Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De bierslaaf van de Meesteres - 9402 keer gelezen
Ik doe langzaam mijn ogen open me kijk om me heen. Ik lig op een soort matje in een kamer, met daarin een groot waterbed, een stoel en overal liggen atributen op de grond. Gisteravond wilde mijn Meesteres dat ik hier bleef slapen, Ze was nog niet klaar met me. Maar waar was Zij nu..
Opeen ging de deur open en daar kwam Zij binnen. Ze droeg hetzelfde zwarte leren jurkje als de avond ervoor en had ook nu weer een paar lange zwarte leren laarzen eronder aan. "Goedemorgen bierslaaf" klonk het vanuit de deuropening. "Zou je niet eens wat respect tonen voor je Meesteres?" ik wist wat dat betekende, dus ik kroop op handen en kniŽn naar Haar toe en begonhaar laarzen te kussen en schoon te likken. Na een minuut of 2 tikte Ze een keer met haar zweepje op mijn kont als teken dat ik kon stoppen en op mijn kniŽn moest gaan zitten. Ze pakte mijn mondknevel en deed deze bij me in. Daarna beval ze me om op te staan en naar het bed te lopen. Ze maakte me zo aan het bed vast dat ik er helemaal uitgerekt op mijn rug op lag.
Mijn lul stond al stevig omhoog en mijn Meesteres zag dit. Ze zei dat ze vanacht gezien had hoe ik zonder toestemming met mijn paal had liggen spelen terwijl ik dacht dat Zij sliep en dat Ze mij daar voor zou gaan straffen. Ze pakte een paar tepelklemmen en bevestigde deze met een ketting ertussen aan mijn tepels. Dit deed best pijn, maar ik mag van mijn Meesteres geen pijn kennen omdat ik maar een minderwaardige bierslaaf ben. Ze maakte nu een ring aan mijn lul, net onder de eikel. En daaraan bestigde Ze een andere ketting. Deze maakte Ze aan de ketting van de tepelklemmen vast zodat mijn tepels naar beneden getrokken werden en mijn lul uitgerekt werd. Het deed wel pijn, maar voelde van de andere kant zo geil dat ik die pijn niet eens echt opmerkte.Hierna ging mijn Meesteres ontbijten. Ik moest zo blijven liggen tot Zij terug kwam. Toen Ze terug kwam maakte Ze alles weer los.
Ik moest me omdraaien zodat ik op mijn buik lag en mijn benen helemaal sprijden. In die positie werd ik weer aan het bed vastgeketend. Mijn Meesteres beval me om mijn hoofd naar beneden te houden en onder geen geval achterom te kijken. Ik gehoorzaamde netjes. Ik hoorde wat geluiden achter mij en opeens voelde ik hoe een vinger in mijn anus werd ingebracht. Al snel volgde een 2de en zelfs een 3de vinger en begon Ze daarmee mijn slavenkontje te neuken. Toen ze daarmee klaar was voelde ik hoe iets diks, plastics tegen mijn kontgaatje begon te drukken en naar binnen schoot. In een reflex kwam mijn hoofd omhoog en mijn Meesteres zag dat. Ze was heel erg kwaad op me en erg teleurgesteld. Ze liet het dikke, plastic ding in mijn kont zitten en liep de kamer uit. Even later kwam Ze terug en voelde ik hoe een zweep bleef neerknallen op mijn kont. Na 25 slagen vroeg Ze of ik nu mijn lesje geleerd had en ik knikte snel ja. Ze legde de zweep aan de kant en ging verder waar ze gebleven was. Het stuk plastic zat nu blijkbaar helemaal in mijn kont, want opeens hoorde ik een klik en begon het te trillen. Mijn hele lijf trilde mee en mijn Meesteres beval me om stil te blijven liggen. Ik spande elke spier die ik aan kon spannen aan en uiteindelijk lukte het me om stil genoeg te liggen. Nu voelde ik opeens 2 steken in mijn rug. Mijn Meesteres was met Haar laarzen bovenop me gaan staan om me te laten merken dat ik lager was dan Haar. Na een tijdje stapte Ze weer van me af, zette de vibrator in mijn kont uit en maakte mijn ketenen los.
"Tijd voor een korte pauze" zei Ze. Ze nam me mee naar een andere kamer en ging op een stoel zitten. ik moest op mijn kniŽn ervoor gaan zitten en Ze tilde Haar rokje een beetje op zodat Haar Goddelijke kut goed zichtbaar was voor me. Ze nam mijn hoofd beet en drukte dat tegen Haar kut aan. Ik wilde beginnen te likken, maar mijn Meesteres zei dat ik dat nog niet mocht. Ik was nog niet goed genoeg om Haar te mogen likken. Ze had nog steeds mijn hoofd vast en begon nu met mijn gezocht langs haar kut te wrijven. Ik kon Haar heerlijke geur ruiken en Haar kutsap proeven. Ze had gelijk, ik ben niet goed genoeg om dat Goddelijke deel te mogen likken. Toen Ze klaar was zei Ze dat Ze nog even iets moest doen. Ze liep weg en kwam terug met een trechter. Deze plaatste ze in mijn mond en Ze ging er zelf boven staan. Ze beval me alles te slikken wat er door kwam, omdat ik anders weer straf zou krijgen. Ik zag hoe er een straaltje plas uit Haar kut kwam en in de trechter belande en slikte het door. Ze leegde Haar hele blaas en ik dronk alles. Ze was erg tevreden over me en aaide een keer door mijn haar.
Opeens ging de bel aan de voordeur. Mijn Meesteres leidde mij naar de slaapkamer en beval me daar te wachten tot ze weer terug zou komen. Ik hoorde de slaapkamerdeur op slot gaan en droomde weg terwijl ik dacht aan mijn Geweldige, Goddelijke Meesteres.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners