Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De belevenissen van een jongeman - 16702 keer gelezen
01. De eerste keer.

Het was een vrijdagavond en aan het begin van de zomervakantie, lekker zeven weken vrijaf. Mijn oudste broer was jarig, zelf woonde ik, zeventien jaar oud en nog studerend, in Amsterdam, maar hij woonde met zijn gezin in Alkmaar. Ik was met de trein ’s middags bij hem gekomen, na het avondeten kwamen de kennissen en vrienden van hem en werd het een gezellige avond. Naast mij was een vriendin van mijn schoonzus gaan zitten, ze was een gezellige spontane vrouw van rond de veertig, enigszins volslank met halflang donkerblond haar. Tijdens de avond hadden wij samen gezellig zitten praten, zij had veel interesse in mijn studie en hobby’s en hoorde mij hierover uit. Door de gezelligheid was de avond omgevlogen en werd het voor mij tijd om terug naar huis te gaan. Toen Thea, zo heet ze, hoorde dat ik weg moest bood ze mij een lift aan, “ Joh, rij toch gezellig met mij mee, wij moeten toch dezelfde kant op, dan kun je nog even blijven”, dat was niet tegen dovemansoren gezegd en zo verlieten wij na een paar uur toch het feestje en gingen samen naar haar auto om terug te gaan naar huis. Toen wij afscheid namen van mijn broer en schoonzus zei deze tegen Thea, “nou veel plezier hè” en knipoogde naar Thea en tegen mij, “sterkte Peet.” Ik begreep niet wat zij daarmee nu bedoelde.

Tijdens de rit vroeg Thea of ik een vriendin had, deze vraag moest ik helaas ontkennen.

Na mijn ontkenend antwoord legde Thea haar hand op mijn linker bovenbeen. “heb jij zin om bij mij nog een biertje te drinken?” vroeg ze, ja, dat wilde ik wel en iets later draaiden we een straat in Amsterdam-noord in en stopte we voor haar woning. Samen stapten we uit en gingen haar woning binnen. “Peet, pak maar twee biertjes uit de koelkast, de glazen vind je in de vitrinekast in de woonkamer, ik kleed mij even om en kom dan bij je.” Toen ik met ‘t bier de kamer inging en twee glazen had gepakt ging ik op de bank zitten, onder de salontafel lagen wat tijdschriften, toen ik het bovenste pakte zag ik een blad liggen met een foto van een naakte vrouw. Nieuwsgierig bladerde ik dit tijdschrift door, op de pagina’s die ik opensloeg zag ik allemaal foto’s van vrouwen die in allerlei posities bezig waren met mannen. “vind je het mooi?’ hoorde ik plotseling Thea zeggen, ik had niet in de gaten dat ze de kamer binnen was gekomen. “je hoeft niet te schrikken hoor, maar vind je het mooi?” vroeg ze nogmaals. “eh ja, ik kende dit niet.” Thea lachte en ging naast mij zitten, rustig schonk ze haar glas vol en samen dronken wij onze glazen leeg. “Peet. heb jij wel eens een meisje gekust?” ik verslikte me bijna, deze vraag had ik niet verwacht, “neen, eigenlijk niet” stamelde ik verlegen.

Ze glimlachte en vervolgde “geef mij ‘ns een kus”, aarzelend boog ik mij naar haar toe en wilde haar op haar wang kussen, maar zij draaide haar hoofd zodat onze lippen elkaar raakten. Ik proefde een zoete aardbeiensmaak op haar lippen en voordat ik mij terug kon trekken voelde ik, met een lichte dwang, haar tong tegen mijn lippen aandrukken, ik kon alleen maar reageren door haar de toegang te verlenen en haar tong drong mijn mond binnen. Wat ik nu beleefde was een totaal nieuwe ervaring. Ik gaf me helemaal aan haar over. Zonder tegensputteren liet ik Thea haar gang gaan.

Ik vond het een opwindend gevoel en toen zij haar tong terug trok volgde de mijne automatisch de hare nu haar mond in. Ik proefde de zoete opwindende smaak en nieuwsgierig betaste het puntje van mijn tong haar tanden en het gehemelte. Het leek een eeuwigheid maar plotseling verbrak Thea de verbinding, ademloos keek ik de vrouw aan. Met een glimlach keek ze mij aan. “lekker?” vroeg ze, “zal ik me ook eens erotisch aankleden?” sprakeloos knikte ik JA. Langzaam stond ze op en verliet de huiskamer, om even later terug te keren. Ik zag een opwindende verschijning in een neglice jurk waardoor heen ik haar volle borsten en een klein plukje schaamhaar zag. Ze ging voor mij staan en boog zich naar mij voor over en kuste mij op mijn mond en pakte vervolgens mijn rechterhand vast. Ik liet mij door haar omhoog leiden en toen wij oog in oog met elkaar stonden, knoopte ze rustig de knopen van mijn blouse los en vervolgens gleed deze van mijn schouders af. Daarna volgde de ritssluiting van mijn spijkerbroek. Al bukkend stroopte ze deze naar beneden. Nu moest ik uit mijn schoenen stappen en snel volgden mijn kousen. Hees fluisterend nodigde ze mij uit haar te volgen. Via de trap kwamen we boven in haar slaapkamer, deze werd spaarzaam verlicht door meerdere kleine lampjes, terwijl ze achterover op haar bed ging liggen trok ze mij mee in een beweging en weer vonden onze lippen elkaar, ondertussen voelde ik dat zij mijn slip vast pakte en deze naar beneden stroopte. Ze stopte met kussen en met haar handen leidde ze mijn hoofd naar beneden, eerst via haar borsten, haar harde tepels prikkelden mijn tong en vervolgens moest ik, lichtelijk gedwongen, haar intieme deel tussen haar benen met mijn tong bewerken, plotseling verkrampte ze en mijn mond werd gevuld met vocht dat door haar kut werd uitgespoten. “Oh, heerlijk ding van mij, mmmm draai je eens op je rug” ik volgde haar verzoek op en Thea nam plaats boven mijn gezicht en weer moest ik haar kut likken, toen verschoof zij zich naar mijn stijve pik en handig stak ze deze in haar natte naar meer vragende gleuf. Door het aanspannen en loslaten van de kutspier masseerde ze mijn pik en het duurde niet lang en we kwamen tegelijkertijd klaar.

Voldaan kroop Thea van mij af, zonder iets te zeggen trok ze het dekbed over ons heen.02. De verbinding.

Ik werd wakker doordat Thea aan mijn pik lag te sabbelen, ik keek recht in haar openstaande liefdesgrot, doordat ze wijdbeens over mij heen gebogen lag, standje 69 leerde ik later van haar. Eerst zoog ze aan mijn ontblote eikel en vervolgens nam ze mijn ballen in haar mond. Dit voelde pijnlijk aan, maar doordat zij haar kut op mijn mond had gedrukt kon ik niets zeggen. Maar niet veel later ging het onaangename gevoel over en ik kreeg een hele harde pik. Thea reageerde hierop met een vreugde kreet en begon weer heel hard aan mijn pik te zuigen terwijl zij met een van haar handen mijn ballen masseerde. Toen ze merkte dat ik zou klaarkomen zei ze “Neukbeest van mij, nog niet spuiten …” en ze liet mij los, draaide zich om en nam mijn keiharde pik en liet die in haar vochtige kut glijden. Toen ik tot haar voldoening was klaargekomen en haar kut had volgespoten, kuste ze mij en nodigde mij uit voor het, reeds klaarstaande, ontbijt.

Tijdens het ontbijt vertelde Thea dat ze zo enorm genoten had dat zij graag “meer” wilde. Ze nodigde mij uit, omdat ik een kamer huurde in de binnenstad, om bij haar te komen wonen en dan geen huur hoefde te betalen. Toen ik op haar aanbod positief reageerde maakte ze mij bekend dat er dan wel enkele voorwaarden aan verbonden waren;

“Peet, ik verlang van jou dat je altijd al mijn wensen, absoluut gehoorzaam en zonder tegenstribbelen, vervult en altijd voor mij klaarstaat. Als we thuis zijn moet je de kleren dragen die ik ‘s morgens voor je klaar leg. Als er geen kleding ligt dan loop je in “Adamskostuum” rond, ik wil ieder moment van de dag, wanneer ik dat wil, van jou diensten gebruik kunnen maken. Is dat duidelijk?”, ik moest even slikken alvorens te kunnen antwoorden, maar nieuwsgierig als ik ben, antwoordde ik “Ja Thea.”

“mooi, dan zijn we het eens, dan ben jij vanaf nu mijn lustspeeltje, je zult het niet altijd gemakkelijk hebben, maar … als je gehoorzaam bent zul je er geen spijt van krijgen.” Beloofde ze mij, “Laten we dit dan maar met een lekker drankje bezegelen” ze stond op en pakte twee champagneglazen uit de vitrine en in een glas schonk ze mineraalwater en het tweede glas gaf ze aan mij, “hier Peet, neem deze maar even vast en hou haar tegen mijn grotje” ik deed dat en even later pinkelde zij met haar eigen lichaamsvocht het glas vol. “Proost” en ze hief haar glas op en tikte de mijne aan, ik kon niet weigeren en dronk onder haar toeziend oog het glas, gevuld met haar warme vocht, leeg.

De daarop volgende dagen hielp ze mij met het verhuizen, ik hoefde alleen tijdens de avonden haar te behagen. Maar toen ik eenmaal klaar was, waren de volgende ochtend mijn kleren van de stoel verdwenen. Toen ik dan ook naakt de woonkamer binnen kwam stond Thea op uit de stoel en bekeek ze mij van top tot teen. “Tja, ik vind” begon ze “dat ik jou eerst eens onder handen moet nemen, zodat je er nog beter uitziet.” Ze nam de telefoon, draaide een nummer en toen iemand, aan de andere zijde van de lijn, de oproep beantwoorde, zei ze alleen, “wij zijn er klaar voor, we komen eraan.” Ik wist niet wat Thea bedoelde maar al gauw begreep ik er iets van. Ik moest een lange jas aantrekken en even later zaten wij in de auto, na een korte rit kwamen wij bij een alleen staande villa en moest ik mee naar binnen.

Binnen werden wij opgewacht door een vrouw die slechts gekleed was met een zwarte blouse en een zwarte slip, haar gezicht was verborgen achter een lederen kap, alleen haar sensuele mond met rode lippen was onbedekt. Thea en de vrouw begroeten elkaar met een stevige kus en vervolgens nam de vrouw de leiding. “jongeman, voor jou ben ik meesteres Tineke, je ziet Thea weer terug als ik met jou klaar ben, volg mij.”

Ze nam mij mee naar een ruimte die ingericht was als een behandelkamer als bij een dokter. Ik moest eerst mijn jas uittrekken en daarna plaats nemen in een stoel, mijn benen moest ik in beugels leggen en mijn armen boven mijn hoofd uitstrekken. Snel en handig werden eerst mijn polsen en vervolgens mijn enkels met leren bandjes vastgemaakt. “Zo dat is goed, ik zal mijn slavin roepen en dan zien we wel verder.” De meesteres liep de kamer uit.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners