Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Blauwe Engel - 9605 keer gelezen
De Blauwe Engel, het cafť op de begane grond van het WTC was even druk als een marktplein tijdens een terechtstelling in de middeleeuwen. Zij stond met haar collegae aan hun eigen statafel te praten met een wodka in haar hand; het enige alcoholische drankje dat zij af en toe dronk. Het was warm en van de muziek hoorde zij alleen een trage bas, genoeg om te horen dat het Saint Germain was, boven het geroezemoes van de mensen. Het waren vooral mannen, zoals zo vaak, pakken wurmden zich tussen de andere pakken door, nu was goed te zien dat geld, opleiding en status geen garantie was voor hoffelijk gedrag; ook tijdens de borrel was Ďthe survival of the fittest' de norm. Aan de tafel was een geanimeerd gesprek gaande over een grote opdracht die binnen was gehaald, de laatste roddels over een projectontwikkelaar maar zij was er niet geheel met haar gedachten bij, zij zou opgehaald worden en enigszins nerveus zuchtte zij zachtjes. Het bittergarnituur werd gebracht samen met servetjes en een nieuwe ronde bier, baco's en nog een wodka voor haar.

Ineens voelde zij haar nekhaartjes omhoog gaan staan, haar ogen gingen dicht, ze haalde diep adem door haar neus en zij wist dat hij naderbij kwam. Zij voelde een hand op het midden van haar rug die omhoog ging en haar hoofd voorzichtig naar achteren trok. Haar lippen weken uiteen en zij kreeg een zachte kus op de zijkant van haar mond, zijn rechterhand beroerde haar linkertepel even. Die reageerde meteen en zij voelde hem hard worden. Ze keek hem aan, hij lachte het lachje waardoor zij zich soms ongemakkelijk voelde. De omgeving maakte haar bewust van de omgangsvormen en zij stelde hem voor aan haar collegae met naam, na het handen schudden, rangorde bepalen en de cirkel iets groter te hebben gemaakt bestelde A. drinken voor hem. Zij had altijd een zwak gehad voor A., niet alleen door zijn enthousiasme op professioneel gebied, maar ook omdat hij haar zag als een soort raadgevende vriendin. Hij had haar een ietwat dubbelzinnig compliment gegeven over haar prachtige metalen halsband; wellicht omdat hij het herkende, voor ingewijden was het een zeer herkenbaar symbool. Ze hoorde hem A. bedanken, het tikken van glazen tegen elkaar. Een warme fluisterende stem maakte haar knieŽn week. Hoorde zij hem goed? Vroeg hij werkelijk om hem oraal te dienen? Nu? Hier? De vorm was een vraag, maar zij wist dat het geen vraag was. Zij keek hem aan, vragend, maar hij keek haar aan met die blik en zij sloeg haar ogen neer, zij zou gehoorzamen, altijd.

In haar hoofd nam de verwarring toe, zij wilde niet, maar zij voelde haar lichaam warm worden, haar tepels zich oprichtten en haar kut, wat een verraad, haar kut werd vochtig, zij voelde een straaltje geil haar kut nat maken. Haar lichaam maakte zich klaar om hem te ontvangen; zij likte haar lippen en slikte het overtollige mondvocht weg. Zij bloosde en haalde diep adem. In haar hoofd werd het rustig, zij strekte haar schouders recht en merkte dat zij trots werd, op zichzelf; op hem die dit van haar verlangde. Zijn verlangen was haar bevel, zo was het en er was geen moment geweest dat zij hem iets geweigerd had. Soms verlangde zij dwang, die hij haar ook gaf; fysiek; hij was sterk, maar ook mentaal. Zij groeide in zijn nabijheid. Zij durfde haar collegae niet aan te zien; maar tegelijk tartte zij de blik van A. die haar vol bewondering aan keek.Zij zakte door haar knieŽn, kroop onder de tafel en keek naar zijn schoenen, zijn broek. Zij hoorde de stemmen aan de tafel verstommen. Zijn hand pakte haar haar onder de tafel en gaf er een rukje aan. Met trillende vingers maakte zij de rits van zijn broek los, zij trok zijn short naar beneden en likte haar lippen. Ze nam zijn lul met beide handen vast, gaf er een kus op, opende haar mond en schoof haar lippen om de schacht heen, ze schoof met haar mond tot aan zijn eikel en maakte die nat met haar mondvocht. Met een hand masseerde zij zijn ballen en de andere omvatte zijn harde penis. Haar mond zoog zich om zijn penis heen, net over de eikel en zij rook zijn geur wat haar lichaam nog ontvankelijker maakte. Zij moest oppassen niet te gaan huilen, zoals wel vaker gebeurde bij een nieuwe ervaring, vanwege de door haar opgebouwde spanning, de gek en geil makende opdrachten die hij haar gaf en haar eigen verbazing over de lust die het haar gaf. Haar eigen geilheid nog groter maakte. Soms schaamde zij zich dat zij werkelijk alles voor hem zou doen. Maakte zij nog wel gebruik van haar eigen denkvermogen, deed zij wel wat zij zelf wilde, in alle vrijheid die zo belangrijk voor haar was? En dan eerst de schaamte voor het antwoord; "Ja, dit is wat zij wilde." Daarna de rust die het haar gaf, haar overgave aan zijn lust, soms bedacht zij vormen die nieuw voor hem waren, maar deze, nu, vlakbij haar werkplek... dit had zij niet zelf bedacht. Ze nam hem zoals hij haar dat had geleerd, diep tot achter in haar keel en hard zuigend, met tussendoor haar tong achter het randje van zijn eikel.

Vanuit haar ooghoek zag zij iets op de grond vallen en zij zag een collega bukken om naar haar te kijken. Zij maakte geen oogcontact; zij moest zich focussen op haar taak; niet op haar knieŽn op de harde marmeren vloer, niet op de handen die zij soms bij haar collegae over hun broek zag wrijven. Hoe zou het zijn om deze mannen zoals zij hier nu stonden te moeten, nee, te mogen bevredigen van hem? Zou hij zoiets van haar kunnen verlangen. Ook deze gedachte maakte haar enthousiasme nog groter en zij zoog met overgave de door haar nog harder geworden lul. Focus! Niet op de gedachte die bij haar op kwam dat zij, als zij haar benen iets verder uit elkaar deed zij wellicht met haar kut tegen de tafelpaal kon glijden om zo zichzelf enig genot te verschaffen. Als zij haar rug kromde en haar kont omhoog krulde zouden haar kutlippen net ver genoeg uiteen komen om enig contact te kunnen maken tussen haar geile clitoris met het metaal. En dan zachtjes heen en weer schuiven, of zou zij zichzelf met een hand beroeren? Dit deed zij vaker, aan zichzelf denken terwijl zij zich zou moeten richten op hem... Nee, dit gaf haar nu genot; ze voelde zijn ballen ineen krimpen zij deed haar uiterste best om tegelijk met zijn ejaculatie mee te zuigen, zodat zij hem geheel leeg kon drinken. Zijn warme sperma schoot tegen haar gehemelte, zij slikte en zoog mee met de volgende lading, kon zij hem nu maar aankijken, zijn blik van voldoening mogen zien, maar ook zijn hand raakte haar niet aan. Alles bleef in haar mond en zij slikt een paar keer. Zij likte zijn lul schoon, gaf er een kus op en verzorgde zijn kleding. Met een hand streek zij snel langs haar onderbroek, ja, zij was erg geil en nat geworden; uitkijken waar zij ging zitten straks. Zij rook aan haar vingers om haar eigen geur van dichtbij te ruiken; zij rook heerlijk. Zij hoopte dat hij haar later zou geven waar zij behoefte aan had, ze was zo gewillig nu, ze voelde zich totaal beschikbaar, warm, loom en gewillig. Zij had nieuwe energie gekregen. Daarna kroop zij op haar hielen, maakte kaar kousen schoon en kwam overeind. Zij keek hem aan; hij keek helder en met een schuin lachje naar haar, hij zag dat zij had genoten... zij bloosde.

Het lawaai kolkte om haar heen; zij werd er bijna duizelig van. Hij pakte haar gezicht en gaf haar een kus. "We gaan", zei hij. Zij sloeg haar ogen neer, maar had de bewonderende blikken van haar collegae wel gezien, het voelde alsof iedereen naar hen keek. Zij pakte zijn jas en koffer en achter hem aan liepen zij zonder moeite het cafť uit, men ging voor hen aan de kant. Haar vleugels waren sterk, zij was trots en dankbaar dat hij haar dit gevoel had gegeven.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners