Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De hotelkamer - 9211 keer gelezen
mijn vriendin vanessa(22) had me eens toevertrouwd dat ze het wel spannend zou vinden om eens vastgebonden te worden. zodus kwam ik op het idee om een hotelkamer te huren en haar wens te volbrengen. ik ging haar thuis ophalen, met achterin de autokoffer een tas vol spullen die ik kon gebruiken, touwen oude panty's, een vibrator, en een fles champagne! Toen ze instapte vroeg ze me wat er ging gebeuren vandaag , ik verklapte haar niks en reed richting het hotel, ze had duidelijk zin vandaag want ze begon onder het ritje mijn bobbel in mijn broek te masseren, na een tijdje haalde ze mijn lul zelfs uit mijn broek en ging me voorovergebogen pijpen, terwijl ik reed, ik moest goed opletten op de weg, ze deed het steeds heviger tot ik klaarkwam in haar mond ze liet met het sperma zien in haar mond en slikte het toen voor mijn gezicht in.
Ik vroeg haar of ze geil was en zin had om het af te maken, en vertelde haar van de hotelkamer.
ze was zeer verrast van mijn idee.
aangekomen in het hotel kregen we onze sleutel. de kamer had een groot bed en veel sfeerverlichting. Ik begon haar uit te kleden tot ze heelmaal naakt was op haar slipje na, en ik zetten haar in een eenpersoons-zetel met haar benen over de leuning, ik masserde haar borsten en befte haar poesje door haar slipje heen. na een tijdeje haalde ik de fles champagne boven en liet hem ploppen, tot haar grote verrassing goot ik de hele fles leeg over haar gezicht en haar borsten, het liep tussen haar benen en haar slipje werdt drijfnat je kon goed haar lipjes zien door het witte stof, ze hapte naar adem door die koude champagne over haar lijfje.toen pakte ik haar op en gooide haar op het groet bed en bond haar polsen vast aan haar enkels, zodat ze met opgetrokken knieŽn en haar benen wijd uit elkaar lag. ze krijste het uit en vroeg me wat ik van plan was,ik zei; dit wilde je toch zo graag? voor ze iets kon zeggen deed ik mijn stijve lul in haar mond en beval haar me te pijpen, ze kon moeilijk haar hoorfd bewegen zo in die positie dus paktik haar bij haar haren en beweegde haar mond over mijn lul, toen ik bijna ging spuiten stopte ik en trok haar natte slipje opzij en stak mijn lul er in een stoot in, ze schreeuwde het uit dat ik het harder moest doen dat ik haar moest neuken, en dat e mijn geile sletje was, maar klaarkomen mocht ze nog niet van mij, dus na enekele felle stoten ging ik naar mijn tas en pakte de vibrator eruit, en ging tussen haar benen zitten, ze keek er met grote ogen naar, ik deed haar slipje weer opzij en stak hem voorzichtig in haar immiddels drijfnatte poesje en schakkelde hem aan, na enekele keern op en neer te gaan stak ik hem er helemaal in en deed har slipje er terug overheen zodat hij vanzelf bleef zitten.ze hijgde en kreunde dat het zo lekker was dat trilding in haar poesje. ik blindoekte haar met een oude panty. ze vroeg hierop wat ben je van plan? dat wil ik niet! ik zei tegen haar dat ik ff wegging om iets te drinken in de bar, en stapte weg van haar, ze werdt bijna hysterisch en schreeuwde dat ik teurg moest komen, terwijl ze half lag klaar te komen op d die vib in haar kutje.
ik luisterde niet naar haar en ging in de bar onder in het hotel iets drinken, met een vuil plannetje in gedachte, ik kwam aan de praat met een zakenman die naast me aan de bar zat, en zei na een tijdje tegen hem dat mijn vriendin vastgebonden lag op het bed boven met een vibrtor in haar kutje, je had zijn ogen moeten zien , hij zei eerst dat ik hem voor de gek hield maar, wou het tegendeel bewijzen door hem het laten te zien, ik vroeg aan hem of hij nog vrienden had hier in het hotel en hij zei dat hij hier was voor een congress en dat hij nog drie kollega's had en dat die op hun kamer waren , ik gaf hem het nummer en de verdieping van onze kamer en zij dat ze mochten komen kijken. hij geloofde me nog steeds niet maar besloot toch te komen.
ik ging terug naar de kamer en luisterde nog even aan de deur ik hoorde kreunen en gesnik, mijn lul kwam direkt terug overeind, hulpeloos gesnik van een vrouw windt me zeer op.
nadat ik de deur had opengedaan ging ik naast haar zitten en stelde haar gerust dat ik terug was, ik ben wel 5 keer kjlaargekomen op de tijd dat je weg was zei ze, het was zeer gemeen van je weg te gaan.ik liet me nog even pijpen en toen hoorde ik geklop op de deur. ze vroeg wie dat was en ik zei dat zal wel roomservice zijn ik ga even kijken, ze had nog steeds haar blindoek om. ik deed de deur open en gebaarde de mannen te zwijgen en binnen te komen, door het masle carpett kon je ze niet horen lopen, ze keken hun ogen uit toen ze mijn vriendin daar zo vastgebonden zagen liggen. ze vroeg wie dat was en ik zei het was het kamermeisje om de kamer op te frissen ik heb haar doorgestuurd schat, het is niks, ik gebaarde de mannen per twee aan iedere kant van het bed te staan, en hun broek omlaag te doen,ze vroeg wat dat geritsel was en ik zette de tv aan nogal hard om het geluid te camoufleren, ik haalde de vib uit haar kutje en scheurde het slipje kapot, en begon haar te neuken, met grote lange halen , ze genoor en zei dat ze harder wou dieper schat! neuk me dan met die grote lul van je!, de mannen naast het bed waren ondertussen fervent aan hun lul aan het sjorren,ze kwam voortdurend klaar en jankte bijna van genot, toen ik zag dat de mannen het moeilijk kregen en ze ieder moment konden klaarkomen, trok ik haar blindoek van haar ogen en ze was zo ver weg in haar genot dat ze niet kon reageren op wat ze zag ik neukte haar nog harder haar ogen draaide rond, ze schreeuwde wel, Wie is dat!!! maar kon niet stoppen met klaarkomen, de mpannen spoten allevier over haarborsten en gezicht en smeerde haar in met hun sperma, ik hield het ook niet meer en ging boven haar hoofd op mijn knieen zitten pakte haar haren vast en spoot alles over haar gezicht. ze dreef gewoon van het sperma, en ze spuwde het voortdurend uit.ik jaagde de mannen weg zeggende dat ze geoeg gehad en gezien hadden, ik makte mijn vriendin los en vroeg haar wat ze ervan vondt; ik was zoo bang schat, maar ik het was het geilste wat ik ooit heb meegemaakt, maar doe het nooit meer aub, een keer was genoeg, ik droeg haar naar de douche en zepte haar helemaal in. op de terugweg naar huis sliep ze als een roosje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners