Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Chantage - 12597 keer gelezen
Dit verhaal gaat over toen ik leeraar was aan de mavo. Dit jaar was voor mij een heel boeiend en spannend jaar als leeraar aan de mavo. Begin ik me eerst even voor te stellen Ben 31 jaar leerar Engels mijn naam is frank.

Dit jaar had ik een klas wat een heel erg rumoerige klas was.Het was een eind examen klas , er zaten weinig jongens in deze klas.Drie vierde van de klas was meisjes in de leeftijd van 16 /17 jaar.Er zaten een stel meisjes in deze klas die echt knap waren ,en dat wisten ze zelf ook. Ze zaten altijd te sjansen, en zelf met mij als ik ze aan keek.


Het was op een woensdag morgen 10 uur toen ik hen weer in mijn lokaal ontving. Het was een warme dag ,ze waren allemaal heel luchtig gekleed ook Bianca . Het was een echt geil meisje mooi lang blond haar en van die blauwe ogen, haar borsten was naar mijn inschatting cup 75 b. Ze ging die morgen al heel vastbesloten in haar bank zitten, ze had een mini rokje aan en een t shirtje met van die spaghetti bandjes. Het begon al gelijk veel praten en maar sjansen, ik had haar al een keer gesommeerd om wat rustigere te zijn. Toen ik op een gegeven moment door de klas liep en bij haar bank was liet ze haar pen voor haar bank vallen. Ze vroeg of ik hem haar wou geven ik bukte om de pen op te rapen, en toen zag ik het: Ze droeg geen slipje, ik moest het wel zien ze had haar benen wijd open gedaan , daar zag ik dat heerlijke jonge strakke kutje.

Ik gaf haar pen terug en ze lachte naar me, ik ging naar mijn bureau terug en dacht er nog eens overna. Wat zou ik graag eens dat heerlijke kutje willen likken. Toen de les was afgelopen liep ik naar haar toe en vroeg haar of ze na school zich bij mij op mijn kamer wilde melden i.v.m. het praten onder de les. Om 4 uur zat ik in mijn kamer toen er werd geklopt ik deed open en daar stond ze dat heerlijke geile meisje. Ik ging achter mijn bureau staan en sprak haar aan over het gepraat in de klas. Toen ik wat rond liep zei ze plots tegen me ,dat ik het vast fijn had gevonden haar onder haar rokje te hebben gekeken.Ze vertelde me dat ze het geil vond zonder slipje naar school te gaan, ik stond daar met mijn mond vol tanden en bloed geil. Ze vroeg me of ik niet eens aan haar kutje wilde voelen, ik zei haar dat ik dat niet kon maken.

Ze moedigde me aan zei dat ze al nat werd als ze me zag lopen, ik stond achter haar en als in trance grepen mijn handen haar borsten.
Ze deed net of ze me wilde afweren maar zei grijp mijn kutje onder mijn rokje ik wil dat U voelt hoe nat ik ben. Voor ik het wist had ik dat mooie gladde kutje in mijn hand , en meteen duwde ik een vinger in haar kutje.

Wat toen gebeurde begreep ik later pas, ze draaide haar om naar mij en sloeg me in mijn gezicht en liep weg. Ik wist niet wat me gebeurde ze was meteen vertrokken ,ik dacht er nog eens overna en dacht toen dat ze waarschijnlijk geschrokken was dat ik haar gelijk ging vingeren.
Die zelfde avond omstreek 8 uur ging de telefoon, het was Bianca.
Ik wou me gelijk verontschuldigen maar ze zei stil jij. Ze vertelde me dat alles wat ik had gedaan op video was vast gelegd, zonder geluid.
Ik vroeg haar waarom en waar dat goed voor was.

Ze zei me dat ik maar naar haar moest luisteren anders gaf ze de band aan de direkteur van de school. Ze zei dat ik vrijdag avond bij haar thuis moest komen , haar ouders waren dat weekend weg. Moest me om 7 uur melden, en morgen op school zou ze me een kopie van de band geven om mij te laten zien dat het menens is. Die nacht sliep ik slecht wist niet wat ik er van moest denken. De volgende dag kreeg ik de band inderdaad , ik ging hem gelijk bekijken het was zoals ik gedacht had het leek op de video of ik haar aanranden in mijn kamer.

Hier kon ik niet onder uit dit zou een schandaal worden ,ik zou worden opgepakt ,er restte mij maar 1 ding mee werken aan haar ideeŽn.
Die bewuste vrijdag avond ging ik naar haar ouderlijke huis ,en belde aan Bianca deed open en zei volg me. Ik vroeg haar wat de bedoeling van dit alles was, ze sommeerde me om stil te zijn en alleen maar te luisteren en uit te voeren. We liepen naar de keuken en daar aangekomen moest ik mijn handen voor uitsteken, ze had een paar handboeien en deed ze me om, ze maakte er een touw aan vast en bond mij aan de gordijn rails vast met mijn handen boven mijn hoofd.

Ik wist niet waar haar plannen waren maar wist wel dat ik mee moest werken, ze ging weg naar de voorkamer. Na een tijdje hoorde ik de deurbel een paar keer maar ik zag verder niks. Na een klein uur hoorde ik Bianca praten vlak bij de keuken deur, ze zei , ik heb jullie nog eens een speciaal feestje beloofd als mijn ouders weg zijn. Nu vanavond is het dan zo ver, en ze deed de keuken deur open, en toen zag ik daar 6 jonge geile wilde meiden uit haar klas.

Ze zei dit is de verassing dan onze leerar Engels wil vanavond alles voor jullie doen. Ze stonden allemaal eerst te giechelen, tot Janneke riep ( ik kon ze allemaal bij naam ) ik wil hem naakt zien . Bianca zei wie houd jullie tegen , nu kunnen we doen met hem waar we al zo lang over fantaseren.

Janneke liep samen met Ivonne op me af en scheurde mijn overhemd totaal kapot van mijn lijf. Bianca kwam met een schaar en knipte mijn jeans stuk en daar stond ik helemaal naakt met een stijve pik van 19 cm tegen over 6 jonge geile meiden, wat stond me te wachten ?

Ik werd los gemaakt en ze begonnen me allemaal heel even te pijpen , o wat was dat toch lekker die jonge meisjes monden. Ze haalde touwen en bonden me op mijn rug op de grond aan de verwarmingen vast. Daar lag ik vast gebonden overgeleverd aan de geile ideeŽn van deze meisjes. Ze droegen allemaal een mini rokje , ze gingen om me heen staan en toen gebeurde het ze gingen 1 voor 1 op mijn gezicht zitten ik moest ze likken.
Ze hadden allemaal hun slipje uit getrokken , owat waren ze toch heerlijk die kleine jonge kutjes, en zo heerlijk nat ze waren allemaal zo geil als boter.

Mijn gezicht zat hellemaal onder het geil kutsap van die geile meisjes.

Terwijl ik het kutje van Esther likte voelde ik dat iemand haar kutje over mijn pik liet zakken, o goddelijk was het ik kwam gelijk klaar en spoot mijn sperma in dat kleine sletje, ik zag dat het bianca was. Op dat moment voelde ik het .ik kreeg een golden shower van Esther, ze plaste in mijn mond ze zei drink het allemaal op . Dit vonden de anderen zo geil dat ze allemaal boven me gingen staan en allemaal op mij plaste, ik kreeg een spontaan orgasme en spoot mijn geil tegen het kutje van Anita, waarop gelijk Ivonne haar kutje begon te likken. Onder tussen was iedereen naakt in de kamer, ze maakten me los en gingen met zín alle op handen en knieŽn zitten.

Er werd me gezegd dat ik iedereen 7 keer moest neuken en bij wie dan klaar ging komen die had die avond de hoofdprijs. wat was dit toch een paradijs 6 van die bloedgeile meiden ik kon me niet lang inhouden en spoot mijn sperma na 5 minuten in het kutje van Annette. ik was dood op maar mocht niet stoppen dan kwam er weer 1 die me wou pijpen en dat terwijl de andere meiden lagen te likken en te zoenen alsof ze het jaren deden.
Na een lange geile avond mocht ik naar huis , maar bianca zei ,denk erom je moet ons zes altijd en overal gehoorzaam zijn want anders gaat die band naar de direkteur van onze school.

Wat ik allemaal nog voor deze geile meisje moest doen kun je in een ander verhaal lezen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners