Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De fantasie van een geile slet. - 5655 keer gelezen
Ik heb haast tot geen ervaring met (soft) sm maar ben daar zeer nieuwsgierig naar. Vandaar dat ik daar ook veel over fantaseer, terwijl ik mezelf verwen met mijn dildo.

Jij bent een onbekende aantrekkelijke man die wel ervaring heeft met SM. Via mail contact geef je me verschillende opdrachten. Alleen daar ga ik de mist al in. Je verwacht van elke opdracht een verslag, en die type ik ook netjes, alleen ik voer de opdrachten niet uit. Op 1 of andere manier kom je hier achter en besluit me hiervoor te straffen. Je overvalt me op een vrije dag, je ontvoerd me min of meer. In eerste instantie mag ik gewoon naast je zitten en gaan we een stukje rijden. Als we buiten mijn bekende omgeving zijn, knoop je m'n blouse open, trekt de BH naar beneden en plaatst 2 gemene klemmen op m'n tepels. Je laat de BH naar beneden maar knoopt wel mn blouseje weer dicht. M'n handen boei je achter m'n rug vast en trekt mn slipje naar beneden. Zonder enig pardon ram je er een behoorlijk grote dildo in, maar zet deze niet aan.

Dan pas praat je tegen me: "Zo geile slet, dacht je heus dat ik er niet achter zou komen dat jij je opdrachtjes niet uitvoerde? We gaan de schade inhalen. Vanaf nu wil ik helemaal niks meer van je horen, anders smoor ik die mond wel van je. Deze attributen blijven zitten totdat we op plaats van bestemming zijn, en mocht je de behoefte krijgen om klaar te komen, zal ik als ik jou was mezelf weer heel snel op andere gedachten brengen." In mijn hoofd spookt er van alles rond, vind ik dit wel wat, hoe weet jij dat ik de opdrachten niet uitvoer? De klemmetjes doen me enorm pijn enz enz enz.

Na een kwartiertje begin ik ongemakkelijk te zitten, de klemmetjes irriteren toch wel behoorlijk en die dildo zit ook aardig in de weg. Ik vraag aan je of de klemmetjes eraf mogen. "dat is je volgende fout slet, ik had je toch gezegd je niet meer te willen horen????" Je stopt bij een parkeergelegenheid, trekt me de auto uit, gooit me op de achterbank (ik val pijnlijk op mijn tieten) doet me een blinddoek voor en ramt een gag in mn muil. Je haalt de klemmetjes van mijn tepels af. Pfff denk ik wat een verlichting. Maar helaas te snel gedacht. Ik voel dat je me begint in te binden, een enorme fantasie van me maar ik vind het wel dood eng. En dat is niet het enige wat je veranderd. Als je me een mooie bikini top heb aangemeten (mijn tieten zitten mooi strak ingebonden en mijn pijnlijke tepels steken er net buiten) zet je de dildo aan.

We gaan weer rijden. Na nog geen 10 minuten voel ik dat ik op ontploffen sta. De dildo in mijn geile kut doet zijn werk goed, maar ook de spanning werkt mee. Het gevoel wat ik in mijn tieten voel is niet te beschrijven. Ik begin te kronkelen en te kreunen. Ik voel dat je de auto weer stopt. Ik hoor de deuren open gaan. Je zet de dildo uit net voordat ik klaarkom. "Zo heb ik je op het nippertje gered, geile slettebak van me" stap maar uit we zijn op plaats van bestemming.

Je helpt me uit de auto stappen, trekt mijn blouse uit, haalt de dildo uit mijn natte spleet en ik krijg een mantel om. "Je hoeft niet bang te zijn, niemand hier zal je herkennen, we spelen dit spel anoniem." Gelukkig dan hoef ik me daar ook geen zorgen over te maken. De spanning in mijn buik stijgt en ik voel me ontzettend geil. Het balanceren op wel of niet komen brengt meer in me teweeg als ik had verwacht en mijn tieten voelen zo ontzettend zwaar. Ik moet een trap en hoor allerlei deuren open en dicht slaan. Ook hoor ik verschillende stemmen. Ik kan nog steeds niks zeggen want de gag heb ik nog steeds in. Ik word een kamertje binnen geduwd en daar wordt mijn blinddoek afgedaan. Ik moet even wennen aan het licht. Maar dan zie ik dat ik helemaal alleen ben in 1 of ander sm kamertje. Ik kijk mijn ogen uit, allemaal attributen, de 1 ziet er gemener en pijnlijker uit dan de ander, ook allerlei zwepen, klemmen en dildo's zie ik staan.

Wie o wie helpt mij verder in dit kamertje???? Reacties en suggesties (of aanbiedingen) kunnen naar lovervansm@hotmail.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners