Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Clubmascotte - 13466 keer gelezen
Het is zomervakantie, goed weer en ons vriendenclubje zit in het houten clubhuis dat we samen bij elkaar timmerden in het bos achterin onze grote tuin. Ik ben Peter, leider van het groepje dat verder bestaat uit mijn buur Jan en schoolmakker Piet, allemaal 16 jaar. Een deel van ons amusement bestaat uit het stiekem observeren van wandelaars die achter het bos langs komen. Jonge koppeltjes hebben daarbij onze bizondere aandacht, omdat die in de geborgenheid van de bomen en struiken wel eens handtastelijk durven zijn. Daarom hebben we ook een gecamoufleerde schuilplaats gemaakt tussen de struiken, helemaal achteraan het einde van onze tuin. Als we daarin zitten, kan niemand ons zien, maar wij zien wel alles wat er op de beschutte kleine open plek vlakbij gebeurd. En die wordt toch regelmatig 'bezocht' door koppeltjes ... tot ons groot en stijf genoegen.

Het is droog en warm, een ideaal moment om ons te gaan verschansen op onze uitkijk in de hoop op bezoekers. We hebben de schuilplaats een beetje uitgegraven, zodat we redelijk comfortabel kunnen zitten of liggen, met onbeperkt uitzicht op de open plek. Ons blikje frisdrank is al half op, als we eindelijk stemmen horen en ons geduld beloond wordt. Een jong meisje met een zomers kleedje komt giechelend de open plek opgelopen, achterna gezeten door een lange jonge gast. Blijkbaar waren ze al met een fantasietje bezig, want zij zegt met een beverig stemmetje: " Neen boze wolf, niet doen", en ze klemt zich pseudo-angstig tegen een boomstam aan. Maar de wolf is ook niet van gisteren en ziet z'n kans bij het weerloze kind. Uit zijn zak haalt hij een stuk touw en bindt daarmee de armen omhoog vast tegen de boom. Het korte jurkje van het knappe wicht gaat daardoor nog een eindje omhoog en onthult daardoor haar mooi lange benen.

Gretig grijpt de onverlaat het machteloze slachtoffer bij haar tietjes en kneed die door de stof heen. "Neen, niet doen, dat mag niet van mijn mama", smeekt ze gesmoord. De jongen laat het niet aan zijn hart komen en kneed dapper verder, wat haar de ogen laat sluiten en zachtjes kreunen. Plots laat hij haar los, hurkt en schuift zijn handen van haar enkels langzaam omhoog. Het meisje rilt van antisipatie op de indringers, die duidelijk naar verboden terrein opstijgen. Hoger gaan zijn handen, onder haar kleedje, tot hij blijkbaar haar billen te pakken heeft. Ook die krijgen een goeie kneedbeurt, wat haar doet zuchten en beven, maar over haar mama begint ze niet meer! Dan dalen zijn handen terug ... en hebben haar slipje bij, dat hij achteloos ergens rond haar knieŽn laat hangen. Als zijn handen terug omhoog gaan, sluit ze haar ogen in extase wanneer haar kutje indringers krijgt. Aan het bewegen van zijn ellebogen kan je merken dat haar pruim goed bewerkt wordt.

Wij krijgen het in onze schuilplaats knap benauwd van al dat opwindend gedoe, om niet te spreken van onze piemels die opgesloten zitten en meer ruimte nodig hebben.
"Ik wil het fruit van roodkapje wel eens zien", horen we zeggen en gelijk schuift de jongen het kleedje helemaal omhoog tot in haar nek. Eerst komt er een donzig kutje tevoorschijn dat al wat rood ziet van het kneedwerk en de opwinding. Dan volgen twee zachte roomsoezen, bekroond met schatten van roze knopjes die lichtjes gezwollen zijn. "En boze wolf, bevalt mijn fruitmandje jou?", vraagt het genietende onschuldje zwoel. De wolf zegt niets, maar neemt een voor een haar tepels in zijn mond en knabbelt erop. Als het meisje duizelt van de heerlijke tintelingen, daalt hij af naar haar kutje en begraaft zijn gezicht erin, wat haar doet kirren van genot. Als hij ook een vinger laat deelnemen aan het spleetjesfestijn, duurt het niet lang of ze beleeft zachtjes kreunend haar hoogtepunt.

Zodra ze uitgezucht is, draait hij haar om, met haar blote tietjes tegen de ruwe schors. "En nu ga ik je achterlangs eens goed doorsmeren schatje, want mijn piemel staat op springen", en gelijk rits hij zijn gulp open. "Neen, neen, je had beloofd dat je dat niet zou doen, dus daar komt niks van". Ze draait zich terug om en ziet haar vriendje staan met zijn stijve trots recht vooruit uit zijn broek stekend. "Maak me los, dan zuig ik je lekker af, dat wil ik wel doen, want zo kan je niet verder wandelen!" Hij maakt haar los, gaat op zijn rug liggen en zij zet zich op handen en knieŽn bij hem, maar haar blote spleet recht naar ons. Hij grijpt een bengelende tiet en zij maakt hem met een likje en zoentje nog stijver en hapt dan zijn hele zaakje naar binnen. De jongen was al volledig op oorlogssterkte, kromt zijn rug door haar heerlijke zuigwerk en schiet heftig kreunend heel zijn voorraad recht in haar bedrijvig mondje.
Nou, wij hebben iets gekregen voor ons geduld dat de moeite waard was, dat wordt seffens thuis het betere handwerk om alles 'af te werken'.Er zijn dit voorjaar hollanders in onze buurt komen wonen met als enig kind Katja, een dochter van 15 jaar. Een knap meisje met alles erop en eraan wat je als jongen maar kan wensen. Daarbij loopt ze steeds kort gerokt en sexy mooi te wezen, maar toch zie je ze altijd alleen. Ze heeft geen vriendjes of vriendinnen en verveelt zich eigenlijk rot, zo in haar eentje. Op een dag spreekt ze ons aan en vraagt of ze met ons mag meedoen. We zeggen haar dat we een jongensclubje zijn, waar geen meisje bij hoort. Ze smeekt ons en vraagt wat ze kan doen om er toch bij te horen, want dat ze zo alleen is en hier niemand kent.
In een gekke bevlieging zeg ik dat zo'n sexy wijfje er alleen bij kan als onze slavin en speleding, maar dat ze dan eerst een keuring moet ondergaan. Geschrokken en met een rood hoofd loopt ze weg, terwijl mijn makkers me met open mond aanstaren.

Een paar dagen later laat Katja timide weten dat ze het wil proberen, maar dan toch eerst wil weten wat we verwachten van haar. Ik zeg haar dat ze bij ons ook altijd kort gekleed moet zijn en dat ze onderdanig en gehoorzaam alles moet doen wat wij haar bevelen.
Dat vindt ze nog wel wat eng, maar schoorvoetend geeft ze toe dat het haar wel aanspreekt. Nu is het onze beurt om verstomd te staan met rode oortjes. Ik heb bij haar blijkbaar een verborgen diepliggend verlangen geraakt want ze lijkt er precies stiekem naar uit te kijken.
Dapper maar ook onzeker nemen we haar mee naar ons clubhuis in de tuin voor keuring, want dat had ik haar zo gezegd. Met onzekere pas loop ik achter het knappe ding aan, me bijna suf denkend wat ik nu allemaal met haar ga doen. Op mijn makkers moet ik niet echt rekenen voor inspiratie, die laten alles over aan mij. Is dit een droom of heb ik zodadelijk echt de volle beschikking over dat prachtige lijf daar voor mij!?

"Zo meisje, ik zie dat je een bh aanhebt, dat mag voortaan nooit meer, uitdoen dat ding", begin ik heel zelfzeker. Met rode oortjes doet ze haar t-shirt uit en als ze naar de sluiting van haar bh grijpt, denk ik "en nu word ik wakker en is het feestje voorbij!" Maar nee hoor, er komen twee prachtige uiertjes tevoorschijn, die me het water in m'n mond doen lopen. "Doe je handen achter je hoofd en blijf zo staan, zodat we je melkerij uitgebreid kunnen bewonderen en keuren". Katja heeft nu een knalrood hoofd van deze vernederende houding ... en wij rode oortjes. Als een pseudo volleerd Meester loop ik op haar af, met knikkende knieŽn weliswaar, maar dat merken ze gelukkig niet. "Dat lijkt me stevig tietenwerk meisje, goed materiaal voor ons om mee te spelen. Eens even die tepels testen", en gelijk pak ik haar bij de twee tsjoepen en trek haar naar me toe. Ze kreunt even maar geeft verder geen krimp en laat me gedwee met haar tetters spelen. Ik ga achter haar staan, pak haar soezen in beide handen met haar tepels puntig vooruit en zeg: "Beste clubleden, ziehier jullie nieuwe speeltje dat ten allen tijde tot onze beschikking staat. Kom alvast maar even kennismaken met haar lekkere prammen".

Jan en Piet staan er wat wezenloos bij en hebben aanmoediging nodig voor ze elk met onzekere vingers een tepel vastpakken. Ik zie en voel hoe Katja verlegen en beschaamd op alles reageert, maar tegelijk zie ik ook een zekere gloed van haar afschijnen. Ze zucht genietend bij al die vernedering en lijkt er behoorlijk heet van te worden. Dat wil ik dan wel even uittesten bij het vervolg van de keuring, waarvoor ik bij m'n makkers ga zitten.
"Omdraaien meid, handen achter je hoofd houden, voeten uit elkaar en diep voorover buigen". Met een bijna onhoorbare snik doet ze wat ik beval en laat onder haar korte rokje net het begin van een roos slipje zien. Tjonge, tjonge, hebben wij toch geluk met zo'n aanwinst, die doet gewoon wat ik beveel, terwijl een ander meisje me een goei lap tegen m'n oren zou geven.
"Mooi is dat, maar trek nu je slipje wat omlaag en laat ons je lekkere pruim maar eens bewonderen". In spanning wachten we af of ze dat ook nog wil doen, want dit is wel heel vernederend natuurlijk. Met een diepe zucht pakt ze de elastiek vast en roetsj, daar komt een zalig donzig kutje tevoorschijn, een mooi ovalen pruimpje, geklemt tussen haar prachtige blote billen. Erboven prijkt een lichtbruin rondje, dat evenwel krampachtig dichtgeknijpt.Minuten lang zitten we in stille bewondering deze mooie creatie van de natuur te bekijken, met een kanjer van een zwelling in onze broek. Deze vakantie gaat nooit lang genoeg zijn om alles uit te proberen wat er met al dit lekkers mogelijk is. Als ik haar zo voorover zie staan met haar bungelende tetters, haar uitnodigend kontje en een kutje dat snakt naar aanraking, dat moet ik me inhouden om haar niet meteen te bespringen. Maar als leider van de groep moet ik me stoer beheersen en vooral niet direct als een jonge hengst gaan rondspringen.
"Blijf zo staan Katja, wij moeten even overleggen en je aanbod bespreken". Nou, veel zeggen doen Jan en Piet niet, ze blijven alleen maar naar dat lekkere blote ding staren. Ik moet toegeven dat mijn gekke reactie op haar vraag toen wel een goede aanwinst heeft opgeleverd. Welke jongensclub heeft zo'n mooie en gehoorzame mascotte!? Ik sta er zelf versteld van dat ze zo onderdanig gehoorzaamt en doet wat ik beveel. Dat moet ik toch nog even verder uitproberen: "Katja, trek je billen uiteen zodat je kutje open gaat staan, zodat ik seffens de diepte ervan even kan checken. Ik wil ook je sterretje goed kunnen zien en een beetje open!"

M'n twee makkers kijken ongelooflijk toe hoe ze aarzelend en bevend haar handen op haar billen legt en die dan langzaam opentrekt. Ze moet haar voeten verder uiteenzetten voor haar pruim ook wat opengaat, dat doet ze onwennig maar spontaan. Mensen lief, ik wil dat kind naaien tot ik compleet leeg ben, zo'n hete stoot, die laat m'n bloed zowat koken. Ze heeft tetters die smeken om gemolken te worden, een pruim die smacht naar een forse banaan en in dat bruine sterretje wil ik ook wel eens een vinger laten verdwijnen. Knalrood en zuchtend staat ze duidelijk heet te worden, opgegeild door de extreme vernedering waar ze blijkbaar erg gevoelig voor is.
"Goed zo meisje, zo willen we onze mascotte allicht wel houden, maar we gaan er nu over stemmen".
Ik zie aan de gezichten van m'n kameraden dat ik dat niet eens meer hoef te vragen en zelf wil ik haar natuurlijk ook niet meer kwijt. Dit wordt de vakantie van ons leven!

"Schuifel eens achteruit tot bij mij voor verdere keuring, we zijn nog niet overtuigd" lieg ik haar voor. Niet te vlug toegeven en wat bluffen, dat maakt haar onzeker en de vernedering nog groter. En dat is toch wat ze als slavin wil denk ik, zeker als ze zichzelf hiervoor zo vlot aanbood. Dat moet toch iets geweest zijn wat ze al langer wou, een diep verlangen waarvan joost de reden mag weten of begrijpen. Eigenlijk is het wel leuk voor ons dat we op zo iemand vielen en leuk voor haar dat ze er ergens mee terecht kan. Ik zie dat ze ondanks haar schaamte toch ook gelukkig lijkt, alsof ze een lang verwacht kadootje gekregen heeft. Ik ben blij dat we haar hiermee kunnen helpen en er tegelijk intens van genieten.
Net als ik haar natte pruim vlak voor mijn neus heb, haar sappen reeds ruik en ik en vol overgave alles wil verkennen, hoor ik in de verte mama roepen: of we haar even kunnen komen helpen! Miljaaar, net nu verdorie, om de kramp te krijgen in je ... . Vlug Katja in de kleren en met een knoert van een stijve wegwezen voor ze komt kijken waar we blijven.

's Anderendaags ben ik alleen thuis als Katja langs komt. M'n makkers zijn er nog niet, maar ik vertel haar dat ik haar ondertussen ook al wel verder kan keuren. Ik knijp haar onverwacht in een tiet en voel dat ze inderdaad geen bh aanheeft, zoals bevolen. Ze lacht schaapachtig en kijkt beschaamd, maar haar ogen schitteren als ik haar beveel om me haar broekje te geven. Onderweg naar onze hut, laat ik haar op een open plek handenstand doen op een zitbankje tegen een boom. Als ze met haar kutje op mondhoogte bloot staat, moet ze van mij beleefd vragen of ik haar pruim wil proeven. Als ze niet direct reageert, geef ik haar enkele stevige meppen op haar billen. Blijkbaar heeft ze dat wel graag, want ze reageert nog steeds niet en geniet van haar vuurrode billen. Als ik plots haar lipjes tussen twee vingers hard samen knijp, gilt ze even en probeert ze weg te trekken. Met een rood hoofd vraagt ze het dan eindelijk toch en open ik haar benen wagenwijd, zodat haar spleet mooi open gaat staan. Zo'n aanbod kan je natuurlijk niet negeren en even later zitten mijn lippen op de hare en lik ik haar heerlijke kutje. In recordtempo maakt ze pittige sappen aan, die smaken als verse nectar. Ik lik haar gleuf op een neer, met telkens een extra cirkeltje rond haar klit, wat haar laat kirren van genot.

Daar al die geile toestanden is mijn neukpaal alweer in grote strekstand en echt toe aan wat ontspanning. Ik open mijn gulp, frommel mijn stormram naar buiten en houd hem voor haar mondje. "Vraag of je m'n paal mag afzuigen lekker ding", en even later kan ik op haar lieve uitnodiging ingaan. Zachtjes glijdt mijn gezwollen stang haar warme mondje in, waardoor ik moet nijpen om niet gelijk alles af te schieten. Mensenlief, wat is dit toch een lekker onderdanig kind met zo'n heerlijk zuigmondje en een kutje om een verlamde nog te laten rechtkomen. Aanhoudend gaat mijn neukerd in en uit dat zalige pruimemondje van haar, terwijl ik haar natte kut in vuur en vlam zet. Als ze even later kreunend en bevend klaarkomt, kan ik mijn prakje ook niet meer ophouden en spuit ik alles diep in haar keel. Terwijl ik haar overvloedige sappen opzuig, slikt zij dapper alles door en zuigt ze me helemaal proper. Slap als vodden liggen we even later in het gras na te genieten.

"Katja, in afwachting van mijn makkers, ga jij naar de winkel ... met je kutje bloot, je krijgt je broekje nog niet terug! Bij de Gamma vraag je naar Frans, een goede vriend van mij. Zeg dat je zo'n 30cm touw nodig hebt van minstens 2cm dik en terwijl hij je helpt zorg je ervoor dat hij je tietjes en je kutje 'per ongeluk' te zien krijgt. Ik hoor nadien wel aan zijn reactie of je gedaan hebt wat ik je opdroeg, en owee als je niks getoond hebt"!
"In het terugkeren koop je in de groentenwinkel een gladde komkommer; zeg maar dat hij voor 'persoonlijk gebruik' bedoeld is. Het formaat kies je zelf, maar zeker geen piepkleintje meebrengen he".
Als ze wil vertrekken grijp ik haar onverwacht tussen haar benen en vinger haar kutje kort maar krachtig, wat ze naar lucht happend toelaat. "Zo, dan blijft je mosseltje wat warm onderweg en weet je waaraan denken", en met een mep op haar bloot kontje gaat ze op weg, blozend als een rijpe tomaat en haar rokje zo goed mogelijk laag trekkend.Vol verwachting komen Piet en daarna Jan binnengestormd, maar zijn een beetje ontgoocheld als er geen Katja te bespeuren valt. Ik vertel hen dat ik haar naar de winkel stuurde en dat ze wel zullen zien wat ze bij heeft en waarvoor dat zal dienen. Katja komt wat later binnen met een papieren zak, een rood hoofd en 'de groeten van Frans'. Ik pak de koord en begin die uit te rafelen op zo'n 10cm na, want die zal gebruikt worden als flogger.
Ik fluister onze slavin iets in haar oor, waarna ze voor Jan gat staan en hem onderdanig vraagt: "wil je aub achterlangs aan mijn kutje voelen en me vingeren"! Ja, dat wil Jan wel; ze draait zich om naar Piet en vraagt hem: "Wil jij me ondertussen melken aub". Even later staat ze voorover gebogen en wordt achterlangs ijverig door Jan gevingerd, die verrast vaststeld dat ze geen broekje aanheeft. "Ben je dan in je blote kutje naar de winkel geweest", vraagt hij met grote ogen. Ze beaamt dat heel beschaamd terwijl Piet haar tetjes bloot maakt, haar tepels en tieten knijpt en trekt en haar ondeskundig begint af te melken. Met rode oren en genietend zuchtend ondergaat het meisje de behandeling.

Blijkbaar was ze al zo heet gelopen door het sliploos winkelen en de vertoning aan Frans, dat ze nu al vlug op temperatuur komt en kreunend en daverend begint klaar te komen. Ze ramt zich als gek op de vingers van Jan en vraagt Piet om haar hard te kneden en haar tetjes ook petsen te geven. De jongens doen hun best en even later gaat Katja grommend door de genotsmuur, schuddend en bevend van de intense energiescheuten.
"Had ik je toelating gegeven om klaar te komen slavin", vraag ik haar heel streng. Geschrokken kijkt ze me aan en vraagt heel timide "moest dat dan", terwijl ze onderdanig de ogen neerslaat, maar terwijl nog sidderend nageniet van haar heerlijke orgasme. "Ja, mijn toelating heb je daarvoor vooraf nodig en anders straf. Jij doet hier niet jouw goesting he meisje, maar de onze!"
"Jongens, trek haar die kleren van het lijf en bindt haar met haar armen omhoog vast onder die boomtak daarboven, met haar tetjes naar hier gericht. Spreid daarna haar voeten, doe koorden aan haar enkels en maak die opzij vast, zodat ze geen weg opkan. Dan staat ze mooi klaar voor een goede geseling over heel haar lijf en kunnen we terwijl haar hete kutje bewonderen".

Het kind is in alle staten, wringt zich in alle bochten om aan Jan en Piet te ontkomen, maar ze is niet opgewassen tegen hun krachten. Even later hangt ze dan ook poedelnaakt te bengelen, met haar tetters door het geweld stijf vooruit priemend en haar kutje wijdopen gespannen. Ze ziet vuurrood van schaamte door de enorme vernederingen, maar straalt een voldane gloed uit.
Ik loop rond haar, knijp haar in haar prachtige billen, streel plagend door haar bilspleet met bizondere aandacht voor haar sterretje, dat ze evenwel krampachtig dichtknijpt. Ik pak haar achterlangs onder haar mooie uiertjes, licht ze op en geef ze enkele meppen. Als ik terug vooraan ben gekomen, plaag ik met een hand haar pruim, terwijl ik met de andere een tepel knijp.
"Hoe bevalt de inwijding ons slavinnetje, wil je nog bij onze club komen?" Haar antwoord is verrassend en uitgebreid. Ze vertelt dat ze als kind regelmatig bij haar vader over de knie moest en dan stevig op haar bloot kontje kreeg. Dat was wel pijnlijk en vernederend, maar stiekem genoot ze ervan en lokte ze het soms zelf ook uit. Maar nu ze groter geworden was, gebeurde dat niet meer en dat miste ze wel, maar ze dierf er hem niks van zeggen. Ze had ook wel eens bloot in huis rondgelopen als ze alleen was en daarbij soms voorbij een venster geparadeerd, want het idee dat misschien iemand dat zag wond haar geweldig op. Ze keek ook uit naar de jaarlijkse controle bij de dokter met school, vooral als ze bloot bij hem moest komen en betast werd, dan kwam ze daarna in haar kleedhokje stilletjes klaar.
Ze was eigenlijk heel blij dat ze nu totaal onverwacht eindelijk haar geheime verlangens kon beleven en was ons dus heel dankbaar, ondanks al haar schaamte en een beetje ongemak.
Ik moet toegeven dat we alle drie wel heel erg verrast waren door haar onthullingen, die haar zichtbaar opluchtten. Zo zie je maar dat je elkaar soms op een onverwachte manier leuk kan helpen, al begrijp ik helemaal niet hoe ze zo kan genieten van vernedering en lichte pijn."Ok meid, maar dat maakt je straf daarom nog niet ongedaan, je moet gehoorzaam zijn of de gevolgen dragen". Ik had ondertussen van het stuk dik touw een heuse selfmade flogger gemaakt, waarvan ze nu duidelijk de bedoeling begreep.
"Omdat het je eerste fout is, zal ik mild zijn met slechts 20 slagen op je billen en 10 op je tetters. Zet je schrap, want die koordjes zijn wel zacht maar onverbiddellijk". Gelijk kwam de eerste mep op haar billen, waardoor ze zich met een kreetje vooruit smeet, voor zover dat kon natuurlijk. Een zachte roze blos kwam op haar billen, die na enkele klappen intenser werd. Ze kreunde nu zachtjes, maar haar ogen glommen vol vuur en verlangen naar meer.
Ik mepte harder en vlugger, waardoor ze haar rug kromde en grommend en zuchtend incasseerde. Na 10 meppen ging ik met mijn hand over haar kutje ... dat drijfnat was van de opwinding. Ik vingerde haar stevig en herinnerde haar eraan dat ze niet mocht komen zonder toelating. Ze deed zichtbaar moeite om zich in te houden, maar veel had ze niet meer nodig blijkbaar.

Toen waren eerst haar tetjes aan de beurt voor hun deel van de straf. Gesmoord ving ze de meppen op en griende wanneer haar romige bollen stilaan vuurrood werden. Haar tepels stonden in opperste strekstand en ze beet zich op de lippen om het niet uit te schreeuwen van genot en opwinding. Na de 10 meppen was haar melkerij helemaal rood en wat gezwollen en toen ik een tepel vastpakte wipte ze op met een gilletje.
De volgende 9 meppen op haar billen gaf ik zachter, maar de laatste mep kreeg ze onverwacht tussen haar benen, op haar open kutje. Met een gil, lachend en huilend hing ze te trillen aan haar armen, en toen ik twee vingers in haar druipnatte pruim duwde en zei "kom maar, je was dapper", ging ze gierend door een mega-orgasme, dat ze schokkend en bevend onderging, wippend op mijn vingers. Weken of maanden van verlangen lagen blijkbaar opgestapeld, wat zich nu in een keer ontlaadde. Dit was waar ze uiteindelijk zo naar verlangde.
We maakten haar los en ik beval voor ons haar op haar knieŽn te gaan zitten, met haar handen achter haar hoofd. Ze was nog steeds rood van schaamte, maar keek ontzettend voldaan naar ons op en geniet na van haar nabranders en zinderend lijf.

"Die komkommer die je haalde, bewaren we voor een volgende keer. Voor mijn part ben je geslaagd als mascotte van onze jongensclub. Als mijn makkers hiermee instemmen, ben je goedgekeurd". Jan en Piet hebben helemaal geen bezwaar en in een opwelling springt ze recht en vliegt ons in haar blootje een voor een om de nek, ons knuffelend als gek. Mmmmm, dat is ook wel eens leuk zo'n lekker bloot ding rond je nek, een paar zachte tetters tegen je borstkas en je handen op haar blote billen.
Ze zegt nogmaals dat ze ondanks alles genoten heeft en hoopt dat dit niet de eerste ťn de laatste keer was dat we zo lekker met haar speelden. Ze had dat echt nodig, voelt zich nu kiplekker en kijkt al uit naar het volgende. Ik vind het allemaal fascinerend, ontzettend opwindend maar onbegrijpelijk. Maar als zij er zich goed bij voelt, heb ik er geen probleem mee.

Mijn ouders zijn bijna alle dagen tot laat 's avonds werken, dus zitten we gerust en veilig in onze boshut achter in de tuin. We zitten de volgende dag nog maar net met vier samen, als we iemand horen roepen en naderbij komen. Het blijkt Frans van de Gamma te zijn, die zelf nog maar net 20 is geworden en soms nog wel eens komt buurten als hij niet moet werken.
Als hij binnenstapt krijgt Katja een kleur van jewelste en weet niet waar kijken. Ze schaamt zich een ongeluk en kruipt echt in een hoekje weg. Tja, ze houdt van vernedering enzo, dus is dit blijkbaar het geschikte moment om haar daar eens goed op te pakken, want daar wordt ze zo heet van zegt ze toch.
"Ja Frans, dat is dus ons nieuw vrouwelijk lid dat je gisteren in de winkel op bezoek had. Kom maar eens hier staan Katja, met je handen achter je hoofd en je benen gespreid, zoals het een onderdanig lid betaamt. Knalrood voldoet ze aan mijn bevel, naar de grond kijkend terwijl ze erg zenuwachtig en hijgend ademt.

"Leuk dat ik haar eens uitgebreid kan bewonderen, want in de winkel was het maar heel kort en vlug voorbij. Is het werkelijk zo'n heet ding dat ze daar bijna bloot naartoe wou komen? Daar wil ik wel eens meer van zien dan."
"Katja, ik begrijp dat Frans niet zo tevreden is over je showtje gisteren, daar hangt straf aan vast meid. Kom maar eens hier bij mij over de knie liggen, dan zullen we dat gelijk regelen". Geloof het of niet, maar in een mum van tijd ligt ze over m'n knieŽn, in spanning haar straf afwachtend. Frans zit juist achter haar en heeft nu uitzicht op haar korte rokje dat nog amper haar billen bedekt. Hij knikt bewonderend en is blij verrast als ik hem uitnodig om Katja haar slipje omlaag te trekken voor billenkoek.
Hijgend en wriemelend laat het meisje hem begaan en kreunt zacht als hij haar dampend mosseltje prijst dat vantussen haar benen komt gluren. Met een gilletje incasseerd Katja de eerste mep, die een mooie rode hand op haar ene bil kleurt. "Zullen we elkaar afwisselen met meppen Frans, da's dan niet zo vermoeiend voor ons?"

Als ik tussendoor even aan haar pruim voel, dan is het daar een compleet moeras, zo heet wordt ze van de billenkoek met bijhorende vernedering door haar blote kut. Ik nodig de anderen ook uit om aan haar druipende pruim te voelen, waarvoor ik haar de benen wijd laat spreiden. Ik zie en voel hoe ze zich dood schaamt en haar hoofd tracht weg te steken, maar ze siddert terwijl van genot.
De vingers zoeken overal hun weg en het kind davert op mijn benen van geilheid. Ik verwittig haar dat ze niet mag komen, want dat ze dan weer straf krijgt. Schokkend en bevend laat ze zich vingeren, aan haar lipjes trekken, haar klitje masseren, terwijl Piet haar tetters ook nog onder handen neemt.
Het wordt haar allemaal veel te lekker en daverend komt ze klaar, kreunend en huilend van genot. Spasmen trekken door haar lichaam, wild draait ze haar hoofd en knijpt ze in mijn benen. Als een furie gaat ze door het ultieme genot, dat ze zo lang heeft moeten ontberen.

Minutenlang laat ik ze nagenieten, terwijl ze dromerig en wazig rondkijkt. Als ze eindelijk wat bekomt, valt ze rond mijn nek en begint onbedaarlijk te snikken. Zoveel onderdrukt verlangen vindt zijn uitweg, komend van heel diep en losgemaakt door de uitzinnige roes van haar orgasme. Het is een vreemd gevoel, maar tegelijk zalig om zo'n mooi popje bloot op schoot te hebben zitten, haar troostend en strelend.
Haar ouders zouden het alleszins niet begrijpen en zeker niet goedkeuren wat we hier doen, maar ik begrijp dat dit voor haar een immens gebeuren is dat haar terug in evenwicht brengt en gelukkig maakt, hoe raar het ook allemaal is voor ons.
Met tranen in de ogen bedankt ze mij en de anderen en vraagt om haar aub niet te veroordelen of iets slechts te denken. Ze weet ook niet waarom ze zo is en dit nodig heeft, maar ze leeft er helemaal van op.

Plots vermant ze zich en gaat uit zichzelf in de slavinnetjeshouding staan, trots haar tieten in haar shirtje vooruitstekend. Ze zegt niets en wacht af, wel wetend dat er nog een straf zal komen.
"Ik denk dat het nu tijd is om die komkommer eens te gaan gebruiken, vind je niet Katja?" Ze kijkt een beetje angstig naar de zak waarin die nog steeds zit, maar nog niet uitgepakt. Als ik hem tevoorschijn haal zeg ik verbaasd dat het maar een kleintje is, te klein voor haar natte pruim.
"Oh, ik begrijp het, je hebt een kleintje genomen omdat je hem liever in je kontje wou!", zeg ik plagend. "Nouw, neeij, asje, ni in me poepertje", zegt ze in plat hollands, "ik zou me dood schamen en ik kan daar niks hebben". Ze wordt zelfs een beetje bleek en knijpt duidelijk zichtbaar aan haar billen haar sluitspier potdicht. Zozo, dat wordt dan een echte straf, want billenkoek heeft ze maar al te graag.

"Kijk meid, ik ga je een toegift doen: je gaat eerst om beurt ruggelings voor elk van ons staan, buigt diep voorover, trekt je billen uit elkaar en vraagt beleefd om je kontje te vingeren. Vraag ook dat ze je bij je kutlipjes vasthouden, zodat je niet weg kan trekken. Als je enkele petsen op je kontje krijgt, weet je dat je naar de volgende moet doorschuiven en herhaal je jouw verzoek. Op die manier is je gaatje goed opgerokken en voorbereid voor je bij mij komt, dan schuift hij er hier zo in, tot diep in je darmen".
Het kind jammert alles bij elkaar en zegt dat ze eender welke andere straf zal aanvaarden, maar niks met haar kontje aub, die vernedering is haar echt te veel en de komkommer er veel te dik voor. Ik zie hoe ze krampachtig smekend naar me kijkt, maar ik laat me niet ompraten, straf is straf en hiermee heb ik ze op een heel zwak punt.
Ik besluit haar een quasi onaanvaardbaar alternatief te bieden, waardoor ze wel moet kiezen voor een van beide. "Ok, heb je dan liever dat je met je benen open moet gaan liggen en ik je 50 meppen van een bos verse netels tussen je benen geef, op je open kutje?" Nu slaat ze pas echt wit uit, bij het idee alleen al.

Ze kiest uiteindelijk dan toch maar voor de eerste straf, maar voor ze daar ook aan begint, moet ik nog eerst met een bussel netels binnenkomen. Met een knalrood hoofd gaat ze naar Piet en vraagt met een klein beverig stemmetje 'of hij haar wil vingeren'. "Katje: heel de vraag, volledig en hardop of de netels komen er zo aan"!
Met grote angstogen vraagt ze het dan toch zoals bevolen, nadat ze in de aangeven houding ging staan. "Trek je kontje ver open of ik ram de komkommer er zo droog in, begrepen?" Ik voel me echt een beul nu, maar weet dat het voor haar alleen maar 'echt' is als ik het hard speel. Gedwee zet ze haar benen verder uit elkaar en trekt haar lekkere billen open.
Piet is zo vriendelijk eerst zijn vinger in haar natte pruim te duwen en dan vol kutsap haar sterretje in te smeren. Je ziet ze haar kakkertje nog dichter knijpen, zodat Piet zijn vinger onmogelijk kan binnendringen.

Hier zijn de harde middelen nodig, dus houd ik onverwacht de netels tegen haar blote tetjes, wat haar verschrikt laat opspringen. Piet is echter allert en gebruikt de onbewuste ontspanning van haar sluitspier om diep door te duwen. Het kind huilt en kronkelt in alle richtingen, maar Piet trekt haar stevig bij haar kutlipjes en houdt haar zo ter plekke, terwijl hij haar gestaag in haar kontje boort.
Als ze haar billen loslaat en haar jeukend tieten wil krabben, dreig ik met met de tweede straf! Aarzelend gaan haar handen toch terug naar achter, maar enkele stevige meppen op haar billen geven aan dat ze moet doorschuiven naar Jan.
Weer moet ze die enge vernederende vraag stellen en weer wordt die heel graag ingewilligd. Met schrik voor de netels laat ze de vinger ongehinderd binnen dringen en zie je een eerste teken van ontspanning op haar snuitje. Jan heeft lange vingers en naait haar kontje daarmee diep en fel, wat haar uiteindelijk toch wel wat lijkt op te geilen.

Even later staat ze met haar vraag voor Frans, die haar uitdaagt door te vragen: "heb je echt graag dat ik je kontje vinger Katja?" Ze is verrast en weet niet goed wat antwoorden, maar wipt op als Frans zijn duim vol in haar kontje duwt en tegelijk twee vingers in haar natte pruim. Dit lijkt haar wel te bevallen en even later staat ze zichzelf heet te rijden tegen zijn hand.
Hoe moet je nu nog een meisje straffen dat van alles geil word, zelfs van dingen die ze eerst niet wil. Wild naait ze zichzelf op Frans zijn vingers, kreunend en bevend van het genot. Ik doe Frans ongemerkt teken en onverwacht worden zijn vingers ingeruild voor de komkommer. Die vliegt er door haar eigen beukgeweld in als een raket, maar laat haar daarna met een kreet vooruit springen.
"Hier meisje, achteruit en neuken die groente", zeg ik en trek haar bij haar kutje terug over de dikke groene knots. Haar sluitspier rekt maximaal en het onding gaat onbehoorlijk diep naar binnen, waarbij haar ogen bijna uit hun kassen vallen. Na enkele halen gaat het blijkbaar wat vlotter en lacht ze groen, maar blijkbaar toch geil. Ze ondergaat de rest van de straf uiteindelijk heel dapper, al is ze vuurrood en kijkt ze doodsbeschaamd naar de grond.

"Nu ben je wel definitief ingewijd in onze club meisje, je deed het goed. Je kan de brand aan je tetjes verhelpen door er eerst speeksel op te doen en dan droog zand erover, dan is die jeuk zo voorbij".
Even later zitten we met een half negerinnetje bij ons, die wat ongemakkelijk met haar kontje zit te schuifelen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners