Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De nieuwe buurvrouw 2 - 14440 keer gelezen
Al gauw bleek dat Liliane me toch had voorgelogen toen ze zei dat de vorige sessie haar grens had verlegd, zij bleek heel wat meer aan te kunnen en had blijkbaar heel veel ervaring

We brachten de meeste week-ends al spelende door en zo kwam stilaan het normale onderhoud van onze huizen in het gedrang. Na enkele gesprekken waren we het eens dat daaraan iets moest gebeuren maar wel zo dat onze speeldagen er niet zouden onder lijden.

Op een site plaatsten we dus een ad op zoek naar een onderdanig koppel dat kuistaken wou verrichten zonder betaling of beloning. We kregen onverwacht veel reactie maar meestal van mannen alleen maar gelukkig ook van een ouder koppel; 65+ sers die al lang op zoek waren naar zulke opdracht maar eveneens deze niet graag uitvoerden bij mannen alleen.

We spraken dus af bij mij thuis toen ik alleen was, en de kennismaking was echt een succes, zij waren al heel lang gehuwd en deelden dezelfde passie nl volledig onderdanig zijn als huisslaven. Ik vertelde hun echter nog niet welke relatie Lilianne en ik hadden dat zou misschien wel iets voor later worden. Dus momenteel was de afspraak dat zij in het week-end beurtelings onze huizen zouden opkuisen terwijl wij in de andere woning waren. Uiteraard zouden we regelmatig controleren of alles naar onze wensen werd uitgevoerd en in de door ons bepaalde kledij.

Het volgende week-end stonden ze tijdig voor onze deur en eens binnen dienden ze zich volledig te ontkleden en kregen vervolgens elk een kleine schort welke bijna niets bedekte aan. Als eerste zou mijn woning een grote beurt krijgen en dus vertrok ik naar Lilianne .

Zij stond mij reeds op te wachten , volledig naakt en met de hand en voetboeien reeds aan, nu nog een gag en blinddoek en ons spel kon beginnen. Ditmaal had ik gekozen voor een spel met ijs en vuur en dus bond ik Liliane eerst ruggelings vast op de grote keukentafel, armen en benen open en vast aan de tafelpoten. Zo liet ik haar een ½ uurtje liggen terwijl ik allerlei voorbereidingen trof, kaarsen werden gesmolten in een pannetje, ijs uit de vriezer werd in water gelegd om zo ijswater te hebben maar ook ijsblokjes die niet meer “kleefden” aan de huid.Heel stilletjes kwam ik terug binnen en liet een fijn straaltje van de hete was op haar borsten en tepels lopen terwijl ik met de andere hand een straaltje ijswater op haar kut liet lopen, de reactie was wondermooi om te zien, Liliane trachtte te roepen maar door de gag was enkel een gemoord “huuuu” te horen, vergezeld van wilde bewegingen om de hitte en de koude te verwerken, snel wisselde ik om en liet nu de hete was op haar kut lopen en ijswater op haar buik, zo steeds op andere plaatsen kwam de hitte en de koude op haar lichaam dat verward reageerde op deze tegenstelling Tot overmaat drukte ik nu ook een vibrator tegen haar kut en klit en zette deze vast met enige riempjes. De ijsblokjes waren nu aan de beurt en deze werden op gans haar lichaam gelegd terwijl ik haar nu zo liet liggen om even thuis poolshoogte te nemen van de kuiswerkzaamheden. Echter niet zonder eerst enkele kaarsen op een rek boven haar te plaatsen zodat het hete kaarsvet bleef druppelen op haar lichaam

Albert en Annie waren druk bezig met de werkzaamheden en ik bleef dus niet al te lang maar keerde snel terug naar mijn slavin. Deze was ondertussen bijna volledig bedekt met de rode was maar ook kletsnat door het smeltende ijs dat in straaltjes van haar lichaam liep en plasjes vormde onder haar.

Ik maakte haar los en zet haar ruggelings vast aan de haken in de muur, met de harde strokenzweep slaag ik beurtelings op borsten, buik en kut om al het kaarsvet te verwijderen en Liliane kronkelt van pijn en genot, maar al snel neemt dit laatste de bovenhand en net voor haar hoogtepunt houd ik dan ook op , maak haar los en verwijder de gag zodat ze mij kan likken, mijn sappen druipen uit mijn kut en ik verplicht haar alles op te likken ook wat op de vloer druipt ze likt, zuigt steeds sneller en harder en jaaaaa ik kom gillend en schokkend haal ik mijn orgasme. Liliane echter ontzeg ik verder haar genot en zet haar in de zetel, ik bind armen en benen en ook haar middel strak vast zo dat ze geen orgasme kan opwekken, lichtelijk gefrustreerd zit ze me aan te kijken, maar ik had andere plannen.

Via de achterzijde ga ik even kijken naar de werkzaamheden bij mij thuis maar Annie lag plat op de keukentafel en Albert was stevig bezig haar geschoren kut te likken. Snel even terug en de rest van het ijswater ophalen, stil sloop ik de keuken binnen en goot het ijswater op mijn slavenkoppel. Van schrik plaste Annie en samen met het water liep alles op de keukenvloer. Als straf eiste ik dat ze alles oplikten van de vloer. Snel even naar Liliane aan wie ik de situatie uitlegde, maar groot was mijn verbazing toen ze zij dat dit soort vernedering haar wel lag en ook dat ze het niet erg zou vinden als de anderen wisten van onze relatie.

Ik besloot dus van de situatie gebruik te maken en nam Liliane naakt als ze was mee naar mij thuis en gebood haar mee de vloer schoon te likken. Annie en Albert keken niet eens al te verwonderd .

Nadat alles terug proper was besloot ik om Annie en Albert nog een extra straf te geven dus bond ik hen buik tegen buik en nam een lange zweep zodat ik rond hun lichaam kon slaan na een tiental slagen begon hun rug en billen behoorlijk rood te worden wat Liliane die ik uit voorzorg al voorzien had van boeien trachtte haar dijen tegeneen te wrijven dus even snel een touw aan haar enkels en de benen ver uiteen trekken wachten tot ik het toelaat om klaar te komen, niet eerder.

A en A kregen nog een tien slagen tot ik vond dat ze er goed genoeg uitzagen, en losgemaakt stuurde ik hun naar de keuken om ons eten te bereiden.

Liliane gebood ik om op het terras de tafel te dekken voor 1 persoon en ook 3 honden-eetbakjes op de grond te zetten en 1 grote teil met water

Eens alles klaar was liet ik mij heerlijk bedienen door de 3 naakte slaven en nu en dan gooide ik enkele restjes in hun eetbakje, eens gedaan mochten zij hun hondenbakjes leegeten uiteraard enkel met de mond zonder gebruik van handen drinken moesten ze maar samen uit de teil doen.

Terwijl A en A verder gingen met hun taken werd Liliane in de tuin tentoongesteld, lekker met gespreide benen en armen en ik besloot dat ze vandaag zeker niet zou klaarkomen.

S’Avonds bracht ik elke slaaf naar een aparte kamer en bond hun vast op bed. Morgen zien we wel verderCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners