Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dagboek van een Sm-Meesteres - 9824 keer gelezen
Kareltje.

Hoewel wij zoveel mogelijk probeerden, onze gasten van tevoren een afspraak te laten boeken, liep het vaak enorm uit de hand. Zoals ook deze dag.
Er stonden al aardig wat afspraken met gelukkig ook wat halve dag sessies. Een halve dagsessie hield in, dat de gast 4 uren in huis was, waarvan elk uur ongeveer 20 a 25 minuten werd gespeeld en de overige tijd lag, stond of hing hij, in verschillende posities en bondages, in het huis.
Natuurlijk wel altijd met een bel bij zich om paniek situaties te vermijden. Voor ons betekende het horen van de bel, als zeer urgent en onmiddellijk ingrijpen!Kareltje had voor die dag geen afspraak geboekt. ‘Ach ja’, verklaarde hij, terwijl hij van zijn glaasje Cola nipte, ‘ik kom tenslotte toch alleen maar voor een uurtje opsluiting in de kelder en mocht dat wat uitlopen, ik heb toch de hele middag vrij’!
Kareltje was een grappig klein mannetje, met een hazenlip, hij stotterde en sprak door zijn neus.
Nadat hij zich gedoucht had, nam ik hem mee naar de travestie kamer en trok hem een lang rood satijnen nachtjapon aan. ‘Ga je me opsluiten zo en laat je me dan voor straf nooit meer los’?, vroeg hij, terwijl hij al bij voorbaat van het ene voetje op het andere stond te trappelen van plezier. ‘Dat doe ik zeker Kareltje’, antwoordde ik, ‘je bent een klein ondeugend slaafje, daarom krijg je voor straf ook dit nachthemd aan. ‘Mag ik ook een sluier’, vroeg hij, ‘zo eentje die je ook in een harem draagt’. Hoe kom ik daar nu weer aan, dacht ik, maar gelukkig zag ik een korte petticoat, trok het elastiek wat strakker en drapeerde dat op zijn kalende bolletje. Op het moment dat ik hem leren boeien aan wilde doen, begon hij hevig te protesteren: ‘ik wil stalen politieboeien Meesteres Robin’, zei hij boos. ‘Je hebt hier niets te willen, ik bepaal wat hier gebeurd en buiten dat feit om, is het niet verantwoord om je zo in de kelder te zetten, ben ik duidelijk’, zei ik met harde stem. ‘Ja maar’, probeerde hij. ‘Niets “ja maar” en nu gewoon je mond houden Kareltje, anders krijg je onmiddellijk een blinddoek’. Nadat ik zijn polsen en enkels had geboeid, gebood ik hem naar de blauwe kamer te gaan. ‘Zo ga maar eens mooi over de hydraulische bank staan, en trek je nachthemd op, zodat ik goed bij je billen kan’.

Zonder verder tegen te sputteren voldeed hij aan mijn verzoek. ‘Zo Kareltje omdat je zo brutaal tegen me was zojuist, ga ik eerst die billen van jou eens even goed opwarmen, tel maar mee, je hebt 30 slagen van mij tegoed’. Ik pakte een leren plak, na de eerste klap volgde er 1 Meesteres, 2 Meesteres en na de dertigste slag ‘dank u Meesteres’. Nadat hij twee soft klemmen op zijn tepels van mij had gekregen, mocht hij me volgen, op zijn handen en knieën natuurlijk. In de kelder aangekomen liet ik hem, nadat hij eerst zijn jurk hoog moest op trekken, zodat hij op zijn blote billen kon zitten, plaats nemen op de houten brits. Zijn armen zette ik vast aan de stalen ringen die in de muur zaten, in de rechterhand de bel natuurlijk, zijn benen ondergingen het zelfde lot, goed gespreid en met geen enkele mogelijkheid meer om los te komen.
‘Houd u me nu dagen gevangen Meesteres’?, hoorde ik hem vrolijk vragen. ‘Natuurlijk Kareltje, dat heb je tenslotte verdiend, ik doe het licht zo uit en mocht je deze positie echt niet volhouden dan bel je maar’. ‘Dank u Meesteres’ was zijn antwoord.

In ons privé-domein was het inmiddels erg hectisch. Terwijl Simoontje de ene na de andere gast binnenliet en Grace zich in een operatiekamer outfit hees, kwam Babe de keuken uit in een nonnenpij met bijbehorende kap uiteraard. De tranen van het lachen liepen over mijn wangen, ‘wat ga jij nou weer doen en hoe kom je aan die kleding,’? kon ik met moeite aan haar vragen.
‘Ik speel zo meteen de heilige moeder Theresa’, vertelde ze me, terwijl ze me ernstig bleef aankijken en ze haar handen voor haar borst vouwde, ‘en ik moet op bezoek bij de Paus’. ‘En wat moet je dan wel bij de Paus gaan doen’?, vroeg ik, terwijl ik probeerde te vermijden dat mijn make-up teveel doorliep.
‘Ik moet gaan zorgen, dat ik meer geld los krijg van het Vaticaan voor ontwikkelingshulp’. ‘En hoe ga je dat dan regelen’, vroeg ik, terwijl ik het antwoord natuurlijk allang wist. ‘Ik ga hem gewoon verleiden, maar dan wel op de Babe-manier’, vervolgde ze lachend, en die kleding van mij is trouwens gewoon gehuurd door “De Paus” bij een kledingverhuurbedrijf!

‘Eigenlijk zouden we zo’n nonnenpij hier standaard ook moeten hebben, ik zou dat makkelijk na kunnen maken’, zei ik tegen Scroodge, die zoals gebruikelijk weer achter de computer zat. ‘Ja lijkt me een goed plan, ik kan trouwens ook van één van onze gasten, die in een psychiatrische kliniek werkt, een dwangbuis lenen. Denk je dat je dat ook kunt namaken?’ vroeg Scroodge.
‘Ja natuurlijk, mijn ouders hadden een modevakschool dus mijn wieg stond tussen de naaimachines’, vertelde ik hem. Scroodge draaide zich nu met zijn computerstoel en al om: ‘perfect, ik haal het materiaal, zeg maar wat je nodig hebt en misschien kunnen we in de toekomst samen materialen maken voor de zaak, dat is tenslotte ook mijn hobby’.Precies, voor een hobby van iemand hoef je geen geld uit te geven en dan betaal je geen werkuren. Het is immers hobby. Maar zover was ik toen met Scroodge nog lang niet, ik had nog totaal niets door!!!

Mijn volgende gast zat al te wachten, Eugene was een grote stevige Belg, had een groot veebedrijf en was enorm sterk. Koos afwisselend voor een Meesteres of onze slavin Babe.
Eugene was erg onderdanig bij een Meesteres en kon enorm veel hebben!
Geknield zat hij op mij te wachten, terwijl ik de zolder op kwam. Het gebruikelijke groeten volgde, middels het kussen van mijn laarzen. ‘Kom eens dichterbij zodat ik mijn armen niet zo ver hoef te strekken, even dit slavenlijf verkennen en hou je handen in je nek’. Op zijn knieën kroop hij naar mij toe, terwijl hij zijn afgetrainde bovenlijf recht hield. Met mijn vingertoppen verkende ik even zijn spieren. ‘Opstaan nu’, commandeerde ik, terwijl ik met mijn nagels zijn tepels stevig vastpakte en ze daarna naar boven trok, zodat alles wat sneller ging. Snel sloeg ik hem in de boeien, klikte zijn armboeien aan elkaar en takelde zijn armen hoog boven zijn hoofd. Ik pakte een 16 meter lang touw en op de muziek van Clannad, maakte ik een schitterende Japanse bondage. Tevreden stond hij, in de enorme spiegelwand, naar het resultaat te kijken.

Zachtjes hoorde ik mijn naam noemen, ‘hé Robin, heb je even tijd’?, en ik zag net Grace ’s hoofd boven het trapgat uitsteken. ’Is jouw gast exhibitionistisch en/of biseksueel, dan kunnen we combineren’?. ‘Dat is hij inderdaad’, bevestigde ik. ‘Tof dan gaan we combineren’, zei ze terwijl ze de trap weer snel af liep. Eugene had geen woord verstaan van ons korte gesprekje en keek mij vragend aan. ‘Wat is dat slaafje, kon je niet horen wat er gezegd werd, ben je nieuwsgierig’? ‘Nee Meesteres’, antwoordde hij gedwee.

Tussen zijn benen plaatste ik een spreidstang en bevestigde deze met kettingen aan de stalen haken in de vloer. Van Babe had ik al van zijn enorme kracht gehoord, dus ik besloot daarom elk risico uit te sluiten. Om zijn pik en ballen sloot ik het ene gedeelte van een politieboei en drukte deze tot de laatste klik aan, het andere gedeelte bevestigde ik aan een korte ketting. Ik liet Eugene iets door zijn knieën zakken en klikte de ketting vast aan de spreidstang, Daarna moest hij rechtop gaan staan, wat hem een stevige druk aan zijn ballen opleverde ‘Durf eens je knieën te buigen’, dreigde ik, ‘dan heb je pas echt een probleem’.
Daarna pakte ik een paar tandenstokers, zette de puntjes plagend in zijn tepels en er volgden vanzelfsprekend wat woeste geluiden. ‘Wat is dat Eugene, je blijft toch wel aardig tegen me, waag het niet nog één keer boos naar me te kijken’, en vrolijk ging ik met de prikkertjes door. Ik wist dat hij dit niet vol kon houden, dus even later was het een gegrom van jewelste en zag dat hij nu iets door zijn knieën was gezakt. ‘Prima Eugene’ vervolgde ik, ‘ik had je gewaarschuwd, je hebt er zelf om gevraagd’.
Ik pakte een prik bh, dat is een leren riem die je om het lichaam kan vastgespen, daar zitten twee ronde verstelbare leren stukken op en deze zitten vol met erg gemene prikkertjes. ‘Ga maar eens op je tenen staan’, beviel ik hem, waarna ik de prikgedeeltes onder zijn voetzolen legde. ‘Laat nu maar eens voorzichtig de hakken van je voet naar beneden komen’. ‘Shit’ brulde hij, ‘klopt’ zei ik liefjes. ‘Dit zal je leren. Zo weet ik tenminste zeker dat je je knieholtes recht houdt’.

‘Wat een herrie hoor ik hier. Je wilt toch niet zeggen dat Mrs Robin niet aardig voor je is hè’, hoorde ik Grace lachend zeggen, terwijl ze binnen kwam met aan haar hondenriem, die ze achteloos over haar schouder droeg, een mooi uitgedoste travestiet. ‘Wat vind je van mijn slettebak Robin , dit is Lola, denk je dat ik daar een hoertje van kan maken’?
Keurend liep ik om Lola heen, terwijl deze haar ogen naar de grond gericht hield. Ik pakte haar gezicht vast, ‘niet slecht en dat is ook niet mis’, terwijl ik haar borsten stevig vastpakte. ‘Benen spreiden slet, zodat ik bij je muts kan’. Na een snelle blik boog zij haar hoofd opnieuw en liet zich door mij betasten. ‘Nou je klit is groot genoeg’ oordeelde ik, ‘dat is duidelijk te voelen door je satijnen slipje.
‘Dat wordt misschien wel wat’, zei ik lachend tegen Grace, ‘laten we haar eens uit proberen’. ‘Op je knieën’ schreeuwde Grace, ‘kruip naar die slaaf die je daar ziet staan’. ‘En durf jij eens tot een hoogtepunt te komen’ vervolgde ze, terwijl ze Eugene dreigend aankeek.
Snel maakte ik de ketting en het gedeelte van de politieboeien los, die hij nog steeds om zijn ballen had, en verwijderde de prik beha onder zijn voeten.
‘Dit is pure verwennerij beet ik hem toe, maar denk maar niet dat je er zo makkelijk van afkomt vandaag. Ben ik duidelijk’. ‘Ja Meesteres’ volgde het onmiddellijk. ‘Zuigen kreng’, snauwde Grace tegen Lola, nadat ik een condoom om diens richtingaanwijzer had gedaan. ‘Zo en dan nu even een sigaretje’ zei ze tevreden, ‘dan kunnen wij eventjes van dit mooie tafereeltje genieten’.
‘Ik krijg kramp in mijn kaken Meesteres’ volgde het na 10 minuten zachtjes. ‘Zie je nou wel’ zei Grace tegen mij, ‘dat wordt echt niets met deze tramp’. ‘Dat valt nog te bezien, we weten nog niet alles’, grinnikte ik.

‘Wat vind je van zijn pik Lola’?, vroeg ik vriendelijk, ‘is erg groot Meesteres’ klonk het oprecht. ‘Heb je een groot inkomen en daarmee bedoel ik niet het inkomen op de spaarbank’? ‘Gaat wel Meesteres, ik heb thuis wel al flink geoefend’. ‘Nou dan zullen wij eens gaan kijken of dat ook werkelijk zo is’, lachte Grace.
Terwijl ik Eugene los maakte, werd Lola door Grace op de rekbank gelegd, armen in de takelboeien waar de touwen aan zaten van de katrol om alles stevig aan te spannen, en de benen in de twee beensteunen, die je middels het draaien aan een hendel erg wijd open kon sperren.
Grace pakte een voorbindpik, rolde er een condoom om en gaf mij een knipoog; ‘dat zal ik maar doen hè’ zei ze zachtjes. Was ook erg logisch want Eugene was rond de twee meter lang, zij schat ik 1.80 en ik ben 1.62. Ik was te klein en zou op mijn tenen moeten gaan staan om met een voorbindpik tussen zijn billen te komen. Later heeft Scroodge een uitschuifbaar opstapje gemaakt waar ik op kon gaan staan, als ik ook dergelijke acties wilde ondernemen.

‘Jij hebt je geluksdag vandaag slaafje, jij mag deze slet als eerste een beurt geven’. ‘Is goed Meesteres’ was het antwoord. ‘Natuurlijk is het goed’ beet ze hem toe, ‘ik heb jouw toestemming niet nodig’. Eugene was niet echt een subtiel slaafje, dus met grof geweld ging hij het kontje binnen van Lola en er volgde een luide kreet. Grace deed hetzelfde met haar voorbindpik bij Eugene, tenslotte had hij het “goede voorbeeld” gegeven. Het was een prachtig schouwspel en leek een beetje op een trein, wat wij later dan ook “treintje spelen” zijn gaan noemen.

Na de sessie hebben wij gezellig nog iets met beide heren gedronken. Dat was eigenlijk heel uniek, maar in dit geval vonden zij het alle twee niet erg om herkend te worden en dat komt zelden voor. Meestal, als we sessies combineerden, hadden beide gasten een beulskap op en soms een open masker en natuurlijk zijn degene die van travestie houden sowieso niet te herkennen door alle make-up en pruik.

De rest van de middag bleef het erg hectisch en druk. Rond half zeven werd het die dag wat rustiger en we hadden zelfs tijd om eventjes iets te eten.
‘Zal ik koffie zetten’ vroeg Simoontje. ‘Dat is een prima plan’ antwoordde Grace, en terwijl Babe net haar verhalen wilde gaan vertellen over Zuster Theresa en de Paus, hoorden we een zacht kuchje. ‘Sssst…..’ zei Simoontje, ‘het lijkt wel of ik iemand hoor hoesten. Er zijn toch geen gasten meer in huis’? ‘Nee volgens mij niet’ antwoordde Grace.
En ik dacht: Shit Kareltje!!! Helemaal vergeten!!! Snel trok ik mijn laarzen aan en stormde de trappen van de kelder af. ‘Maar Kareltje, jij hebt het wel erg bont gemaakt, dat ik jou hier zoveel uren heb moeten houden’. Vanonder de petticoat die over zijn hoofd zat, hoorde ik zachtjes met zijn eigen speciale neusklank stemmetje: ‘Klopt Meesteres, maar u mag me nog wel een tijdje opsluiten hoor. Dat heb ik tenslotte verdiend, want ik ben een erg ondeugend slaafje’.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners