Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De eerste keer als slaafje - 19027 keer gelezen
Vol spanning zat ze voor haar PC te wachten tot het acht uur zou worden. Ze had met hem afgesproken op MSN om elkaar wat beter te leren kennen. Ze was net 19 geworden en het onderdanige gevoel in haar lichaam was er in al die jaren alleen maar groter op geworden. Het was begonnen op haar veertiende, ze merkte toen al dat ze het prettig vond als haar vriendjes haar zeiden wat ze moesten doen. Maar met die vriendjes was ze nooit erg ver gegaan en dus had ze nooit kunnen zien hoe ver haar onderdanige gevoelens echt reikten. Tot nu dan, ze had via een chatbox afgesproken met een 23jarige jongen waarmee ze al een tijdje aan het chatten was. Ze had het over haar gevoelens gehad en hij had haar aangeboden om haar mee te helpen ondervinden hoe ver ze echt wilde gaan. Vanavond (haar ouders waren weg naar een feestje) had ze met hem afgesproken voor een eerste online sessie om te zien of ze echt zag zitten.
Opeen bliepte haar MSN en zag ze dat hij online was gekomen. Ze klikte op zijn naam en typte:
> Hoi
Meteen kwam zijn antwoord:
> Dag meisje, ben er klaar voor.
Natuurlijk was ze er klaar voor. Ze keek al weken reikhalzend uit naar deze avond en haar poesje was al de hele dag nat. Ze typte dan ook snel:
> Ik ben klaar om er aan te beginnen.
Ze zette haar webcam aan en wachtte tot ze een antwoord van hem kreeg en dat volgde al snel.
> Ok, ik zie dat je je webcam al hebt aangezet. Dat is perfect.
>We gaan nog wel eerst een aantal afspraakjes maken.
>1. Je spreekt me vanaf nu aan met meester.
>2. Als je iets niet ziet zitten dan zeg je dat
>3. Als je wil stoppen zeg je dit ook.
>Is dit goed voor je?
Haar hart begon nu toch wel een stapje sneller te slaan. Maar ze vond dat ze dit moest doen. Ze antwoordde dan ook snel:
> Ja meester.
Vol spanning wachtte ze nu op wat haar eerste opdracht ging worden. Deze kwam al snel tevoorschijn.
> Ik wil dat je volledig uitkleed en liefst op een wat sexy manier.
Dit had ze een beetje verwacht. Al bleef het raar zich uit te kleden voor iemand die ze niet kende en die ze niet kon zien. Ze stond op en begon sensueel te bewegen. Haar handen gleden over haar hele lichaam. Als eerste deed ze haar shirtje uit. Haar meester die langs de webcam alles perfect kon volgen zag haar mooie B-cup tevoorschijn komen verpakt in een sexy BH'tje. Het volgende kledingsstuk dat uitging was haar rokje. Daaronder had ze een klein wit stringetje dat al een beetje vochtig was waardoor hij haar schaamlipjes er door zag.
> Ga door
typte hij, en dat gaf haar terug wat meer moed. Haar handen gingen achter haar rug en opende de sluiting van haar BH'tje waardoor haar borsten nu de vrije ruimte kregen. Haar beide tepels stonden al stijf van de opwinding. Ook het laatste kledingstuk was nu aan de beurt. Met beide handen stroopte ze haar slipje over billen. Toen zag hij haar poesje met daarboven een klein streepje blond schaamhaar. Haar eerste opdracht was nu voltooid en dus was het tijd om terug in te grijpen.
> Heel mooi sletje
> Maar je bent nog niet helemaal zoals een slavin zou moeten zijn.
Deze zin deed haar een beetje panikeren en ze vroeg dan ook:
> Wat bedoel je meester?
Hij had nu door dat ze helemaal in de ban was van hun spel en wist dat hij nu wat verder kon gaan
> Een goede slavin heeft een kaal kutje.
> Ik wil daarom dat je nu je poesje gaat kaalscheren.
> Je hebt hier maximaal 5minuten voor
> Ben je dan niet terug dan zal je straf krijgen
Hier verschoot ze toch wel een beetje van. Maar tegelijk wond het haar ook wel op. Ze besloot daarom maar verder mee te doen en ze typte.
> Ik zal de opdracht direct uitvoeren meester.
Daarop verdween ze direct naar de badkamer en haalde het scheergerei boven en haalde het laatste streepje schaamhaar weg. Daarop ging ze direct terug naar haar PC en liet voor de webcam haar nu volledig kale poesje zien. Haar meester reageerde direct:
> Mooi gedaan sletje, en mooi binnen de tijd.
> Ben je klaar voor je volgende opdracht?
Hier moest ze niet lang over nadenken, de vorige twee taken hadden haar zo geil gemaakt dat ze niet meer veel nadacht. Ze moest en zou de volgende opdracht doen. Ze typte dan ook snel
> Ja meester
Vol spanning was ze nu aan het wachten wat haar opdracht zou kunnen zijn. Al snel werd ze uit haar lijden verlost:
> Voor je volgende opdracht wil ik dat je wat wasknijpers gaat halen,
> hiervan zet je er twee op je tepels
> je gaat twee meter achter je PC zitten op je knieŽn
> Je knieŽn moeten een halve meter uit elkaar zodat ik je poesje goed kan zien
> Je handen leg je in je nek
> en je blijft zo zitten tot ik zeg dat je mag stoppen.
Hier verschoot ze wel een beetje van maar ze wel gedacht dat ze zoiets zou kunnen verwachten. Maar geilheid en nieuwsgierigheid wonnen het van haar angst. Ze antwoordde dan ook:
> OK meester, ik zal deze opdracht direct uitvoeren.
Ze ging op zoek naar de wasknijpers en toen ze deze gevonden had ging ze terug naar haar kamer. Ze zette zicht op de afgesproken plaats maar knieŽn ver genoeg open. Ze nam een wasknijper en plaatste deze voorzichtig op haar linkertepel. Toen ze deze losliet ging een scherpe pijn door haar linkerborst.Even leek de adem uit haar longen gedrukt te worden maar de pijn nam af tot een aanvaardbaar niveau. Ze nam ook de andere knijper en plaatste deze op haar rechtertepel. Ook nu weer schoot de pijn door haar tengere lichaampje. Ze plaatste als laatste haar handen in haar nek en ging toen mooi rechtop zitten.
Aan de andere kant van de verbinding verbaasde haar meester zicht erover dat ze dit had gedaan. Dit sletje was goed op weg om een echt slaafje te worden. Hij besloot haar zo'n vijf minuten te laten zitten en dan te zien of hij nog een stapje verder kon gaan. Het meisje begon ondertussen gewend te raken aan de pijn en ze werd er nog meer opgewonden door dan ze al was. Na een minuut of vijf zag ze een boodschap verschijnen op het scherm:
> Ok sletje, tot nu doe je het goed.
> Maar ik wil nu dat je een stapje verder gaat.
> Neem een wasknijper en zet deze op je clitje
> En ga dan terug in de houding zitten en blijf zolang mogelijk zitten
> Als je het goed doet krijg je een beloning
Zonder te aarzelen nam het meisje een derde knijper en plaatste deze op haar clitje. Toen ze hem voorzichtig losliet, schoot er precies een bliksemschicht door haar onderlichaam. Dit deed meer pijn dan ze had verwacht. En in tegenstelling tot bij de andere knijpers werd de pijn nu niet minder, integendeel zelf. Ze ging toch maar terug in positie zitten en proberen het zo lang mogelijk vol te houden. Maar de pijn werd harder en harder en in haar ogen kwamen er nu al traantje tevoorschijn. Ze probeerde het nog vol te houden maar na vijf minuten moest ze ermee stoppen. Ze haalde de knijpers van haar lichaam en ging terug voor de PC zitten en typte.
> Sorry meester dat ik het niet langer kon volhouden.
Ze kreeg daarop direct een antwoord:
> Het is niets mijn slaafje, vijf minuten is al heel knap voor een eerste keer
> Je hebt nu wel een beloning verdient vind ik.
> Je mag jezelf voor de camera klaarmaken voor mij
Dit klonk haar als muziek in de horen, de hele dag al was ze zo geil als wat. Ze opende meteen haar benen en begon haar poesje en haar gepijnigde clitoris te strelen. Daarna ging ze met ťťn vinger haar poesje binnen al snel gevolgd door een tweede vinger. Ze begon nu sneller in en uit te bewegen en ze begon harder en harder te kreunen. Het duurde dan ook niet lang voor ze zou klaarkomen. Met een luide schreeuw bereikte ze haar hoogtepunt e uitgeput zakte ze in haar bureaustoel. Meteen nadat ze haar hoogtepunt had bereikt krijg ze een bericht van de meester.
> Dat was prachtig om te zien sletje
> Ik denk dat dit wel genoeg was voor vandaag en dat je best kan gaan slapen.
En voordat ze hierop kon antwoordde had hij zicht afgemeld. Een beetje verweest bleef ze in haar stoel zitten. Ze dacht aan wat ze het afgelopen uurtje allemaal had gedaan voor een wildvreemde. Eťn ding was zeker, ze had enorm van genoten.
Het avontuur had haar helemaal uitgeput en ze besloot te gaan slapen. Ze schakelde haar PC en kroop naakt haar bedje in.

De volgende morgen toen ze inlogde zag ze dat ze een mailtje had.

Beste slavinnetje,
Ik heb enorm genoten van ons spel gisteren en ik hoop jij ook. Ik zou graag nog eens met je wil spelen (in het echt of terug via chat). Als jij dit ook wil mail me dan over exact een week terug.

Je meester

Wat ze zou doen wist ze niet, haar verstand zei nee, maar haar lichaam zei ja. Het zou een lastige week worden om uit te maken wat ze zou doen.Reacties en commanteren op dit verhaal zijn altijd welkom op parzeus@hotmail.com
En misschien komt er dan wel een vervolg.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners