Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De nieuwe juf - 47706 keer gelezen
Het nieuwe schooljaar was al enkele weken terug bezig en onze gemengde klas laatstejaars middelbaar, genoot van een aardrijkskundeles van de nieuwe lerares, juffrouw Versijpe. Ze was net afgestudeerd en dus maar enkele jaren ouder dan wij, nog niet gehuwd, blond en knap, meestal vrij modern en een tikje sexy gekleed. Ze droeg blijkbaar ook steeds push-ups, zodat we regelmatig een mooi balkon in haar kleed of bloes konden bewonderen.
Het was me al meermaals opgevallen dat ze bizondere aandacht had voor Veerle, een van mijn klasgenotes. Ze stond er regelmatig bij en er was ook dikwijls handcontact, doordat de juf een hand op Veerle's schouder, hand of arm had liggen. Na de les vroeg ze ook altijd aan Veerle of die haar wou helpen met het terugbrengen van de kaarten en modellen naar het materiaal lokaal. Dat bevond zich op zolder en kon je bereiken via een smalle trap achter een deur, die vanuit onze gang naar boven leidde.
Telkens Veerle meeging bleef ze tijdens de hele break weg en kwam pas heel opgewonden terug als de volgende les begon. Dat intrigeerde me en mijn nieuwsgierigheid nam met de dag toe! Ik nam me voor om me na de volgende les vlug op die zolder te verstoppen om te zien wat daar eigenlijk allemaal gebeurde. Ik wist dat daar allerlei materiaal stond, oa ook veel decors en materiaal voor speciale gelegenheden, dus zou er plaats genoeg zijn om me te verbergen.

Direct na de volgende les aardrijkskunde glipte ik de trap op naar de zolder en zocht me tussen de vele spullen een plaatsje, waarvan ik de hoek met de kaarten en dergelijke goed kon zien zonder zelf gezien te worden. Ik hield mijn GSM alvast bij de hand, zodat ik zonodig ook foto's kon nemen!
Ik zat nog maar net goed op mijn plekje of ik hoorde gestommel op de trap en een dichtslaande deur. Gezellig babbelend kwam Veerle boven met enkele kaarten en direct daarachter de juf. Net toen Veerle op de bovenste trap was, hoorde ik de juf "stop" zeggen, wat Veerle ook deed. Het was door de nazomer nog vrij warm en dus had Veerle een mini-rokje aan, wat nu waarschijnlijk een leuk uitzicht gaf voor de juf lager op de trap. Ik zag haar handen langs de benen van Veerle omhoog gaan en onder het rokje verdwijnen, wat Veerle best leek te bevallen. Dat was een foto waard, die gelukkig kon rekenen op veel licht van de verschillende grote slagvensters in het dak.

Wat de juf precies onder dat rokje uitspookte, kon ik niet zien, maar wel dat Veerle er heerlijk van leek te genieten. Op een bepaald moment zag ik dat de juf het broekje van het zuchtende meisje tot op haar knieŽn trok en dan met haar handen terug opsteeg naar warmere oorden. Aan de beweging van haar arm en elleboog te zien, was ze nu Veerle flink aan het vingeren, wat een tweede foto opleverde en veel gesnuif en gezucht van Veerle.
Veerle is een knap meisje met gitzwart haar en een stevig stel tieten in haar bloesje. Ze heeft mooie lange benen, die onder het korte rokje nog langer leken. Haar mooie snuitje stond nu helemaal in verrukking en met gesloten ogen onderging ze de behandeling door haar lerares. Die was nu zo vriendelijk om het rokje van Veerle omhoog te slaan, zodat ik een mooi uitzicht kreeg op het mooie kontje ... en op de juf die met haar gezicht tussen de billen van Veerle verdween. Een diepe zucht verbrak de stilte, terwijl de juf met duidelijk zin voor meer, de gleuf van Veerle op en neer likte.
Ook dat werd door mijn toestelletje haarscherp geregistreerd! Toch handig zo'n GSM met fototoestel erin. Alhoewel ik alleen een zijdelings zicht had op het gebeuren, was toch duidelijk te zien op de foto's wat er gaande was.

De juf vond dat het tijd was voor wat anders en nam de kaarten over van Veerle en zette ze op hun plaats, terwijl Veerle haar achterna liep ... met haar broekje nog steeds op haar knieŽn. De juf leunde nu op een tafeltje dat niet echt ver van me af stond en Veerle wist precies wat van haar verwacht werd. Ze ging achter de juf staan en herhaalde wat ze net geleerd had.
Ze schoof haar handen onder de lange rok en werkte zich zo naar boven. Tot mijn genoegen - en dat van mijn fototoestel - sloeg ze die rok al direct omhoog, zodat ik een onbelemmerd uitzicht kreeg op het prachtige stel billen van onze juf. Dat moesten mijn kameraden kunnen zien, dus weer een foto. Veerle masseerde de billen van de juf terwijl ze al likkend van de knieŽn naar boven werkte, wat heel wat gezucht en gesteun ontlokte bij onze knappe lerares.
Na wat gefrunnik onder het broekje ging dat ook naar beneden, waardoor ik bijna recht in de welriekende dreef van onze juf kon kijken. God, wat had die een prachtige gleuf met leuk krullend schaamhaar rond twee roze lipjes en een schat van een sterretje erboven.

Veerle was ook erg opgewonden door het prachtige uitzicht en zette haar lippen op het roze spleetje en zoog gelijk de hele winkel naar binnen, wat verwelkomd werd door luid gesnuif. Ik had een goed uitzicht van redelijk dichtbij en een knoert van een stijve, door al dat geile gedoe. Ik moest me echt inhouden om niet tevoorschijn te vliegen en de juf ťn Veerle een megabeurt te geven.
De foto's volgden elkaar op en Veerle wist veel goeie punten te behalen door haar uitgebreide likwerk, dat nu vergezeld ging van een duim die plagend over de klit geschoven werd en tussendoor diep tussen de gewillige lippen verdween. Het gesnuif en gezucht werd er alleen maar erger door en tegelijk met de bel voor het volgende lesuur, kwam de juf kreunend en zingend klaar.
Als een raket schoten ze naar de trap, onderwijl hun slipje opsjorrend en hun rok fatsoenerend. Even later volgde ik hen en begaf me naar de klas, met een hoofd als een biet van de opgelopen onbevredigde spanning.

Het eerstvolgende lesuur was met een andere leraar, maar mijn aandacht ging steeds naar Veerle, die er onschuldig maar blozend en nagenietend bij zat. Mensen, wat was dat toch een mooi meisje, zeker nu ik iets meer van haar gezien had. Ik had voordien nooit durven dromen over al dat moois dat ze onder haar kleding verborg en zeker niet wat die stoot van een juf in huis had. Daar wou ik wel meer van zien!

De volgende week tijdens de les aardrijkskunde was mijn aandacht niet echt bij de les, maar zat ik bijna constant de juf te bewonderen en fantaseerde ik allerlei geile toestanden met haar. Toen ze me plots een vraag stelde, viel ik uit mijn droomwereld en had geen flauw benul wat ze gevraagd had of waarover de les ging.
Ik kreeg een uitbrander en werd flink in mijn hemd gezet, waarschijnlijk ook omdat ze me had zien staren naar haar. De rest van de les kon ik niets goeds meer doen in haar ogen. Mijn klasgenoten moesten er alleen maar eens hartelijk om lachen, maar bij Veerle zag ik ook een glimp van minachting op haar gezicht. Die spande natuurlijk samen met 'haar vriendinnetje'.
Zo, als de dames dachten mij te kunnen kleineren in volle klas, dan had ik wel enkele interessante fotootjes achter de hand. Daarmee kon ik me wreken en tegelijk enkele leuke momenten creŽren.
Na de les stelde ik me in de gang op om ook een foto te trekken van de twee, als ze naar de zolder verdwenen. Met een lieflijke glimlach deed de juf de deur naar de zolder open voor Veerle en liet haar met een verlekkerde blik in de ogen voorgaan naar boven. Dat stond alweer op foto en ook eentje hoe ze omhoog keek naar de mooie billetjes onder het korte rokje hoger op de trap.

Ik wachtte geduldig enkele minuten, zodat de twee tortelduifjes boven hun werkzaamheden konden beginnen en sloop toen geruisloos de trap naar boven op. Veerle zat op haar knietjes op het tafeltje met haar rokje omhoog en broekje omlaag, terwijl de juf haar achterlangs aan 't vingeren en likken was.
Voor het duo mij zag had ik alweer een fotootje van dit intieme tafereel getrokken, en ook een close-up van de juf met haar lippen op het kutje van Veerle. De meisjes schrokken zich half lam toen ze me opmerkten en wisten zich met hun houding geen raad. Ze haasten zich om te doen of er niets gebeurd was, terwijl Veerle haar broekje omhoog wurmde. Juf Versijpe probeerde me nog met een strenge stem te verplichten de foto's te wissen, maar terwijl ze dat zei, was ik ze al aan 't doorzenden naar mijn mailbox.
"Dames, jullie begrijpen dat deze foto's en die van vorige week - jaja, toen heb ik hier verschillende foto's van jullie hete aktiviteiten kunnen maken - heel wat stof zullen doen opwaaien als ik die op de website van de klas zet. De directie zal zeker jouw carriŤre met jou willen bespreken juf en ook voor Veerle zal er wel wat nieuws uit voortvloeien. Maar misschien kunnen we tot een vergelijk komen en deze onprettige gevolgen vermijden!?"

De twee keken heel erg sip en bleek naar elkaar en naar mij en wisten niet direct veel zinnigs uit te brengen. Ze stonden ondertussen evengoed nog heet van het onderbroken voorspel, wat ook niet echt bijdroeg tot een doordachte reactie.
"Zo dadelijk gaat alweer de bel en gaat het leven verder. Als jullie willen dat ik dit niet aan de grote klok hang, dan adviseer ik jullie om alles te doen wat ik jullie beveel, zonder tegenspraak. Bij de minste reden daartoe, zal ik niet twijfelen om de foto's te gebruiken." En gelijk liet ik hen enkele pittige foto's van hen zien van de vorige week, zodat ze wisten dat ik niet blufte.
Ze staan me beduusd en ongelovig aan te staren als de bel klinkt. Ik laat hen met een grijnzende blik achter en begeef me naar de klas. Even later zie ik Veerle helemaal verdwaasd de klas binnen strompelen en met een angstige blik naar mij op haar plaats neerploffen. Die heeft de schrik goed te pakken en met de juf zal het nog erger zijn, want bij haar staat heel haar carriŤre op het spel.

Tijdens de computerles diezelfde dag, besluit ik van die schrik-situatie gebruik te maken om Veerle alvast duidelijk te maken wie de lakens uitdeelt. Ze zit recht tegenover mij en onder de tafel kan ik haar benen en rokje zien. Ik stuur haar een berichtje op haar computer, waarin ik haar beveel haar benen te spreiden, zodat ik haar broekje kan zien. Maar dat weigert ze, zodat ik haar aan de foto's moet herinneren, waarbij ik de foto doorstuur waar de juf voor haar de deur naar de zolder opent.
Als ze terug weigert, vraag ik of ik een pittiger foto moet doorsturen en dan misschien ineens naar heel de klas! Dat geeft de doorslag en aarzelend opent ze haar benen, terwijl ze rood aanloopt. Tussen de schermen door maak ik vlug een fotootje van haar showtje, waardoor ze met een klap haar benen terug sluit en nog roder aanloopt. Mijn wraak is zoet en ik stuur haar dat fotootje door met eronder 'dankjewel slavinnetje'! Zo te zien weet ze niet hoe vlug ze moet zijn om die van haar scherm te krijgen, voor iemand anders het te zien krijgt.

Als ik na de laatste les juf Versijpe tegenkom in de gangen, vraag ik beleefd of ik bijles van haar kan krijgen, want dat ik de laatste tijd niet zo goed kan volgen in de les. Ze loopt rood aan van schaamte en ergernis en antwoord dat ze dat niet zo'n goed idee vindt.
Ik reageer met te zeggen dat ik het ook bij de directie kan gaan vragen met het nodige 'bewijsmateriaal', waarna ze aarzelend zegt dat het misschien toch wel kan. Ik dring erop aan dat het bij haar thuis op haar flatje moet gebeuren, zodat we niet gestoord kunnen worden zoals in de school. Ze woont daar alleen en het is niet ver van waar ik woon, zodat de verplaatsing niet groot is. Schoorvoetend en na een herinnering aan de foto's geeft ze toe. Ik spreek met haar af dat ik vanavond al om 7u mag komen voor een eerste herhaling, wat ze met zichtbare tegenzin toestaat.

Daverend op mijn benen van enthousiasme en spanning ga ik naar huis, terwijl ik allerlei scenario's voor vanavond tracht te bedenken. Want het laatste dat me interesseert zijn saaie bijlessen aardrijkskunde. Ik denk erover om haar bijlessen anatomie en biologie te vragen.
Ik vertel thuis dat ik 's avonds bijlessen moet volgen en tijdens het eten dwalen mijn gedachten steeds af naar de herinneringen van de zolder op school. Mijn moeder vraagt nog waarom ik zo verstrooid en afwezig ben, waarop ik antwoord dat ik een standje kreeg in de les aardrijkskunde en daarom nu op bijles moet.
Ondertussen heb ik wel enkele ideetjes over het verloop van de komende bijles. Tegen 7u loop ik met een stijve en helemaal verhit en opgewonden de paar straatjes tot aan de flat van de juf.

Als ze de deur opendoet, zie ik dat ze nu een jeansbroek aan heeft en een hoog gesloten trui. Ze laat me onwennig binnen en gaat me voor naar haar zitplaats. Daar liggen al enkele atlassen en schoolboeken gereed en onzeker vraagt ze me te gaan zitten.
Voor ze de kans krijgt verder te gaan, vraag ik haar een heel luchtig kleedje te gaan aandoen, erg kort en met een ruime decolletť. Ik vertel haar dat me dat de geschikte kleding lijkt om de lessen mee te beginnen.
Uiteraard pruttelt ze tegen en zegt dat ze er niet aan denkt te doen wat ik vraag. Ik herinner haar even aan de foto's die ik heb en laat ze de revue passeren op mijn GSM! Verschrikt wil ze die uit mijn handen grissen, maar daar was ik op bedacht en ze pakt er naast. Ik herinner haar eraan dat ik die foto's thuis ook nog op mijn harddisk heb staan ťn ook nog eens op een CD, zodat ze zeker niet verloren kunnen gaan.
Aarzelend en woest verdwijnt ze richting slaapkamer, terwijl ik me gemakkelijk installeer in de driezit. Na enige tijd roep ik haar en vraag waar ze blijft, want als ze niet direct verschijnt begin ik met doorzenden van foto's naar klasgenoten.

Dat heeft effect, want onmiddellijk komt ze tevoorschijn. Ze is oogverblindend mooi in dat minuscule kleedje, dat mijn verbeelding in hoogste versnelling zet. Haar borsten komen met twee glooiende hellingen uit haar decolletť piepen en vragen erom gezoend en gestreeld te worden. Haar ranke benen lopen hoog omhoog en het korte kleedje bedekt slechts het meest essentiŽle.
Ik prijs haar om het mooie uitzicht dat ze biedt en vraag haar een kop thee voor me te zetten. Daar heeft ze geen probleem mee en ze haast zich naar de keuken om water te koken. Als ze terugkomt, tassen neemt en deze op tafel zet, vraag ik haar om even zo te blijven staan, zodat ik kan kennismaken met haar prachtige tieten die bijna uit de verpakking vallen.
Geschrokken veert ze recht, maar even mijn GSM tonen doet haar weer voorover buigen, terwijl ze rood aanloopt van schaamte en ergernis. Het water loopt me in de mond bij de aanblik van die heerlijke roomsoezen die ze me met tegenzin laat bekijken. Ik geniet van het uitzicht en laat haar extra lang zo staan, zodat ik alle tijd heb om alles uitvoerig te keuren en zijzelf gloeiend wordt van het ongemak.

De klik van de waterkoker wordt door de juf dankbaar aangegrepen om richting keuken te verdwijnen. Als ze het water ingiet doe ik met mijn GSM teken om dieper door te buigen, wat duidelijke taal voor haar is. Met tegenzin gehoorzaamt ze en toont me opnieuw haar heerlijke speelgoed, dat lekker wiebelt als ze zo voorover staand beweegt. Ik laat een hand in haar bh glijden en pak zo'n zachte soes, weeg ze in mijn hand, knijp ze en voel haar tepel hard worden.
Ik laat haar rechtover mij plaatsnemen in de tweezit en terwijl ze thee drinkt, doe ik teken om haar benen te openen. Als dat niet direct gebeurd vertel ik haar dat ik het beu ben om telkens over de foto's te moeten beginnen om iets van haar gedaan te krijgen. Vanaf nu doet ze alles vanaf de eerste keer of er worden foto's in omloop gebracht. Dat lijkt ze te begrijpen, want moeizaam doet ze haar benen van elkaar en krijg ik uitzicht op een prachtig kanten slipje.
Na haar enige tijd uitdagend tussen de benen gekeken te hebben, wat haar wel lijkt op te winden maar ook boos en onzeker maakt, vraag ik haar om haar benen nog verder te openen. Ik besef dat ik haar weerstand geleidelijk moet breken en niet te ver ineens gaan.

Als ze zo een tijdje met haar prachtige speelgoed tentoon heeft gezeten, met een opbollend broekje waar ik een nat streepje in opmerk en onopvallend een fotootje van heb getrokken, vraag ik haar wat ze zoal in petto heeft aan bijlessen. Voor ze antwoord sluit ze haar benen, maar dat is niet volgens mijn regels. Met tegenzin doet ze haar benen weer open op mijn teken en zegt dat ze de les van vandaag wil herhalen.
Ik vertel haar dat ik meer moeite en problemen heb met anatomie en biologie. Dat bezorgt haar al direct een biet van een hoofd, want blijkbaar kan ze ongeveer raden met welke items ik zoal 'problemen' zal hebben. Ze antwoord dan ook ontwijkend dat ze daar geen les in geeft en dus geen ervaring en didactisch materiaal heeft.
Mij lijkt dat niet zo'n probleem, want al doende leert men en ze heeft aan zichzelf genoeg didactisch materiaal en visuele hulpmiddelen.Hierop valt ze wenend op haar knieŽn voor mij en smeekt me al die foto's te deleten en het hele voorval te vergeten. Dan zal ze nu heel lief voor me zijn en me een onvergetelijke avond bezorgen.
Nou, met zo'n lief voorstel uit betraande oogjes en uitzicht op een stel tieten die bananen kunnen recht krijgen, moet je al een onmens zijn om niet vertederd te worden. Ik antwoord dus dat ik haar voorstel wel aantrekkelijk vind, maar dat de foto's niet gedeleet worden. Zolang ze doet wat ik haar vraag hoeft ze geen angst te hebben voor haar job en haar imago op school! En die onvergetelijke avond heb ik sowieso al.
Maar met die traantjes ben ik niets vooruit en ik herinner haar ook aan de harde confrontatie in de klas, waarbij ze mijn imago lelijk ondermijnd heeft. En tenslotte is ze ook zo geen braaf doetje, want dan zou ze geen leerlinge beffen tijdens de schooluren. Dus moet ze de zaken nu maar nemen zoals ze die zelf veroorzaakt heeft.

Ik gebied haar om op haar knieŽn te blijven zitten, maar zich om te draaien, met haar kontje naar mij. Vertwijfeld voldoet ze aan dit bevel, waarna ik haar beveel haar handen op de grond te plaatsen en haar benen te strekken, zodat haar kontje omhoog komt. Als ze dit aarzelend en knalrood ook doet, kruipt haar korte kleedje nog meer omhoog en onthult net het begin van haar broekje. Doordat ze een los kleed aanheeft zonder centuur, valt dit helemaal open en zie ik ook de onderkant van haar kanten BH.
Ik gebied haar te zeggen dat ze haar lichaam onderdanig helemaal aanbied aan haar Meester, die ermee mag doen wat hij wil. Het kost wat moeite, herhaling en een foto-sessie van mijn GSM voor ze dat netjes en met heldere stem wil zeggen. Ik leg er de nadruk op dat ze nu mijn gewillige slavin is, me moet aanspreken met Meester en alles uitvoeren zonder morren. Onderwijl heb ik natuurlijk weer enkele foto's bijgemaakt.

"Vraag me nu om aub je broekje uit te trekken", is mijn volgende bevel. Na de nodige beverige aarzeling komt het er dan toch uit, maar dan heel stilletjes. Ik laat het haar herhalen tot ze het luid en duidelijk vraagt, terwijl ik zelf brand van verlangen om eindelijk dat broekje van die lekker billen te kunnen trekken en die heerlijke feestzaal te onthullen. Ze zweet zich bijna een ongeluk door de diepgaande vernedering en trilt op haar benen van de spanning.
Als ze het tenslotte duidelijk heeft gevraagd, beveel ik haar om achteruit te schuifelen tot ze met haar kontje vlak bij mijn zetel is. Ik vraag haar of ze echt wel wil dat ik haar broekje uittrek, want dan kan ik haar blote pruim zien en haar sterretje en dan houd niets me nog tegen om daar ook aan te komen.
Ik laat haar smeken: "Trek aub mijn broekje uit Meester, zodat je met mijn poesje kan spelen. Ik verlang naar je vingers in mijn kutje en kontje"! Het zweet staat me in de handen en elders, voor ze dat eindelijk netjes gevraagd heeft en mijn piemel is ondertussen zo ongeveer een jonge eik, die bijna mijn rits doorboort van de spanning. Ik ben bang dat hij zal breken als ik zou hoesten.

Ik denk dat onze juf op dat moment bijna uitzinnig is van frustratie, schaamte ťn woede, maar tegelijk beseft dat ze haar toekomst kan vergeten als die foto's tevoorschijn zouden komen. Tegelijk lijkt ze zo heet als een vulkaan te lopen van die vernederende behandeling, waarbij een van haar leerlingen haar zo manipuleert en schandelijk behandelt. Maar haar akties met Veerle verraden een hete aanleg en blijkbaar is mijn aanpak voor haar een verplichte aanleiding om haar hitsige aard tot uiting te laten komen. Ze kan zich verstoppen achter de dwang die ik uitoefen om toch aan hete spelletjes en toestanden te komen, die ze anders zou moeten ontberen.

Eindelijk is het zover en kan ik als 'volleerde' Meester de smeekbede van mijn slavin voldoen en haar broekje uittrekken. Het kleinnood is blijkbaar kletsnat, ze lijkt me zo lek als een gieter. Ik pak het bij de bovenkant vast en trek het langzaam over haar gladde billen, waarbij een pracht van een gleuf tevoorschijn komt. Eerst ontdek ik het perfekte sterretje, dat krampachtig dichtknijpt als ik er zachtjes op blaas. Nog wat verder komt een dampend mosseltje tevoorschijn, waarvan de schelpjes al lichtjes openstaan van de doorstane opwinding. Haar broekje gaat nu snel verder omlaag en over haar voeten weg.
Na mijn suggestie vraagt ze "Meester, mag ik mijn voeten ver uit elkaar zetten, zodat mijn speeltuin helemaal open gaat staan en jij overal makkelijk bij kunt". Zoiets kan je natuurlijk niet weigeren van zo'n schat van een meisje, zeker niet als ze het zo braaf en duidelijk vraagt ... met een bibbrend stemmetje. Het zweet loopt van haar geile snoet maar aarzelend verzet ze toch haar voeten tot ze netjes een heel eind uit elkaar staan en zonder dat ze het merkt maak ik een foto van dit prachtige tafereel.

Ik leun achterover in de zetel en geniet van het uitzicht en het machtsgevoel dat dit me geeft. Als ik plots haar BH opmerk die voor een echt volmaakt uitzicht teveel is, laat ik haar vragen "Meester, wil je aub mijn bh uitdoen, zodat mijn lekkere tieten vrij onder mij kunnen bengelen om jou te plezieren". Ook dat verzoek kan ik haar niet weigeren, maar eerst schuif ik haar kleedje over haar hoofd en armen, zodat ze nagenoeg helemaal bloot zit. Dan doe ik haar bh los en wriemel hem omhoog tot bij haar kleedje. Daar staat ze nu op handen en voeten, helemaal in haar blootje met haar kontje hoog de lucht in. Ik kan niet nalaten weer enkele foto's van verschillende kanten te trekken, want zulke mooie uitzichten vragen om vereeuwiging.
Als ze na enkele minuten zuchten en blazen heel onderdanig vraagt of ze anders mag gaan zitten, want dat ze krampt krijgt in armen en benen, pak ik haar bij haar enkels, laat haar met de handen achteruit naar me toestappen en leg haar enkels op de rugleuning van de zetel, links en rechts naast mijn hoofd. Op die manier heb ik haar sappige pruim net voor mijn mond en kan ik met mijn handen bij haar slingerende uiers. De juf zweet zich te pletter van de vernedering en de onderdanigheid die ik haar opleg, maar mijn gevoel is euforisch, ik geniet met volle teugen en gespannen broek.Terwijl ik haar roompotjes stevig kneed en spelletjes speel met haar gespannen tepels, plaats ik mijn mond vol op haar snoepwinkel en verken met mijn tong haar spleetje. Blijkbaar is ze erg gevoelig aan beffen, want onmiddellijk begint ze te hijgen en te steunen en met haar kontje te draaien.
Ik laat me natuurlijk ook niet kennen en pluk haar lipjes uit elkaar met de punt van mijn tong, waarna ik haar kleine lipjes lik en zo verder werk naar haar klitje toe. Na enkele stevige likken komt er een klein puntje tevoorschijn, dat ik zachtjes verwen door mijn tong er omheen te cirkelen. Ook haar melkbollen komen geen aandacht tekort en ik rol haar spenen tussen mijn vingers tot ze twee keer zo lang zijn als normaal.
Mijn tong heeft ondertussen de ingang van haar grotje open gemaakt en ik verken de binnenkant van haar vochtige speelzaal, wat sidderingen door haar lichaam doet gaan en de sapstroom doet toenemen. Ze smaakt heerlijk en haar sappige pruim maakt me bijna gek van genot.

Uit zichzelf vraagt ze "Meester, wil je aub mijn borsten steviger masseren en harder op mijn klitje zuigen, zodat ik heerlijk kan klaarkomen". Ik doe mijn uiterste best en mijn tong maakt overuren in haar heerlijk trekkende genotsgrotje. Haar kontje draait en keert en schokt door al die heerlijke sensaties en haar tepels zijn bikkelhard in mijn knedende handen.
Plots bedenk ik echter dat zij de slavin is en mij moet plezieren en dus onderbreek ik mijn aktiviteiten en beveel haar om op handen en knieŽn naast mij in de driezit te komen zitten. Ik wijs op de tent in mijn broek en vraag haar wat ze nu moet doen!
Na enige aarzeling vraagt ze twijfelend "Meester, mag ik je mooie pik uit je broek halen en je lekker afzuigen?" Wat een goeie leerlinge is toch die juf van mij, ze begrijpt stilaan hoe het in elkaar zit en wat haar rol nu is. Voorzichtig opent ze mijn broek en haalt mijn gezwollen familiejuweel te voorschijn. Al ben ik niet overmaats geschapen, de hete scŤnes hebben mijn paal tot het uiterste doen zwellen en de zachte handjes van de juf maken het er niet minder om. Met ontzag bekijkt ze mijn wapen in haar handen, zodat ik bijna wegdraai van verlangen op wat komen gaat.

Terwijl ze fluweelzacht met haar tongentje cirkeltjes draait rond mijn eikel, speel ik met haar bengelende borsten en melk speels haar tepels. Tevreden kirrend hapt ze de paarse kop van mijn stang naar binnen en begint zachtjes zuigend mijn op barsten staande joekel te pijpen.
Ik heb nooit geweten dat bijlessen zo bevredigend kunnen zijn en dat een jonge lerares die net afgestudeerd is, reeds zo getalenteerd en gedreven haar lessen kan geven. Om haar te belonen voor haar goede werk besluit ik haar extra te verwennen. Ik pak haar ene voet en leg hem boven op de rugleuning, zodat haar hete gleufje ver open komt te staan en makkelijk bereikbaar is voor mijn hand. Op het ritme van haar pijpbewegingen speel ik met haar lipjes en klitje en schuif een vinger in de volle lengte in haar dampende kutje.

Er gaan rillingen van genot door haar knappe lichaam en kreunend zuigt ze me naar een beuk van een orgasme. Haar kletsnatte spleetje zuigt zich vast op mijn vingers en ik voel in haar vulva de eerste krampachtige schokken van een naderende orkaan. Haar pijpbewegingen worden onregelmatig maar zo intens dat ik vrees dat ze mijn onderbroek in mijn kont zal zuigen. Ik voel een tintelende energie opstijgen vanuit de toppen van mijn tenen, terwijl er in mijn hoofd een hele lichtstoet passeert die overgaat in een spetterend vuurwerk, terwijl gloeiendheet magma naar mijn penis stroomt.
Al het opgekropt sperma van weken schiet uit mijn bekken naar buiten en straal na straal vuur ik af in het mondje van de juf, die ik onbewust met haar hoofd verder over mijn paal duw zodat ik recht in haar keel schiet. Ze slikt snuivend en hikkend alles door, terwijl ze zelf een denderend orgasme doorstaat, dat door mijn pompende vingers in haar pruim een tweede hoogtepunt kent.

Na een opgelegd "Dank u Meester, dat u me zo fijn gevingerd hebt en dat ik je zo heerlijk mocht pijpen", mag ze even naar de badkamer om zich op te frissen. Als ik haar zo in haar blootje zie wegstappen en bedenk wat een mogelijkheden dat prachtige lichaam mij nog kan bieden, dan heeft mijn slappe pikkie alweer de neiging om zich terug op te richten.
Als de juf terug is laat ik haar voor me knielen en steek mijn slappe friemeltje terug in haar lekkere pijp-installatie. Haar mondje is lekker koel van het water na het badkamerbezoek, wat een extra kik geeft. Ik pak haar blonde haren in twee staartjes en geef zo zelf het ritme en de diepte van haar zuigwerk aan. Heerlijk toch hoe zo een professionele lesgeefster kan pijpen.Als mijn paal weer op volle oorlogssterkte is, mag ze rechtstaan, haar twee handen op het salontafeltje zetten en laat ik haar vragen: "Meester, wil je me nu aub keihard in mijn kutje neuken en me helemaal vol schieten". Dat doe ik met plezier en ik plaats mijn eikel op haar half openstaande feestzaal, die goed gesmeerd is door haar overvloedige sappen.
Na nog wat plagende en verkennende ondiepe prikjes van mijn overspannen piemel beuk ik mijn stormram tot aan de wortel in haar gretige grotje. Door het felle stoten slingeren haar uiers als peren in de storm, wat me uitnodigt om ze te grijpen en haar zo krachtig over mijn stang te trekken.

Dan laat ik ťťn tiet los, maak mijn wijsvinger nat in mijn mond een wrijf over haar sterretje. Met een gil verstrakt ze en knijpt alle openingen krachtig toe, wat een megageil gevoel geeft op mijn stamper. Haar feestzaal is een stuk kleiner geworden, waardoor het wel lijkt of ik een jong maagdje aan 't naaien ben.
De stormen dienen zich weer aan en vanuit mijn tenen en hoofd gaat er een schokgolf naar mijn piemel, mijn wereld gaat aan het draaien en een overmaats orgasme breekt los en voor de tweede keer die dag schiet ik mijn knappe juf vol met mijn vurige sappen.
Ik klamp me vast aan haar billen en boor door tot tegen haar baarmoeder, wat ook haar feestzaal in lichterlaaie zet, waardoor ze gillend en kreunend klaar komt en staat te dansen van de onvoorstelbare klimax.
Als al mijn kruit verschoten is, val ik met een plof in de zetel achter mij, waarna ik mijn slavinnetje laat vragen of ze me aub mag proper zuigen. Het voelt heerlijk in haar mondje, maar mijn pik is aan rust toe en hangt er lusteloos bij.
Tussen al het feestgewoel heb ik toch kans gezien om verschillende uitdagende houdingen op foto vast te leggen, zodat ik thuis nog eens kan nagenieten en ik tegelijk nog meer materiaal heb om haar in de rol van onderdanige slavin te houden. Met wat ik nu heb aan foto's heb ik haar volledig in mijn macht.

Ik bedank haar voor de fantastische bijles die ik gekregen heb en nodig haar uit voor een vervolg volgende week, maar dan wil ik dat ze Veerle bijles geeft. Ze belooft haar best te doen om alles te regelen zoals haar meester het wenst.
Ik gebied haar ook om tijdens de volgende les aardrijkskunde alleen een sexy kleedje aan te hebben, dus niks eronder! Als ze tegenpruttelt, herinner ik haar aan de manier hoe ze mijn imago gekelderd heeft in de klas, dus dat ik dat ook wat terug wil opvijzelen. Ze zal dan wel merken hoe ik dat aan boord leg. Ze smeekt nog om dat niet te doen, zo openbaar in de klas, maar ik blijf bij mijn besluit, haar zwetend achterlatend.

Voor de les aardrijkskunde heb een plaatsje vooraan in het midden kunnen versieren, zodat ik helemaal in ieders zicht zit. De juf komt met een blos op de wangen de klas in, met een pracht van een gebloemde sexy jurk. Als ze stapt zie ik aan het deinen van haar borsten, dat ze mijn bevel heeft opgevolgd en dus geen bh aanheeft. Dat ze ook geen broekje mag aanhebben, zal haar met dat korte kleedje ook wel hoog zitten.
Als we in onze atlas een plaats moeten opzoeken, vraag ik haar hulp, want ik kan niet vinden wat ze bedoelt. Bewust heb ik mijn boek op een verkeerde plaats open liggen, maar ze zegt me alleen het juiste bladzijdenummer. Ik zeg haar dat ik 'met al die foto's' niet goed weet waar ik moet zijn en ze begrijpt de verborgen hint. Ze komt zelf bladeren, waarbij ze natuurlijk een stukje voorover moet buigen om bij het boek te komen. Heerlijk, zoals haar roomsoezen daarbij voor m'n neus wiebelen, met tientallen ogen op haar lekkers gericht. Ze zweet zich een ongeluk en word knalrood als ik haar vraag me de juiste plaats even aan te duiden. Hiervoor moet ze nog net iets verder buigen, waardoor ik los door haar kleedje de krulhaartjes op haar blote poes kan zien.
Mijn imago (en mijn piemel) stijgen naar ongekende hoogten, als heel de klas getuige is van de truuk die ik met onze juf net uithaalde. Ik bedank haar voor de inzichten die ze ons gaf en rood als een tomaat gaat ze onzeker verder met de les. Ik kijk even om, knipoog naar Veerle en doe teken dat zij de volgende is.
Na de les ben ik zo behulpzaam om na te blijven, zodat ze hulp heeft om het bord af te vegen. Als iedereen de klas uit is, beveel ik haar om haar handen op haar stoel te zetten, voeten ver uit elkaar. Ze staat nu ver voorover, met haar gezicht naar mij gekeerd, haar tieten uit de verpakking hangend. Ik laat haar ook haar kleedje achteraan omhoog slaan, zodat ze met haar lekkere billen bloot staat. Na een korte keuring van dit leuke uitzicht begin ik rustig ik het bord af te vegen, me ervan bewust dat ze allicht al zo heet staat als een actieve vulkaan.
Reeds na enkele ogenblikken vraagt ze of Meester haar aub wil laten klaarkomen, want dat ze bijna in brand staat. Met het vilt van de bordveger wrijf ik ruw over haar tepels, waardoor ze in een mum van tijd knalrood gezwollen staan. "En wat vraagt mijn slavinnetje nu beleefd?" Ik zie haar vertwijfeld nadenken tot ze vraagt "Meester, wil je aub de dikke spenen van mijn volle uiers melken tot mijn mosseltje gaat openstaan van verlangen. En wil je dan aub mijn kutje laten exploderen, want ik sta zo heet als 100.000 garnalen". Nonchalant met ťťn hand een blote tiet knedend doe ik haar steunen en hijgen, verlangend naar meer. Als ik daarna ook een duim in haar natte mossel duw en tegelijk haar klitje masseer, breng ik haar in een mum van tijd tot een daverende klimax, die ze trillend, bevend en kreunend beleefd.
Dat had ze nu ook wel verdiend door haar leuk showtje tijdens de les, waarbij ze al zo heet liep.

Het word tijd dat ik ook Veerle naar mijn hand zet en de belastende sexy foto's zijn daar natuurlijk zeer handig bij. Ik zorg ervoor dat ik in het natuurkunde lokaal een proef samen met haar moet doen, zodat ik alvast enkele voorbereidende oefeningen met haar kan doen om haar te trainen in haar nieuwe rol van mijn slavin. Ze heeft een leuk bloesje aan met een V-hals en een kort plooirokje. Tijdens de voorbereiding van de proef herinner ik haar aan de foto's en dat ik die zal gebruiken als ze me niet gehoorzaamt. Nukkig en boos doet ze of ze me niet hoort, tot ik haar vertel dat ze naar de WC moet gaan en daar haar slipje en bh uitdoen.
Uiteraard weigert ze dit, waardoor ik rustig mijn GSM pak en de foto op het schermpje zet waarbij ze de juf aan het beffen is. Als ik haar vraag aan wie van de klas ik de foto mag tonen, heeft ze het begrepen en verdwijnt ze naar buiten.Als ze even later met een rood hoofd terugkomt, vermoed ik dat ze mijn opdracht heeft uitgevoerd, maar dat wil ik dan wel eerst even zien. Naast het labo is een materiaalkamer waar we allerlei spullen kunnen vinden voor onze proeven. Ik vraag Veerle om mee enkele zaken te gaan halen voor onze proef en samen gaan we het lokaaltje in en duw ik de deur dicht.
Ik beveel haar om haar bloesje omhoog te doen, zodat ik kan zien of ze wel degelijk haar bh uit heeft. Even benadrukken met het tonen van mijn GSM en aarzelend en met een knalrood hoofd trekt ze haar bloesje omhoog. Haar prachtige jonge tieten komen tevoorschijn met harde knopjes erop. Al die sexy toestanden laten haar blijkbaar niet onberoerd, want als ik er met een vinger een rondje om draai, zucht ze diep. Onverwacht knijp ik stevig in haar tepels, wat haar een gilletje doet slaan van verrassing en schrik.
Met haar bloesje omhoog laat ik haar omdraaien en diep voorover buigen, wat ze vertwijfeld kijkend ook doet. Met mijn hand onder haar korte rokje heb ik al gauw haar blote pruimpje gevonden. Ik hurk achter haar, zet haar voeten uit elkaar en pulk haar lipjes uiteen, wat haar doet kreunen van schaamte ťn geilheid. Ik kneed haar billen en trek met mijn duimen telkens haar spleet open, wat haar zo heet maakt als wat, maar toch kijkt ze met angstige ogen naar de toegangsdeur. Als er nu klasgenoten zouden binnenkomen, dan stond ze daar mooi te kijk, zoals ik daar in haar achtertuin zit te poken!
Haar pruim is door mijn acties nu goed nat en na enkele verkennende strelingen van haar gleuf en klit penetreer ik ze met twee vingers en geef haar een korte maar stevige vingerbeurt ... zonder ze klaar te laten komen. Voor we terug gaan naar het lab, laat ik haar het sap van mijn vingers sabbelen, wat ze nukkig en met gesloten ogen ook doet. Ze begrijpt hoe de kaarten verdeelt zijn en loopt zo heet als een vulkaan voor me op. De rest van de les doet ze niets dan zuchten en puffen, maar ik laat haar sudderen in eigen sap, ze zal moeten wachten op meer voor een orgasme.

Vanavond heb ik weer bijles bij juf Versijpe en als het goed is zal Veerle er ook zijn, anders zal de juf er niet goed van zijn! Ik heb haar ook opgedragen dat ze beiden pittig gekleed moeten zijn. Opgewonden zit ik tijdens het eten de minuten af te tellen en allerlei fantasieŽn spoken rond in mijn hoofd.
Stipt 7u bel ik aan bij de juf en duw de deur open als de zoemer van het slot gaat brommen. In de living zit de juf in de zetel met een zomers rokje aan en een open T-shirt zonder bh eronder. Ze weet zich duidelijk geen raad met haar houding, maar daar weet ik wel raad op.
Eerst moet ze haar slipje uitdoen, daarna een bezem halen en dan mag ze op ellebogen en knieŽn op het salontafeltje gaan zitten, met haar kontje naar mij gericht. Op die manier kan ik net niet haar kutje zien onder het korte rokje, maar daarvoor heb ik de bezemsteel voorzien, waar ik de borstel afdraai.

Vanuit de zetel kan ik met de steel ruim tot bij haar kontje, maar eerst laat ik ze haar benen wat uit elkaar plaatsen en dan mag ze vragen "Meester, wil je met die steel aub mijn poesje en kontje verwennen".
Heerlijk is dat, mijn knappe juf die zo onderdanig op haar knietjes zit te wachten tot ik met haar wil spelen! Haar mooie billen zijn nog net bedekt door het rokje en ik weet dat daaronder een gewillige spleet op mij zit te wachten. Ik durf wedden dat ze al nat is en vol ongeduld wacht op mijn akties.
Plagend ga ik met de steel langzaam langs de binnenkant van haar benen omhoog en wrijf dan tussen haar benen door over haar pruimpje. Ik zie haar sap glinsteren op de steel en als ik die tegen haar kutje aandruk, glijdt hij moeiteloos naar binnen.
Zachtjes pompend met de steel laat ik de juf steeds harder hijgen en kreunen, tot de steel drijfnat uit haar kutje schiet. Dat is het sein voor mij om hem tegen haar sterretje aan te drukken en hem daar rond te draaien, zodat alles goed ingesmeerd wordt met haar sappen.

Op dat moment gaat de zoemer van de deur. De juf neemt de parlofoon op en ik hoor dat het Veerle is die eindelijk arriveert, zo'n 20 minuten te laat. De juf gaat Veerle binnenlaten en komt even later met haar de living binnen.
Veerle heeft een brutale uitdrukking op haar gezicht en zegt dat ze niet eerder kon komen ťn dat ze op tijd weg moet. Ze heeft een gesloten truitje aan en een vrij lange rok en ze ploft zich zonder meer in de tweezit tegenover mij. De juf is blijkbaar niet zo gerust in deze gang van zaken en staat onzeker van Veerle naar mij te kijken.
Ik zeg niets maar pak mijn GSM, zoek het fotootje waar Veerle op de trap gebeft wordt door de juf, laat het haar zien en vraag of het okee is dat ik het nu naar haar broer doorstuur. Als ik het nummer van haar broer opzoek wordt ze bleek en vraagt om dat aub niet te doen."OK, maar je hebt een straf verdient omdat je te laat bent, niet de gevraagde kledij aanhebt en dan nog brutaal bent ook. Ik zal je daarvoor zo dadelijk straffen. De juf mag ondertussen een geile opdracht bedenken voor daarna en als die niet naar mijn zin is, dan zal ik er een bedenken voor jullie allebei! Veerle, jij gaat eerst sexy strippen voor mij; juf, zet een zwoel muziekje op en ga ondertussen het rode lederen riempje halen van het witte jurkje dat je laatst aanhad. Veerle kijkt verschrikt naar de juf maar die doet gewoon wat ik haar opdroeg en ik zie haar verwoed nadenken welke opdracht ze aan Veerle kan geven.
"Veerle, je doet alles wat ik beveel of ik druk hier op de verzendknop", vertel ik haar. Twijfelend knikt ze ja en kijkt afwachtend naar de juf die een zwoel muziekje opzet en naar de slaapkamer verdwijnt voor het riempje.
"Veerle, begin aan je striptease en doe het wat sexy zodat ik kan genieten van je blote lijfje". Stuntelig en onwennig begint ze te bewegen op de muziek en met roder wordende oren verdwijnen een voor een haar keldingstukken, tot ze er zo bloot bijstaat als Eva destijds. "Goed zo slavinnetje, en dan nu je straf: buig dubbel voorover met je kontje naar mij toe, zet je voeten ver uit elkaar en pak je enkels vast, zodat ik je snuitje tussen je knieŽn kan zien." Met een hoofd nog roder dan een tomaat voldoet ze aarzelend aan mijn bevel, nadat ik nog eerst enkele foto's toonde om haar te overtuigen van de noodzaak. Haar blinkende pruim is nog gesloten en bars beveel ik haar om haar voeten nog verder uiteen te zetten. Juf staat er wat onzeker bij te draaien met het riempje in haar hand, maar ze wordt blijkbaar toch ook opgewonden bij het uitzicht op de geile houding van Veerle.

"Zo Juf, nu is het aan jou: doe alvast je shirtje uit, want je gaat anders te hard zweten zodadelijk". Ze trekt haar shirtje omhoog en met een zachte plof vallen haar rijpe soezen de vrijheid in. Ze is knap onze juf, zeker nu met alleen een super kort rokje aan en haar wiebelende tweeling uitdagend bloot. Ik bestudeer haar aandachtig, wat haar een mooie blos op de wangen doet komen. "Juf, nu mag jij dit stoute meisje haar kutje 10 meppen met je rode zweepje geven. Sla haar precies tussen haar benen, zodat ze leert dat ze bevelen moet opvolgen en niet haar eigen zinnetje doen". Ik ben nog niet helemaal uitgesproken of Veerle springt recht en loopt weg. Ik vraag haar of ik dan maar gelijk de foto's zal doorsturen naar haar broer en doe teken naar de juf dat ze Veerle bij haar haren terug tot bij mij moet trekken.
"Op je knieŽn en handen achter je hoofd stout wicht". Totaal verbijsterd en verwilderd kijkend doet ze wat ik beveel en smeekt me de foto's niet door te sturen. Ik geef haar een paar flinke lellen tegen haar tetjes en beveel haar die terug goed vooruit te steken als ze wegkrimpt.
"Jij doet wat ik beveel zonder dat ik steeds over die foto's moet beginnen en elke weigering zal streng gestraft worden, tot je het begrijpt en ook doet. Verstaan!" Beverig en verslagen stemt ze in en kijkt angstig wat er nu gaat volgen. Omdat je zo ongehoorzaam was verdubbel ik je straf en zal juf je dus 20 meppen op je open kutje moeten geven. Als de weerlicht terug in de juiste houding daarvoor en die benen ver open, zover als je kan. Nu!" Bibberend en bevend draait het kind zich om en zet zich in de aangegeven houding, krampachtig wachtend op de aangekondigde straf.

"Juf, nu is het aan jou, leer haar een lesje". De juf buigt over Veerle heen en geeft haar voorzichtig een mepje op haar gleuf. "Verdorie zeg, noem je dat straffen juf? Draai je om en zet je zoals Veerle, dan zal ik bij jou even voordoen hoe het moet". De juf wordt een beetje bleek maar gehoorzaamt toch en zet zich gereed. Prachtige vrouw toch, zoals ze daar braaf met haar blote kontje helemaal open staat, terwijl haar lekkere soezen vrolijk onder haar begelen. Ik geef haar een goei mep met de lederen riem, recht op haar pruim, wat haar een kreetje ontlokt. "Weet je nu hoe het hoort juf, ik zal er nog een tweede mep bij doen zodat je het niet vergeet en dan is het terug aan jou bij Veerle". De mep komt recht tussen haar lipjes terecht en laat een mooie rode streep achter. Vlug veert ze recht en neemt het rode riempje terug van me over.
"We beginnen terug van ťťn en je telt hardop mee Veerle. Als je mistelt beginnen we van voren af aan. Begrepen? Je leert het nog wel." Het meisje staat al heel de tijd in een erg ongemakkelijke houding en ik merk dat ze het moeilijk heeft, maar ze dient nu eenmaal te gehoorzamen. De juf heeft haar lesje geleerd en mept er nu vrolijk op los, waardoor Veerle kronkelend en gilletjes slakend probeert de tel bij te houden. Haar gleufje wordt steeds roder en haar stem klinkt alsmaar zwakker en triester. Bij tien meppen zie ik dat ze het bijna niet meer aankan en laat ik de juf even stoppen. "Kom maar even recht Veerle, doe je handen achter je hoofd en wiebel met je tietjes, zodat je wervels wat ontspannen". Knalrood doet ze wat ik haar beveel, in al haar blote pracht bewonderd door mij en de juf. Toch heerlijk als je met zo'n twee mooie blote popjes mag spelen die alles doen wat je beveelt!

"Kom allebei hier voor mij staan, handen achter je hoofd, tieten vooruit en benen uit elkaar. Ik wil nu wel eens weten wie de natste kut heeft op dit ogenblik". Beschaamd tot en met komen ze voor me staan en brengen hun handen naar achter. Vier lekker zachte tieten kijken me met stijve tepels aan en smeken om gekneed en verwend te worden. Mijn handen gaan echter naar lagere regionen en met mijn middenvingers verken ik de beide aangeboden spleetjes. Juf is kletsnat en zucht vervaarlijk als ik haar lipjes aantoets. Veerle is overgevoelig aan haar gefolterde lipjes en kreunt als ik ze aanraak, maar ook bij haar is alles lekker vochtig. "Okee, je hebt beiden je best gedaan en bent goed nat, ik zal voor ťťn keer de rest van de straf kwijtschelden. Veerle, jij op je knieŽn en onze juf zal je nu vertellen welke opdracht ze voor jou bedacht heeft. Volg haar bevelen goed op of er volgt weer straf". Gebroken en onderdanig zegt Veerle dat ze het nu wel begrepen heeft.

"Veerle, blijf geknield zitten met je kontje goed omhoog en vraag heel lief en onderdanig aan je Meester of je Hem mag pijpen. Als Hij dat goed vindt haal je voorzichtig Zijn paal uit Zijn broek en zuig je Hem uitgebreid af zodat Hij geniet. Als Hij klaarkomt zorg je dat je niets morst en slik je alles in. Daarna zuig je Zijn slappe pik ook helemaal proper. Begin eraan zonder gemor of gezeur, ik haal nog even een flesje in de keuken en je zal wel merken waarvoor dat dienen zal".
Het arme kind, dat daarstraks nog zo trots en brutaal binnenstapte, is nu gedegradeerd tot een tweederangs slavinnetje dat haar klasgenoot moet pijpen op bevel van haar lerares. Angstig komt ze tot bij mij, knielt en kijkt bang om naar de juf die met een flesje terugkomt. Met trillende handen rits ze mijn broek open en haalt ze mijn halfstijve piemel uit mijn onderbroek.
Aarzelend houdt ze hem tegen haar lippen, maar dan verschijnt haar tongentje en maakt ze verkennende cirkeltjes rond mijn eikel. Ze geeft hem enkele zoentjes en dan glijden haar lippen over de kop en laten mij en mijn neukerd naar hemelse hoogten stijgen. Ze houdt de stam vast met ťťn hand en speelt met de andere lekker met mijn ballen. Jongens, wat een genot!Ondertussen is de juf achter Veerle komen staan, duwt de benen van Veerle uit elkaar en begint dan haar poesje te plagen met de dunne hals van het lege glazen flesje, dat ze deskundig als een nep-dildo gebruikt.
Ik voel de pijpbeurt intenser worden, naargelang Veerle meer opgewonden geraakt. Ze zuigt nu mijn hele stang naar binnen en laat hem dan tussen haar lippen weer wegglijden, terwijl haar zachtje handje me stevig aftrekt. Dit is intens zalig en blijkbaar ook voor haar, want ze begint hardop te kreunen en met haar kontje te draaien.
Dat is voor de juf het sein om het flesje met de hals in Veerle's kutje te schuiven, wat haar helemaal wild maakt en de pijpbeurt nog meer ten goede komt. In een reflex zie ik tussen de genotsgolven door kans om met een zijwaarts gestrekte arm een fotootje te maken van dit tafereel.

"Meisjes, dit is heerlijk, maar ik heb nog andere plannen voor vandaag", beŽindig ik deze leuke intro. "Veerle, nu de juf jou zo heerlijk verwend heeft, is het jouw beurt om haar te verwennen. Ik verplicht haar voor me te komen staan met haar handen op het salontafeltje. "Zet je benen ver uit elkaar, zodat ik kan controleren hoe vochtig de juf jouw grotje heeft gemaakt".
Met een hoofd als een biet staat Veerle met haar hele feestzaal in de aanbieding, op zo'n 30 cm van me af. Met mijn wijsvinger verken ik haar kletsnatte spleetje, duw hem helemaal naar binnen en masseer haar G-spot. Nog heet van daarjuist staat Veerle weldra te trappelen van geilheid, wat nog erger wordt als ik met twee vingers voorzichtig aan haar klitje ga pulken.

Mijn aandacht wordt echter steeds meer getrokken door haar mooie sterretje, dat me potdicht gesloten lijkt uit te lachen. Ik wil haar daar ook eens bezoeken, maar ik vermoed dat dit niet vanzelf zal gaan en op grote weerstand zal stuiten.
Ik laat de juf voor Veerle op het tafeltje plaatsnemen op haar knieŽn, met haar handen op de grond, zodat haar kontje recht omhoog steekt en haar korte rokje niets meer bedekt. Veerle begrijpt de bedoeling en begint de juf dadelijk te beffen in haar natte pruim.
Nu Veerle afgeleid is zie ik mijn kans schoon en trek ik mijn kletsnatte wijsvinger uit haar zuigende feestzaal en plof hem in een keer in haar gesloten kontje, terwijl mijn duim in haar liefdesgrotje duikt. Met een gil wil ze wegtrekken, maar ik sluit mijn duim en wijsvinger en heb haar zo in een houdgreep.

Langzaam ontspant ze zich terug en als ik mijn vingers langzaam in en uit haar tunneltjes laat gaan, hoor ik dat ze diep zucht en kreunt. Ook de juf laat zich niet onbetuigd en zucht de verf van de zoldering, terwijl Veerle enthousiast de dreef van haar juf helemaal uitlikt.
Prachtig, zulke mooie meiden die achter elkaar met hun neukdoosje naar mij gericht zitten en waar ik alles kan mee doen wat me zint. Ik pak het flesje van de tafel en steek het in het mosseltje van Veerle, terwijl ik mijn duim haar krappe kontje inschuif.
Het flesje gaat vrij diep in het sappige holletje en Veerle lijkt er allemaal heerlijk van te genieten, want zo te horen is die een intens orgasme aan 't opbouwen, wat ik echter nog wat wil uitstellen. Dus gaat het flesje eruit en komen enkele vingers in de plaats, terwijl ik het flesje het lichtjes openstaande kontje induw. Snuivend trekt Veerle weg, maar het flesje zit er al in en ik houd het daar, ondanks haar wulpse gespartel.

Het lijkt me tijd voor wat ontspanning en Veerle kan best nog wat extra vernedering en onderwerping gebruiken, zodat ze in het vervolg ook doet wat haar opgedragen wordt. Dus laat ik de juf Veerle bij het haar pakken en en mag ze haar als een hondje op handen en knieŽn rondjes laten maken ... met het flesje wiebelend in haar kontje!
Mijn familiewapen is door al die leuke uitzichten en gebeurtenissen ondertussen danig overspannen en vraagt om aktie. Mijn 'hondje' mag even rusten en terwijl de juf een stripshowtje mag opvoeren, speel ik met het flesje in Veerle's kontje.
De juf heeft de smaak goed te pakken en weet mijn pik nog een cm te laten groeien door haar hete vertoning, waarna ze zich op haar knieŽn op het tafeltje mag zetten en ik haar mijn gezwollen apparaat presenteer. Gulzig neemt ze hem direct in haar afzuiginstallatie en begint ze me stevig te pijpen.
Ik zet mijn voeten ver uit elkaar en draag Veerle op om achterlangs mijn ballen en reet te likken, wat ze met enige tegenzin ook doet, nadat ze het flesje uit haar kontje getrokken heeft. Ik neuk de juf krachtig en diep in haar mond en keel, terwijl Veerle pogingen doet om mijn slingerende ballen op te happen.
Als ik me wat voorover buig krijg ik de lekkere zwaaiende melkbollen van de juf te pakken, die ik knedend en trekkend van het ultieme zuiggenot dat de juffers me bezorgen, bijna helemaal platmelk. Met haar mond vol heet vlees, hoor ik de juf vergenoegd kreunen en hijgen.
Als Veerle plots hard op mijn ballen zuigt en tegelijk een vinger in mijn kont steekt, lijkt het of ik word aangesloten op een stopcontact. Bliksemschichten vlammen door mijn hoofd, ongelooflijke energiescheuten knallen uit mijn tenen en hoofd naar mijn bekken en mijn neukspeer spuit stromen room in de keel van de juf, die dapper probeert alles door te slikken. Veerle en de juf blijven me met hun mondjes zuigen en melken, terwijl het vingertje in mijn kont onbarmhartig mijn prostaat masseert. Ik zweef op golven van genot en energievlammen die heel mijn wereld in brand zetten. Compleet van de wereld ervaar ik het ultieme genot van het mega-orgasme dat die twee schatjes me bezorgen.

Compleet uitgeteld val ik even later in de zetel neer en glimlach dankbaar naar mijn twee knappe slavinnetjes. Ik suggereer hen dat ze nu wel toe zijn aan een standje 69, wat ze stralend ook direct in de praktijk brengen. De juf gaat naast me in de zetel liggen en Veerle zet zich over haar, waarna ze beiden gulzig aanvallen op het aangeboden pruimpje.
Nou, die hebben heel wat schade in te halen zo te horen, want het slurpen en kreunen is niet uit de lucht. Ik heb uitzicht op het kutje van Veerle, dat door de juf tot in alle uithoekjes gelikt en gevingerd wordt, wat Veerle doet rillen van genot.
Na een tijdje ben ik wat bekomen van mijn prestatie en kan ik niet nalaten mijn vinger in het kontje van Veerle te stoppen en haar daar zeer intens te onderzoeken. Aan de ademhaling van Veerle te horen zet dit haar in een hogere versnelling, waardoor het poesje van de juf nog uitvoeriger verwend wordt.

Aangezien ik hier niet echt bij nodig zijn, vervang ik mijn vinger door het flesje, wat door de juf direct stevig in en uit Veerle's kontje wordt gepompt, waardoor die bijna piept van bronstigheid. Ik neem een sanitaire stop en verdwijn even naar de WC.
Net als ik terugkom hoor ik het geluid van twee orkanen die passeren en liggen de meisjes over elkaar te kronkelen, terwijl ze hun orgasme uitschreeuwen. Hun lieve snuitjes zijn wit en rood van de passie en het genot, terwijl hun prachtige lichamen naschokken van het zinderend geweld.
Ze persen hun blote lijf tegen elkaar aan, terwijl ze elkaar hartstochtelijk overal zoenen in de schaamstreek. Dat wordt nog een stel als dat zo voort gaat, maar dan liefst wel met mij als hun tussendoortje!

Om hen niet te zeer te laten wennen aan mossel-in-eigen-nat biedt ik de juf mijn halfslappe worst-met-eieren aan, die ze loom ophapt terwijl ik het flesje in Veerle's kontje ronddraai waardoor die ook terug aktief wordt. Door haar lippen op het poesje van de juf wordt deze ook wat vinniger en pijpt ze mijn jongeheer naar nieuwe hoogten.
Eenmaal strijdklaar neemt mijn paal de plaats in van het flesje in het voorverwarmde kontje van Veerle, waar ik tot aan de wortel inschuif. Ik neuk haar heerlijk diep, terwijl mijn ballen en Veerle's spleet gelikt worden door de juf. Telkens mijn neukerd uit het krappe kontje van Veerle duikelt, hapt de juf hem op en pijpt ze me kort maar krachtig.
Het duurt dan ook niet lang of een doordeweeks orgasme kondigt zich aan, waarbij ik de overschot van mijn voorraad diep in de darmen van Veerle deponeer, die ook weer klaarkomt, geholpen door de lippen van de juf op haar klitje.

Ik val alweer moe maar voldaan op mijn plaats in de zetel neer en laat Veerle en de juf mijn piemel en ballen helemaal proper likken, waarna ze elkaar hartstochtelijk zoenen en knuffelend in de zetel naast mij belanden.
Dat zit echt wel goed met die twee en blijkbaar heb ik toch ook mijn plaatsje ergens, want met twinkelende oogjes kijken ze mij dankbaar aan. Voor zulke twee hete katjes is een avond als deze echt geen straf, maar eerder een beloning.
Het is dank zij de foto's en mijn ontdekking van hun zolder-spelletjes, dat ze zich nu helemaal kunnen uitleven met elkaar en met mij. De foto's houd ik als mooie herinnering, maar komen nooit bij iemand anders terecht, daarvoor zijn mijn slavinnetjes me te dierbaar.
Met een tongzoen van beiden eindigt deze super ervaring.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners