Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Chris als slavin - het vervolg - 10997 keer gelezen
Chris zat naast haar meester in de auto. Hij keer naar haar met een geheimzinnige glimlach op zijn gezicht en ook iets van bewondering voor zijn nieuwe slavin. Ze zat er prachtig bij, vond hij. Hoewel ze naakt was en zich niet op haar gemak voelde, nam ze toch een fiere houding aan, met haar mooie tieten recht vooruit, haar benen netjes naast elkaar en haar handen gevouwen in haar schoot. Chris had geen idee waar ze naartoe reden. Gelukkig reden ze de stad uit, ze moest er niet aan denken dat hij met haar door haar woonplaats zou paraderen en dat haar vrienden en vriendinnen haar zo zouden zien!
Na een half uur rijden draaide haar meester een onverharde weg in, die leidde naar een klein boerderijtje, omgeven door een paar bouwvallige schuurtjes. Hij parkeerde zijn auto op het erf en stapte uit. “Blijf jij maar netjes zitten, ik ben zo terug”, zei hij. Hij liep niet naar de voordeur, maar achterom, hij was hier blijkbaar kind aan huis. Ze hoorde hem praten met een andere man, die luidkeels het woord voerde. Ook dacht ze een vrouwenstem op te vangen, die wat gedempter klonk. Even later kwam haar meester terug naar de auto met wat spullen in zijn hand. “Stap maar uit slavin”, zei hij. Chris stapte uit de auto. Onmiddellijk kreeg ze een hondenriem om haar nek en voelde een harde klap op haar kontje. “Op handen en knieën”, zei haar meester. Ze was verrast door dit plotselinge bevel en aarzelde heel even. Dit werd direct afgestraft door haar meester, die haar aan de riem hard naar beneden trok zodat ze vanzelf op de grond viel. Ze ging nu op handen en knieën staan en voelde hoe haar meester iets in haar kontje duwde. Het deed pijn, ze had daar nog maar weinig ervaring mee, en toen ze omkeek zag ze dat het een soort dildo was met daaraan een staart bevestigd. Hij duwde het geval zonder medelijden helemaal in haar kontje. Chris kreunde luid maar zei er niets van. Haar meester was trots. Zijn slavin zag er heerlijk uit op deze manier. “Lekker teefje ben je zo, slavinnetje!”. Hij ging verder: “Hier begint je echte opleiding tot slavin. Je bent al ver gekomen en ik geloof dat je een veelbelovend talent bent, maar er valt nog een hoop bij te leren. Hier in dit huis wonen vrienden van mij, die ervaring hebben in het africhten van slavinnen zoals jij. Ze zijn erg blij met jou, omdat ze zo’n jonge slavin nog niet eerder onder handen hebben genomen.”
Haar meester trok haar mee. Ze kon niets anders doen dan hem volgen. Als een hondje liep ze achter hem aan, haar knieën deden pijn toen ze een heel stuk over grind moest afleggen. Tenslotte kwamen ze bij de achteringang, waar ze het huis werd binnen geleid. Ze moest wachten in de bijkeuken, waar ze op de koude tegelvloer moest gaan liggen. Na een minuut of vijf werd ze weer opgehaald en de kamer binnengeleid. Het was onverwacht donker binnen en ze moest goed kijken om alles te onderscheiden. Ze moest in het midden van de kamer gaan zitten op haar knieën, met haar handen gevouwen in haar nek. Ze keek op en zag twee vreemden voor haar staan, een man en een vrouw. De man was een rijzige gestalte, een wat oudere man van een jaar of vijftig met een houding die geen tegenspraak duldde. De vrouw was jonger, ze schatte haar een jaar of veertig. De vrouw lachtte naar haar met een meer spottende dan geruststellende lach.
“Dit zijn je meester en je meesteres. Zij zullen zich vanavond met je bezighouden en je zult ze onvoorwaardelijk gehoorzamen. Heb je dat goed begrepen slavin?” Chris voelde zich niet op haar gemak. Hier had ze geen rekening mee gehouden. Ze had zich graag aan haar knappe meester gegeven, maar deze twee waren heel anders en boezemden haar niet direct vertrouwen in zoals haar meester. Maar dit zou wel haar vuurproef worden, dus ze besloot mee te werken. “Ja meester”, zei ze.
De man en de vrouw namen het nu over. “Zo meisje, dus jij wilt graag een slavin zijn. Wij zullen vanavond testen of je daar inderdaad geschikt voor bent, je meester heeft dat aan ons gevraagd om zeker te zijn van zijn keuze.” De vrouw kwam dichterbij en duwde haar een ballgag in haar mond en maakte het vast achter haar hoofd. “We willen je niet horen praten, slet!”, zei de vrouw met en koude stem. “Ga staan en doe je handen boven je hoofd”. Chris gehoorzaamde en de vrouw pakte haar handen beet en bond ze snel vast met een beweging die veel ervaring verriedt. Daarna pakte ze een haak die boven haar hoofd hing en bevestigde die aan haar samengebonden handen. Ze trok aan een touw dat Chris nog niet had gezien en takelde haar handen op. “Spreid je benen”, zei de vrouw. Chris probeerde haar benen uit elkaar te doen, maar doordat haar handen hoog waren opgehesen was het moeilijk want ze kwam daardoor bijna los van grond. “Snel een beetje, slet!”, zei de man, gevolgd door een ferme tik op haar tieten. Chris deed nu wat van haar verlangd werd. De vrouw greep haar enkels beet en bevestigde er een spreidstang tussen. Chris was nu volkomen in de macht van haar nieuwe meester en meesteres, die beiden genoten van de jeugdigheid van hun nieuwe speeltje. De man kwam vlakbij haar staan en streelde met zijn ruwe vingers de tere huid aan de binnenkant van haar dijen. Toen gleed hij langzaam naar haar kale spleetje en drukte zijn duim op haar klitje. De man masseerde haar klitje met snelle bewegingen. Tegelijkertijd drong hij met drie vingers haar kutje binnen. Chris gromde en probeerde met haar onderlijf te bewegen, maar door haar houding lukte dat niet. Ze voelde dat ze bijna ging komen, maar de man merkte het en stopte abrupt. “Je bent een van de geilste sletjes die we hier hebben meegemaakt”, zei de man. “maar klaarkomen is voor jou verboden”. Hij wenkte naar zijn vrouw. “We zullen eens kijken wat je kan verdragen”. De vrouw liep naar Chris toe en liet haar drie metalen klemmetjes zien met een oog aan het einde. Chris’ ogen werden groot toen ze het zag. Ze zou toch niet... De vrouw pakte haar linkertepel tussen duim en wijsvinger en trok er hard aan. Chris kreunde. Ze hield er altijd van als haar vriendjes ruw met haar tieten omgingen, wat aan sommigen niet besteed was. Toen haar tepel flink was opgezwollen door de behandeling, plaatste de vrouw er in een beweging de klem op. Het deed flink zeer en het gezicht van Chris vertrok. Daarna onderging haar rechtertepel dezelfde behandeling. Vervolgende knielde de vrouw voor haar neer en begon met haar tong het klitje van Chris te bewerken. Ze draaide kleine kringetjes er omheen, zoog erop en beet zachtjes met haar tanden, tot het klitje flink gezwollen tussen de kale schaamlipjes van het meisje stond. De vrouw pakte nu het derde klemmetje en plaatste het op de kittelaar van Chris. “Hngngngng!!”, was alles wat ze kon uitbrengen.
Haar knappe meester was nergens meer te bekennen. Haar nieuwe meester en meesteres keken tevreden naar hun werk en liepen toen de kamer uit. Even later hoorde ze de auto starten. Zouden ze alledrie weg zijn gereden? En zij dan! De klemmetjes deden zeer en Chris wist niet hoe lang ze dit zou uithouden. Ze hing een minuut of tien in deze houding en hoorde toen de voordeur van het huis opengaan en weer dichtslaan. Gespannen wachtte ze wie er binnen zou komen...

Toen ze zag wie net het huis hadden betreden, stokte de adem Chris in haar keel. Ze herkende Esther en Mike, twee klasgenoten van haar. Esther was een paar jaar geleden een van haar beste vriendinnen geweest, maar sinds Chris de vriend van Esther had afgepakt – althans, zo voelde Esther dat – was het nooit meer goed gekomen en de laatste tijd was de vroegere vriendschap ronduit in haat veranderd. “Hé, kijk eens wie we daar hebben”, zei Esther met een sadistisch glimlachje om haar mond. Chris keek met angstige ogen naar haar klasgenoot. Op de een of andere manier had ze het gevoel dat Esther niet echt verrast was haar rivale hier naakt en hulpeloos te zien hangen. Mike stond een beetje schaapachtig te lachen, Chris vond hem wel leuk met zijn donkere en gespierde uiterlijk, maar hij had nooit veel oog voor haar gehad.
Esther liep langzaam en uitdagend op Chris af. Ze pakte de klemmetjes op haar tepels en trok er aan. “Mmmm!”, was het enige dat Chris kon uitbrengen.
“Kijk eens aan, ons klasgenootje is een geil slavinnetje, wie had dat ooit gedacht?”, zei Esther. “Ik treft hier soms de vreemdste mensen aan bij mijn ouders thuis, maar dit overtreft al mijn verwachtingen”, ging ze verder, “hier kan ik zelf eens wat plezier aan beleven!”. Esther maakte Chris los uit de takels en verwijderde de ballgag en de dildo uit haar kontje. De klemmetjes liet ze zitten. “Esther, ik schaam me rot dat je me hier zo ziet”, zei Chris toen ze bevrijd was van haar mondknevel. “Wat moet je wel niet van me denken!” Chris was echt radeloos. Binnenkort zou haar hele klas dit weten. Esther reageerde echter genadeloos: “Dat je een onderdanig sletje bent natuurlijk, wat moet je hier anders?” “Kom maar mee naar boven, naar mijn kamer, dan kun je dat bewijzen!”, voegde ze eraan toe. Terwijl ze het klemmetje op de klit van Chris beetpakte leidde ze haar klasgenoot de trap op naar boven. Mike volgde gedwee. Chris voelde zich vreselijk vernederd, maar toch vond ze het ook wel spannend. Ze schrok een beetje van deze gevoelens, eigenlijk genoot ze er wel een beetje van. Hoe ver zou dit nog gaan?
Toen ze op Esthers kamer kwamen, zette Esther haar rechtop in de hoek met haar gezicht naar de muur. “Je hoeft niet te zien wat ik met mijn vriendje doe, gore slet!”, zei Esther. Daarna hoorde ze een half uur lang hoe Esther en Mike zich uitkleedden en uitgebreid met elkaar tekeer gingen. Ze hoorde geluiden van hartstochtelijk zoenen, gevolgd door kreunen van Mike en opwindende kreetjes van Esther. Het eindigde overduidelijk met een fikse neukpartij waarbij Mike zo te horen niet alleen het kutje maar ook het kontje van zijn vriendin flink bewerkte. Toen ze allebei klaar waren gekomen, hoorde Chris de stem van haar klasgenote zich weer tot haar richten. “Draai je maar om slavin.” Chris gehoorzaamde en zag Esther en Mike naakt op het bed van Esther zitten. Mike zag er goed uit, zoals ze verwacht had, met een lul die er zelfs in verslappende toestand nog behoorlijk groot uitzag. Esther was slank en had kleine borsten, met een kutje dat vrijwel kaal was, afgezien van wat rossig schaamhaar op haar venusheuvel. Het wond Chris best op haar leeftijdgenoten zo te zien en ze keek uitgebreid naar de twee naakte lijven. Haar gedachten werden ruw verstoord door de harde en dwingende stem van Esther. “Kom maar hier slavinnetje en gebruik je tongetje om ons schoon te maken!” Chris schrok. Dat meende ze toch niet echt? “Schiet op joh, ik heb geen uren de tijd!”, bitste Esther. “Op je knieën!” Chris volgde de orders van haar klasgenootje op. Ze knielde tussen de benen van Esther en raakte met haar tong voorzichtig de schaamlippen van Esther aan. Ze was opgewonden geraakt door haar eigen onderdanigheid, maar walgde van deze vernederende opdracht. Toen Esther de tong van Chris op haar spleetje voelde, pakte ze haar hoofd met beide handen beet, spreidde haar benen en duwde de mond van Chris hard tegen haar kutje, dat droop van het zaad van haar vriendje. “Likken teef, en doe je best!”. Chris likte nu vol overgave de kut van haar oude rivale. Ze proefde het sperma van Mike, vermengd met het geil van Esther. Ze likte haar schaamlippen en haar klitje, totdat Esther grommend klaarkwam. Direct daarna duwde Esher Chris van zich af en draaide zich om. “Nu mijn kontje nog, slet!”. Chris durfde niet te weigeren en duwde haar tongetje in het kontje van Esther. “Dieper geile hoer!”, riep Esther half hysterisch. Bijna kokhalzend duwde Chris haar tong in het poepgaatje van haar klasgenoot. Esther begon te kreunen. Chris likte het holletje minutenlang schoon en werd toen ruw weggeduwd. “Nu m’n vriendje nog!”, zei esther. Mike zat al triomfantelijk klaar. Chris nam zijn slap geworden lul in haar mond en begon werktuiglijk te zuigen. Ze proefde zijn al half opgedroogd sperma. “Maak alles netjes schoon hoertje!”, zei Esther. Chris bewerkte met haar tong zijn hele pik, vanaf zijn eikel werkte ze naar onderen tot aan zijn ballen, ze likte smakkend zijn hele schaamstreek schoon. Toen ze klaar was voelde ze zich vreselijke vernederd en smerig, maar haar kutje brandde van geilheid.
“Ben je er geil van geworden om met je tongetje ons schoon te maken?”, vroeg Esther op een plagerig lief toontje. Chris durfde niet te ontkennen. “Ja meesteres”, zei ze kruiperig. “En vind je die klemmetjes nog steeds geil?”, zei Esther. “Ja meesteres”, zei Chris hijgend. Ze begon flink opgewonden te raken van Esthers kruisverhoor, maar kreeg meteen spijt van haar openhartigheid toen Esther vervolgde:“Nou, je bent een van de geilste slavinnen die ik ooit hier bij mijn ouders heb gezien. Die klemmetjes hou je nog maar even op je tietjes en je klitje, die hebben we zo nodig, kom maar met me mee.” Esther kleedde zich snel weer aan, Mike volgde haar voorbeeld, en met z’n drieën liepen ze de trap weer af naar beneden. Esther ging de achterdeur door naar buiten en liep over het erf naar de stallen. Chris volgde haar naar binnen en zag dat ze in een grote stal waren aangekomen. Het was er smerig, met opgedroogde mest en bevuild stro op de vloer. “Het moet hier nodig aangeveegd worden, dat ga jij doen teef!”, zei Esther terwijl ze een bezem pakte waar op de steel een paar metalen ogen in waren geschroefd. Chris schrok toen ze zag dat Esther een paar kettinkjes pakte die ze bevestigde aan de ogen op de bezemsteel en vervolgende aan de klemmetje op haar tepels en haar klitje. “Vegen slet, alles moet schoon!” Chris sidderde van angst. Alles schoon vegen ging uren duren. Voorzichtig duwde ze de bezem voor haar uit. Een felle pijn schoot direct door haar tepels en haar klitje, die hard werd uitgerekt. Dit ging nooit, de kettinkjes waren veel te kort, ze kon nauwelijks de bezem bewegen! Maar Esther was onverbiddellijk. “Doorgaan, je vond de klemmetje toch lekker? Je gaat door tot de hele vloer brandschoon is, voor elk strootje dat ik straks nog zie liggen zal ik je vreselijk straffen!” Chris deed nu wat haar klasgenote zei. Bij iedere beweging die ze met de bezem maakte vlamde de pijn door haar tepels, waarbij haar stevige tieten behoorlijk werden uitgerekt. Het ergste was echter de pijn in haar klitje. Hoe lang zou dit nog duren en wat zou ze nog moeten verdragen? Toch berustte Chris in haar lot. Binnen een paar uur had ze zichzelf leren kennen als een onderdanige slavin die klakkeloos alle vernederende opdrachten opvolgde.

Einde van deel 2Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners