Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De nieuwe buurvrouw - 22434 keer gelezen
Het huis naast mij was net verkocht en de nieuwe buurvrouw trok er in Zij is net als ik ( Katherina of Kat voor de vrienden) rond de 35 en single en zodoende klikte het snel tussen ons. Onze huizen liggen aan de rand van het dorp en de hoven komen tegen elkaar maar verder niets dan velden in de omgeving zodoende privacy alom zeker inde zomer als de mais hoog staat.
Nu de buurvrouw was niet zo’n verlegen type en in de zomer lag ze dus meestal topless te zonnen in de tuin en ik deed heerlijk mee.
We dronken weleens samen thee of een lekker wijntje en zo hoorde ik dat haar ( rijke) man haar geruild had voor een jonger model, bijna zoals mij reeds eerder was overkomen. Als compensatie had hij haar het huis gekocht.
Op een vrijdag avond in de winter kwam ik laat thuis en zag dat bij de buurvrouw het licht aan was, zonder bedoeling keek ik even naar binnen en zag haar languit in de zetel liggen terwijl ze zich stevig lag te vingeren, Op de tv stond een film te spelen en bij nader toekijken zag ik dat de buurvrouw zelf hier een rol in speelde. Zo voor iedereen te kijk had ik haar nog nooit gezien, ik klopte dus even op de ruit en zag haar schrikken, snel trok ze een kamerjas aan en opende de deur. Snel vertelde ik haar dat de rolluiken nog open waren en dat ze dus een mooie show opvoerde. Al snel lachten we bij een wijntje over de vertoning en later op de avond zij ik dat ze de film terug moest opzetten. Langzaam aan kwam het hele verhaal eruit, zij was 15 jaar de slavin van haar man geweest tot hij haar inruilde voor een nieuwe van 18 jaar. Haar verlangen naar onderdanigheid was echter zo sterk dat ze meermaals beroep deed op een professionele Meester en zich dan liet filmen tijdens de sessie zodat ze later thuis nog na kon genieten Dat was wat ik gezien had op haar tv. Zij vroeg of ik daarvan schrok maar groot was haar verbazing toen ik vertelde dat ik dominant was en dat mijn vriend vertrokken was omdat hij dat niet langer zag zitten.Ik keek haar even diep in de ogen en zij toen “kleed je uit, NU” snel stond ze op en deed de kamerjas uit, enkel in een slipje stond ze daar, “ alles” zei ik en dus ook dat ging uit. “knielen” , en “likken” waren de volgende bevelen en zo knielde Lilianne voor mij en begon mijn kut te likken. Ik liet haar rustig een tijdje doorgaan en nam toen de koord van haar kamerjas hiermee bond ik haar polsen vast achter haar rug en zij “ blijf”
Ik ging een kijkje nemen in haar dressing en vond al snel een paar passende lederen riemen één daarvan deed ik om haar hals en de nadere gebruikte ik als leiband zo nam ik haar mee over straat naar mijn huis.
Thuis heb ik nog mijn attributen van de spelletjes met mijn vriend en dus daar gingen we van genieten.
Snel ontdeed ik Liliane van de provisorische riemen en verving deze door pols en enkelbanden en een collar met hondenriem. Mijn vingers vonden nu haar drijfnatte kut die ik nog even verder opgeilde door er 2 vingers in te steken en over haar klit te wrijven toen het geil werkelijk uit haar kut droop stopte ik er vlug een dildo in. Nu eerst glijmiddel opdoen en hiermee haar kontgaatje bewerken eerst één dan 2 en tenslotte 3 vingers erin toen dit vlot ging vingers eruit en buttplug erin Deze en de dildo werden vastgezet met een tuigje dat tussen haar benen ging en rond haar buik vastgezet werd. Ze zag er geweldig uit zo opgetuigd als een echte onderdanige slavin. Ik hield het niet meer ,het was te lang geleden dat ik zo geil was snel nam ik een mondstuk dat voorzien is van een dubbele dildo, de ene kleine stak ik in haar mond, zette alles vast met de riempjes en ging dan languit naakt op de tafel liggen. Zo slet aan het werk en maak me klaar. Liliane kwam voor me staan en stak de dikke dildo in mijn druipende kut en begon toen ritmisch heen en weer te bewegen al snel kwamen er enkel kreunende geluiden uit mijn mond en mijn heupen volgen onbewust de bewegingen van de dildo tot er een explosief orgasme opkwam ik riep , kronkelde en trok Liliane bij de riem zo dicht tegen mijn kut dat ze naar adem snakte toen volgde de explosie die begon diep inmijn buik en ging toen naar mijn kut tot ik schokkend en gillend klaarkwam.
Ik bleef nog een tijdje nagenieten en ging toen enige spullen pakken de dildo in haar kut ging eruit en in de plaats kwam een vibrator met een clitoris stimulator een 2e vibrator zette ik tegen haar buttplug en alles even vastzetten met een lederen strapon voorzien van pinnetjes welke goed tegen haat kut en venusheuvel aandrukten
Nu beval ik Liliane om ruggelings op de tafel te gaan liggen. Met touw zette ik haar armen en benen ver open gespreid vast aan de tafelpoten.
De 2 vibrators werden gestart op volle kracht en zo liet ik haar liggen Al snel kronkelde Liliane in een poging haar orgasme op te wekken, de pinnetjes op kut en heuvel gaven echter tegengewicht door de pijnlijke prikkels op de kutlippen.
Toen ik zag dat haar hoogtepunt echt naderbij kwam nam ik een rijzweepje met lederhandje eraan en gaf 3 harde klappen op de strapon zodat de pinnetjes diep in haar vlees drongen en het orgasme brutaal tegengehouden werd, dat kon ik nog enige malen herhalen maar toen was de lust en het genot hoger dan de pijn Liliane kromde haar rug spande haar borsten en buik en gillend kwam ze schokkend klaar Nu liet ik de vibrators nog enige tijd natrillen zodat haar orgasme niet wegebde maar ze bleef tegen haar hoogtepunt aanliggen tot ze eindelijk uitgeput op de tafel bleef liggen. Ooh Kat riep ze wat een belevenis en wat ben ik heerlijk klaargekomen toen ze eindelijk bevrijd was van alle boeien en andere attributen. We kropen heerlijk dicht tegen elkaar aan en dronken een lekkek koel wijntje.
Samen kropen we in bed en hadden nog een heerlijke vrijpartij.S’morgens praatten we eerst wat bij over de ervaringen van de avond voordien en zo vertelde Liliane me dat ze het heerlijk had gevonden maar dat het al bij al “braaf” geweest was. Zij hield meer van het hardere werk en vroeg mij of dat mijn grenzen oversteeg. Nu dat was zeker niet het geval als zij wou jon ik veel verder gaan dus spraken we af om deze namiddag elkaar limieten en grenzen op te zoeken Eerst zouden we nog wat boodschappen doen en de boel wat opruimen.
Kat zij ze alvorens we vertrekken wil ik wel dat je mij een kleding opdracht geeft om te dragen tijdens de boodschappen want vroeger moest ik dat ook doen en steeds had ik daar een dubbel gevoel bij enerzijds schaamte en angst en anderzijds opgewonden ja zelfs heel geil. Maar sinds ik hier woon had ik nog niet de moed om mezelf zoiets op te leggen maar nu met jou verlang ik ernaar.
Nu ons figuur past redelijk bij elkaar alhoewel ik zeker één maatje slanker ben dan Liliane Dus even in mijn garderobe gekeken en ja hoor daar was wel wat te vinden. Een zwart lederen mini rokje om te beginnen en uiteraard onderaan niets verder pumps met waanzinnig hoge hakken en een prik-beha met open tepels
Het rokje was eigenlijk iets te klein en te kort maar met enige moeite lukte het toch om haar erin te krijgen Nu zo kon ze wel niet in het shoppingcenter verschijnen dus overheen een lederen hesje dat vooraan een ketting sluiting had haar tepels kon je niet zien maar een blote buik en deels de zwarte lederen BH wel
Om privacy redenen gingen we wel naar een verder afgelegen stad om te shoppen hier kende iedereen elkaar en de roddels zouden niet meer te stuiten zijn.
We gingen natuurlijk naar een kledingzaak en samen in het pashokje kon ik het niet laten even hard tegen haar prikbeha te drukken zo dat ze naar adem snakte om het niet uit te gillen. Als beloning vingerde ik nog even Lilianes kutje tot het geil begon te druipen. Zo gingen we dan verder door de winkels en het moet gezegd Liliane had heel wat bekijks, deels bewonderd door mannen deels met vuile ogen bekeken door hun vrouwen of vriendinnen.
Omdat het mij toch wat verveelde besloot ik dat we terug naar huis gingen en reeds in de auto moest Liliane het hesje uitdoen zo zat ze enkel in rok en bh te kijk, zeker als we halt hielden aan een rood licht of kruispunt.
Reeds in de garage zette ik Liliane tegen de auto , trok haar rok uit en begon haar hevig te vingeren, toen verplichte ik haar om voorover te liggen op de motorkap zo dat de prikbeha zijn werk kon doen terwijl ik haar hevig bleef vingeren, ze begon al heel snel te kronkelen maar dat verhoogde de werking van de prikbeha die nu diep in haar tepels en borsten drong. Zo duurde het toch nog een tijdje alvorens het hoogtepunt eraan kwam, maar dat lie tik niet toe en lichtelijk gefrustreerd nam ik haar mee naar binnen waar ik Liliane verplichte om mijn kut te likken tot de sappen uit mijn gezwollen kut lekten en mijn orgasme ontplofte diep binnen in mij.
Liliane was nog steeds niet klaar gekomen en dat was ook mijn bedoeling, heet , gretig en gefrustreerd zat ze op haar knieen op de grond terwijl ik enig speelgoed ging halen. Ben je bereid om één van je grenzen op te zoeken vroeg ik en Liliane knikte vol overgave” ja Meesteres”
Nauwelijks had ze dit gezegd of de eerste zweepslag kwam neer op haar blote rug en snel volgden er nog enkele Liliane snakte kort naar adem maar hield vol ik wisselde van zweep en beval haar recht te staan met de armen in de nek zo had ik vrij spel op haar billen en rug en pas toen beiden knal rood zagen stopte ik even en vroeg toen Liliane ben je bereid nog 25 harde slagen te ontvangen op je billen en dit zonder mogelijkheid om te stoppen? Zij keek me aan en dacht even na en antwoordde “ Ja Meesteres” “Tellen!” en toen gaf ik de eerste harde slag dwars over haar mooie rode ronde billen “1 dank U meesteres” Na de 15e slag duurde het even alvorens “15 dank U Meesteres “ volgde dus langzaam aan naderde ik haar pijngrens maar afspraak is afspraak dus zonder de kracht te verminderen volgden de volgende slagen maar wel zo dat ze tijd had om te tellen en te ademen Haar billen kleurden knalrood dan paars daar waar de slagen elkaar kruisten. Snel en oppervlakkig werd haar ademen maar Liliane hield vol tot de laatste slag en zakte toen door de knieën en zei “Dank U Meesteres” Als beloning nam ik de vibrator en drukte die tegen haar kruis dat gezwollen en nat was haar billen lagen op de koele grond en zo lie tik haar komen kreunend van pijn en genot.
Tezamen in bad bespraken we de dag en Liliane vertelde me dat ze verder was gegaan dan ooit tevoren maar dat ze diep in zich reeds terug verlangde naar de verkenning van haar volgende grens. Dit zou ook voor mij een verkenningstocht worden.
Kat


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners