Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De fitniss instructeur - 7549 keer gelezen
Het was 10 uur toen ze klaarstond. Exact 10 uur zoals zijn instructie was geweest. Gewend aan het uitvoeren van precieze orders, had ze geen moeite gehad met het lijstje dat hij haar meegegeven. Haar sportkleding moest bestaan uit een kort mouwloos shirt, een miniem sportbroekje, sokken en goede sportschoenen. Vanzelfsprekend, had hij er aan toegevoegd, diende ze er verzorgd uit te zien. Ze had er naar uitgekeken, de sportinstructeur die ze had ontmoet had zo’n overweldigende indruk op haar gemaakt dat ze gretig zijn aanbod had aangenomen. Het was de hoogste tijd om een paar pondjes kwijt te raken en ondanks al haar pogingen, lukte het niet. Te weinig doorzettingsvermogen had ze hem gezegd. Uitdagend had hij haar uitgenodigd om samen met hem te gaan sporten. Hij zou er wel voor zorgen dat ze die pondjes heel snel zou verliezen. Op straffe van …
Met ondeugende ogen had hij haar streng aangekeken en ze had de belofte gezien van een intrigerend sportavontuur.

De deur ging wagenwijd open en twee uitgestoken armen omsloten haar. Alsof ze een veertje was trok hij haar over de drempel. Snel had ze zich omgekleed in haar sportoutfit en hij had bewonderend gefloten. Op een wulpse manier schudde ze met haar kont en uitdagend had hij zijn handen op haar billen gelegd en stevig geknepen.
“Veel te veel en veel te zacht. Daar gaan we snel iets aan doen.”
Hij pakte een halter en legde die in haar nek en over haar schouders. Ze sloeg haar handen om de uiteinden en keek hem verwondert aan toen hij twee smalle stroken leer pakte en haar polsen aan de stok vastmaakte.
“Ben je bang dat ik de stok laat vallen?”
“Nee hoor, veel eerder dat je te vroeg stopt. Kom, rechtop staan. Benen iets gespreid. Nu je linkerarm naar rechts zwaaien en dan weer terug.”
IJverig begon ze te bewegen en voelde al snel de spieren in haar zij aanspannen. Na elke tien bewegingen hoorde ze hem tellen. Geduldig bleef ze hem aankijken en toen ze hem 100 hoorde zeggen begon ze te kreunen. Hij kwam voor haar staan, pakte haar kin vast en keek hij streng aan.
“Ik wil je niet horen kreunen, steunen, zuchten of klagen. Voor straf mag je er nog eens 100 doen, alleen iets anders. Knieën gestrekt houden, naar voren buigen. Breng je rechterhand naar je linkervoet. En dan overeind komen. Goed zo. En nu nog een keer maar dan naar de andere kant.”
Ze had even moeite om haar balans te vinden maar al snel kreeg ze het ritme te pakken. Hij was achter haar gaan staan en had zijn handen om haar middel gelegd, en elke keer als ze voorover boog, gaf ze hem een magnifiek uitzicht op haar volle billen. Met haar kiezen op elkaar luisterde ze naar zijn telling en af en toe gaf hij haar aanwijzingen als ze haar oefeningen niet helemaal correct uitvoerde. Hij duwde zijn heupen stevig tegen haar aan en ze voelde zijn keiharde pik in zijn korte sportbroekje. Ze begon zich te concentreren op zijn bewegingen en voelde haar tepels oprichten tegen het stugge katoen van haar strakke shirtje. Ze kreunde verrukt toen hij met haar mee naar voren boog en haar borsten vastpakte. Van wellust kronkelden haar heupen onder de krampachtige bewegingen van zijn handen. Veel te snel naar haar zin hoorde ze hem voor de tweede maal honderd tellen. Hij maakte de leren stroken om haar polsen los en tilde de halter van haar schouders.
Opgelucht dat ze van het gewicht verlost was, begon ze hem uit te dagen. Ze duwde haar hete lijf tegen hem aan en porde haar keiharde tepels in zijn gespierde borst. Glimlachend liet hij het over zich heen komen en pakte twee kleine dumbles van 5 kilo. Ze pakte ze van hem aan en ook deze werden met kleine leren stroken aan haar polsen vastgebonden. Hij zette haar voor de manshoge spiegel en ging achter haar staan.
“Spreid je benen en zak net zover door je knieën totdat je bovenbenen horizontaal zijn. De dumbles zorgen ervoor dat je rug recht blijft en ik zorg ervoor dat je weer overeind komt.”
Hij sloeg zijn armen om haar heen en trok het shirtje over haar borsten omhoog. Hij pakte haar stijve tepels tussen duim en wijsvinger en gaf haar toen opdracht door de knieën te zakken. Op het moment dat ze zover gezakt was dat ze niet meer verder kon, trok hij haar aan haar tepels langzaam weer omhoog. Met opengesperde ogen keek ze hem verschrikt in de spiegel aan toen hij zachtjes fluisterde dat ze deze oefening honderd keer zouden herhalen. Ze was al snel vergeten dat ze niet mocht steunen en kreunen, en het duurde niet lang voordat ze luide protesten liet horen. Hij verstevigde zijn greep op haar tepels en stelde haar voor de keus. Ze kon zelf de discipline opbrengen om stil te zijn. Als ze hiervoor koos zou haar straf gehalveerd worden. Maar als ze ondanks haar gekozen zelfdiscipline toch geluid maakte, dan zou hij haar straf verdubbelen. Of ze kon er direct voor kiezen dat hij haar zou laten zwijgen. Met pretlichtjes in haar ogen koos ze voor het laatste maar keek verbouwereerd toen hij haar een gag voorhield.
“Open dat mooie mondje maar, dan kunnen we snel naar de volgende oefening.”
Hij duwde de gag tussen haar opengesperde lippen en gespte het riempje achter op haar hoofd vast. Dwingend trok hij haar tepels naar beneden en ze vervolgde haar oefening. Een laagje zweet was op haar lijf verschenen toen ze hem eindelijk honderd hoorde tellen. Ze zuchtte diep en kreunde door haar gag heen toen hij de dumbles van haar polsen losmaakte.
Eenmaal bevrijd van de gag haalde ze opgelucht adem. Ze zag hem een dik touw pakken en aan een haak in het plafond vastmaken. Hij zette haar onder de haak en haalde het touw tussen haar benen door en bond het andere uiteinde ook aan de haak.
“Pak het touw maar met beide handen zo hoog mogelijk vast. Ik wil nu dat je linksom om je as draait.”
Hij pakte haar kin vast en drukte een zoen op haar lippen.
“Maar ik wil wel dat je heel mooi voor me loopt, dus ik wil je knieën bij elk pas tegen je borsten aan zien komen.”
Ze tilde haar been op en trok haar knie zover mogelijk omhoog, voordat ze hem met een halve draai linksom weer neerzette. Na een paar passen begon ze te grinniken.
“Ik voel me net een dressuurpaardje”, maar enkele passen verder merkte ze ineens dat het touw korter werd. Nadat ze een tiental passen linksom was gedraaid kon ze niet verder. Het touw trok strak in haar kruis en ze kreeg het niet meer voor elkaar haar voet op de grond te zetten.
“Kom op, je kunt het wel, probeer nog maar een keer.”
Ze voelde zijn vochtige tong haar tepels omvatten en met lange streken likken. Ze deed haar uiterste best maar het touw schuurde hard tegen haar klit aan en de tranen sprongen in haar ogen. Hij liet haar nu rechtsom draaien waarbij hij erop lette dat haar knieën elke keer haar borsten raakten. Nadat ze een twintigtal passen rechtsom had gedraaid, kwam ze voor dezelfde uitdaging te staan. Het touw was in elkaar gedraaid en trok haar bijna omhoog. Toch wilde ze niet opgeven en onder zijn aansporingen kreeg ze het voor elkaar een extra pas te draaien. Hij liet haar een aantal keren links- en rechtsom draaien en moedigde haar met hete kussen aan. Ondanks de pijn kreunde ze verrukt en voelde haar korte sportbroekje natter worden.
“Kijk nou wat je doet”, zei ze jammerend. “Zo kan ik toch niet sporten, mijn broekje is helemaal nat.”
Lachend maakte hij het touw los en zette zijn handen op haar heupen.
“Geen probleem, dat kunnen we snel oplossen”, en trok in een ruk haar sportbroekje naar beneden. Verbaasd keek hij haar diep in de ogen toen hij merkte dat ze daar geen slipje onder aan had.
“Hmm, een ondeugend meisje. Naar de sportinstructeur gaan zonder slipje.”
Hij schudde zijn hoofd en dirigeerde haar naar de fiets. Met ogen zo groot als schoteltjes keek ze naar het zadel. Het zadel was breder dan normaal maar in het midden prijkte een 20 centimeter grote dildo. Voorzichtig hielp hij haar op de fiets en langzaam liet ze zich over de dildo heen zakken. Haar kutje was drijfnat zodat ze zich helemaal kon laten zakken. Ze zette haar voeten op de pedalen en voorzichtig draaide ze een keer het pedaal rond. Ze trok haar wenkbrauwen op toen ze de golven van genot door haar lichaam voelde stromen. Ze voelde de krampen in haar onderbuik heviger worden. Kreunend van extase liet ze de pedalen snel in het rond gaan totdat hij haar tegenhield. Ze keek hem boos aan maar gehoorzaamde toch. Voorzichtig stapte ze van de fiets af en hij liet haar even bijkomen.
Toen hij zag dat ze weer normaal kon ademhalen, liet hij haar op de grond plaatsnemen. Om haar voeten bond hij speciale voetboeien en langzaam takelde hij haar de lucht in. Even later hing ze ondersteboven met gespreide benen aan het plafond. Met haar armen uitgestrekt kon ze de grond net niet raken.
“En nu is het tijd om buikspieroefeningen te doen. Probeer met je handen je tenen te raken.”
Hij hielp haar door haar hoofd te ondersteunen. Door haar buikspieren krachtig aan te spannen, kwam ze overeind en raakte haar tenen aan. Lachend dat ze het voor elkaar had gekregen liet ze zich weer terugvallen.
“Prima”, zei hij bewonderend, “deze oefening herhalen we voorlopig eerst maar eens vijfentwintig keer”.
“Dat lukt me nooit”, zei ze protesterend maar deed toch haar uiterste best.
“Natuurlijk lukt het je. Want als ik niet tevreden ben dan zal dit je wel stimuleren.”
Ze keek naar de rijzweep in zijn handen en was vast van plan de vijfentwintig oefeningen vlekkeloos uit te voeren. Helaas kwam ze er al snel achter dat buikspieroefeningen op de grond iets gemakkelijker uit te voeren zijn dan wanneer je ondersteboven aan het plafond hangt. Na de achtste oefening golfde een pijn door haar achterwerk en ze schokte heen en weer. De harde klap die hij had uitgedeeld met de rijzweep zorgde voor een brandende plek op haar billen.
“Ik ben niet tevreden. Ik wil dat je je tenen aanraakt en niet ergens halverwege je enkels. Je zult een prijs moeten betalen voor je ongehoorzaamheid. We beginnen weer bij een.”
Ze geloofde haar oren niet: “Oh, nee niet opnieuw”.
“Weet je, wie niet luisteren wil, moet voelen. Tel maar af.”
Ze haalde diep adem en kwam opnieuw overeind en raakte haar tenen aan.
”Een”, zei ze zachtjes, en haar lichaam leek elektrisch geladen. Dit keer zou ze zich gedragen, zou ze het tot de vijfentwintig volhouden zonder hem teleur te stellen. Maar toen ze voor de tweede keer bij de achtste oefening kwam, wist ze dat het onbegonnen werk was. Zijn vingers gleden tussen haar schaamlippen en draaiden een rondje om haar klit. Ze genoot ervan en zijn sterke soepele vingers zorgden ervoor dat ze kletsnat werd.
“Alsjeblieft.”
“Alsjeblieft wat?”, vroeg hij.
“Niet ... niet stoppen alsjeblieft.”
Hij hield haar op gang. Elke keer nadat ze haar tenen had aangetikt, wreef hij haar klitje en haar lichaam spande zich van vervoering. Dan sloeg hij haar weer venijnig op haar billen en probeerde ze opnieuw overeind te komen. Hij hield haar lange tijd op het randje en toen ze eindelijk haar vijfentwintig oefeningen had voltooid, sloot hij zijn mond om haar klitje en zoog hard. Ze zuchtte van verrukking en haar heupen kronkelden met krampachtige bewegingen. Ze wist dat ze kleddernat was en het schaamrood kleurde haar wangen toen ze hem slurpende geluidjes hoorde maken. Hij begon haar met zijn tong te plagen, draaide rondjes en likte daarna op en neer tussen haar schaamlippen. Zijn ervaren tong op haar gevoeligste plekje zorgde ervoor dat haar clitoris begerig trilde. Alsof hij precies wist wat ze lekker vond, drukte hij iets harder of sneller. Plots voelde ze haar kutspieren aanknijpen en haar hele lijf schokte door de stuiptrekkingen van haar orgasme. Hij moest haar stevig vasthouden terwijl haar climax door haar lichaam denderde. Hijgend van uitputting wachtte ze totdat hij haar voetboeien had losgemaakt.
“Douche”, zei hij en wankelend liep ze achter hem aan de kleine badkamer in.
Hij trok haar shirt dat nog steeds boven haar borsten opgetrokken zat over haar hoofd en rukte zijn eigen kleren van zijn lijf. Om de beurt stonden ze onder de warme straal. Ze voelde zijn handen om haar middel. Hij draaide haar om en trok haar tegen zijn hongerige lichaam aan. Hij duwde zijn pik tussen haar schaamlippen. Ze voelde dat hij stijf en eisend was. Toen hij haar begon te neuken, waarbij hij haar van achteren binnenging, leek wel of haar knieën het begaven. Hij drukte haar tegen de koele tegels van de wand, zocht met zijn handen haar borsten en bewerkte haar tepels die strak en stijf waren. Ze dacht dat ze barstte van genot. Hij deed het wat rustiger aan en gleed met zijn vingers langs haar ingezeepte lichaam. Elke keer als ze dacht dat ze haar grens had bereikt, deed hij het iets rustiger aan zodat ze het gevoel kreeg dat ze al uren op het randje balanceerde.
“Je lichaam vertelt me precies wat je wilt”, fluisterde hij schor. “Wil je nu klaarkomen voor me?”
Haar gekreun echode in de douche tegen de tegels en schreeuwend kwam ze klaar.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners