Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De Straf 2 - 14279 keer gelezen
Daar liep ik dan met Clara vrijdagavond richting het buurthuis, ik had een kort shirtje waarin mijn lekkere blote buik en tieten duidelijk in te zien waren. En een kort rokje zonder slip aangetrokken waar mijn strakke kontje goed in naar voren kwam, zoals de man mij vorige week had opgedragen. Iedereen in de buurt keek mij na en ook Clara was heel verbaast en vroeg met een ondeugende glimlach of ik iets van plan was, ik schaamde mij echt kapot. Wat moet iedereen wel van mij vinden nu, ik zie eruit als een slet en zo voelde ik mij ook. Had ik die mannen vorige week maar niet staan uitlachen. Aangekomen in het buurthuis zag ik de mannen wild en stevig staan te hossen en toen ik binnen kwam zagen zij mij meteen. Onmiddellijk kwamen de man die mij vorige keer naar huis heeft gebracht op mij af en bekeek mij van top tot teen. Draai je eens om slet, toen ik dat deed bekeek hij mijn achterkant goed en kneep hij subtiel in mijn billen en gaf mij daarop een pets op de kont. Hierop besteedde hij een tijdje geen aandacht aan mij en ging ik met Clara aan de bar zitten. Totdat de man vroeg of ik zin had om met hem mee te gaan, waarop ik verlegen knikte. Clara schoot in de lach, maar ik ging meteen mee. Waarop alle mannen volgden en de laatste man tegen Clara zei dat ik gewoon onweerstaanbaar was, waarop ze wat jaloers keek.
We liepen een paar straten door totdat we bij een bestelbus kwamen en daar drukten ze mij tegenaan. Ruw werden mijn handen achter mijn rug geboeid en mijn benen uit elkaar gedreven. Een van de mannen kwam achter mij staan en gaat met zijn nu vanaf mijn knieŽn met zijn handen langzaam naar boven plagerig rondjes te draaien en ondertussen werd een blinddoek omgedaan. Mijn lipjes begonnen steeds vochtiger te worden. Toen werd ik tussen twee kerels in de achterbank gezet en mijn benen werden door hun benen wijd gezet. Nu voel ook nog handen onder mijn shirt steeds kleinere rondjes rond mijn tepels maken en een derde hand verdween onder mijn korte rokje en begon langzaam tussen mijn lipjes te bewegen. Opeens gingen er twee vingers in mijn natte kutje.




Het masseren van mijn tieten en het kietelen van mijn poesje ging maar door en al snel begon ik enorm te hijgen. Daar zat ik nou tussen twee sterke kerels, geblinddoekt, de benen vastgeklemd, de de handen achterop gebonden en vingers die mij stevig onder handen namen. O nee, nu ga ik gewoon weer komen, oef. De vingers in mijn grotje gingen eerst heel langzaam, toen iets sneller en op een gegeven moment kwam ik klaar en kon ik een sletterige kreun niet onderdrukken. De handen bleven maar doorgaan totdat ik als een hond lag te hijgen en ik voor de tweede keer hevig klaarkwam. Toen was de auto op de bestemming en werd ik ruw de auto uit gesleept en moest ik op mijn knieŽn gaan zitten.
Ik hoorde het geluid van boeien en kettingen, waarop mijn voeten een boei om kregen die aan elkaar waren verbonden door een ijzeren staaf. Ook voelde ik dat mijn handen werden vrijgemaakt, maar dat er ommiddelijk nieuwe boeien om werden gedaan. Deze waren verbonden met de boeien van mijn voeten. Hierop voelde ik een schaar tegen mijn benen aan en werd mijn korte rokje stuk geknipt. En vervolgens mijn korte topje, alsof ik al zoveel had aangetrokken. Hierop voelde ik twee handen op mijn borsten en voordat ik er erg ik had werd ik opgetild door drie man en zo naakt onder groot gejoel het clubgebouw ingedragen.
Ik werd neergezet en mijn handen werden losgemaakt en een voor een werden ze vastgemaakt aan kettingen. Ook mijn voeten werden vastgemaakt aan stang die mijn benen wijd uit elkaar haalden. Hierop werd ik omhooggetild en werd een ballgag in mijn mond gedaan en klemmen op mijn tepels geplaatst en een emmer onder mijn benen gezet. Zo nu gaan we haar kontje eens goed leegmaken want daar gaat vanavond een hoop in. Hierop voelde ik een rubber ding dat hoe dieper het kwam hoe groter het werd mijn reet in schuiven. Ongelooflijk wat deed dit een pijn en mijn hele lichaam voelde ik spieren samenknijpen, waarop hij er snel weer werd uitgehaald. Overal in mijn lichaam voelde ik pijn en onmiddellijk kwam er een hele berg stront uit mijn reet.Kijk die vieze slet eens, gadverdamme zei de ander. Ik schaamde mij kapot en begon de stank te ruiken. Hierop werd er een klein ding in mijn reet gedaan en kwam hier ook nog een keer water uit. Het water bleef maar komen, help ik ontplof zowat!! Hevig begon ik te hijgen waarop ze de kraan uit deden. En trokken ze de kop uit mijn reet en voelde ik mijzelf helemaal leeglopen. Ongelooflijk wat voelde ik mij toen goor.
Toen werden mijn handen en voeten losgemaakt en legden ze mij op een tafel die halverwege mijn kont stopte en hoofd lag daar net onder. Hierop werden mijn voeten weer vastbonden aan een katrol die ze onmiddellijk omhoog deden.





Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners