Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De eerste slagen van meesteres Melissa - 17840 keer gelezen
Een tijd geleden hadden meesteres Melissa en ik elkaar ontmoet in een SM-club. Ik was eigenlijk benieuwd hoe dat was in een SM-club. En ik ging daarom eens kijken, ik moest wel een redelijk dure entree betalen. Ik was gewoon een beetje aan het rondkijken toen er plots een dame naar mij kwam. Ze vond mij een lekker beest zei ze. Zij zag er ongelooflijk geil uit, het was duidelijk een Meesteres. Ze zei dat ze me hier nog nooit gezien had. Vrij snel zei ze ook dat ze een Meesteres was. Ze vroeg of ik eens geen zin had om te proeven van SM. Ik schrok toch even, ze zei onmiddellijk dat dat niet hoefde, maar het proberen kon zeker veilig en op mijn maat. Ik twijfelde even, is dat dan openbaar. Dat moest ze wel bevestigen, iedereen moet er van kunnen genieten, alle, iedereen mag kijken, maar wie mee doet kies je zelf. Niemand zal iets doen wat je niet wil. We zullen eens iets proberen, goed? Ik zal je niet pushen.
Ik volgde haar naar een andere ruimte. Daar schrok ik toch even, er was daar een slavin vastgebonden, helemaal onbeweeglijk gemaakt en met een cane waren ze haar kont aan het bewerken. Ik moest me helemaal uitkleden van de Meesteres. En daar begon mijn allereerste SM-sessie. Aan boeien die in de lucht hingen bond ze mijn armen vast en aan boeien die vast hingen op de grond stak ze mijn enkels vast. Ze kwam voor me staan, nu kon ik niets meer doen, ik was er helemaal opgewonden van en mijn lul was keihard, ik wou het liefst dat ze mijn lul zou aanraken, maar ik vermoedde dat ze dat niet zou doen. Haar grote stevige borsten waren ingepakt in een sexy leren bh en ze had ook een leren string aan. Verder had ze ook leren botten aan. Op haar rug had ze boven haar kont een sexy en mooie tattoo. Haar blonde haren waren in een klein staartje samengebonden. Ze zei tegen mij stilletjes dat ik me geen zorgen hoefde te maken, die slavin is een ervaren slavin en is zeer onderdanig, zoiets ging ze zeker niet doen bij mij. Maar ze toonde mij wel de zweep waarmee ze mij zou slaan. Ik was er helemaal opgewonden van geworden. Ze keek met een strengere blik dan daarnet. Ik zag hoe een man met een grote lul voor de mond van de slavin ging staan en haar in haar mond begon te neuken. Ik was het even vergeten, maar plots voelde ik de zweep op mijn kont. Ik schrok opnieuw. Ze kwam terug even naar mij en vroeg me of ik dit aan kon. Ik knikte. Ze gaf me nog een slag. Deze was een stukje harder. En er kwam nog eentje. De slagen volgden elkaar langzaam op, ze gaf me de kans om het allemaal op mijn gemak te incasseren. Helemaal anders dan wat bij de slavin gebeurde. Af en toe vroeg ze of ze mocht doorgaan. Voorlopig deed het wel pijn, maar het was opwindend en ik wou eigenlijk wel meer en harder. Telkens als ze voor me kwam staan met haar prachtig stel borsten wou ik me aan haar voeten leggen.
De slagen werden beetje bij beetje harder en harder, ze vroeg me of ze een hele harde slag mocht proberen. Ik twijfelde even, maar wou het proberen. Ik had niet verwacht dat het zo hard kon zijn toen de zweep mijn kont raakte. Ik voelde mijn kont gloeien, de pijn stroomde even door mijn lichaam, maar de geilheid raasde ook door mijn lichaam. Ze vroeg hoe het was, ik zei dat het pijn deed. Zou je er nog kunnen, vroeg ze. Ik wist het niet goed. Toen verraste ze me wanneer ze met haar hand mijn lul vastnam en ermee begon te spelen. Ze was gemeen want ze herhaalde haar vraag. Deze keer twijfelde ik niet lang meer, ik ging akkoord, maar ze wou een deal sluiten, ze wou vijf harde slagen, ofwel geen slagen. Ik ging akkoord met de vijf harde slagen. Ze ging terug schuin achter me staan. En daar kwam de eerste slag, zeker niet minder pijnlijk dan de slag van daarnet. En ik was nog aan het bekomen van de eerste slag toen de tweede slag op mijn billen ketste. De pijn vergde al mijn concentratie en de vijf slagen waren sneller voorbij dan ik vreesde. Ze kwam terug voor me staan, ze deed haar leren bh af en duwde haar borsten in mijn gezicht. Oh, wat genoot ik daarvan, die prachtige borsten in mijn gezicht. Eigenlijk zou ze haar kutje ook in mijn gezicht mogen wrijven, maar ik durfde dat niet te vragen. Ze maakte me los. Als je nog eens wil, bel me, zei ze, dan kunnen we afspreken om nog eens hier te zijn. Ze schreef haar nummer op mijn borstkas.
Toen ging ze weg, deed mijn kleren terug aan en ging ook terug naar de bar. Ik keek nog even rond, maar ik zag haar daar niet meer. Op het podium was een gangbang bezig, een brunette was daar op het podium met een heel aantal mannen die haar overal neukten. Maar ik wou eigenlijk Meesteres Melissa zien. Ik vond het jammer dat ze weg was, waarschijnlijk zou ik haar nummer nooit durven bellen. Ik voelde het nog steeds een beetje aan mijn kont. Ik besloot naar huis te gaan en daar nog even na te genieten.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners