Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Meesteres - 66614 keer gelezen
Het is woensdagnamiddagen ik zit bij mijn Meesteres in m'n blootje op de salontafel met de benen ver open. Zij verwacht een bevriende Meester John met Zijn slavinnetje Kitty om samen met ons te spelen. Ze zit achter mij in een makkelijke zetel en slaat verstrooid met Haar zweepje achterlangs tegen mijn bungelend klokkenspel. Al ben ik nog erg jong, toch ben ik al Haar onderdanig slaafje en vindt Ze het leuk zo op afstand met mijn balletjes te spelen. Het is enorm opwindend om Haar te moeten gehoorzamen en helemaal bloot vernederd te worden. Ze schept genoegen in mijn lichte pijn en mijn schaamte, als ik machteloos en poedelnaakt alles moet ondergaan wat Zij graag met me doet.
Zelf is ze bloedmooi, amper 32 jaar en altijd heel erg sexy gekleed, waardoor mijn pietje regelmatig steigert als ik Haar zie. Dat vindt Ze heel leuk en Ze plaagt me dan graag met mijn stijve lat, wat niet altijd even plezierig voor mij is, maar ook wel heel opwindend. Als je met een stijve lat staat en ze slaan daar met een zweepje op, dat komt aan hoor. Maar dan sust Ze me met haar satijnen handje rond mijn staaf en masseert hem tot hemelse hoogten terwijl ze me Haar wiebelende tieten voorhoudt in een open bloesje of topje. Ik word er zo heet van als wat, maar moet dan wel oppassen dat ik niet in Haar hand klaar kom, want dan moeten m'n billen of ballen het bekopen.
*De bel gaat, ik weet wie de bezoekers zijn en denk dat ik van de tafel mag, iets aandoen en gaan opendoen. "Blijven zitten Kris, met de billen en ballen bloot, ik ga zelf wel naar de voordeur." Ik zweet water en bloed, want dit wordt de eerste keer dat ik voor iemand anders dan mijn Meesteres bloot zal zitten, en dan is het ook nog een Meester met een jong slavinnetje. Ik schaam me nu al te pletter dat ik er zo open en bloot bij zit, maar ik riskeer het niet om weg te kruipen.
"Heu, hallo, ik ben Kitty, het slavinnetje van Meester John. Zo te zien ben jij het slaafje van Meesteres Tania!?", zegt een bloedmooi jong ding dat binnenkomt. Mama mia, dat kind jaagt m'n bloed in hoogste versnelling, zoals ze daar staat met een super kort rokje en een topje waar een paar stevige mooie tieten in pronken. Ik durf wedden dat ze geen broekje draagt en dus met haar allicht super leuk kutje bloot loopt onder dat niemandalletje van een rokje.
Mijn fluit steigert als gek bij het prachtige uitzicht en ik zie haar ogen groot worden als ze mijn paal ziet omhoog komen tussen mijn benen. "Dat jongetje heeft al een degelijke stormram he meid en hij is blij jou te zien denk ik, want dat ding blijft maar groter en dikker worden. Voel er maar eens aan met je handje, dat heeft hij vast graag!", zegt Tania en ze moet lachen.
*
Het is woensdagnamiddag, dus geen school en ik moet met mijn Meester mee naar een bevriende jonge Meesteres. Zij heeft een slaafje van mijn leeftijd en die wil Ze aan ons voorstellen. Uiteraard moet ik weer super sexy gekleed zijn met een te kort rokje, een topje waar mijn tieten haast uitpuilen en geen bh of broekje aan. Op zich vind ik vernedering wel opwindend en spannend, ook al schaam ik me soms half dood, maar om zo summier gekleed op bezoek te gaan bij een Meesteres en Haar slaafje, dat vergt toch wel heel veel van mijn zenuwen.
Ik ben ook alleen mijn Meester gewoon, normaal zonder anderen erbij, maar wie weet wat ik allemaal met dat slaafje ga meemaken en moeten doen ... of laten doen! Hij zou ongeveer mijn leeftijd hebben of iets jonger en ook voor hem zou het de eerste keer zijn met iemand anders erbij. Ik weet niet wat ik moet verwachten en voel me ongemakkelijk.
Ik word al voorop gestuurd naar de living, waar ik een bloot knaapje op het salontafeltje zie zitten. Hij schaamt zich half dood als ik binnen kom, maar blijkbaar wind ik hem wel op, want zijn fluitje wordt met de minuut groter en dikker en steekt nu recht vooruit tussen zijn gespreide benen. Meester en de Meesteres komen binnen en zien de interactie, waarna Tania me aanraadt eens aan zijn stijve fluit te voelen. Moet dat echt?
*
"Vooruit Kris, zet je eens recht zodat dat lekkertje bij je stijve pietje kan. Maar jongen toch, vind je haar zo lekker dat je zo'n stijve lat vooruit steekt?" Inderdaad, als ik recht kom dan steekt dat ding schuin omhoog en overwint trots de zwaartekracht. Wow, wat voelt dat lekker met zo'n knap stootje in de buurt en die pakt voorzichtig met haar handje rond mijn speer, waardoor die met een schokje nog wat groter wordt.
Op aanraden van mijn Meesteres begint ze ook zachtjes mijn ballen te masseren, wat me doet zwijmelen van genot. Mijn Meesteres kneed die gewoonlijk nogal ruw terwijl ze tikken tegen mijn pietje geeft met haar zweepje. Dat is ook lekker, maar de lichte pijn maakt het dan toch anders, want dit is gewoon hemels. Haar handje speelt onwennig maar zalig met mijn fluit, wat heerlijke rillingen geeft in heel mijn lichaam.
"Zeg meisje, je hebt nu zijn pietje mogen zien en vasthouden, nu ga je toch je lekkere kutje aan hem tonen he! En laat hem alles maar eens verkennen, ga voor hem staan en doe je rokje omhoog zodat hij er goed bij kan." Het lieve kind laat mijn stijve knoert los en toont me een schat van een poesje, mooi getrimd en leuke lipjes die netjes sluiten. "Vraag hem maar eens om eraan te voelen", hoor ik haar Meester zeggen.
"Kris, wil je aan mijn kutje voelen en met mijn lipjes spelen?", vraagt ze stilletjes. Ja, natuurlijk wil ik dat wel, maar of mijn stijve fluit dat nog aankan, dat weet ik niet, dat ding staat op uitbarsten denk ik. Tegen beter weten in pak ik haar bij haar pruim, wat haar een rood hoofd bezorgd, maar ze geniet en zucht. God, wat is dat een lekker kutje!
*
Onze slaafjes zijn elkaar aan het verkennen en ik bekijk Tania nu ook eens goed. Man, die heeft een lekker lijf, die zou ik ook wel willen als slavinnetje, maar ze is sinds kort zelf een dominante. Ze heeft een stel megatieten van de D-klasse schat ik en een prachtig stel benen onder een kort rokje met een lekker kontje. Eigenlijk ben ik wel wat jaloers op haar slaafje, want ik veronderstel dat ze er wel voor zorgt dat die haar laat genieten. Alhoewel, zo'n jong gastje, die heeft vast nog niet veel ervaring met vrouwen, maar zijzelf ook nog niet als kersverse Meesteres.
"Kitty, eigenlijk is het niet eerlijk zo he, Kris staat daar in zijn blootje en jij helemaal gekleed! Zou je daar eens niet wat aan veranderen meid!?" Ze bloost zo mogelijk nog meer en staat er wat verdwaasd bij te kijken. "Vraag Kris of hij jou wil uitkleden, dat helpt misschien, of heb je liever dat hij eerst jouw tetjes eens goed kneed? Regel het maar met hem."
Ze staat allicht al goed warm en nu geef ik haar opdrachten waar ze zich rot voor schaamt maar evengoed heet van wordt. Ben eens benieuwd hoe die twee hiermee omgaan, want dit is voor allebei nieuw. Ze hebben nog nooit een ander slaafje ontmoet en hebben hier dus geen ervaring mee.
*Terwijl Kris de tetjes van Kitty begint te kneden, pak ik Tania onverwacht bij haar paardenstaartje, trek haar voorover en grijp haar ook bij haar dikke tetters. Ze schrikt en kijkt me boos aan, maar ik zie de genietende gloed in haar ogen komen als ik haar melkerij stevig kneed. Die heeft duidelijk ook heel wat onderdanigheid in zich en die spreek ik nu brutaal aan, wat haar duidelijk bevalt.
Ik schuif een hand in haar bloesje, pak een lekkere tiet en kneed die tot haar tepel stijf en dik wordt. Ik voel hoe ze haar lijf spant bij al die onverwachte vernedering die haar toch wel overvalt en moeite kost. Ik drijf die vernedering nog wat op door Kris erop te wijzen hoe hij Kitty moet aanpakken ... met zijn Meesteres als voorbeeld. Ik trek haar bloesje open en speel met haar blote tieten, wat haar doet snuiven van opwinding en schaamte, zo vlak voor de ogen van twee slaafjes.
"Kom Kris, ga jij eens achter je Meesteres staan en trek haar broekje uit, dat heeft ze nu niet meer nodig. Kitty, doe jij haar bloesje uit zodat die lekkere tweeling wat vrijheid krijgt!" Tania steigert als ze dit hoort, maar ik houd haar stevig bij haar staart vast en dwing haar te gehoorzamen en zich te laten doen. Ze puft van machteloosheid, maar ik zie ook dat het haar danig opwindt om zelf zo onderdanig te moeten zijn. Het is ook extra vernederend omdat de twee slaafjes me daarbij helpen.
*
Even later staat Tania er kwasi bloot bij, op haar korte rokje na. Doordat ik ze voorover dwing, hangen haar grote tieten er vrolijk bij te wiebelen onder haar, wat wel een opwindend zicht is. Ook Kris krijgt de uiers van zijn Meesteres in de gaten en zijn lat gaat weer een eind de hoogte in. "Voel eens aan je Meesteres haar pruim jongen of ze al klaar is om jou te ontvangen!" Aarzelend gaat de jongen met zijn hand achterlangs tussen haar benen en voelt voorzichtig aan haar kutje.
Tania wordt zowat wild van de handeling van haar slaafje en steigert ter plaatse. Ik laat Kris haar rokje omhoog plooien en een paar goei meppen op haar blote billen brengen haar terug tot de orde. "En Kris, is ze al nat genoeg om jouw lat er eens helemaal in te steken?" De jongen knikt bevestigend, zodat ik hem opdracht geef Tania een goed achterlangs te neuken. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen, want hij zoekt met zijn speer haar rijpe pruim op en stoot dan in een keer door tot aan zijn ballen.
Zo te zien vindt Kris het wel fijn zijn Meesteres te mogen naaien, want hij stoot zo hard dat haar wiebelende tieten rondvliegen als gek. "Kitty, kom jij Tania eens melken kind, want haar melkerij slingert hier vervaarlijk." Het meisje grijpt de dikke tetters en geeft Tania een super melkbeurt, zoals ze die zelf ook zo graag heeft.
*
Het duurt niet lang of zowel Tania als Kris komen op kookpunt en als Kris zijn hete room diep naar binnen spuit, gaat ook Tania door de genotsmuur. Kris davert en schokt van het heerlijke geweld en naait Tania haar kutje te pletter, waardoor die ook wild kronkelend een super orgasme beleefd en kreunend klaarkomt. Wild stotend blijft Kris zijn ballen leegschieten in Tania zich die hijgend en met krampend kutje door die beuk werkt.
Kitty staat er een beetje verdwaasd bij te kijken en laat de slingerende tieten van Tania los. Ik dwing Tania op handen en knieŽn en beveel haar om zo zittend de fluit van Kris proper te zuigen terwijl die op zijn beurt het kutje van Kitty moet vingeren, zodat die er ook wat aan heeft. Tania schaamt zich een ongeluk dat ze zo vernederend behandeld wordt, maar haar pruim staat gloeiend en heel lichaam staat in lichterlaaie.
De jongen weet niet waar hij het heeft: zijn trots wordt lekker afgezogen door een stoot van een griet, terwijl hijzelf een jong popje doet dansen door zijn vingerwerk. Ondanks dat hij net klaar gekomen is, heeft hij alweer een kanjer van een fluit en heeft hij nu zin om dat jonge wicht eens goed door te smeren. Eigenlijk zou hij ook graag zijn Meesteres eens duchtig in haar kontje willen neuken, zeker nu ze er zo lekker bij zit met slingerende uiers.
Maar het zuigwerk maakt hem botergeil en als Kitty begint klaar te komen, spuit hij zijn tweede lading room diep in de keel van Tania, die probeert om alles zo goed mogelijk op te vangen.
*
Ik had begrepen van Tania dat ze een kamer ingericht heeft als bdsm-speelkamer met allerlei mogelijkheden. Die wil ik nu wel eens verkennen met mijn twee slavinnetjes en een slaafje. Ik heb gemerkt dat Tania ondanks alles genoten heeft van haar onderdanige rol en ik wil dat nog wat opvoeren. Ze is ook bloedmooi zo bloot en onderdanig, zeker nu ze ook haar rokje uit heeft en dus poedelnaakt moet meelopen, zoals de twee andere subjes.
In de speelkamer is er een takel voorzien, waar ik haar onder vast zet, met de armen ver uiteen en tussen haar benen een grote spreidstang. Ze is prachtig, zoals ze daar helemaal bloot, met haar lang blond haar tot op haar kontje en haar pruim open en onbeschermd ten toon.
En eigenlijk weet ik wat een heel geheime wens van haar is en die wil ik nu wel laten uitkomen. En dit is er de voorbereiding van, maar ik veronderstel dat ze zelf niet meer weet dat ze me dat ooit verteld heeft! Zal dus een echte verrassing zijn voor haar, waar ze zich niet aan verwacht heeft. Ik blinddoek haar en steek een gag in haar mond, wat haar heel onzeker en bang maakt, want zo voelt ze zich helemaal machteloos en verloren.
*Ik speel even met haar machtige tetters die fier vooruit steken met een gezwollen tepel aan elke kant. Even draaien en trekken aan die spenen doet haar kreunen en een paar stevige meppen laten haar gesmoord gillen. Mijn handen zakken af en vinden haar natte pruim, die ik even vinger en dan ook stevige meppen geef tot ze snikt en smeekt om te stoppen.
Ik duw haar bekken achteruit en boor een sapnatte vinger in haar nauwe kontje. Ik zie ze knalrood worden van die vernedering en haar adem inhouden, want dit heeft ze nog nooit meegemaakt. Om haar helemaal te vernederen geef ik Kitty en Kris om beurten de opdracht ook haar kontje vingeren. Ze weet dus wie haar zo misbruikt in haar achterdeurtje en dat het slaafjes zijn maakt het alleen maar intenser voor haar.
Plots laat ik de twee slaafjes stoppen met het vingeren van haar lekkere kontje en ze kijken me verrast aan. Ik geef ze opdracht om elkaar te pijpen en te beffen, maar zonder klaar te komen. En dan ga ik vlak achter Tania staan. Ze krimpt in elkaar van schrik, want plots weet ze wat dit betekent: haar stiekeme droom!
*
Hier heeft ze zo dikwijls van gedroomd en nu gebeurd het echt. Ze voelt hoe ik met een vinger rond haar sterretje draai en dat maakt haar botergeil. Onverwacht geef ik haar met mijn hand een paar knallers op haar blote billen, wat haar laat opwippen en kreunen. Terwijl ik haar kontje open vinger, laat ik Kitty mijn drilboor beenhard pijpen, terwijl zij op haar beurt door Kris in haar kontje gevingerd word.
En dan is het tijd voor achterbuurt werk: ik zet me achter Tania, trek haar bekken naar me toe en duw mijn staalharde gereedschap diep in haar krappe kontje. Ik doe Kris teken Kitty te voorover te buigen en zijn harde spuit ook in haar kontje te prikken. Heerlijk zoals Tania met haar kontje knijpt en mijn pik compleet afmelkt ... terwijl ik hetzelfde doe met haar hangende melkerij. Het hete wijfje kreunt zich te pletter door mijn boor die diep in haar darmen doordringt, al hoor je daar niet veel van met de gag in haar mond. Haar gezwollen tepels voelen keihard aan en zijn heerlijk spul om aan te trekken en te draaien en de dikke zachte prammen laten zich zalig kneden in mijn grote handen.
Kitty zit te daveren op haar knieŽn van het neukgeweld in haar achterpoortje. Nu Kris al twee maal klaargekomen is, schiet die niet zo snel meer af en naait hij zich suf in het kind haar zeer krappe kontje, terwijl hij met haar bungelende melkerij speelt. Diep gaat zijn spuit in en uit het sterretje van het kreunende meisje, die in alle staten is door al dat lekkere gebeuk.
*
"Tijd voor wat anders Kris! Trek je spuit uit dat kontje en help me je Meesteres los te maken." Als Tania los is, moet ze op handen en knieŽn gaan zitten, nog steeds geblinddoekt. Terwijl ze rond moet kruipen krijgt ze meppen op haar blote billen en tegen haar wiebelende borsten, terwijl Kitty haar natte gleuf teistert met een rijzweepje."Maak jij nu die billen van je Meesteres maar eens mooi rood jongen en vinger haar pruim even, ik denk dat Tania dat zeker apprecieert." De jonge vrouw davert en schokt van al die actie van mij en de slaafjes aan haar slingerende tieten, heet doosje en blote billen.
"Kom Kris, nu gaan we eens wisselen, je Meesteres moet jou nu vragen of ze jou eerst goed stijf mag pijpen en of je haar daarna eens diep in haar kontje wilt naaien, die vernedering kan ze gebruiken! Ik pak terwijl Kitty wel even op schoot en laat haar over mijn stijve fluit zakken terwijl ik haar stevig ga melken." Het kind is dolgelukkig dat nu ook haar kutje weer wat aandacht krijgt, maar spert haar ogen wijd open als mijn stamper haar pruim in schuift. "Ja meid, mijn paal is super dik gezwollen van in dat lekkere kontje van Tania, ik weet dat ik je moeite hebt om hem helemaal te verwerken! Geniet ervan terwijl ik je tetters een goeie melkbeurt geef. Kris, vergeet die uiers van je Meesteres niet stevig te kneden he jongen, ze moet uitgebreid gemolken worden vandaag."
*
Kris kan zijn geluk niet op nu hij zonder eerst pijn of ongemak zijn Meesteres eens goed mag doorneuken, en dan nog wel in haar lekkere kontje. Zijn genotsstaaf wordt stevig opgenomen door haar nauwe kanaaltje en hij trekt haar fors achteruit aan haar los hangende melkerij. Het normaal dominante wijfje is nu onderdanig en gewillig in de roes van haar geilheid en geniet met volle teugen van de woeste stoten van haar slaafje.
"Kris, vergeet niet haar billen op temperatuur te houden he jongen, mep daar regelmatig eens stevig op, dat houdt haar vinnig." De jongen is goed van aannemen en dat ondervindt Tania direct, want hij timmert haar kontje vuurrood, terwijl hij haar stevig blijft naaien in haar achterdeurtje. Ik denk dat hij dat wel alle dagen zou willen, al vindt hij het ook wel leuk als Zij met hem speelt, hem onderdanig laat kruipen en zijn pietje en ballen sart. De gedachte er aan maakt zijn stormram alweer wat stijver en groter, wat Tania doet kreunen en opwippen.
Ook Kitty geniet van mijn paal die dik en diep haar jonge pruim binnendringt tot tegen haar baarmoeder. Mijn handen kneden ruw haar melkerijtje, wat haar doet kirren van genot. God, wat is ze toch lekker en geil doordat ze zo goed genaaid wordt, heel haar kutje is kletsnat en glijdt als gek over mijn stamper.
*
Het is een gehijg en gesteun van belang door de twee popjes, terwijl Kris en ik snuiven van geilheid met die lekkere gaatjes rond onze stang en die roombollen in onze handen. We naaien de meiden te pletter en als Kitty plots luid kreunend klaar komt, schieten ook Kris en ik onze room diep en hard in de hete grotjes. Grommend en schokkend spuiten we ze vol en genieten van de heerlijke vlammen door onze lichamen.
*
Dat Meesteresje moet ik toch eens meer komen bezoeken en zij had het ook nodig.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners