Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Cuckje van mijn ex - 28493 keer gelezen
Vervolg op : met mijn ex naar de BDSM club


Na laatst met mijn ex Marije mee naar de bdsm club te zijn geweest heb ik een paar dagen niets van haar gehoord. Opeens gaat mijn gsm en ik zie dat ik een berichtje van Marije ontvang. Snel open ik het bericht en ik lees dat zij een date heeft met een man en dat ze wil dat ik daarbij ben en behulpzaam ben. Ik merk dat mijn pik al wat harder word en dat ik opgewonden raak. Snel stuur ik terug dat ik tot haar beschikking ben. Op de afgesproken tijd ga ik naar Marije toe en ik bel aan. Ze opent de deur en nodigt mij uit naar binnen te komen. In de woonkamer zie ik een man zitten en Marije stelt hem voor als Bas. Bas is een lange man, redelijk breed van postuur en mooi om te zien. Bas staat op en geeft mij een ferme handdruk. Hij zegt tegen Marije dat zij veel plezier met mij gaan beleven. Marije kijkt mij dan strak aan en geeft mij de opdracht om mij uit te kleden en voor hun in de slavenhouding te gaan zitten. Snel trek ik mijn kleren uit en ga geknield voor hun zitten met mijn handen in mijn nek. Marije en Bas beginnen hartstochtelijk te zoenen en al snel trekken zij de kleren bij elkaar van het lijf. Als ze naakt zijn geeft Marije mij opdracht scheerspullen uit de badkamer te pakken en terug te komen. Als ik terug kom ligt Bas onderuitgezakt op de bank. Marije zet mij geknield tussen zijn benen en zegt mij dat ik Bas moet scheren. Ondertussen staat Marije op en loopt achter me. Als snel voel ik wat glijmiddel op mijn anus gesmeerd worden en ik voel dat mijn kontje gevuld wordt. Marije zegt dat ze met een buttplug alvast mijn kontje op wil rekken voor het geval daar mee gespeeld gaat worden.Hierna pak ik de scheerschuim en begin de ballen en pik van Bas masserende vol te smeren. Al ik al Bas zijn haren weg heb geschoren loopt hij naar de badkamer om alles met sop schoon te maken. Ondertussen zit Marije wijdbeens voor me en ook haar kutje mag ik kaal scheren. Ik scheer haar schaamstreek en lippen met schuim in en als ik wil beginnen is Bas inmiddels ook weer terug. Marije pakt de pik van Bas en voor mijn ogen pijpt ze hem vol overgave terwijl ik haar kutje scheer. Vlak voor mijn ogen zie ik de pik keihard worden en de ballen van Bas gaan strak staan. Na een paar minuten ben ik klaar met scheren en Marije zegt dat zij haar kutje even gaat wassen. ze zegt nog dat ik er voor moet zorgen dat Bas zijn pik hard blijft. Ik neem de pik van Bas over van Marije en zet deze tegen mijn lippen. Zachtjes laat ik hem in mijn mond glijden en langzaam pijp ik Bas. Het lukt me om zijn pik keihard te houden tot Marije terug is.


Ze zegt dat ze zin heeft in een heerlijke beurt en laat mij op mijn rug op de grond liggen. Ze komt geknield boven mij zitten en kruipt naar boven totdat ze met haar kutje boven mijn mond zit. Ze zegt dat ik haar moet likken zoveel als mogelijk is voor mij. Ik steek mijn tong uit en vind al snel haar klitje. Vol overgave lik en zuig ik eraan. Ik kan er goed bij omdat ze op zijn hondjes boven mij zit. Als ik haar kutvocht steeds heftiger proef zegt ze tegen Bas dat hij mag neuken. Ook Bas kruipt over mijn lichaam heen en neukt Marije op zijn hondjes. Doordat ik door ga met likken heb ik afwisselend de klit van Marije en een deel van de pik van Bas op mijn tong. Als zij steeds heftiger gaan neuken is het een beproeving om goed te likken. Door het heftig neuken schiet de pik van Bas wel eens uit het kutje van Marije en ramt hij hem vol in mijn mond. Ik proef de zoete smaak van het kutje van Marije vermengt met het zoute voorvocht van Bas. Hierna neukt hij Marije weer verder en voel ik de ballen van Bas tegen de onderkant van mijn keel slaan. De hele situatie wind mij wel op. Na een tijdje wild geneukt te zijn hoor ik Marije steeds heftiger hijgen en kreunen. Ik weet dat zij tegen haar orgasme aanzit en ik zuig haar klitje tussen mijn lippen. Na nog een paar harde stoten van Bas komt zij luid klaar en het lukt mij niet meer haar klitje tussen mijn lippen te houden. Wild knijpt ze met haar benen en ik voel haar dijen rond mijn hoofd sluiten. Ook Bas moet dit voelen want kort daarna komt hij ook heftig klaar. Ik kan geen kant op met mijn hoofd en voel zowel haar kutje als zijn ballen op mijn gezicht drukken.


Zachtjes blijven Bas en Marije doorneuken. Ik krijg inmiddels weer wat lucht en ga door met zachtjes likken. Soms komt er wat sperma met het neuken mee naar buiten wat ik gretig op lik. Marije heeft dat al snel door en zegt Bas te stoppen met neuken. Bas haalt zijn pik uit het kutje en Marije gaat rechtop zitten met haar kutje op mijn mond. Ze geeft mij de opdracht haar kutje lekker schoon te likken wat ik graag doe. Ondertussen staat Bas op en laat zijn pik door Marije schoonlikken. Ik zie dat hij weer een stijve pik krijgt van het pijpen van Marije en ik hoor Marije zeggen dat ik misschien al wel genoeg ruimte in mijn kont heb voor hem. Bas staat op en trekt de buttplug uit mijn kont. Ik voel al wat extra glijmiddel op mijn kont gespoten worden en al snel wordt mijn kont gevuld door de pik van Bas. Ondertussen lik in Marije haar kutje en ik merk dat zij ook weer opgewonden wordt. Ruw schuift ze met haar kutje over mijn mond terwijl ze met haar vingers haar klitje aanpakt. Bas zegt dat ik ook wel wat verdient heb en terwijl hij mij neukt voel ik zijn hand om mijn pik. Met straffe hand wordt ik door hem afgetrokken terwijl hij mij neukt. Ik ga op in het ritme van het trekken en neuken en bef met dezelfde snelheid Marije. Bijna gelijktijdig gaan we steeds harder hijgen en als ik Marije hoor kreunen van haar orgasme hou ik het ook niet meer. Bas trekt de sperma uit mijn pik en al snel ligt mijn buik vol. Op dat moment is het voor Bas ook teveel en hij trekt zijn pik uit mijn kont en trekt zich een paar keer af waarna ook hij op mijn buik spuit. Met zijn drieŽn rollen we tegen elkaar aan en genieten na. Na nog een afzakkertje nemen we afscheid en ga ik zeer voldaan weer naar huis.Reacties welkom op bisubmark@hotmail.com


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners