaf. Hij heeft zijn best gedaan om een heerlijke cappuccino te maken, ik bedank hem en roer in de koffie. Met grote ogen kijkt Erwin mij aan, hij vraagt wat ik van zijn verzameling kunst vindt. Ik slik even en zeg hem dat het er goed uit ziet. Lachend neemt hij een slok uit zijn kopje, ik doe dat ook en proef dat de cappuccino anders smaakt dan ik gewend ben.

Pratend over het werk, het leven, en allerlei dingen drink ik mijn kopje leeg. Hij smaakt anders maar heel goed, als Erwin vraagt of ik nog eentje wil kijk ik op de klok. Met een lach zegt hij dat er nog tijd genoeg is, hij pakt mijn kopje en loopt met zijn kopje en die van mij naar de keuken. Ik bekijk de rest van de kamer en hoor Erwin praten in de keuken. Op de vragen van hem antwoord ik, even later komt hij de kamer weer in. Als hij het kopje neerzet zegt hij dat hij er meer in heeft gedaan. Ik weet niet waar hij het over heeft en bedank hem, de cappuccino smaakt weer anders maar is zeker heel goed. Als de kopjes leeg zijn vraagt Erwin of ik zijn huis wil zien, om hem niet tegen het hoofd te stoten zeg ik dat ik dat graag wil. Hij leidt mij rond in zijn mooie woning, op de trap naar boven zie ik weer van die platen hangen. Op iedere plaat wordt een man gedwongen, het zijn allemaal lichte tot harde sm voorstelling. Boven laat hij de drie slaapkamers zien, zijn slaapkamer is heel netjes ingericht met een groot bed en langs de muren grote kasten. De beide andere slaapkamers zijn ook netjes, er staat in iedere kamer een bed en drie grote kasten. De badkamer is ruim en lekker warm, er is een ligbad, een douche, wastafel en toilet. Dan gaan wij de trap op naar de zolder, op de voorzolder staan twee kasten en in de hoek hangt de verwarmingsketel. Erwin opent een deur en laat mij voor hem naar binnen gaan, hij doet het licht aan. Er komt een sfeervol verlichting tevoorschijn, op de grond ligt dik en zacht tapijt en tegen de muur zie ik een apparaat staan wat aardig lijkt op het apparaat op de platen in zijn huis. Ik draai mij om en bost gelijk tegen hem aan. Zijn ogen kijken mij heel doordringend aan, ik voel een soort angst zich meester van mij maken.“De cappuccino vond je heel lekker, weet je wat erin zat? Nee, natuurlijk weet je dat niet, ik heb er mijn zaad in gedaan om te zien of je dat lekker vond. Nu sta je op mijn sm zolder, ik ga jou gebruiken zoals ik dat al heel lang wil. Jij bent de enige waarbij ik die drang heb, volgens mij ben jij nog maagd en weet je niet precies wat je allemaal met een harde lul kunt doen. Ik ga jou neuken, mijn zaad in je kont, je mond en overal waar ik wil, spuiten. Jij zult als je weggaat weten wat het is om mij zo lang te laten wachten.”

Voor ik iets kan doen pakt hij mijn handen beet en bind die vast, twee tellen later ben ik volledig naakt. Ik weet zeker dat het geen zin heeft om tegen te werken, Erwin pakt mij op en brengt mij naar het apparaat. Niet veel later hang ik net zo gebonden als op de tekeningen in zijn huis. Ergens geeft mij het een geweldig gevoel, overgeleverd te zijn aan hem. Mijn verlangen naar het zien van zijn paal word beloond als hij zijn broek laat zakken. Er komt een gigantisch zwarte paal tevoorschijn, ik schrik hier heel erg van. Toch zorgt zijn harde paal voor een heerlijk gevoel in mijn lichaam. Lachend loopt Erwin naar mij toe, hij drukt zijn lippen op die van mij en laat zijn tong langzaam door mijn mond glijden. Met zijn handen streelt hij mijn lichaam, soms doet hij dat met zijn nagels wat een pijnlijke streep geeft. Als hij bij mijn tepels is pakt hij die beet en knijpt er hard in, ik wil onder zijn folterende vingers vandaan kruipen maar kan geen kant uit. Hij kijkt mij genietend aan, voor het eerst zie ik zijn ogen lachen. Na nog een zoen verdwijnt hij uit mijn zicht, het apparaat begint te bewegen. Langzaam zak ik voorover, al snel zie ik het plaatje voor mij wat in zijn kamer hangt. Gelijk voel ik zijn benen tegen die van mij aan, zijn warme eikel streelt tussen mijn billen door. Er trekt een vreemd gevoel door mijn lichaam, als hij bij mijn sterretje is drukt hij even ertegen aan en gaat dan weer verder. Deze manier van strelen zorgt ervoor dat mijn verlangen naar zijn paal steeds groter wordt. Zijn pik verdwijnt net als zijn benen, heel even is het stil in de ruimte. Dan voel ik een vloeistof door mijn bilnaad stromen, met zijn warme vingers smeert hij de vloeistof rustig uit. Iedere keer als hij met zijn vinger in de buurt van mijn gaatje is drukt hij een vinger in mij. Heel even laat hij hem onbeweeglijk zitten, zonder een waarschuwing drukt hij zijn gladde vinger helemaal in mij. Er ontsnapt een gesmoorde kreet aan mijn lippen, Erwin begint te lachen en beweegt de vinger langzaam heen en weer, ik ontspan mijn billen zo goed mogelijk. De pijn is al lang verdwenen, ik ben niet helemaal maagd meer en dat is nu wel een geluk. Hij schuift langzaam een tweede vinger in mijn gaatje, ik krijg het gevoel dat ik helemaal open sta voor hem.

Ik hoor hem kreunen als hij een derde vinger in mijn gaatje laat verdwijnen, langzaam neukt hij mij. Ik voel zijn andere hand mijn pik en ballen beet pakken, even gebeurd er niets dan begint hij mij te kneden. Ik krijg het gevoel dat ik een koe ben die zijn uiers worden gemolken, iedere keer knijpt hij hard in mijn pik. Ineens voel ik een paar tanden in mijn billen, hij bijt er gemeen en stevig in. Ik kan een pijnkreet niet onderdrukken, mijn pik wordt losgelaten en de vingers verdwijnen uit mijn gaatje. Er volgen een paar harde klappen op mijn billen, schokkend probeer ik onder zijn klappen vandaan te komen. Het apparaat zorgt ervoor dat ik nergens heen kan, het gevoel in mijn billen wordt steeds minder prettig. Dan stopt hij met mij te slaan, er trekt een warm gevoel door mijn lichaam. Heel even is het stil dan hoor ik hem grommen dat ik mezelf moet openen, er vallen een paar druppels tussen mijn bilnaad. Zonder verder voorspel drukt hij zijn dikke paal tussen mijn billen, het eerste stukje geeft een heerlijk gevoel. Lachend blijft hij even staan, zijn handen pakken mijn heupen en met een harde stoot verdwijnt zijn grote paal tot aan zijn ballen in mij. Er schieten tranen in mijn ogen, ik heb het idee dat ik open scheur zoveel pijn doet het. Erwin trekt zich niets aan van mijn pijnkreten en begint mij met rustige bewegingen te neuken. De pijn verdwijnt langzaam en maakt plaats voor een heerlijk gevoel, zijn handen geven mij iedere keer een klap op mijn billen. Hij houdt mij strak beet en verhoogd iedere keer het tempo, kreunend en grommend neukt hij mij. Hij ademt zwaar en dan hoor ik hem kreunen dat hij mijn hoerenkont gaat vol spuiten, dikke lading zaad stroomt mijn kontje in. Het lijkt alsof er geen einde aan komt, met een paar laatste stoten perst hij de laatste druppels zaad in mij. Erwin trekt zich uit mij en verdwijnt, als hij terug komt maakt hij mij los en zegt dat ik mag gaan douche. Gelijk zegt hij erbij als ik het lekker vond mag ik nog een kopje cappuccino komen drinken, anders moet ik stil verdwijnen. Onder de douche denk ik terug aan het afgelopen gebeuren, diep in mij weet ik dat dit is wat ik graag wilde. Na de douche kleed ik mezelf aan en ga naar beneden, in de kamer ga ik weer op de bank zitten. Erwin komt de kamer in gelopen met twee kopjes en zet het ene voor mij neer, glimlachend kijkt hij mij aan. Beide weten wij dat dit het begin is van iets moois.

Ronald.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners