Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De reunie - 8493 keer gelezen
Op een dag kreeg ik een uitnodiging voor de reŁnie van de universiteit. Ik voelde me in de studententijd niet aangetrokken tot allerlei disputen en was daardoor een beetje een einzelganger, al had ik er genoeg "vrienden en vriendinnen". Ik ben bi, maar de laatste jaren alleen maar homosex gehad.

In het 2e weekend van jullie vond het plaats op een camping in de buurt van Voorthuizen. Ieder moest voor eigen slaapgelegenheid zorgen. Ik trek er graag op uit en heb een eigen gebouwde camper, eenvoudig maar van alle gemakken voorzien.. Ik besloot om er al op vrijdag naar toe te gaan. De plaatsen waren ruim en kreeg een plek in een hoek toegewezen. Het programma was zo dat we vanaf zaterdag 10 tot 12 uur ons in het restaurant moesten aanmelden. Vanuit de camper zag ik nog een paar mensen aankomen maar herkende ze niet. De volgende ochtend ben ik even na 10 uur naar de inschrijving gegaan. De dame en heer die daar zaten kende ik niet meer. Volgens hun badge waren het Kees en Marjan. Ze vertelden me dat de bedoeling was om om 14 uur bij het sportveld te verzamelen. Ik kreeg mijn naam badge en ben op het terras wat gaan drinken en bestelde een uitsmijter. Veel aandacht besteedde ik verder niet aan wie er aan kwamen lopen. het was flink druk.

Opeens hoorde ik iemand zeggen, "Nico, wat leuk dat je gekomen bent". Ik keek op en zag een grote dame staan, ik keek blijkbaar verbaasd want ze schoot in de lach en zei "herken je me niet meer"? "Ik ben Rina". In eens wist ik het weer, een lange wat magere meid die bij diverse disputen was aangesloten. Ze woonde in een huis naast waar ik woonde. Via de gemeenschappelijke tuin hadden we wel gesproken met elkaar. Ik stond op, gaf haar een hand en bood mijn excuses aan. Ze wuifde die weg en zei, "ik kom zo terug want ik moet me nog aanmelden".
Ze liep weg en ze was absoluut geen magere meid meer, een grote slanke dame inmiddels. Na een paar minuten kwam ze terug en keek een beetje chagrijnig. Ik vroeg wat er aan de hand was en ze vertelde dat Marjan vroeger bij haar in huis had gewoond en dat ze elkaar toen niet konden luchten of zien, en dat gevoel was er nu meteen weer. Ze vertelde dat ze eigenaresse van een sportschool was, single en geen kids.. Tegen 14 uur liepen we naar het sportveld en daar stonden ongeveer 30 mensen. Ik zag wel een paar bekenden en we praatten wat met elkaar. Marjan vertelde dat het de bedoeling was om die middag te gaan mountaibiken of met een waterfiets op stap te gaan, Om 17 uur terug te zijn en dan vanaf 19 uur een bbq, achter het restaurant. In beide activiteiten had ik helemaal geen zin en zei dat tegen Rina die weer bij me stond. Ze vertelde dat ze daar ook geen zin in had en we besloten om samen weg te gaan. We waren een beetje buitenstaanders, want de anderen hadden het allemaal heel druk met elkaar en negeerden ons.

Ik zei, "Het is dat ik betaald heb om hier tot en met zondag te blijven anders was ik nu weer weg gegaan". Rina keek me aan en zei, "Ook nu je mij weer getroffen hebt, we kunnen er toch ook samen een leuk weekend van maken"? "Ik bedoelde jouw er niet mee ", zei ik. Ze vroeg me of ik haar wilde helpen met het opzetten van haar tent. Bij haar auto aangkomen pakte ze een klein trekkerstentje. Bij haar plek aangekomen keek ze bedenkelijk en ik snapte meteen waarom, Marjan zat op de plek naast haar voor een caravan. Ik zei, "Loop maar mee, op mijn plaats kan nog wel een tent staan". Rina keek me aan en zei dat ze daar blij mee was want dit zag ze helemaal niet zitten. Ze keek naar de camper en vroeg of ik hier ook meer mee weg ging, ik zei dat ik vaak weekends ermee rondtrok. "Ik ben jaloers, maar ik zou het als vrouw alleen ook niet zo snel doen ", zei ze.
Haar tentje stond snel op en we zaten een kop koffie te drinken. Ik vroeg of ze van plan was om naar de bbq tegaan, want dat was ik namelijk niet van plan. Ze zei "ik sla het ook over, maar we kunnen toch ook hier onze eigen bbq houden"? Ik vond dat een prima plan en we besloten naar het dorp te gaan om het een en ander in te slaan. Terug op de camping, alles in de koelkast gedaan en ik stelde voor om een boswandeling te gaan maken.
Bij de receptie kochten we een route van 12 km. Ik had een rugzak met wat drinken bij me en al kletsend liepen we het bos in. We liepen dicht tegen elkaar aan en regelmatig raakten we elkaar. Op een gegeven moment pakte Rina mijn hand, keek me aan en gaf me een zoen op mijn mond, "ik ben zo blij dat ik je weer zien verheug me op een gezellig weekend". Ik gaf haar een lange zoen terug en zei "we maken er een heerlijk weekend van".

Hand in hand liepen we kletsend en grapjes maakten door het bos, en hoewel het hoogseizoen was kwamen we nauwelijks mensen tegen. Na een uur gelopen te hebben kwamen we bij een stroompje met een bankje en ik stelde voor om hier wat te drinken. We gingen zitten en ik pakte een half liter flesje witte wijn. Een paar glazen die in een speciaal foedraal zaten maakten het compleet. Rina zei dat ik overal aan dacht, waarop ik zei dat het een gewoonte was geworden in de loop der tijd en dat ik wijn uit plastic bekers smerig vond en daarom dit gemaakt had. In stilte genoten we van het glas wijn, Na een kwartiertje vervolgden we ons pad. Het was al tegen 18 uur toen we bij de camper terug kwamen.
RIna zei dat ze even naar de auto ging om haar spullen te pakken. Toen ze terug kwam vroeg ik of ze al aan de bbq wilde beginnen of eerst nog even zwemmen. Rina had wel zin in zwemmen en ze ging in de camper haar badpak aan doen, met een korte jurk over haar badpak kwam ze terug en ik kleedde me ook om.
Terwijl we naar het zwembad liepen zagen we de rest bij de grote bbq staan en een aantal waren erg luidruchtig en liepen met bier in de hand rond. In het zwembad hebben we een uurtje gezwommen en in een bubbelbad gezeten., toen ik voorstelde om terug te gaan want ik kreeg trek.
Ik stak de bbq aan en Rina sneed de groente en fruit. Ik zei dat ze maar in de koelkast moest kijken wat voor drinken ze wilde. De bbq was heerlijk en de rosť smaakte prima en we waren al aan de 2e fles bezig. Tegen 22 uur besloten we de rommel een beetje op te ruimen. Opeens voelde ik hoe Rina me van achteren vastpakte en me in mijn nek zoende en even later allerlei lieve woordjes in mijn oor fluisterde. Ik werd erg opgewonden, draaide haar om en sloeg mijn armen om haar heen en we begonnen lang en intens te zoenen, al snel gevolgd door lange tongzoenen. Rina knoopte mijn shirt los en en met haar vingers streelde ze mijn tepels. Ik liet haar begaan en na enige tijd begon ze harder in mijn tepels te knijpen en draaide er aan. Ze keek me diep in de ogen en zag dat ik erg van genoot. "Mooi ", zij ze, "ik houdt van mannen die tegen een stootje kunnen"! Meteen zocht ik haar lippen en zoenden we verder. Opeens zette ze nu haar nagels in mijn tepels en ik kreunde, niet van de pijn maar van pure wellust.
Ik zei, "laten we naar binnen gaan, er lopen nog veel mensen rond",

Hoewel ik schwitch ben kan ik erg genieten van een andere dominant. Nu was het al lang geleden dat ik met een vrouw had gevreeŽn, maar besloot al het initiatief aan Rina te laten. Ik zat op de rand van het bed en Rina deed haar jurkje uit en stapte ook uit haar badpak. Ze was slank, met mooie borsten, grote tepels en een volledig geschoren kutje. Ik stond op, liep naar haar toe en begon weer haar te zoenen. Ze begon weer met mijn tepels te spelen, ik maakte me los en zoog nu haar rechter tepel meteen hard in mijn mond en zette vlak daarna mijn tanden erin om er in te bijten, eerst zacht maar al snel beet ik harder en Rina kreunde hard. Ik nam haar linker tepel en deze kreeg dezelfde behandeling, mijn hand gleed naar beneden en ze was al kletsnat. Ik stopte, keek haar aan en zei , "je bent niet de enige die van wat hardere sex houdt".

Ze ging op bed liggen en ik deed mijn zwemslip uit, mijn lul was keihard en ik kroop half over Rina heen en we begonnen weer intens te zoenen. Langzaam gleed ik naar beneden en via haar navel begon ik haar schaamlippen te likken, ze kreunde nu onophoudelijk en ik stak mijn tong nu in haar kletsnatte gleuf, mijn rechterhand pakte een harde tepel en begon die te kneden. Met mijn linkerhand spreidde ik haar kut open en meteen vond ik haar klit en liet mijn tong er rondcirkelen.
Ik trok mijn rechterarm terug en terwijl ik de klit in mijn mond nam stootte ik 3 vingers hard in haar kut. Met een enorme gil kwam Rina klaar en ik voe4lde haar geil over mijn gezicht en in mijn mond lopen. Ze vroeg me te stoppen maar bleef haar kutje nog een poosje met 3 vingers neuken en in haarklit bijten. Rina schokte en kreunde en heel langzaam trok ik mijn vingers terug en likte ik haar klit schoon. Ik kroop naar boven en onmiddellijk zoog ze mijn tong naar binnen en proefde ook haar eigen geil.
We bleven een poos zo liggen en toen zakte Rina naar beneden en begon weer bij mijn tepels, zuigen, likken, bijten en er aan trekken. Ik kreunde van genot en Rina gromde en bleef doorgaan. Haar ene hand streelde mijn lul en ballen en even later likte ze aan mijn paal, Ze zoog hem in haar mond en haar hand pakte mijn ballen vast en begon er aan te draaien, ik kreunde van genot en begon in haar mond te stoten.
Opeens stopte ze, klom over me heen en liet haar kut op mijn lul zakken. Ze bleef even zitten toen mijn lul helemaal in haar zat. Voorzichtig begon ik te stoten en pakte een tepel vast waar ik meteen flink aan begon te trekken. Rina, maar ik ook kreunden en ik merkte al snel dat het niet lang meer zou duren voor ik klaar kwam. Rina merkte dat ook en zei "spuit mijn kut vol ", even later stootte ik hard door en ik voelde dat ik ging komen, met een laatste stoot en een enorme brul spoot ik alles in haar kut. Rina zakte voorover en lag te hijgen op mijn borst, ik pakte haar haar en trok haar lippen naar de mijne, we bleven lang zoenen en mijn paal verslapte iets in haar kut. In eens draaide Rina zich om en drukte haar volgespoten kut op mijn mond. "Likken en alles opdrinken ", hoorde ik haar zeggen. Ik stak mijn tong uit en voelde haar en mijn geil zo mijn mond in lopen. Mijn god wat was dat lekker. Terwijl ik door bleef likken mijn paal in haar mond en begon die ook schoon te likken.

Uiteindelijk stopten we en lagen we zwijgend in een gestrengeld bij te komen. Nagenoeg gelijktijdig keken we elkaar aan en zoenden we elkaar. Rina stond op en ging naar de badcel. Even later kwam ze er naakt weer uit en gingen we buiten zitten, We genoten zwijgend van onze drankjes en rookten een sigaret. Rina vertelde dat ze enorm hield van wat ruige en kinky sex en het gebruik van speeltjes hoort daar zeker bij. We waren erg openhartig en allebei bleken we bi en schwitch te zijn. Toen ik vertelde dat ik thuis een aangepaste ruimte had, grinnikte Rina en zei dat ze die ook had.
Rina zei dat ze morgen even naar huis wilde rijden om wat speeltjes op te halen, het was maar een uurtje zei ze en ik vond het een prima idee. Ik zei, "Het komt er dus op neer dat ik morgen aan jouw overgeleverd ben "? Rina begon te lachen en zei, "Ik geloof niet dat je dat vervelend vindt"! Ik haalde nog een drankje en zwijgend hoorden we het gebrul en gebral van de groep aan.

Rina zei dat ze wilde douchen, kek me aan en zei , "samen". Ik lachte en zei dat die in de camper te klein was. Ik had echter al gezien dat er om de hoek een algemene douche ruimte was en ik zei als we via dat paadje door de struiken gaan ziet niemand ons. Op slippers en met een badjas aan kwamen we ongemerkt in de doucheruimte. We lieten de verlichting uit en kropen in een natte cel. We zeepten elkaar in en Rina besteedde erg veel aandacht aan mijn lul die alweer erg stijf was. Ik vingerde haar kutje en even later draaide ik haar om en stootte naar binnen. Met lange diepe stoten neukte ik haar en begon met een vinger haar kont gaatje te penetreren, al gauw stak ik een tweede vinger in haar kont, ik boog me voorover en zei in haar oor, "ik ga dat lekker kontje van je vol spuiten"> Rina kreunde instemmend en ik zette mijn paal tegen haar kringspier en langzaam maar zeker duwde ik door. Mijn eikel gleed naar binnen en meteen stootte ik mijn lul helemaal naar binnen. Mijn lul zat er strak in en ik wachtte heel even. Op een gegeven moment begon Rina zachtjes heen en weer te gaan en langzaam begon ik haar nu te neuken.
Steeds sneller en harder en opeens kreunde Rina dat ze klaar ging komen. Ik beukte nu in haar kont en niet veel later spoot ik haar kontje vol. Langzaam trok ik mijn lul terug, knielde en stak mijn tong in haar openstaande kont. Al snel gleed mijn sperma in mijn mond.
Uiteindelijk stond ik op en gaf haar een ferme tongzoen en ze proefde mijn zaad want ik had wat achter gehouden in mijn mond. We bleven lang zoenen en uiteindelijk hebben we ons afgespoeld, afgedroogd en zijn terug gegaan.
We gingen de camper binnen, ik sloot alles af en deed de dakluiken open en we lagen tegen elkaar aan op het bed.

Het verhaal gaat verder en wordt wat extremer

Nico

nicolaas11@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners