Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De les begrepen - 15096 keer gelezen
Cindy is twee jaar jonger dan mezelf en hoofd van de boekhouding. Ze heeft lang blond haar, is slank en steeds goed opgemaakt. Twee maand geleden werd ze weduwe en erfde ze van een steenrijke advocaat met wie ze gehuwd was. Maar ze is een echte bitch. Toen vijf jaar geleden de functie van centraal directeur openkwam, waren wij de enige kandidaten. Tot dan toe had Cindy weinig aandacht aan mij besteed, maar van toen af werd ik haar vijand. Ik haalde het vlot in de proeven en vanaf mijn promotie stelde ze alles in het werk om mijn positie te ondermijnen. Afgekeurde onkostennota’s, rappels op dingen die ik reeds beantwoord had of nog nooit gezien, enfin het werd een echte miserie. Op een keer kwam ze mijn bureau binnen met een kort rokje. Nou ja, Cindy is een mooie vrouw en ik ben er niet vies van. Ze hief haar rokje omhoog en stroopte langzaam haar slipje naar beneden. Toen haalde ze één voor één haar borsten te voorschijn. Daarna draaide ze zich plotseling om, trok alles weer op zijn plaats en zei dat ze met desnoods alle topmensen van het bedrijf zou neuken, tot ze mijn positie had.

De grootste problemen kwamen zes maanden geleden. Natasja, een van afkomst russische informaticaspecialiste, kwam bij ons solliciteren. Ik zat mee in de selectiecommissie en vond haar kennis ondermaats. Cindy echter stelde alles in het werk om Natasja binnen te krijgen. Nu ja, Natasja is een leuke meid, 23, ze heeft een koppel borsten om U tegen te zeggen en ze is om in te bijten. Natasja werd aangenomen en werd secretaresse van Cindy. Hoeveel mannen Cindy daarvoor afgeneukt heeft, weet ik niet, wat ik wel weet was dat haar invloed begon te stijgen. Steeds liet ze mij Natasja papieren brengen. Zeer snel stelde ik vast dat er meer aan de hand was dan het werk alleen, Cindy en Natasja hadden een geheime relatie. Als er niemand in de buurt was geilde Natasja mij op om daarna weg te lopen en me uit lachen. Het klink zielig, hoewel ik helemaal niet zielig ben. Het was wel moeilijk om op te tornen tegen het spel dat die vrouwen met me speelden, om niet te praten over de keren dat ze me met een flinke stijve lieten zitten om me daarna in de kou te zetten.

Maar soms slaat tegenslag om in geluk. Naar aanleiding van een redelijk grote diefstal op de boekhouding, was er in het kantoortje waar de kluis staat, een verborgen camera geplaatst. Niemand was ervan op de hoogte, dat was afgesproken met het topmanagement, zelfs Cindy niet (ze was toen in verlof). Alex, de man die de camera had geplaatst, was een oude vriend van mij. Drie dagen na de plaatsing van de camera kwam hij ’s morgens opgewonden binnen. Hij sloot de deur, gaf me een knipoog en vroeg me mee te komen naar de videokamer. De vorige dag hadden Cindy en Natasja me verschrikkelijk geplaagd. Ze waren allebei naar mijn bureau gekomen waar ze hun kutjes uitdagend naar mij hadden uitgestoken. Toen had Cindy haar hand op mijn broek gelegd en gezegd: “dit lulletje kan daar enkel maar van dromen.” Lachend hadden ze daarna het bureau verlaten. Alex, die afwist van de twee bitchen, zei niets toen hij de tape instak. Eerst was het even donker, toen ging het licht van het kluiskantoortje open. Ik zag hoe Cindy en Natasja binnenkwamen. Cindy sloot de deur en begon onmiddellijk Natasja te kussen. “Wij gaan als we goed opgegeild zijn, Danny nog eens uitdagen.” Cindy tongde Natasja en ontblootte haar borsten. Terwijl Cindy Natasja’s borsten kneedde, lag de andere teef op het tafeltje te kreunen. De camera was haarscherp. Alle details waren te onderscheiden, tot de tepelrand. Cindy’s kutje was geschoren, maar dat wist ik al. De twee likten elkaar, maar voor het tot een toppunt kwam, besloten ze om me te gaan pesten. Alle bewijzen op tape. Hiermee kon ik Cindy’s carrière kraken. De bitch verdiende niet beter. Ik had gezien hoe hoerig ze met elkaar vreeën en samen met Alex werkte ik een plan uit.

Nu hebben wij een select clubje, we zijn met zeven en maandelijks houden we een orgie. Er zijn meestal enkele van onze secretaresses bij, maar ook brengen we af en toe wat nieuw neukvlees in de kuip.

Juist voor het verlengde weekend, belde ik Cindy. Ik vroeg haar om even naar mijn bureau te komen en zodra ze de deur sloot, begon ze met haar heupen te wiegen. Ik wenkte haar om achter mijn computer te komen kijken, maar ze dacht dat ik iets anders wilde. Ik zei dat ik weinig tijd had en met haar lippen likkend kwam ze dichterbij. “Ik denk dat je dit een interessante film zult vinden.” Ik stak de dvd in en na de eerste beelden zag ik haar verbleken. Ze wist dat dit haar ondergang kon zijn, niet dat ze niet rijk genoeg was, maar ze was nu eenmaal zo ambitieus. “Ik doe alles wat je wil, maar toon die beelden aan niemand.” Nu was het mijn beurt om haar vragend aan te kijken. “Waarom niet, je beraamt hier mijn ondergang en ik zou dat moeten verzwijgen. Maar er is misschien wel iets te regelen.” Hetzelfde scenario herhaalde ik met Natasja. Voor ik veel uitleg kon geven vertelde ze dat ik haar gratis kon neuken, zelfs in haar kontje. Enfin, het resultaat was dat de twee besloten om mee te gaan naar ons feestje voor het verlengde weekend. Er was afgesproken dat ze met volle inzet aan de orgie zouden meedoen en niets zouden weigeren. We spraken af dat we hen met de wagen zouden afhalen en dat ze moesten zorgen dat ze er hoerig uitzagen. Voor we naar de party zouden vertrekken, gingen we nog inkopen doen. Ze moesten dus zorgen dat ze beiden een goed gevulde beurs bij hadden. Bij Cindy en Natasja zat de schrik er goed in. Ze beloofden alles te doen wat we maar vroegen.

Onze feestjes houden we in een grote loft van een villa, in de buurt van Amsterdam. Het is eigendom van een buitenlandse ambassade waar wij goede contacten mee hebben ook omdat de attaché al eens deelgenomen heeft aan onze feestjes.

De twee sletjes werden opgehaald en namen plaats achter in de Amerikaanse van. Het was een speciale wagen en de chauffeur was chauffeur van een van de deelnemers van ons clubje. Cindy droeg een laag uitgesneden blouse, een kort jeans rokje met daaronder een kanten slipje, rode pumps waarin naadkousen zaten die zelfophoudend waren. Ze was opgemaakt zoals steeds en nam glimlachend plaats. Natasja droeg een korte t-shirt, een minirokje, een kanten slipje en zwarte hoge laarzen waarin haar netkousen staken. Ook die waren zelfophoudend.

Terwijl de wagen vertrok, maakte ik me boos. “Is dit hoerig, je kan er mee naar een bar mitswa gaan.” Ik gebood de sletjes elkaar hoeriger op te maken. De lippen kregen glans mee en de ogen werden zwaar opgemaakt. Dit zag er al een stuk beter uit. Met een schaartje knipte ik de bh en het slipje van de sletjes door. Dit begon er al meer op te lijken.

“Eerst een aperitiefje om onze sletjes in de stemming te doen komen.” Alex ontkurkte champagne en we klonken samen op het succes van het weekend. Er was echter slechts één glaasje voor de sletjes. De rest van de aperitief konden ze smullen van onze intussen stijf geworden lullen. Alex, een lange man met een snorretje, had een sportief lijf. Hij tenniste regelmatig en was een goed zwemmer. Zijn penis was groot en daaronder hing een paar stevige dikke ballen. Natasja nam het stijve lid in haar mond en bewoog op en neer. Zij likte het topje van de eikel en begon weer te zuigen. Ondertussen had Cindy zich ook klaargemaakt en ik trok haar haren omhoog zodat mijn stijve lul voor haar mond hing. “Wat vraag je me slet.” Ik trok harder aan haar haren. “Mag ik alsjeblief je penis afzuigen.” “Aan wie vraag je dat slet?“ “Mijnheer, mag ik alsjeblief je penis afzuigen.” “Aha, je bent een zuigsletje. Nou ja, als je het goed doet heb ik nog een verrassing voor jou in petto. Maar zorg dat je alles doorslikt zodat de zetels van de van proper blijven. Begrepen zuigslet.” Ik moet zeggen, Cindy deed haar best, beter dan een straathoer. Ze zoog en likte dat het een lieve lust was en regelmatig stak ze een vinger in mijn kontgat zodat ik nog meer opgewonden raakte. Toen Alex bezig was zijn grote lange pik tussen de zware tieten van Natasja te steken kwam ik klaar in haar mond. Ze morste niets. Toen Alex me hoorde klaarkomen trok hij snel zijn lul terug en spoort Natasja geile bekje vol. Ook zij morste niets.

Alex legde de instructies uit voor de club. Af en toe zag ik één van de sletjes verbaasd kijken. Maar toen ik vroeg of ze ermee wilden doorgaan, antwoorden ze volmondig ja. Ze beseften dat ze met de rug tegen de muur stonden en kozen voor deze oplossing.

De auto stopte dichtbij de Amsterdamse hoerenbuurt. We moesten nog een stukje stappen en kwamen in een buurt waar verschillende straathoertjes rondhingen. Maar ook onze twee sletjes konden al voor straathoer doorgaan. De korte rokjes, laarsjes en naaldhakken, de half uithangende borsten van Cindy (ik had een paar knoopjes van haar blouse afgetrokken zodat deze ver openstond) en de grote tieten van Natasja trokken de aandacht van verschillende klanten die in de buurt rondhingen. Een klein mannetje in kostuum keek steeds naar Cindy. Ik vroeg Cindy haar te bukken om zogezegd iets op te rapen, zodat hij recht in haar kut kon kijken. Het mannetje kwam op me af en vroeg Cindy hoeveel ze kostte. Ik greep het kereltje bij de mouw en zei dat ik de pooier was. Ik zei dat ze nu niet beschikbaar was, dat ze hoer in opleiding was en vroeg hoeveel hij wou geven. Het mannetje was zenuwachtig. Ik moedigde hem aan zijn hand eens tussen haar benen te steken en in haar blouse. Kwestie van de koopwaar te keuren. Het mannetje werd opgewondener en ik zag een bult in zijn broek verschijnen. “Wel mijn hoertje, wat denk je ervan. Hoeveel is je vraagprijs.” Ik had de woorden kwaad uitgesproken want de tijd drong. We moesten nog inkopen doen en daarna was het nog een half uurtje rijden. Cindy legde haar fijne hand op de stijve bobbel. “Voor tweehonderd mag je mij een half uurtje berijden.” De man schrok op. Tweehonderd. Da’s een heleboel geld voor een straathoer. Maar Cindy’s hand deed wonderen. De man stemde toe. Ik noteerde zijn telefoonnummer en vertelde hem dat ik een afspraak zou maken.

Natasja werd een beetje verder lastig gevallen door een dronken man. Hij wou haar tussen de tieten neuken. Hij was zo dronken dat hij midden op de straat zijn broek liet zakken. Zijn piemeltje (het was inderdaad een kleintje) stond overeind en zijn twee handen lagen op Natasjas borsten. Alex keek de man minachtend aan. “He kereltje, sletjes zijn niet gratis. Hoeveel heb je bij je.” De dronken man haalde zijn portefeuille naar boven en er bleek zo’n zestig euro in te zitten. “Ze zal je hier afrukken, in deze straat, met haar tieten bloot, maar dan betaal je ook voor de slet.” De man overhandigde de euro biljetten en Natasja haalde haar zware borsten tevoorschijn. Veel rukken was er niet aan. De man kwam zelfs voor hij Natasjas borsten had kunnen kussen. Ondertussen waren enkele straathoertjes boos geworden. Deze wijk was een illegale hoerenbuurt en de concurrentie was hevig. De straathoertjes deden alles, maar midden op de straat, dat was iets te veel. Een zwaar gebouwde oudere zwarte vrouw, heel sexy overigens, maakte haar kwaad op Alex. Ze zweeg pas toen ik haar een biljet van twintig euro tussen de tieten stak. Ondertussen waren we in de buurt gekomen van “ons” shopping center. Het is een erotheek, maar beneden is een speciale kelder. Je vindt hier werkelijk alles. Ik vroeg Jean (een vroegere Parijse bordeelhouder die zoveel verdiend had dat hij deze erotheek kon openen) om de hoertjes op te kleden.

Jean was een echte geilaard. Hij was al een stuk in de vijftig en nog steeds neukte hij als bezeten alles wat een rok droeg. Met zijn armen rond de twee vrouwen ging hij de lingerieafdeling binnen. Niet lang daarna zaten zijn beide handen al onder de rok.

Het was een supermarkt. Geile setjes werden gekozen, gepast (onder de vaardige handen van Jean die meer op de naakte plaatsen dan ergens anders zat) en in een winkelkarretje gestoken. Latex, jarretelles, botten, speciale kousen, netensembles, dildo’s, je kunt het niet opnoemen of de sletjes kochten het. Misschien niet voor hun plezier maar omdat ik gezegd had dat ze voldoende moesten shoppen. Uiteindelijk bleek het voor meer dan drieduizend (het ging eerder naar de vierduizend) euro te zijn. Natuurlijk waren ze met twee, dus al bij al viel het nog mee. Cindy rekende af. Intussen waren de sletjes al wat beter opgekleed. Natasja had een doorzichtige net t-shirt aan, waardoor iedereen haar borsten kon zien. Het rokje was vervangen door een leren niemendalletje, dat het begin van haar bilspleet liet zien. De rest had ze aan mogen houden. Cindy had hetzelfde t-shirtje aan. Maar in plaats van een rokje droeg zij een leren bandje met afhangende reepjes. En natuurlijk mocht geen van beiden een slipje dragen. Ze had beter naakt kunnen lopen, want dit viel natuurlijk op.

In het illegale hoerenstraatje was het nu grote paniek. De rondlopende klanten kwamen als bijen aangetrokken door honing af op de twee sletjes. Het verhaal dat Natasja iemand had afgetrokken met haar borsten bloot, had al de ronde gedaan en er stonden vele kandidaten klaar. We zouden echter teveel tijd verliezen en Alex moest er onze chauffeur bijroepen om zonder kleerscheuren (en dat gold zeker voor de sletjes) naar onze auto te raken.

Jean kwam met een karretje achtergereden om de bestelling mee in te laden. Cindy en Natasja leken nu op echte geile straathoertjes en het was duidelijk dat hij zijn lading zaad kwijt wou. Maar dat was pas voor vanavond. Daarvoor hadden wij onze club. De twee sletjes kregen nog verdere instructies en werden geblinddoekt. De plaats van ons samenzijn mocht immers nooit ontdekt worden. Ik stond geil maar wou wachten tot vanavond. Alex die nog geiler (en ook een stuk jonger was) liet ik zijn zaad wegspuiten in Cindy’s geile bek, terwijl Natasja zijn ballen likte. Toen kwamen we op onze bestemming. Iedereen moest een douche nemen en de hoertjes werden vakkundig opgemaakt door Mireille.

Mireille was zo oud als Cindy. Veertig. Ze had halflang gekruld blond haar, felblauwe ogen, een koppel grote tieten (hoewel ze niet in de buurt kwamen van die van Natasja), een gepiercte kut en lange vingernagels. De twee sletjes kregen in hun schaamlipjes een injectie, zodat ze onmiddellijk opzwollen. Tegelijk werden ze kleurloos geglazuurd. Cindy kreeg een miniscuul lederen pakje, of liever het waren lederen reepjes, waaronder zij haar hoge hakken en naadkousen moest dragen. Tegelijk moest zij het rokje met lederen reepjes blijven aanhouden, maar alle verleidelijke plaatsen waren beschikbaar. Bij Natasja ging het nog verder. Zij droeg enkel haar laarsjes en netkousen. Haar zware tieten hingen naar voor en na het glazuren kwam Mireille me vertellen dat het in orde was.

Het was 21.30 uur. Ik en Alex waren een drankje aan het nemen bij de bar die bediend werd door Alice. Alice was mijn secretaresse. In het dagdagelijkse leven zag ze eruit als een eeuwige studente. Haar blonde haar, waarin donkere mesjen getrokken waren was halflang. Ze had twee grote borsten met piepkleine tepeltjes, lange benen en was slank. Ze was al vier jaar mijn secretaresse en droeg op het werk altijd halflange rokken, modieuze kledij en een zwaar brilmontuur. Daarom keek je nooit naar haar. Maar wat niemand wist was dat zij nooit ondergoed droeg en gek was om gebangd te worden. Zij was telkens van de partij op onze fuiven. Ik kon volledig op haar vertrouwen en op mijn buitenlandse reizen ging zij steeds mee. Daar veranderde het nederige secretaressektje in een geile vamp. Laat me liever zeggen “geile hoer”. Zij prefereerde gangbang parties. Eens ze aan het neuken was kon ze trouwens niet meer stoppen. Het was ongelooflijk, maar ik denk dat zij een nymfomane is.

Wie ook van de partij was (zij hielp Alice aan de bar) was Naomi. Zij was van Thaise origine en een echt goede neukster. Ze was middelgroot, had een leuk ietwat scherp gezicht en roodblond halflang haar. Fikse borsten, die leken alsof ze opgespoten waren (maar het waren naturals), staken flink vooruit met mooie grote tepels. Als je die aanraakte stond ze geil. Haar kutje was strak, steeds volledig geschoren en ze hield van een dubbel. Regelmatig kwam ze bij mij op bezoek. Dikwijls bleef ze voor een sexavond, samen met mij en Alice. Ik neukte haar het liefst in haar strak kontje. Er was maar één klein probleempje, als ze klaarkwam dan gilde ze als een gekeeld varken. Maar ze was steeds mijn special op onze avonden. Eén keer, toen ik een belangrijke vergadering had op mijn bureau en de onderhandelingen moeilijk verliepen gaf zij de doorstoot. Letterlijk dan. Ze liet zich nemen door de drie pdg’s en het contract was getekend. Naomi was een schatje van mij, maar ze behoorde toe aan Hanz en Fritz, twee toppooiers van de Reperbahn in Hamburg. Eerst had zij als straathoer in de Reperbahn gewerkt, daarna had zij het tot secretaresse gebracht. Hanz was een ietwat oudere man, rond de vijftig, en begon een buikje te krijgen. Hij was blond maar zijn haar begon uit te dunnen. Toch was hij zo geil als een twintiger en hij neukte dat het een lust was. Ieder hoertje van de Reperbahn kende hem. Hij mocht hun gratis nemen (of meenemen naar sexpartijen) en vooral de nieuwelingen vielen bij hem in de smaak. Ze noemden Hanz in de volksmond de reetneuker, omdat hij ze graag langs achteren in hun kontgaatje nam. Zeker de nieuwe. Fritz was het tegenbeeld van Hanz. Hij was 23, heel knap, met strak achteruitgekamd haar in een staartje. Als bodyguard van Hanz was hij snel opgeklommen tot een partnership met Fritz. Met hun bordelen, straathoeren en sexshops controleerden zij een groot deel van de Reperbahn. Hij was bi. Liefst neukte hij (zoals Fritz) in de anus van een geil sletje, maar meest van al hield hij van triootjes. De derde was dan meestal een man, die Hanz in de anus moest neuken terwijl hij de kutjes of kontjes van de Reperbahnsletten volspoot.

Hij leefde samen met twee actieve hoertjes. Linda, van Duitse afkomst, leek een beetje op Natasja. Tenminste, wat haar borsten betrof, die ook fenomenaal waren. Ze had steeds helderrode lippen, halflang bruin haar en natuurlijk een geschoren kutje. Trouwens, de meeste sletjes van de Reperbahn zijn kaalgeschoren. Ze droeg steeds een halsband en was op de rug getatoeëerd. Zijn tweede favoriete was Louise. Het was niet haar echte naam (zoals trouwens de meeste namen hier niet echt zijn), maar die naam die zij had gekregen nadat Hanz haar op de Reperbahn had geïnstalleerd. Haar pakjes waren altijd heel sexy en ze was ook duidelijk bi. Hoewel ze 24 was, zag ze eruit als een schoolmeisje. Kleine tietjes, donkerhuidig, een smal kutje. Maar als ze geneukt werd schoot ze in vuur en vlam. Wat zeg ik, ze was een laaiende vulkaan. Hanz en Fritz kwamen binnen aan de bar en Louise zag er zo verleidelijk uit. Haar slipje was een vlinder, maar dan wel opengemaakt rond de schaamlipjes. Ze droeg een bijhorend corsetje dat haar borsten bloot liet en daaronder grote opengewerkte netkousen. Linda zag eruit als gebruikelijk, en hoewel ze mijn type niet was zwaaide ze onmiddellijk met haar handje.

De man die we de ambassadeur noemden kwam juist binnen. Hij was van Latijns Amerikaanse afkomst en heel jaloers. Zijn vrouw was een Duitse, niets speciaals, maar hij zou haar nooit of voor niets aan onze wilde sexpartijen hebben laten deelnemen. Zelf was hij een echte “bever”. Hij neukte als een drilboor en was steeds gewelddadig.

Ringo, een collega van mij, zoon van de top pdg, zag er goed uit, dit ondanks zijn levenswijze. Hij dronk overmatig, had twee persoonlijke slavinnen en hield zich meer bezig met het organiseren van orgieën dan met zijn werk. Maar hij was steenrijk en had steeds wisselende vriendinnen, die hij liefst uitleende. Hij had een voorkeur voor zijde en stond bekend als straatneuker. Liefst nam hij vrouwen in het openbaar. Hij was op het werk al twee keer betrapt, maar dank zij de positie van zijn vader deed niemand iets. Ik wist dat Cindy ook bij hem had geprobeerd, maar we waren te goede vrienden en hij kende de situatie. Vanavond zou het anders zijn.


Meestal begonnen we met samen aan de bar iets te drinken, maar dit keer was er een “surprise”. De twee nieuwe sletjes die vanavond tot onze beschikking zouden staan, zouden door Fukje (zo noemden wij haar) aangeboden worden. Fukje was concierge van het huis, ze was van Nigeriaanse afkomst en de naam die wij haar hadden gegeven, zegt genoeg. De deur ging open en Fukje (ze had tattoos op haar tieten, rond haar kut en op haar rug en ringen door de borsten en de kut) bracht de twee sletjes, geketend aan een halsband naar binnen. Iedereen nam ze aandachtig op. “Verdomme”, riep ik uit, “twee straathoeren, we zijn hoeren met klasse gewend. Wat komen jullie doen?”

Cindy nam het woord. “Wij willen een goede opleiding van jullie krijgen mijnheer. Mogen wij deelnemen aan jullie sexfeest. We zullen er desnoods voor betalen.” “Wat denken jullie jongens?” Het clubje brulde van ja. Fukje liet de twee sletjes op hun knieen zitten met hun kont omhoog. Ik kreeg de eer om te beginnen. Met mijn geheven lul ging ik achter Cindy staan. Opgewonden door het verloop van de dag wou ik haar nemen en ik stond op barsten. Ik duwde mijn vinger in haar kontgaatje en liet Fukje er wat gel inspuiten. “Wil je in je reet geneukt worden straathoertje?” Cindy zei:”Ik smeek je, neem me zo hard je kan.” Die laatste woorden hitsten me zo erg op dat ik plots Fukje vastnam en mijn lul in haar spleet duwde. Ze stond al nat. Na enkele stootten vond ik mijn lul glibberig genoeg en duwde hem in de reet van Cindy. De diepe stoot liet haar een kreet slaken. Ik ging wild tekeer en duwde hem erin tot mijn ballen. Fukje likte mijn ballen en stak een vinger in mijn kont. Maar ik wilde Cindys reet nog niet volspuiten. Ik wilde eigenlijk die hoer van een Natasja neuken.

Alex zat in een stoel en had Nastasjas kontgat aan zijn pik gerijgd. Ze zat naar me te kijken en ik zag dat ze pijn had van het reetneuken. Naomi en Alice trokken Natasja’s benen wijd uit elkaar zodat ik het opgezwollen kutje zag. Het was het paradijs. Ik voelde dat ik ging komen en trok mijn lul uit Cindys kont om me op te stellen voor Naomi. “Spuit me vol mijnheer.” Nog terwijl ze sprak stak in hem in het spannende kutje. Alex hield haar vastgespietst en ik stootte zo hard ik kon. De hoer begon te kreunen. Naast mij zag ik hoe de ambassadeur Cindy doorneukte in haar kont. Ook Ringo had zich gemeld en ik zag hoe hij zich door Cindy liet afzuigen. Toen kwam ik klaar. Het verzamelde geil spoot uit mijn lul naar binnen. Ik voelde langs de binnenwand hoe Alex ook begon te komen. Mijn orgasme bleef maar duren en ik zag Natasja’s ogen glazig worden. Zij hadden van Fukje een drankje moeten drinken dat hun geil maakte en met korte kreunen kwam Natasja ook. Aan de andere kant hoorde ik de ambassadeur en Ringo ook klaarkomen. En toen. Ja, toen hoorde ik Cindy ook. Ze leek te wenen maar het was van genot. We lieten ons schoonlikken door de andere sletten, die nu ook aan de orgie mee kwamen doen. “Dank U heren.” Dit kregen wij te horen van Cindy en Natasja. Ze hadden dus genoten, de geile sletten. Het zou een leuke avond worden.

Hanz en Fritz waren intussen op hun beurt op de twee nieuwkomers gekropen. Fritz had Natasja genomen (natuurlijk in haar kontgat) en bereed haar als een hengst. Hanz had Cindy op een verhoog gelegd en stak zijn grote penis beurtelings in haar kut en kont. Beide pooiers van de Reperbahn stonden zo heet als vuur en werden door hun eigen hoertjes gelikt en gekust terwijl zij Cindy en Natasja neukten. Het duurde niet lang of ook zij kwamen klaar.

Dank zij de speciale mix van onze drankjes waren we snel weer paraat en konden opnieuw aan de slag. Dit keer nam ik Louise. Ze slaakte opgewonden kreetjes van genot. Terwijl ik haar neukte had Cindy achter mij plaatsgenomen en likte mijn kont en ballen terwijl zij op haar beurt door Ringo werd geneukt. Ik zag hoe de ambassadeur mijn secretaresse begon te neuken. De party raakte in volle gang. De hoeren stonden beregeil en hun eigen sappen waren vermengd met ons sperma. Louise kreette steeds sneller en ik trok me terug om me op mijn rug te leggen. Was het door de sfeer of de drankjes, feit was dat Cindy plots bovenop mij zat. “Ik smeek je, kom klaar in mijn hoerenkut mijnheer.” Terwijl ze mij bereed, hoorde ik hoe iemand achter haar had plaatsgenomen. Hij duwde Cindy iets naar voren en ik voelde hoe mijn lul gezelschap kreeg van een tweede lul. Twee lullen in Cindys kut, dat was teveel voor haar. Ze was razend van genot en stak haar tong uit haar hoerenbek om op een andere lul te zuigen. Met vieren maakte we het grote infuus (zo noemde wij dat) en samen kwamen wij klaar. Cindy hing vol met sperma en stond alweer recht om een andere kandidaat te zoeken. Natasja lag intussen in een 69 met Mireille. Ze speelden met elkaar en likten elkaar om het hardst. Ondertussen speelde Louise met mijn ballen, terwijl ik zag hoe Cindy door de drilboor van de ambassadeur geneukt werd. Hoe brutaler ze geneukt werd, hoe geiler ze werd. Intussen hoorde ik Naomi luidkeels klaarkomen.

Hoewel we genoten, was mijn voldoening niet zo groot. Ik had verwacht dat de twee bitchen zich vernederd zou gevoeld hebben, maar zij genoten evenveel als wij. Uiteindelijk was ik bezig ze een fantastische avond te bezorgen, te horen aan hun gekreun. De ambassadeur was naast me komen zitten en vertelde me toen dat hij iets speciaals in petto had voor de bitchen. Toen ik het hoorde kon ik het bijna niet geloven. Maar ik knikte enthousiast.

Een half uur later werden Natasja en Cindy naar de kelder gebracht. Ze moesten naakt op hun rug op met kussens bedekte plank gaan liggen. Hun benen werden naar achteren getrokken en de hielen werden aan een houten staaf geklonken. De bitchen, die daarvoor nog hard gelachen hadden, zagen er nu bleekjes uit. Hun schouders werden vastgezet, zodat enkel nog hun handen vrij waren. De plank zat op een hydraulische kruk en kon naar behoeven hoger en lager gezet worden. Als je voor de plank stond zag je enkel hun kut en kontgaatje die door de spreiding van hun benen uitnodigden om genomen te worden. Ringo en Alex testen de gaatjes uit en de plank werd op de juiste stand gezet. Alles was nu klaar voor het grote moment.

De mannen die nu binnenkwamen, waren fors en groot. Het waren vrienden van de ambassadeur, buitenlanders, die eruit zagen als basketballers. Maar niet alleen hun lengte was groot, ook hun lul had buitengewone afmetingen. Ze waren met vieren. Louise en Naomi slaakten een kreet toen ze opdracht kregen de lullen stijf te maken. Zelfs in slappe toestand waren het monsterachtige dingen, maar zodra hun handen rond de schachten gleden, verhieven de lullen zich als palen. Keihard. De bitchen die alles maar half konden zien door hun positie, waren nu muisstil en Cindy begon te smeken om haar met rust te laten. Na een paar flinke klappen hield ze haar bek en de eerste man kwam op haar toe. De plank moest omhoog gezet worden, omdat hij een stuk groter was dan Alex of Ringo. Zijn reusachtige eikel stond voor Cindys neukgat en het leek of hij er nooit in zou gaan. De man stootte steeds weer maar hij ging niet naar binnen. Cindy was het lachen nu helemaal vergaan. De man nam olie en goot deze over zijn lul en Cindys neukgat. En plots (dat hoorden we maar al te goed door Cindys kreet) zat hij een stukje binnen. Van dan af ging het beter. De man bleef stoten en schoof steeds dieper in Cindys neukhol. Hij gromde opgewonden. Steeds opnieuw stootte hij naar binnen tot hij halverwege zat. Verder ging blijkbaar niet, maar voor de man was het voldoende. Hij stootte steeds sneller om zich daarna terug te trekken. Op dat moment riep de ambassadeur dat Cindy haar geile bek moest openen. De man rukte zich af boven Cindys gezicht en toen kwam zijn stijve kanon tot ontlading. Het leek op een spuit. Dikke klodders spoten in Cindys gezicht en haar mond zat vol. Walgend slikte ze door, happend naar adem, want de stroom sperma zat overal, in haar ogen, maar ook haar neusgaten en haar. De man wreef in zijn handen en kneep nog even in Cindys borsten. Hij had zeker genoten.

De volgende was iets kleiner, maar ook zijn ding mocht er wezen. Cindys kut, nog steeds geolied, drong hij in een stoot binnen, ondertussen olie gietend over zijn lul. Hij plaatste zijn eikel, wel iets kleiner, maar toch nog van een serieus formaat, voor het kontgat en van de eerste stoot zat hij binnen. De man slaakte kreten terwijl hij steeds verder binnendrong. Het darmkanaal was blijkbaar een stuk groter, want hij ging er bijna tot zijn ballen in. Hijgend spoot hij haar vol. Toen hij zijn lul terugtrok, stroomden de klodders sperma naar buiten.

Natasja kreeg hetzelfde te verduren, maar blijkbaar was zij beter voorzien, want ze slaakte geen enkele kreet. Maar genot leek ze er toch niet aan te beleven. De mannen hadden intussen de kelder verlaten en nog steeds lagen de bitchen op de houten plank. Hun gaten waren door de grote lullen volledig opengesperd en vrij toegankelijk. Ze werden losgemaakt en mochten zich gaan douchen. Toen ze terug in het salon kwamen, hand in hand met Fukje, hadden ze alweer een glimlach op hun gezicht.

Cindy nam het woord. “Ik heb het lesje goed begrepen hoor. Eigenlijk had je gelijk. Maar behoudens die monsterlullen, vond ik wel leuk. Mag ik deel uitmaken van jullie club?” Natasja sloot zich hierbij aan. De bitchen hadden hun straf gehad en zouden ons naar te toekomst nog veel plezier bezorgen. We bezegelden de overeenkomst met een wilde orgie.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners