Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Chantage deel 2 - 17891 keer gelezen
Je hebt in mijn vorige verhaal (Chantage deel1) kunnen lezen hoe gechanteerd werd door 6 super geile jonge meisje. Maar zoals je kon lezen moest ik ze altijd blijven gehoorzamen ,want anders zou de tape naar de directeur van de school worden gestuurd.

Ik had de desbetreffende klas al een paar keer weer les gegeven, en die 6 geile meiden zaten me elke keer aan te kijken met hun geile oogjes .
ik dacht dat ik elk moment iets kon verwachten ,maar nee het bleef rustig.

Tot op die bewuste dag Bianca in de klas op stond en naar mijn bureau liep en me een briefje over gaf.
Ze ging weer naar haar stoel en ik las het briefje.
Je gaat zometeen naar Annelies en gaat achter haar staan en gaat haar helpen , terwijl je dit doet duw je lul zachtjes tegen haar rug.
Daarna ga je weer voor de klas staan.

Annelies is het meest rustige meisjes en verlegen meisje van de klas, maar ik moest het doen ik wist dat zij niet in het komplot van die meiden zat. Dus wat moest ze van me denken. Ik ging naar haar toe en deed wat me was opgedragen,zachtjes duwde ik mijn iets harde lul tegen haar rug, ze zag me niet aan of zei niks. Ik ging weer naar mijn bureau en nam plaats en keek Annelies aan , ze draaide haar ogen van me af.

Meteen kreeg ik het volgende briefje waar op stond dat ik haar weer moest helpen en terwijl ik achter haar stond ik haar borsten moesten vast pakken ,heel even maar.

Ik deed gelijk wat me opgedragen werd. Annelies zat achter in de klas, ieder deed zijn werk en zag dus niks. alleen die 6 geile meiden hielden me in de gaten. Ik ging achter Annelies staan en gaf haar aanwijzingen ,hierbij omvatten mijn handen haar heerlijke kleine borstjes , o wat heerlijk ik voelde haar harde tepels. Ik ging terug naar mijn bureau en kreeg onderweg gelijk een briefje in mijn handen geduwd , ik las het terwijl ik plaats nam achter mijn bureau.

Je gaat nu naar haar toe en schrijft in haar schrift dat ze nu haar slipje uit moet trekken als je achter je bureau zit en dit moet ze naar jou brengen.
Als ze dit doet geef je haar een briefje waar je op schrijft dat ze haar slipje vanavond om 20.00 kan ophalen bij jou thuis.

Ik ging naar haar toe en ging achter haar staan nam haar pen en schreef op haar schrift, wil je voor mij je slipje hier uittrekken in de klas en het naar me toe brengen. Als ze het wilde kon het zo , ze droeg een mini rokje niemand hoefde iets te merken. Terwijl ik plaats nam achter mijn bureau keek ze me aan en lachte met geile pret oogjes. Ik zag het ze zou het doen , en ja hoor ik zag haar handen onder haar tafeltje gaan. Meteen ging ik ook maar het briefje schrijven. Gelijk daarna stond ze voor mijn bureau en gaf het me stiekem over ,ik gaf haar het briefje ze liep terug met een een wel heel smoeltje. wat zou ik daar graag mijn pik in willen hebben.

De les liep ten einde iedereen verliet de klas ik zag nog even naar Annelies en toen iedereen weg was kwam Bianca naar me toe. Ze zei tegen me als ze het vanavond doet moet je de deur naakt open doen haar naar binnen halen , en de voordeur op een kier laten staan. In de kamer vraag je haar of ze je wil pijpen. De hele dag dacht ik wat zullen ze van plan zijn. Het werd snel avond en klokslag acht werd er gebeld, ik liep volledig naakt naar de deur en deed open ,daar stond ze het verlegen meisje uit de klas .
ze schrok toen ik open deed ik zei kom snel binnen ze liep naar binnen, ik liet de deur iets open. In de kamer stond ze voor me en keek met haar blauwe ogen mij op en neer aan.

Ze was pas 16 geworden ze had rood bruin haar maar een heel lief koppie.

Ik keek haar aan en vroeg haar wil je me pijpen? Ik ze bloosde en zei toen dat heb ik nog nooit gedaan, ik vroeg haar ben je nog maagd ze antwoordde en zei ja. Ik was zo geil mijn harde pik stond naar haar toe en ik zei ik help je wel . ze ging op haar knieŽn voor me liggen en nam mijn pik een klein stukje in haar mond ik vertelde dat ze haar tong rond mijn eikel moest bewegen. Ze had snel door wat ik bedoelde en ze leerde snel, o wat een heerlijk gevoel zo klein jong mondje. Plotseling ging de kamer deur open en daar stonden mijn 6 meesteressen. Zo zei bianca daar ligt ons kleine schaapje van de klas de leerar te pijpen, ze schrok en sprong over eind. Bianca zei op strenge toon maar dat gaat zomaar niet .

Ze gingen allemaal om ons heen staan en Bianca nam het woord. Zo dus Annelies gaat naar de leerar om te neuken. Nee zei ze het is de eerste keer ,stil zei Bianca en wij maar denken dat je zo verlegen waas dat je nooit naar een feestje van ons durfde. Bianca kijkt mij aan en vraagt is ze nog maagd? Ik antwoord ja ze is nog maagd ,zo meiden horen jullie dat.
We zullen haar ens leren wat sex is de slet , gaat ze naar onze slaaf om zich te laten neuken. Nou dat kan hoor sletje we zullen van jou een onderdanig sletje maken ,net zoals onze leerar. De meiden pakten annelies haar mini jurkje en scheurden het zo van haar mooie jonge lijf. Bianca stak een hand in haar slipje en voelde ze zei ze is al nat de slet. Terwijl ze haar hand terug trok scheurde het slipje in twee, ook haar b.h. ging kapot .
de meiden pakten haar armen vast en sleepte n haar mee naar de salon tafel.


Ze werd op haar rug vast gebonden aan de de tafel poten. Daar lag ze gespreid met een prachtig jong geil strak kutje. Anita liep naar mij toe en pakte mijn lul vast hij was keihard ,en trok me naar aanelies toe. Ik moest knielen en Anita trok mijn lul naar Annelies haar kutje . ze riep nee niet doen maar achter mestond Bianca en Anita deed mijn lul voor haar opening en ik werd er keihard door Bianca ingeduwd. Annelies schreeuwde het uit maar ze vast op een keiharde manier ontmaagd. Ik voelde warm bloed langs mijn lul lopen. Annelies raakte bewusteloos, ik moest me terug trekken, de meiden maakten alles schoon. Annelies lag nog bewusteloos op tafel ,Ivonne zei tegen mijn pis haar eens wakker. Ik ging voor haar staan een piste in haar mond ,ze was gelijk bij kennis.

Ze lag te huilen op tafel ,Bianca zei stop met dat huilen . en moet je eens kijken toen zag ik het ook ze hadden fotoís gemaakt, pressies zo dat alleen ik en Annelies te zien waren hoe ze werd geneukt. Zo zei Bianca mooie fotoís voor je ouders hŤ? Nee die moet je niet laten zien hoor zei Annelies.
Dan kan jij maar 1 ding voor ons doen ,en dat is ten alle tijd ons gehoorzamen. Ze zei goed maar niet die fotoís naar mijn ouders hoor die vermoorden me nog. Goed zei bianca maar je moet overal en al tijd van ons de bevelen opvolgen anders sturen we ze toch nog. Ze werd los gemaakt en gesommeerd om naast mij te knielen. Ze deed het en keek mij enigszins vragend aan.

Zo jullie 2 gaan ons allemaal eens lekker beffen,ze gingen voor ons staan en tilde hun rokjes op en schoven hun slipjes opzij en riepen in koor ,likken sletten. Ik likte het eerst Janneke haar kutje ze waren allemaal zo lekker kaal en nat ik duwde mijn tong in haar kutje en trok hem terug over haar klit. Oo dit was toch geen straf dit was hemels . Janneke kreunde en trilde helemaal onder mijn gelik ,haar kutje werd steeds natter het geil liep langs mijn kin . Ze kwam luid schreeuwend klaar Annelies was ook heftig bezig ik zag dat ze ook genoot van Bianca haar geile doosje . Wij tweeŽn likten alle meesteressen klaar ,het geil zat tot achter onze oren zo nat waren ze.

Toen moest ik gaan staan ,en Annelis haar handen werden aan mijn enkels gebonden,Esther zei tegen haar neem zijn lul in je mond .

Ze deed het en toen kreeg ze een hals band om. Een touw werd er aan vast gemaakt en om mijn middel gebonden. Ze kon niet los van mijn pik komen, zo zeiden ze jij gaat ons vanavond bedienen en Annelies komt niet eerder los dan jij haar hoeren mondje hebt vol gespoten. Hoe jullie willen lopen zoeken jullie maar uit. Het ging moeizaam het lopen ,maar was wel geil. Al snel kwam ik klaar en spoot haar mond vol ze kon het weg slikken ,het liep uit haar mondhoeken over haar gezicht haar kin en drupte daarna op de grond.

Mijn lul werd slap ik moest plassen . ja pis haar in haar mond riepen ze allemaal. Ik deed wat van me werd verlangd. Annelies probeerde te slikken maar dat ging niet het liep overal bij haar langs. Nadat ik haar ondergeplasd had werd ze los gemaakt. Zo zeiden ze we gaan naar huis en jij ook slet en begrijp goed altijd ons gehoorzamen overal. Al is het op straat want anders


Dan weet je de gevolgen wel. Nadit voorval was het een tijdje rustig ik dacht ze het wel wat hadden gehad maar toen gebeurde het op een keer in de klas. Tijdens de les kwam Annelies naar voren in de klas en liep naar de deur en draaide die op slot. Ze ging voor de klas staan en keekmij aan en zei toen Ik ben een slet ik ben een neuk hoer iedereen mag me neuken
en toen haalde ze uit haar tas een dildo, trok haar rokje omhoog en ging voor de klas staan te mastruberen. Al snel kwam ze klaar en viel op haar knieen op de grond. Uitgeput lag ze daar na een tijdje kwam ze weer bij en ging staan en liep weer naar tafel . na de les kwam Bianca bij me en vroeg wat ik er va vond dat ze nu zoín geil sletje was geworden. Ik antwoorde dat ze echt een klein hoertje was geworden. Ja zei Bianca we hebben haar deze week echt geleerd hoe ze zich moet gedragen. En jij weet wel hoe je je moet gedragen toch.

Ik zei haar dat ik dat wel wist ,zze zei zeg het dan ik wil het horen. Ik zei ik zal jullie altijd gehoorzamen en alle bevelen opvolgen die jullie me even,ik ben jullie speeltje. Goedzo zei Bianca zo mag ik het horen. Annelies moet straks naar het school decaan voor een gesprek en aan gezien jij haar klasse leerar bent zul jij over een min of 10 ook worden op gebeld
Ik heb hier op papier je orders te staan die je dan moet opvolgen. En inderdaad na een min of wat ging mijn telefoon of ik wel naar de gespreks kamer wou komen. Ik klopte op de deur en hoorde die van het slot gaan en er werd open gedaan door het school decaan. Dit is juffrouw Jannie Wierda een vrouw gescheiden van 34 jaar. Ik zag ook Annelies zitten met haar hoofd naar beneden, aan de andere kant van de tafel zat nog iemand die ik niet kende .


zei Jannie dit is Marijke ze loopt stage bij mij, Jannie gaf me een stoel en nam zelf ook weer plaats achter haar buro naast Marijke. Janie nam het woord en vroeg me of ik had gemerkt dat de laatste tijd de cijfers van Jannie terug liepen. Ze vroeg me of ik hier de oorzaak of reden van wist?
Ik keek beide dames aan en dacht aan de brief van Annelies ,en dacht dit kan niet hier krijg ik gedonder mee,maar ik wist ook dat het erger kon als de video in omloop kwam. ik moest dus wel dit of nog erger. Ik zei tegen beide dames dat ik wel een vermoeden had,ze keken me beiden aan . ik zei annelies ga eens staan,ze ging staan,en zei kijk ze word een vrouw dat is wat er met haar gebeurd. Beide vrouwen keken me met vragende ogen aan ,toen zei Marijke wat bedoel je daar mee te zeggen. Ik liep naar Annelies en trok met een ruk haar mini rokje uit. Kijk zei ik ze draagt geeneens een slipje, beide dames bleven roerloos zitten en keken alleen maar.

Toen trok ik haar truitje omhoog en zei kijk ook geen bh , zo loopt ze nu de gehelle dag in mijn klas rond. Jannie ging staan en liep naar haar toe,en vroeg haar is dit de reden van je lage cijfer lijst? Ja zei ze maar dat heeft wel zo zijn reden en ze liep naar mij toe en trok gelijk mijn jeans naar beneden met mijn slip. Beide dames stonden te kijken en zeiden niks ,daar stonden we beide met onze opdrachten die we hadden vervuld voor onze meesteressen. Jannie draaide haar om naar Marijke en zei ,nu kun je echt leren om een probleem op te lossen. Want dit is een probleem een leerar die een student neukt Marijke ging staan en vroeg mij hoe dit kon gebeuren zo. Toen vertelde ik het helle verhaal,
de beide dames luisterende aandachtig,nadat ik mijn verhaal had gedaan liepen ze naar me kaar toe en sprakken op zachte toon met mekaar.


Toen nam Jannie het woord. Wij hebben het volgende besloten en ze liep naar me toe, pakte mijn pik vast kneep erin en ze ei, dan hebben jullie er nu nog 2 meesteressen bij. Ze gingen beide op het buro zitten en zeiden gelijk en dan nu likken.en ze tildden hun benen op enhun rokken. Als twee gedreseerde honden gingen we onze knieen en begonnen te likken.
We wisten dat we het moesten doen. Annelies likte Marijke en ik Jannie, beiden waren echt wel geil geworden van mijn verhaal hun kutjes smaakte heerlijk nat het geil iep gelijk langs ons kin naar beneden. Beide dames lachte en duwde hun kutje nog harder tegen ons aan. Toen wilde Marijke dat ik haar ging neuken , ik ging naar haar toe en ze nam mijn keiharde pik in haar hand en deed hem tegen haar geile kutje aan .

ze riep neuk me hard ik wil je zaad in me voelen ik duwde mijn pik in haar hongerige kutje en ging als een razende te keer . is zag dat Jannie en annelis op de tafel naast Marijke gingen staan, ze dwude hun kutjes richting mijn mond, ze wilden dat i hen ondertussen nog ging likken. Ik likte eerst jannie en toen ik mijn tong naar binnen duwde bij haar liet ze haar plas lopen. Het liep tussen mijn neukende beweging bij Marijke door over haar geile kutje. Ze voelde het en kwam spontaan klaar ik wist dat in hun greep was en wat me nog te wachten stond dat ging mijn stoutste dromen te boven maar dat lees je in een vervolg


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners