Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De meesters die geen afspraken nakomt - 10640 keer gelezen
Ik droomde altijd om door een echte meesteres onder handen genomen te worden. Eindelijk had ik een meesteres via internet gevonden die mij wel aansprak. Er was niet veel informatie over bekend dus eng vond ik het wel. Ik had een Email gestuurd en al gauw kwam er bericht dat ik langs kon komen, ook had ik mijn wens aangegeven en daar zou ze rekening mee houden. Ik moest alleen nog even bellen van tevoren maar dan was het goed.

Ik heb uiteindelijk gebeld en een afsrpaak gemaakt. Toen hoorde ik ook voor het eerst haar stem waar ik zeker al van schrok. Het was een hele strenge stem die mij min of meer dwong te komen en op tijd. Toen ik voor de deur stond belde
ik zenuwachtig aan... Ik hoorde al hoge hakken naderen tok, tok, tok, tok en de deur ging open. Ik wist niet wat ik zag.
Daar stond een meesteres en dat was er zeker een. Ze had hele hoge lak laarsen aan met ongelofelijke hakken, een strak latex jurk waar haar tieten bijna niet in paste. Haar haar was srak naar achter en een hoge staart. Ze keek me streng aan met haar zwaar opgemaakte ogen en knal rode lippen. Wat mij ook opviel waren haar nagels. Deze waren zeker 4 cm lang en donker rood. Kom maar binnen zij ze.

Ik stape over de drempel en liep achter haar aan. HEt lopen ging nu al moeilijk want ik was nu al zo geil geworden dat ik bijna op mijn knieeen zakte. Ze deed erg bot, want ik dacht nog even te praten maar daar had ze niet veel zin in.
Ze vroeg alleen of dit de eerste keer was. Ja zei ik en ze zou er rekening mee houden. We hadden 1 uur afgesproken voor 100 euro. Dat was wel redelijk. Ook zei ik dat ik geen lidtekens of striemen willen hebben. Maar daar moest ze om lachen. Dat maakte me wel bang.

Ik moest me uitkleden en douchen. Daarna moest ik achter haar aan kruipen. Ik moest naar beneden kruipen over de trap maar dat ging moeilijk en deed al pijn op mijn knieeen. Ze keek om te kijken hoe ik het deed en lachte gemeen. Zo kleine vuile slaaf kruipen voor me zei ze steeds. In de kelder kreeeg ik snel een leren zak om mijn armen gebonden op mijn rug en werden mijn benen met boeien aan elkaar gemaakt. Ook kreeg ik tepelklemmen op waar ik heel erg van schrok. Man wat deed dat zeer. Au riep ik en ze zei wen er maar aan ssssst. Daarna kreeg ik een halsband om. Ze ging voor me staan en ik moet op mijn knieeen blijven. Ze pakt met haar hand mijn kin beet en zette haar lange nagels in mijn vel. Ik moest haar aankijken. Zo zei ze. Ik ga je nu leren of je moet zijn als slaaf.

Langs haar lang lak laarzen en latex jurk keek ik recht in het streng opgemaakte ogen. Wat werd ik hier opgewonden van. Je mag alleen praten als ik het zeg en je mag geen spier bewegen. Ik kreeg al kramp in mijn nek want ik keek recht omhoog. Kijk mij maar aan en verroer je niet want anders... Dus ik bleef maar kijken. Na 5 minuten dacht ik van ja en nu? Dit moest niet lang meer duren want mijn knieeen, tepels en nek beginnen nu zo zeer te doen. Ook vroeg ik me af waarom ze niets deed. Ze begon een sigaret op te steken en tike elke keer met haar lange rode nagel op de sigaret zodat het as in mijn gezicht viel. Na een kwartier kon ik niet meer alles deed zo zeer. Ze zag wel dat ik pijn had en begon gemeen te lachen. Na 20 minuten vroeg ik Ja en nu? Maar daar heb ik nu nog spijt van.

Wat en nu? zei ze erg boos. Mocht je praten dan vuile slaaf?
Ik dacht het niet. en ze sloeg met haar vlakke hand rechte op mijn wang. Pats wat deed dat zeer zeg. Ze bleef maar slaan tot ik mijn maar liet vallen want ik kon niet meer.
Ik wilde zelf los dus ik vroeg of ze me los wilden maken.

Tuurlijk niet 1 uur is een uur zei ze. Ze pas een zweep en begon op me te slaan en schopte met haar lak laarzen ook gebruikte ze de hakken. Ik schreeuwden het uit en vroeg om genade. Ik kreeg met geen mogelijkheid die boeien los.

Dit was zeker niet de afspraak schreeuwde ik. Nou en.. zei ze. Ik ben de baas en bepaal alles zelf. Na een half uur meppen om mij begon ik te huilen als een klein kind. Alles deed zo zeer. En toen stopte ze. Gelukkig ik dacht het uur is nu ook dik voorbij dus maakte ze me ook wel los.

Kus mijn laars. Ja hoor ik kan niet eens bewegen. Ik vraag het niet nog eens en ze sloeg me nu met een cane nu dan kruip je wel. Ik kroop over de stenen richting haar laars.
Ze bleef maar slaan tot ik haar laars het gekust. Ik was er bijna en toen liep ze achteruit zodat ik weer moet kruipen.
Dit duurde ook een halfuur of zo. Ze ging er inmiddels bij zitten en begon mijn aan te staren. Je ziet er niet uit zeilig slaafje, je zit helemaal onder de striemen. Moet je huilen hoe oud ben je nou? 30 meesteres. Goed zo je leert het al. Als beloning mag je mijn lange nagels gaan aanbidden. Ik snapte er niets van. Wat moets ik doen dan...
Nou komt er nog wat van kom ze maar een voor een kussen en likken. Ik kroop naar haar toe. Mijn hoofd tussen haar lange laarzen omhoog. Ze hield een hand voor me mond. Ik zag die lange rode nagel voor me neus heen en weer gaan.
En kreeg haar wijs finger in mijn mond. Die nagel was zo lang dat ie tegen mijn huig aan kwam. Ik heb zeker een uur haar nagels moet kussen en likken.

Na een uur zei: Ik ben nu lang genoeg met je bezig geweest dus ik stop. Gelukkig dacht ik. Maar waarom maakt ze me niet los. Dus ik vroeg mesteres wilt uw me los maken zodat ik me kan gaan opknappen. Je praat nu weer zonder dat ik het gevraagd heb.

We zijn toch nu wel klaar dacht ik. Dit gaat je dan 550 euro kosten en ik wil het nu contant. Maar dat had ik niet bij me. Dus ik vroeg of ik mocht pinnen en terug komen, wan tik wilde los. Nee!!! Tuurlijk niet ik ben niet gek.

Ze liep we. Na een half uur kwam ze terug. Ik weet de oplossing en pakte iets van latex. Dat kreeg ik over mee hoofd. Er zaten alleen twee gaatjes voor mijn neus dus ik kon niets meer zien en praten. Ze trok aan mijn halsband en ik kroop achter haar aan. Ik hoorde iets van ijzer bewegen en moet door kruipen tot ik niet meer verder kon. Kling en er ging iets op slot. Zo blijf daar maar een nachtje nadenken over je fouten en ik schrok me dood. Ik wil weg maak me los en maakte zoveel herrie als ik kon ook merkte dat ik niet meer ruimte had 1 meter bij 70 cm ofzo. En een deur ging dicht met een gelach.

Na een paar uur hoorde ik weer geluid. Tok tok tok tok hoorde ik omheen. Ik voelde ineens iets warms over mee heen en het bet onzettend in mijn wonden. Ik rook pis dus ik wist het wel. Opeens voelde ik een hele heftige pijn in mijn billen en hoorde iets van elektro. Ze bleek me te prikken met een elektro stok en elke keer lachten ze erom.

Uiteindelijk kreeg ik ijskoud water over me heen. En zei ze: Het is nu 22:00 en je mag hier lekker 12 uur zitten, dan zie je me wel weer. Slaap lekker zielig slaafje...Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners