Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De schoonmaakster - deel 2 - 11649 keer gelezen
Nadat ze de woonkamer had klaargemaakt voor de gasten van Rob, begon ze aan het diner. Ze kom aardig koken, en nu was ze helemaal goed gefocust. Net toen de voorbereidingen voor het eten waren afgerond, voelde de achterste vibrator aanspringen.
“Dus nu moet ik naar Rob toe,” dacht het meisje “ik ben benieuwd wat mij nu te wachten staat.” En voorzichtig liep ze naar de studeerkamer en klopte aan. Door het trillen in haar achterste kon ze met moeite stil blijven staan en ze wiebelde haar billen heen en weer. En door dit trillen werden haar tepels weer stijf.
“Binnen” hoorde ze Rob roepen, en ze stapte de werkkamer binnen.
“Hoe ver ben je?” vroeg Rob vriendelijk.
“de woonkamer is klaar, het eten is voorbereid, en ik ben weer geil door dit stomme ding”, en Tessica wees naar de trillende vibrator in haar kontje.
“Jij wilde als straf genomen worden, dan wordt je ook genomen” lachte Rob. Hij kwam achter zijn bureau vandaan en knuffelde Tessica.
“Pas op” riep Tessica met een glimlach,” ik doe aangifte van ongepast gedrag, hoor.” En ze drukte haar lichaam tegen Rob aan. Ze wilde dolgraag dat hij doorging. Rob streelde over de rok van het meisje en voelde de billen trillen van verwachting. Hij keek naar de volle borsten van Tessica en kon zich met moeite beheersen. Hij verlangde naar een vrijpartij met dit meisje. Hij liet zijn hand over de rok glijden om de billen van Tessica en de kuisheidsgordel te voelden. Rob zette de even voorste vibrator aan, ”je bent een lief meisje” plaagde Rob haar.
“Ga maar verder met het eten bereiden en dek de tafel ondertussen. Ik ontvang ondertussen mijn gasten. Je merkt vanzelf als ik je nodig heb”.
“Hoe dan?” vroeg Tessica naar de bekende weg.
“Zo” antwoordde Rob, en hij zette even de achterste vibrator in de hoogste stand. Tessica slaakte een kreet van schrik.
“oh zo” zuchtte ze.

Rob stuurde Tessica maar de keuken en ging zelf naar de woonkamer om wat te drinken in te schenken.
“Wat een geluk heb ik” dacht Rob “een mooi meisje doet alles wat ik vraag en is ontdeugend genoeg om de zaak spannend te houden. Ik had het niet beter kunnen treffen.” En in gedachte verzonken over de volgende stappen zat hij te genieten van zijn drankje. Even later schrok hij op uit zijn gedachten. In de verte ging de deurbel. En hij liep naar de voordeur om de deur open te doen.
“Kom binnen” begroette hij zijn vrienden.
“leuk dat jullie er zijn.” En met zijn vieren gingen ze naar de woonkamer.

Rob schonk wat te dringen in voor de mannen en al snel kwam een gesprek opgang over van alles en nog wat. Maar Rob liet nog geen woord los over Tessica.

Na een half uurtje drukte Rob op de achterste knop van de afstandsbediening. Hij zette de vibrator even op voluit, en liet hem daarna zachtjes doortrillen. Al snel kwam Tessica binnen. Ze liep met kleine pasjes om haar evenwicht te bewaren, haar adem zwoegde en op haar wangen waren rode blosjes zichtbaar. Ze had het moeilijk. Rob zette de achterste vib uit en beloonde haar even met de voorste. Tessica zuchtte en keek naar de vier heren. Ze voelde zich opgelaten omdat ze met een trillend trilding in, op moest komen draven.

Op het moment dat Tessica binnenkwam stokte het gesprek meteen. De monden van de drie gasten zakten open van verbazing. Rob vroeg aan zijn vrienden: “hebben jullie nooit een huishoudster gezien?”
“Een huishoudster?” reageerden zij meteen verbaast.
“dit is een bom van een meid.”
“Ja, ja” reageerde Rob “”ook haar binnenkomst net, dat sloeg in als een bom”.
“Waar heb je haar vandaan?” vroeg een van hen. Hij kon zijn ogen niet van haar afhouden.
“Zo’n huishoudster wil ik ook!”
“Tja”, reageerde Rob, “Dan moet je een advertentie zetten en zorgen dat de juiste persoon reageert.” En Rob vertelde een gekuist verhaal hoe Tessica bij hem in dienst was gekomen.

Die avond was verder een groot succes. Tessica had heerlijk gekookt. En de vrienden vermaakten zich kostelijk met het vertellen van spannende verhalen. Rob stuurde Tessica met zijn afstandsbediening. Als hij haar nodig had dan trilde de achterste, had zij een taak volbracht dan trilde even de voorste. Tussen de gangen door liet hij haar met rust, zodat ze niet overkookte.

Zijn vrienden hadden geen idee wat er onder de kleren van Tessica verborgen was.
“Hoe doe je dat?” riep Jan, een van hen.
“Zij doet alles wat ze moet doen, ze komt als iemand van ons iets nodig heeft, maar jij roept haar niet.” Rob glimlachte even geheimzinnig, maar gaf geen antwoord. Hij vibreerde Tessica naar zich toe en vroeg haar nog even koffie en cognac rond te gaan. Toen ze bij Jan was zette Rob even haar kontvib aan. Vragend keek Tessica naar Rob.
“wat wil hij nu van mij” dacht ze verrast.
“Ik heb mijn handen vol met een dienblad en ik moet iets doen. Maar wat?” ze besloot om door te gaan met haar taak en serveerde eerst de koffie en cognac bij Jan. Daarbij streek ze onbewust met haar borsten over de armen van Jan. Meteen ging haar voorste vibrator af. Tessica kreunde even van opwinding en dacht “dat is het, ik moet Jan opgeilen” Jan keek met een geile blik in het topje van het meisje. Doordat ze zo voorover stond, kon hij diep in haar truitje kijken. Tessica besloot ondeugend te zijn en ze goot per ongeluk een scheut cognac in de kruis van Jan. Als beloning kreeg ze een veegje van de voorste vibrator. Ze zag Rob glimlachen.
“Oh sorry” riep het meisje “ik zal even een doekje halen” en met haar billen wiebelend liep ze de eetkamer uit. Even later kwam ze terug met een doekje, waarmee ze opzichtig het kruis van Jan schoon depte. Ondertussen gaf zij Jan voldoende inkijk in haar decolleté.
“zo mag iemand wel vaker cognac morsen” zuchtte Jan. Terwijl zijn pik zich roerde in zijn broek.

Rob had moeite zijn lachen te houden. Hij zag hoe verhit Jan was. En hij beloonde Tessica met een kriebeltje van voren, Na een paar minuten vond hij het genoeg en stuurde Tessica verder. Jan stelde die avond geen vragen meer. Hij had genoeg gehad.

Aan het einde van de avond liet Rob zijn vrienden uit. En liep daarna naar de keuken. Daar was Tessica verhit bezig de resten van de vaat weg te werken. Rob liep naar het meisje toe en gaf haar een knuffel.
“Dat heb je goed gedaan, het eten was lekker en jij zag er ook lekker uit.” Tessica keek blij.
“Jan heeft de avond van zijn leven gehad. Ik durf te wedden dat hij vanaf het cognac incident een stijve heeft gehad.” ging Rob verder “dat heb je goed opgepakt.
“Ja, Jan is nu ergens aan het rukken”, lachte Tessica. En ze beantwoorde de knuffel van Rob. Haar hand gleed naar het kruis van Rob.
“moet deze ook schoon gedept worden” vroeg ze plagend, terwijl ze door zijn broek de piemel van Rob masseerde.
“als je zo doorgaat moet er zeker wat worden schoon gedept” kreunde Rob “zelfs met kuisheidsgordel om, ben je aan het uitdagen. Je ben een ongelooflijk geil mens.” Rob pakte de hand van Tessica en trok deze bij zijn kruis weg.
“Morgen moet ik weer aan het werk. Je mag vanavond in een van mijn logeerkamers slapen. Want bussen rijden niet meer. En ik heb teveel cognac gedronken om je naar huis te brengen. Daar mag je voortaan slapen, als je niet meer naar je huis kunt komen.”

Tessica keek naar Rob.
“Wordt ik nog verlost van dit ding?” en ze wees naar haar omsloten kruis.
“Ik vind het wel opwindend” antwoordde Rob “dat ik controle heb over jouw genot.”
Tessica moest eigenlijk beamen dat zij een geweldig orgasme kreeg nadat ze bevrijd was uit haar kuisheidsgordel.
“Vrijdag heb ik een geweldig orgasme gehad, toen ik eindelijk thuis was, en ook het orgasme in jouw huis vanmiddag was een van mijn hoogtepunten.” Zei Tessica.
“Op een of andere manier breng jij het geilste in mij boven.”
“Juist”, antwoordde Rob ‘Daarom ben je ook akkoord gegaan dat je ook buiten werktijden onder mijn invloed staat en daarom beslis ik wanneer dit ding afgaat.” Rob speelde even met de voorste vibrator. Door Tessica schoot een scheut van genot en ze kreunde even.
“zo” lachte Rob.
“dit is de beloning omdat je zo lekker hebt gekookt.” Daarna dirigeerde hij haar met de afstandsbediening naar de logeerkamer. Telkens als ze fout liep, kreeg Tessica een veeg met de achterste. Als ze de goede richting opging werd ze beloond met een trilling door haar kutje.
Toen ze eindelijk in haar kamertje stonden, viste Rob een sleutel uit zijn broekzak en gaf deze aan het opgewonden meisje.
“Ga maar lekker genieten vannacht. Morgenochtend half acht wil ik gewekt worden met koffie op bed. Dan verwacht ik ook het sleuteltje terug. De kleding voor morgen hangt al in de kleding kast.” Rob gaf Tessica een korte knuffel en streelde even haar billen.
“Slaap lekker!” en Rob verliet de kamer.

Overdonderd bekeek Tessica het sleuteltje.

Ze hijgde van opwinding bij de gedachte dat ze binnen enkele minuten zichzelf tot een hoogte punt kon brengen. Ze rukte snel haar rok van haar lijf. En smeet deze op de grond. Ze nam geen tijd om haar hooggehakte laarzen en kouzen uit te trekken. Maar ging meteen op de bedrand zitten. Aandachtig bekeek ze de gordel.
“Hier zit het slotje” zag ze toen ze de gordel bestudeerde. Ze stak het sleuteltje vol spanning in het slot en draaide het om. Ze hoorde een klik en het slotje sprong open.
“Gelukkig”, dacht ze, “Rob heeft het goede sleuteltje gegeven, eentje die past.” Ze liet de band die tussen haar benen naar haar rug liep zakken. Hierdoor werd haar lichaam ook bevrijd van de twee indringers. Zuchtend liet het meisje de twee genotsstaven uit haar lichaam glijden. Met een soppend geluid verliet de voorste haar kutje. Een stroompje sap liep over haar benen naar beneden. Daarna verliet de achterste vibrator met een ploppend geluid haar kontje. Daarna nam ze de heupgordel af. Ze nam zich voor om later de gordel goed te bestuderen. Maar eerst moest ze af van het brandend geil gevoel in haar kutje. En ze begon zichzelf te vingeren. Met haar andere hand streelde ze haar borsten. En kneep in haar tepels. Ze was die hele dag al zo geil geweest.

Nu kon zij zich ongestoord laten gaan. En het duurde niet lang of het meisje kwam spuitend klaar.
“oh” zuchtte zij. Dit is ook een van mijn hoogtepunten.

Hijgend lag ze als een dweil op het bed. Pas na een half uur had ze weer genoeg energie om overeind te komen. Ze kleedde zich verder uit en liep naar de badkamer die bij de logeerkamer hoorde. Tot haar verrassing vond ze daar een tandenborstel en andere spullen die een meisje nodig had voor haar toilet. Gelukkig voor haar was er ook een wekker bij, anders had ze de volgende morgen een probleem gehad op tijd wakker te zijn.

Op het nachtkastje naast het bed zag het meisje tot haar verrassing het boekje die zij in de sexshop had gekocht.
“Die Rob, die zorgt goed voor mij.” geïnteresseerd begon ze de verhalen te lezen en al snel verdween een hand tussen haar benen om daar lekker te kriebelen. Een lekker gevoel zo’n kaal kutje waren haar laatste gedachten voordat ze in een diepe slaap viel.

......Die ochtend werd ze op tijd gewekt door een rinkelend geluid. Verward keek ze om zich heen. Ze had even moeite om zich te oriënteren, maar al snel kwamen de herinneringen aan gister boven. Ze glimlachte even bij gedachte hoe verschrikkelijk lekker ze uiteindelijk was klaar gekomen na een dag vol verrassingen.
Ze keek naar de kuisheidsgordel die op haar nachtkastje stond.
“Was het de bedoeling dat ik deze weer om zou doen?”, Tessica wist het niet.
“Ik moest het sleuteltje inleveren, dat heeft Rob verteld” bedacht Tessica.
“Hij heeft niets verteld over het omdoen van de gordel.

In gedachten verzonken ging het meisje aan de slag om met het ochtend ritueel. Toen ze klaar was met douchen en haar haar, keek zij in de kast om te kijken wat voor kleding Rob voor haar had uitgezocht. Het enige wat ze zag was een kort wijdvallend gebloemd rokje van een soepele stof en een dun wollen truitje. Geen BH en geen kouzen. Het meisje keek nog eens goed in de kast.

Onderin stonden enkel nog twee hooggehakte sandaaltjes, met bandjes die om haar enkels vastgemaakt moesten worden.
“Dat wordt wankelen” slikte ze.
“Met deze schoentjes aan, kan ik niet veel lopen.”

Nadat Tessica zich had gekleed, keek ze nog een keer naar de kuisheidsgordel en voelde aan haar kutje. Deze voelde glad aan. Met de gedachte van de twee trildingen in haar, begonnen haar kutsapjes al weer te vloeien.
“Zal ik het dan toch doen?” Tessica bekeek de gordel en pakte het in haar handen.
“Ik doe het”, besloot ze “Het gevoel van gisteravond wil ik nog eens. Het gevoel van bevrijding”.

Slim ging het meisje eerst nog even naar het toilet, daarna maakte ze de gordel schoon. En maakte ze de achterste vibrator vochtig met haar eigen sappen die nu al overvloedig stroomden. Daarna deed ze de band om haar middel. En leidde de twee vibrators naar haar gaatjes. Langzaam liet ze de twee dingen in haar dringen totdat de band die haar poesje afsloot in het slotje paste. Ze bewoog de gordel even heen en weer om alles goed te laten passen en sloot toen het slotje af.
“Wat doe ik”, dacht ze “ik sluit me vrijwillig op”.
Ze probeerde haar vingers tussen de band en haar kutje te wurmen. Maar het lukte niet.
“Dit zit goed” zei Tessica in haar zelf.
“Oef, spannend”, ze zag haarzelf in een spiegel.
“Ben ik dit echt? of droom ik, waar is het broekpakmeisje gebleven?” In de spiegel zag ze een ongelooflijk lekker ding staan. Haar volle stevige borsten waren goed zichtbaar door het strakke truitje. Ze schudde een paar keer met haar bovenlichaam en zag haar borsten door het truitje golven. Haar rokje liet, als ze stond, niets zien van haar metalen ondergoed. De soepele stof danste om haar heupen. Ze bukte even diep en zag haar gordel onder haar rokje vandaan komen. Tessica voelde meteen de staafjes in haar lichaam bewegen, en een scheut van genot schoot door haar heen.
“Zal ik?” dacht Tessica “Zal ik mezelf nog even laten genieten?” en ze voelde met haar handen over haar billen en borsten en pakte toen het sleuteltje. Ze kon zich eigenlijk niet beheersen.

Maar toen ze op de wekker keek, zag ze dat er geen tijd meer was “dat is jammer, een volgende keer beter” zuchtte ze.

Tessica zette op een dienblad een kopje koffie en legde het sleuteltje daarnaast.

Met het dienblad liep ze voorzichtig naar de slaapkamer van Rob en openende de zachtjes de slaapkamerdeur. Hij had de lakens van zich afgewoeld en lag nog diep te slapen. Tessica keek naar de man die haar leven had omgegooid. Haar hart sloeg een keertje over toen ze hem zo zag liggen. In een week tijd was ze verslaaft aan hem geraakt.
“Hij zag er goed uit, voor een man van veertig” vond Tessica. Op zijn buik was niet veel vet zichtbaar, hij verzorgde zijn lichaam goed.

Tessica zette het dienblad neer en kroop op het bed, naar Rob toe. Bij iedere beweging voelde ze de luststaafjes in haar bewegen. Zij streelde met haar lange haren over de buik van Rob, richting de nog ontspannen piemel. Deze reageerde en begon te zwellen. Rob kreunde en opende loom een oog. Toen dat ene oog Tessica raakte, sprong in een klap het orgaan van Rob fier omhoog. Ook het tweede oog opende zich, om zich een goed beeld te vormen van het meisje dat over hem een gebogen zat. Het beeld was met moeite te vatten voor de nog slapende Rob. Een hand kwam langzaam omhoog en belandde op een van de billen van Tessica. Hij gromde toen zijn hand werd tegengehouden door de gordel. Verbaast gleed de hand onder het rokje van het meisje. En toen werd Rob pas echt wakker.

Het meisje had aan de stoutste verwachting van hem voldaan. En zijn piemel steigerde nu helemaal staalhard.
“koffie, tea or me” vroeg Tessica toen ze zag dat Rob in het land der levenden was.
“begin maar met koffie” antwoordde Rob droog, “ik wil nog even genieten van dit uitzicht.” En terwijl hij aan zijn hete koffie nipte, drukte Tessica zachtjes kusjes op zijn buik en borst. Rob woelde genietend door de haren van Tessica. Hij keek naar de billen van het bezige meisje en voelde een golf van geluk door hem heen gaan.
“Rustig, rustig” temperde Rob het meisje, toen zij haar handen om de knots van Rob legde. Laat mij even lekker genieten van mijn koffie. Tessica legde haar handen om de nek van Rob en vroeg.
“Vind je me dan niet lekker?” terwijl haar borsten tegen de borst van rob drukten. Ze begon met haar borsten rondjes te draaien over de borst van Rob. Het wol van haar truitje kriebelde over de huid van Rob, ook de tepels van Tessica werden hard door dit gerij.
“Oh schat, je bent lekker genoeg, maar ik heb koffie besteld. En met de koffie wil ik eerst genieten van jou aanblik, voordat ik leeggezogen wordt. Dus het motto is nu: kijken, kijken maar niet aanraken.”

Tessica was onder de indruk van de beheersing van Rob. Eerst gisteravond, nu deze morgen. Ze ging rechtop zitten, haar billen rusten op haar hakken met haar benen gespreid, zodat Rob een mooi uitzicht had in haar rokje. Tessica keek zelf verlangend naar de harde staaf van Rob. Ze legde haar handen op haar knieën, en zo wachtte ze terwijl Rob zijn koffie opdronk. Rob gleed met zijn andere een hand naar zijn piemel en streelde deze zachtjes. En wisselde dat af met de billen van Tessica, die mooi naast hem zat. Hij had een prachtig uitzicht op het metalen ondergoed en tikte er zachtjes tegen met zijn vinger.
“Vertel eens Tes, waarom heb je, je gordel omgedaan? Ik had toch alleen gevraagd om het sleuteltje te brengen?”
Tessica wist niet wat ze moest zeggen.
“vindt je het dan niet goed?” vroeg ze uiteindelijk stotterend.
“Het is voor mij heel erg opwindend dat jezelf vrijwillig hebt opgesloten. Maar daar gaat het nu niet om. Het gaat om jou motivatie.

Waarom heb je je gordel omgedaan?”
“Gisteravond ben ik ongelooflijk lekker klaar gekomen. Na een middag onthouding en jou geplaag met de vibrators. En dat gevoel wil ik nog eens. En daarom heb ik deze gordel omgedaan.” Tessica keek naar Rob. Ze voelde dat hij niet wist dat zij de vibratoren ook in had. Maar dat ze vertelde niet.
Rob was maar wat blij met dit antwoord. De motivatie kwam vanuit Tessica zelf. Maar hij kon het niet nalaten haar even te plagen.
“Dus vanavond wil je weer uit je gordel? Maar wie zegt je dat je vanavond vrij bent?”
Tessica bloosde, “dat ligt helemaal bij jou” en onderdanig en geil bleef ze naast Rob zitten.

Eindelijk had Rob zijn koffie op, en trok Tessica naar hem toe. Zachtjes streelde hij haar gezichtje.
“verlang je zo naar mij?
“ja, ik wil je voelen” antwoordde Tessica met een zachte stem.
“Toe maar” zei Rob “ga je gang”.

Tessica boog zich voorover en beroerde met haar lippen de borst van Rob. Langzaam kriebelde ze met haar tongetje naar beneden over zijn buik naar de stijve. Ze likte met haar tong over de eikel en ademde een paar keer tegen de kop aan. Een druppel voorvocht kwam tevoorschijn.

Tessica nam de eikel voorzichtig tussen haar tanden. En beet zachtjes in het harde vlees. Rob kreunde. Langzaam nam Tessica de piemel van Rob verder in haar mond.

Totdat de kop tegen haar huigje aan tikte. Haar lippen omsloten de stijve schaft en zuigend bewoog ze haar lippen weer omhoog. Nog meer bloed werd in de lul van Rob gepompt, zodat de aderen van zijn orgaan dik opzwollen. Haar hand ging naar de ballen van Rob. En kriebelde de ballen van de man. Ze nam een van de ballen tussen haar vingers en kneep er zachtjes in. Daarna omsloot haar hand de basis van de piemel en ze drukte de afvoerader dicht met haar duim.
Tessica bukte zich nog dieper en ging met haar hoofd tussen de benen van Rob liggen. Ze sabbelde aan de ballen van Rob en nam het zaakje in haar mond. Met haar tong draaide ze de ballen in de zak rond. En terwijl ze met haar tong aan het biljarten was hielden haar handen de pik stevig vast.
“Oeff”, zuchtte Rob.
“Waar heb je dat geleerd?” Tessica antwoordde niet, maar ging door met het verwennen van Rob. Rob sloot zijn ogen, hij probeerde zijn gedachten te verzetten. Hij wilde dit heerlijke gevoel eeuwig laten aanhouden. Maar zijn gedachten werden al snel teruggezogen naar het heerlijke meisje. Tessica draaide haar handen en mond weer om. Met haar vingers kriebelde ze de balletjes en met haar mond beroerde ze de eikel. Rob deed zijn ogen weer open en kreunde diep. Voor Tessica was dit het sein om Rob echt diep te gaan afzuigen. Ze omsloot de hele knuppel met haar lippen en bewoog ritmisch heen en weer. Haar zaadvragende ogen keken rob aan.
“Tot wanneer kun je het tegen houden?” leken de ogen te vragen.

Rob kreeg teveel prikkels om zich te kunnen blijven beheersen. Het zuigende mondje, samen met dansende borsten lieten Rob ontploften en dikke stralen sperma spoten uit zijn stamper.

Rob nam Tessica in zijn armen, “Waar heb je dit geleerd?”vroeg hij voor de tweede keer. Tessica slikte het zaad in haar mondje door. Ook nu was het haar niet gelukt om alles binnen te houden en een dun straaltje liep over haar hals in haar truitje. Tessica slikte nogmaals om haar mond leeg te krijgen en beantwoorde toen de vraag.
“Gister, in de sekswinkel heb ik toch een boekje uitgezocht?, nu daar stonden een paar technieken in. En die heb ik uitgeprobeerd.”
“Zo lachte Rob” dan ben je een snelle leerlinge. En nagenietend lag hij met het kuisvrouwtje in zijn armen op het bed.

Zo bleven ze een poosje nagenieten. Rob omdat hij heerlijk was gekomen, Tessica omdat ze eindelijk eens in de armen van Rob kon liggen. Maar naar een poosje begon het onder het gordeltje van Tessica toch wel heel erg te kriebelen. Ze probeerde met haar vingers bij haar kutje te komen, maar ze had haarzelf te goed afgesloten en ze kon er niet bij. Rob zag het geworstel maar zei niets.
“ro-ob” allerliefst klonk het stemmetje van Tessica.
“ro-oob, wil je mij bevrijden?
“De ochtend is nog niet eens begonnen, en je wilt al meer. Wat ben je toch een geil sletje.“ Rob voelde door het truitje aan de tepels van Tessica “en deze staan ook al in standje geil.” Haar tepels stonden vol tegen de stof van het wollen truitje gedrukt.
“Die wol die kriebelt zeker lekker” vroeg Rob. Hij ging door met het masseren van de tepels.

Opeens ging er een licht bij hem op. Gister had hij vibrators in de kuisheidsgordel bevestigd. Die had Tessica toch zeker wel van de gordel afgehaald?
“Zeg Tessica, Heb je de vibrators in?” vroeg Rob toch maar voor de zekerheid.
Tessica bloosde, maar zei niets.
“Oke, dan geen antwoord. Dan zien we het wel.

Ik vindt het wel even spannend om het niet te weten.” Rob rekte zich uit.
“Tessica, ga jij het ontbijt klaar maken?” en zo stuurde hij Tessica zijn slaapkamer uit. Rob ging even douchen en schoot zijn kleren aan. Het sleuteltje stopte hij in zijn broekzak.

De beloofde billenkoek.

Terwijl hij het sleuteltje in zijn broekzak stopte voelde hij het apparaatje waarmee hij gister Tessica bestuurde.
“He, laat eens kijken of ze de vibrators heeft verwijderd” dacht hij een beetje sadistisch. En Rob zette heel zachtjes de achterste vibrator, en harder de voorste vibrator aan.
“Zo, als de trildingen in Tessica zitten, moet dit merkbaar zijn.” Tevreden met zichzelf ging hij naar de eetkamer en ging aan tafel zitten. Hij zag dat de ontbijttafel keurig voor hem was gedekt, maar hij miste nog een eitje.
“Tessica!” Riep hij luid, “Tessica, kom.” Maar Tessica kwam niet.
Ongeduldig liep hij naar de keuken. En daar zag hij Tessica. Zij had haar rokje omhoog geschoven en drukte met haar gordel op de punt van het hakblok, welke midden in de keuken was opgesteld. En kreunde onophoudelijk. Met twee handen bewoog ze de gordel heen en weer. Om zo de vibrators in haar lichaam heen en weer te bewegen. Tessica wilde wel komen!!

Rob wist het nu zeker. Het geile ding had wel de vibrators laten zitten en was op weg een orgasme te krijgen.
“Stop!” riep Rob “niet komen!” Tessica schok en probeerde haar orgasme weg te zuchten, maar de trildingen trilden te erg voor het oververhitte meisje. Luid kreunend ging zij door haar poesje tegen het hakblok te drukken. Haar geile sappen stroomden onder de gordel door langs haar benen. En zo bereikte zij bijna het punt van no-return. Rob pakte snel het apparaatje waarmee zij de vibrators bestuurde uit zijn zak.

En zette de voorste vibrator zachter en gaf het meisje een bestraffende veeg met de achterste. Met een gilletje sprong het meisje op, en zakte daarna teleurgesteld in elkaar.
“Oeff”, zuchtte het meisje, “zet die kutvibrator weer aan.”

Rob antwoordde niet. Maar gaf nog een veeg met de achterste vibrator. Maar nog steeds bleef het meisje tegen het hakblok gedrukt staan. Dit was niet de gewenste reactie en Rob gaf een derde veeg met de achterste, nu langer. Eindelijk drong het tot het meisje door dat een reactie gewenst was. En aarzelend ging ze recht staan. Haar armen in haar nek, haar borsten vooruit en haar benen gespreid. Pas toen ze in de houding stond temperde Rob de kontvibrator, maar zette deze niet helemaal uit. Boos keek hij het meisje aan.
“Kan ik je geen moment alleen laten? Ik geef je een eenvoudige opdracht om mijn ontbijt klaar te maken, en vervolgens is het enige wat jij klaar maakt jezelf.” Rob haalde even adem en ging verder, “Net gaf ik jou een directe order, om te stoppen met je onkuise gedrag, maar je gaat gewoon verder.” Rob pauzeerde. Hij wilde dat de woorden tot Tessica door drongen. Na een paar minuten ging hij verder.
“Vervolgens help ik jou, door je voorste vibrator uit te zetten, en ik krijg een brutale opmerking!” Tessica zweeg, en bleef strak in de houding staan. Zij had Rob nog niet zo boos gezien.
“Je hebt straf verdiend” ging Rob verder “trek je rok uit en ga voorover op het hakblok liggen.”
Het meisje slikte, ze was een beetje benauwd voor de dingen die zouden gaan gebeuren.Tessica stapte uit haar rokje en keek naar het hakblok. Deze was net iets hoger dan haar benen zodat ze iets op haar tenen moest staan. Tessica stapte naar het blok toe en legde haar buik op het blok, “pak met je handen de poten van het blok vast”, was het volgende commando. En daar lag het meisje, haar borsten vielen net over de rand van het blok, haar lange haren hingen naar beneden en haar billen staken fier omhoog.
“Nu nog je benen spreiden.”
Tessica kreunde, Door deze actie werd haar kuisheidsgordel tegen haar schaamheuvel gedrukt. En bewogen de vibrators in haar lichaam.
“Dit is een lekker gezicht” dacht Rob. Hij streelde de ronde billen van het meisje.
“Tel mee.” en hij gaf met zijn hand een klap op een van haar billen.

Haar bil trilde even na en een rode afdruk ontstond. Tessica kreunde en kwam overeind.
“Liggen blijven” zei Rob hard, “straf is niet altijd leuk. We beginnen overnieuw.” Rob streelde even over de billen van het meisje, haalde uit en gaf een klap.
“Een” klonk het zacht. Rob ging streelde even verder en gaf de volgende klap.
“Twee”.
“Dit heet nu billenkoek. Heel toepasselijk in de keuken.” zei hij glimlachend. En Rob ging verder met de uitvoering van de straf.
“drie, vier, vijf” telde Tessica mee. Ze wist dat ze straf had verdiend, maar ze vond het vernederend om zo voor het blok gezet te worden. Haar gedachten dwaalde aan de knuffelpartij van die morgen, terwijl Rob haar billen streelde.
“Tellen troel! we beginnen opnieuw” Hoorde Tessica Rob opeens zeggen.
“Had ze een klap gemist?” Nu bleef ze wel gefocust. En Tessica telde tien klappen hardop mee. De tiende klap was extra hard. Haar lichaam werd tegen het blok gedrukt en Tessica gilde van schrik.
“Dit is genoeg” zei Rob na een poosje “kom overeind” Tessica voelde haar billen gloeien, deze deden zelfs een beetje pijn, maar durfde niet over haar billen te voelen. Ze ging braaf in de houding staan. Dit koste haar de nodige moeite, want die beweging maakte dat de trildingen in haar lichaam bewogen. Een kreuntje ontsnapte aan haar lippen.
Rob liet de voorste vibrator trillen.
“Vandaag mag je niet meer aan je gordel komen, noch mag je zelf klaar komen.” zei Rob streng “je straf is nog niet voorbij.” Trek je rokje aan en maak een eitje voor mij klaar.” En Rob verliet de keuken.

Tessica bleef netjes staan tot Rob uit de keuken was. Daarna keek ze naar haar rode billen. Rob had zich niet ingehouden. Tessica wreef even met haar handen over haar billen en voelde haar achterste gloeien.

Een traantje prikte in haar ooghoek.
“Mijn billen zijn bijna heet genoeg om een eitje op te bakken” dacht ze bij haarzelf.
“De rotzak, alleen omdat ik mezelf niet kon beheersen. Dit wordt een lange dag. Niet meer klaarkomen? Dat houd ik niet vol”

En mopperend maakte Tessica snel het gevraagde eitje. En liep met voorzichtige pasjes naar de eetkamer. Haar billen gloeiden nog na onder het rokje. Tessica zette zachtjes het eitje naast het bord van Rob. Deze negeerde het meisje en ging verder met de krant lezen. Tessica draalde wat om Rob heen en ging uiteindelijk in haar houding staan. Ze bewoog haar heupen lichtjes heen en weer, om haar geile gevoel te bedwingen. Haar harde tepels priemden door het truitje heen. En ze probeerde de aandacht van Rob te trekken.
“Wat is er troel?” vroeg Rob toen hij de krant uit had.
Tessica slikte, ze wist niet hoe ze het moest zeggen.
“Rob, ik mag toch niet meer komen vandaag?”
“Ja” was het droge antwoord.
“Maar dat houd ik niet vol”
“Waarom niet?”
“Omdat in de gordel nog twee vibrators staan te trillen.”
Rob keek Tessica aan.
“Denk je nu werkelijk dat ik dat niet weet? Dit hoort bij je straf.”
Tessica keek beschaamd naar de grond. Daar had ze geen rekening mee gehouden.
“En als ik dan toch klaar kom?”
“Dan stel ik je in de gelegenheid om langer je zelfbeheersing trainen. Voor elke keer dat je klaar komt, komt er tenminste een dag bij dat je deze dingen moet dragen.”

En Rob zette ongezien, maar niet ongemerkt de voorste vibrator een standje harder.

Twee keer troel achterelkaar is ook teveel.

Deze prikkel was bijna teveel voor Tessica, haar billen gloeiden, haar kontje stond in brand, haar tepels stijf en gevoelig door het wol van de trui, en als laatste werd haar kutje ook nog geprikkeld. Maar ze probeerde te gehoorzamen aan het bevel van Rob. Niet komen.

Hijgend onderdrukte het arme meisje het geile gevoel. Ze kwam niet, met heel veel moeite, maar ze kwam nog niet.
Rob keek geamuseerd naar het geworstel van Tessica. En zette gemeen de voorste vibrator nog net iets harder.
“Tessica, ga de tafel maar afruimen. Ruim daarna de troep in de woonkamer op. Ik ga werken.”

Tessica keek naar de restanten van het ontbijt. Het eitje stond nog onaangeroerd.
“Wat een …” dacht het meisje “heb ik daarvoor op mijn billen gekregen?” En het opgewonden standje begon met het afruimen van de tafel.

De hele ochtend was het meisje onbedaarlijk heet. Met steeds kortere tussenposen moest zij een orgasme wegzuchten. Maar die ochtend lukte het, het meisje, om niet te komen.

In het begin van de middag krijg Tessica een veegje in haar kontje. Het teken om naar de werkkamer van Rob ter gaan om haar volgende opdracht te ontvangen. Met trillende benen liep ze naar de werkkamer.
Rob keek een stuk vrolijker als tijdens het ontbijt.
“Hallo Tessica, gaat het een beetje?”
“Nee”, was het eerlijke antwoord, “deze dag lijkt maar niet voorbij te gaan. Elke minuut lijkt wel een uur te duren. Ik ben nog nooit zo opgewonden geweest.” Tessica zuchtte even, en zei toen trots, “maar ik ben nog niet gekomen!”

“Goed zo meisje, maar de dag is nog niet voorbij”, zei Rob met een glimlach, “kom je zo hier een paar broodjes en koffie brengen?”
Tessica knikte en kwam even later terug met het gevraagde. Op een van de broodjes had zij ondeugend het eitje van die morgen geprakt. Rob wenkte het meisje naast zich en streelde onder het eten de billen van het, nog steeds opgewonden, meisje. Hij voelde dat de binnenkant van haar dijen vochtig waren van haar sappen die rijkelijk uit haar poesje stroomden. Het meisje bleef moeizaam staan op haar hoge hakjes.
“Doe je benen eens was verder uit elkaar, en buk je.” Rob was vastbesloten om het arme meisje te laten komen.” Door deze beweging bewogen de indringers gemeen in het meisje en werd het stalen ondergoed goed zichtbaar.
“pak met je handen je enkels beet, en houd je benen recht” was de volgende opdracht.

Het lange haar van Tessica streek over het tapijt van de werkkamer. Rob keek naar het hijgende meisje en hapte in het broodje ei.
“njam, lekker” zei Rob dubbelzinnig.
“Dat heb je lekker klaargemaakt.”
Tessica snakte naar adem. Door deze vernederende houding werd ze met haar neus op feiten gedrukt. Ze was het lustslavinnetje van Rob. Na een poosje gleden de handen van Rob over de gespannen billen van Tessica. Hij klapte het rokje omhoog en verlustigde zich hoe het staal van de kuisheidsgordel zich tussen de benen boog. Ondertussen bespeelde hij het meisje, zodat zij tegen het kookpunt aanzat. Ze kronkelde van verlangen.
“Kom maar weer overeind”, zei hij tenslotte.

Tessica kreunde en strekte haar rug. Met dat het meisje de beweging omhoog maakte, zette Rob de voorste vibrator voluit. Dit was teveel. Kreunend kookte Tessica over, het meisje zakte ongecontroleerd op de grond en kwam ongelooflijk klaar. Haar handen schoten naar haar borsten om haar tepels stevig te bewerken. Een tweede, derde en zelfs vierde orgasme volgden in een razend tempo.
Na een tijdje kwam het meisje tot rust. Haar twee gaatjes voelden hoewel voldaan erg pijnlijk aan. Smekend keek Tessica omhoog naar Rob. Maar durfde niet om verlossing van de ondingen te vragen.
Rob had zijn doel bereikt. Het meisje was klaargekomen onder zijn neus.

De aangekondigde straf kon worden uitgevoerd.
Rob stapte op het uitgeputte meisje af, reikte zijn hand naar haar uit en trok haar overeind. Snikkend stond Tessica voor hem.
“waarom is dit zo lekker, ik voel me verraden door mijn lichaam”, hikte ze.
Rob nam haar in zijn armen.“ Rustig maar meisje. Je hebt je goed gehouden, je hebt je best gedaan” troostte hij het meisje “De volgende keer zal het je beter afgaan.”
Tessica schrok “een volgende keer” daar moest ze nu niet aan denken. Haar geile gevoel was even geblust.
Nadat het meisje was bijgekomen, gaf Rob het sleuteltje aan Tessica.
“Ontdoe je maar van je gordel. Verzorg jezelf. Daarna gaan wij even een stukje wandelen.”

Even een tussendoortje.

Het meisje wankelde naar haar logeerkamer en zakte op het bed. Na deze lange ochtend kon ze zich eindelijk bevrijden van de twee indringers. Hoewel indringers? Ze had deze twee dingen geheel vrijwillig ingesloten. Maar Tessica was erg blij dat ze de kuisheidsgordel mocht afdoen. Haar kutje en kontje branden na door de bewegingen die de dingen voor en tijdens haar orgasmen in haar lichaam hadden gemaakt.
Ze stapte onder de douche om het plakkerige spul uit haar te wassen, depte voorzichtig haar nog schrijnende schoot droog en schoot snel haar kleertjes weer aan. Bij haar schoenen aarzelde ze.
“we gaan wandelen, maar hier op kan ik niet ver lopen” ze keek naar de hooggehakte sandaaltjes met enkelbandjes. Toen herinnerende ze de laarzen van maandag, deze hadden welliswaar een hak van 4 cm, maar waren beter te verdragen dan de sandaaltjes. Het meisje besloot om haar laarzen aan te trekken.
Tessica was nog niet gewend om zonder slipje en BH rond te lopen.

Ze voelde zich een beetje opgelaten dat ze slechts gekleed in een zwierig rokje, die 5 cm onder haar billen ophield, een kriebeltrui en laarzen naar buiten ging.
“Tja dat waren de kleren die Rob voor mij had klaargelegd” dacht ze. En zo gekleed liep ze naar Rob toe.

Rob keek goedkeurend naar Tessica “wat een lekker ding” dacht hij “dit meisje moet ik niet kwijt raken”.
Hij dacht even aan zijn ex, “zij stond niet zo open voor seksueel getinte spelletjes. Tessica ging nu al verder, dan dat mijn ex toestond.” Die gedachten gingen door hem heen, terwijl Tessica voor hem stond te wachten.
“Zo een beetje opgeknapt?” vroeg Rob. Tessica knikte.
“zullen we dan nu een stukje door mijn bos wandelen?”
Tessica knikte weer, “ja graag, ik ben wel toe aan wat buitenlucht.”
Tessica en Rob liepen achter Rob’s huis het bos in. Rob droeg een klein rugtasje. Het was lekker weer en de boslucht was een verademing. De twee kwebbelden over van alles en nog wat en hadden het erg gezellig samen. Na een uurtje gewandeld te hebben over smalle kronkelige bospaadjes, kwamen ze op een kleine open plek uit. Rob pakte uit zijn rugtas een thermoskan thee, en andere benodigdheden voor een kleine picknick. Heerlijk ontspannen genoten de twee van het uitzicht en van elkaar. De middag vloog voorbij.

Opeens schoot Tessica op “Eeeh, gilde ze, “ik wordt gebeten in mijn bil” en ze wapperde met haar rokje.
Rob lachte, “stadsnufje, nog nooit een mier gevoeld?” en Rob plukte de mier van haar billen vandaan.
“Kijk, een man bosmier.” Tessica keek alsof ze nooit een mier had gezien.
“Rode bosmieren bijten, man mieren kriebelen alleen maar” vertelde Rob verder. Hij liep even het bos in. En zag een mierennest. De beestjes waren bezig hun jongen te verzorgen.
“Tessica, pak even de thermosfles, ik wil een paar mieren meenemen.” Tessica keek raar op “wat moet jij nu met mieren?” Rob lachte even geheimzinnig. Ze stapte naar de mierenhoop toe en probeerde een voor een mieren in de thermoskan te stoppen. Dit viel nog niet mee en het duurde niet lang voordat Tessica onder de kriebelende miertjes zat.

Rob keek het gestuntel even aan en besloot haar toen te helpen. Hij veegde een handvol mieren bijeen en stopte dat in de kan. Daarna klopte hij een voor een de verdwaalde mieren van het mooie meisje af.

Terwijl de zon wegzakte achter de bomen, liepen ze rustig terug naar het huis. Aan de rand van het bos stond een grote boom met een dikke overhangende tak. Met kettingen was daaraan een houten schommel bevestigd. Rob liet Tessica op de schommel plaats nemen en schommelde haar heen en weer. Haar lange haren zwierden heen en weer. De romantiek droop er vanaf.
Tessica reikte haar hoofd naar achter, ze bedelde om een kusje. Rob gaf toe aan de situatie en drukte zachtjes een kusje op haar volle lippen. Van achteren streelde hij even haar schouders. Tessica drukte verlangend haar hoofd nog eens naar achter.
“meer”, bedelde ze. Ze schommelde zachtjes heen en weer en spreidde haar lippen een beetje. Haar rokje zwierde met de zelfde beweging als haar haren. Rob stapte naar achteren. En gaf haar een zacht zetje, met de beweging mee. Tessica schommelde heen en weer. Rob liep om het schommelde meisje heen en genoot even van het plaatje.
“Kom, Tessica, het is bijna etenstijd, en je moet nog koken” onderbrak Rob het romantisch moment.
“hup in de benen”.

Tessica keek teleurgesteld “Weer niet!

Het moment was er, maar hij gaat niet verder”, dacht Tessica.
Rob liep lachend naar het huis toe. Tessica snelde achter hem aan.
“Je gezicht is een open boek. Het is spannender om te wachten. Dek maar voor twee” zei Rob.
“Er komen geen gasten vanavond, je kunt met mij aan tafel mee-eten.
“ En zo zette de romantische middag zich voort in een genoeglijk diner.

Nadat Tessica de boel aan de kant had gemaakt, zette hij zijn commanderende stem op. Tessica ging automatisch in haar houding staan.
“Gister heb ik je kleren gescheiden in niet -, en wel representatief. De niet representatieve kleding moet je morgens in een kleding bak stoppen. Trek morgen de kleren aan die je afgelopen donderdag ook hebt gedragen. Dit was een zwart rokje tot halverwege je dijbenen, man sandaaltjes met hak van 5 cm, een rode bloes zonder borstzakken. Weet je het weer?”
“Ja Rob”, knikte het meisje . Daarbij hoorde ook man lingerie ”, herinnerde Tessica zich.
“Heel goed”, antwoordde Rob, “en morgenochtend om half acht wil ik koffie op bed, net als vanmorgen.”
Tessica dacht aan al haar broekpakken en slobberende spijkerbroeken die op de niet oké stapel lagen.
“moet ik echt al mijn oude kleren weggooien?” vroeg Tessica voor de zekerheid.
“Ja, en morgen wil ik net zo gewekt worden als vanmorgen”, herhaalde Rob zich, en zo stuurde hij het meisje naar huis.
Rob en Tessica gaan echt wel eens aan de slag. Maar Rob vind het spannend om nog even te wachten. Dat vind hij nu eenmaal horen bij een spannend verhaal. Voor de mensen die op deze actie wachten, moeten dit hoofdstukje overslaan. voor de enkeling die overblijft. veel plezier.

Woensdagavond, stond Tessica met haar armen op haar rug naar haar spiegelbeeld te kijken. Ze keek naar een meisje met rode blosjes op haar wangen, een meisje die moeite had om stil te blijven staan.

Ze had tijd genoeg om naar haar zelf te kijken want Rob had haar voor de spiegel gezet met de opdracht stil te blijven staan tot ze geroepen werd. Ze stond met haar benen gespreid en met haar armen met touw op haar rug gebonden. Haar gedachten gingen terug naar die morgen.

Die ochtend had ze zich aangekleed zoals ze dacht dat Rob het had bedoeld. Ze had alleen een onderbroek aangetrokken in plaats van haar kuisheidsgordel. Ook had ze daarom het sleuteltje niet op het dienblad gelegd, naast het kopje koffie. Ze vond toen al dat Rob lauw reageerde toen ze zijn piemel begon te strelen, maar ze besefte toen niet dat ze een foutje had gemaakt. Pas nadat ze Rob had verwend met haar, steeds beter wordende, pijptechnieken en Rob uiteindelijk in haar mond was klaargekomen, begon hij over het sleuteltje.
“Waar is het sleuteltje?” vroeg hij.
“Hij maakte geen compliment over de verrichte prestatie, nee, hij begon te zeuren over een sleuteltje. Dacht Tessica toen. Maar ze keek vragend naar Rob “Welk leuteltje?”
“Het sleuteltje van je gordel. Ik zou net zo gewekt worden als gistermorgen. En dat is dus inclusief kuisheidsgordel en inclusief vibrators. En die mis ik bij jou.”

Tessica keek naar Rob. Haar mond nog vol zaad van hem, wat ze nog niet had kunnen doorslikken.
“Lorry Lob”, zei ze met volle mond.
“hoe kan ik mijn fout goedmaken?”
Rob deed alsof hij diep nadacht. Natuurlijk had hij al een passende straf bedacht.
“Dek de tafel voor het ontbijt, ik ga douchen, dan kom ik naar de eetkamer, daarna komt jouw straf”.

En zo had Tessica ook nog de tijd om zich zorgen te gaan maken over welke straf ze zou krijgen.

Toen Rob fris gedoucht de eetkamer binnenliep, pakte hij uit een lade een blinddoek waarmee hij het zicht van Tessica wegnam. Hij wilde haar verrassen. Toen Tessica niets meer kon zien, deed hij haar rokje uit. Rob streelde even over de, met een onderbroek bedekte, billen van Tessica.
“Doe je benen uit elkaar”, sommeerde Rob.

Daarna wikkelde hij elastisch tape om de pijpjes van het onderbroekje van Tessica. Zodat deze luchtdicht aan de benen van Tessica vastgetaped waren. Daarna klapte hij het onderbroekje van Tessica om, zodat haar billen en poesje naakt waren. Tessica wist niet wat er gebeurde en vond het heel erg spannend. Rob streelde even met zijn hand over de nu naakte billen van het meisje.
Tessica voelde plotseling wat plakkerigs langs haar bilspleet naar beneden druipen. En even later langs het streepje schaamhaar, wat nog was blijven staan na haar scheerbeurt van maandag. Terwijl het plakkerige spul naar beneden droop, klapte Rob het onderbroekje weer omhoog.
“Zo, ook de miertjes gaan ontbijten, of beter gezegd, kontbijten.” Hoorde Tessica Rob grinniken. En meteen voelde ze Rob een aantal miertjes in haar onderbroek strooien.
“Stil blijven staan!” zei Rob met barse stem. Want Tessica probeerde weg te komen, ze wiebelde met haar billen. Rob tapete de bovenkant van de onderbroek vast aan haar middel.
Tessica voelde de mieren in haar schaamstreek bewegen. Het kriebelde erop los. Ze had moeite om stil te blijven staan.
“Aan het einde van de dag, tel ik de miertjes die nu aan het ontbijten zijn. Ik heb er dertig te eten gegeven, en aan het einde van de dag moeten er nog dertig zijn. Dus ik zal maar heel voorzichtig zijn met krabben.”
Tessica slikte, “dat wordt een hele lange dag”.
“Doe je blinddoek maar af en trek je rokje aan”.
Tessica knipperde even tegen het licht, en keek daarna naar haar onderbroek. Deze was keurig aan haar lichaam getaped, zodat de diertjes niet konden ontsnappen. Ze zag de miertjes door de stof bewegen.
“En zo laat je mij rondlopen?” vroeg het ontstelde meisje.
“Nee”, was het droge antwoord, “je mag je rokje nog aandoen”.

Tessica keek vol afschuw naar de bewegende miertjes in haar onderbroek.
“wat een plaaggeest, wat een dierenbeul, wat een naarling”.


Allemaal minder prettige omschrijvingen voor Rob gingen door haar hoofd.
“die arme miertjes, die kunnen er toch niets aan doen, dat jij mij wilt straffen?” zei Tessica uiteindelijk.
“Die arme miertjes hebben de tijd van hun leven. Die zitten daar hartstikke goed, genoeg honing, genoeg vocht, lekker warm, en lekker vlees om hun kaken in te zetten. Vanavond, als ze goed doorvoed zijn, dan laten wij ze weer vrij. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat er geen mierenhachee van ze wordt gemaakt.” Rob keek Tessica glimlachend aan, “en dat lukt jou wel”.

Tessica durfde niet te gaan zitten, bang dat ze dan een aantal miertjes zou pletten tussen haar billen en de stoel. Ze bleef dus staan. En wiebelend op haar hakken bukte ze en tilde een voor een haar voeten op om in haar rokje te stappen. Rob stuurde haar daarna heen en weer naar de keuken voor eieren, zout en zelfs voor een nieuwe pot honing.

Nadat Rob voldoende had gegeten, riep hij Tessica weer bij zich. Het dienstertje ging in haar houding staan, benen gespreid, armen in haar nek. Haar mooie borsten staken fier naar voren. En omdat haar poesje gekieteld werd door de miertjes, stroomden golfen van geilheid door het geplaagde meisje heen. Ze had moeite stil te blijven staan. Om de prikkels te proberen te onderdrukken dansten haar heupen onbeheersbaar voor de ogen van Rob. Rob keek glimlachend naar het schouwspel. Het was werkelijk een prachtig gezicht. Hij raakte even een van de borsten van Tessica aan. Haar tepel reageerde meteen en priemde door de stof van haar bloesje heen.

Tessica bloosde toen ze aan die scène terugdacht. Inmiddels was het 8 uur verder, en nog steeds zaten de mieren in haar onderbroek.

De honing, want dat was de kleverige vloeistof, was ook in haar kutje doorgedrongen, waardoor ook daar miertjes waren kriebelen. Ze probeerde even haar gebonden armen los te wringen en dacht weer terug aan die morgen.
“Ik heb geen touw in huis, ga maar even naar het dorp om touw te halen”, zei Rob, toen hij was uitgekeken.
“ik heb touw nodig, het moet sterk, zacht, niet rekbaar en niet al te dun touw zijn.”
“Wat wil je met dat touw doen?”, durfde Tessica te vragen.
“Dat zul je wel merken”, was het korte antwoord.

Tessica bloosde weer toen ze, voor de spiegel, terugdacht aan deze opdracht.
“Naar het dorp gaan om touw te kopen, met een onderbroek vol kriebelde mieren.” Tessica dacht aan de afweging die ze had gemaakt. Lopen met kriebelende miertjes op hoge hakken zou een marteling betekenen. Op de fiets zou betekenen dat een groot aantal miertjes geplet zouden worden. Met de bus, dat zag ze niet zitten, te veel mensen om haar heen, die het onbedwingbare bewegen van haar heupen zouden opvallen. Tessica besloot om te gaan lopen. Voor de spiegel knikte Tessica, “ja ook achteraf was dat de goede keuze.”

Daarna dacht ze aan de scène in de winkel. Haar blos werd dieper. Ze wist natuurlijk niet welk touw ze nodig had, en moest hulp vragen aan de winkelbediende. Laat dit nu een zeer aantrekkelijke jongeman geweest zijn. En toen zij de eisen opnoemde waaraan het touw moest voldoen, keek deze winkelknecht het mooie, wiebelende meisje aan. Hij vroeg haar of zij werd gebonden, of dat zij ging binden. Op deze vraag, stamelde Tessica iets in de trant van dat zij het niet wist. Maar het kwartje viel, met het touw werd zij vastgebonden! De knul knikte begrijpend en liep voor Tessica uit naar een stelling vol touw. Hij wees haar een aantal alternatieven. Tessica kook uiteindelijk een bos touw uit, welke haar het comfortabelste leek, en het meest aan de eisen van Rob leek tegemoet te komen. De jonge vent knikte “een goede keus”, en zei dat ook hij dit touw veel gebruikte om te binden. Tessica bloosde, en rekende af.

De jonge man keek haar glimlachend na.

Daarna moest ze het hele stuk weer teruglopen. Op de terugweg dacht het meisje aan gebonden meisjes in de sexboekjes.
“Zou zij worden vastgelegd?” ondanks dat het vernederend was om, geladen met mieren, touw te kopen, was het ook opwindend.

Tessica legde het touw in de keuken neer, en ging aan de slag met haar taak voor die dag. Het was extra zwaar, omdat ze tussendoor niet durfde te zitten. Ook was het een goede les in zelfbeheersing. Het meisje durfde niet door de stof van het onderbroekje in haar poesje te voelen, ze hield het kriebelend gevoel in haar.

Halverwege de middag riep Rob haar bij zich.
“Het touw wat heb het gekocht is prima vastbindtouw. Dat heb je goed uitgezocht. We zullen het gaan testen.” Rob pakte het touw en knipte een stuk van 2 meter af.
“Doe je armen maar achter je rug en ga met je rug na mij toe staan.” Tessica voldeed aan de order. Rob pakte sloeg het touw een paar keer om de polsen van Tessica. Daarna haalde Rob het touw een paar keer tussen de polsen van Tessica door.
“zo dit ziet er mooi uit” bewonderde Rob zijn werk en Tessica. En hij zette Tessica voor de spiegel.
“tot straks” en Rob verliet de kamer. Tessica keek naar haar spiegelbeeld. Ze zag een aantrekkelijke jonge dame, opwindend gekleed en haar gedachten gingen naar die morgen, hoe die dag was begonnen.
“Hee, mierenneukertje” met die woorden werd Tessica uit haar dagdromen gewekt.
“Ga je mee, dan gaan we mieren tellen.” En Rob nam Tessica meer.
“we gaan terug naar het mierennest. En met de armen achter haar gebonden op hoge hakken moest het meisje door het bos wandelen. Bij het nest legde Rob een plastic zeiltje onder Tessica. Daarna wikkelde hij het tape om haar onderbroek los. En klapte haar slipje naar beneden.
“een, twee, drie, vier.” Een voor een plukte hij de mieren van het meisje en liet ze vrij in het nest. Voor Tessica was het een opluchting om van de beestjes bevrijd te worden.

Rob telde tot 28.
“Nog twee te gaan, maar die zijn diep in je gekropen. Ik zie ze namelijk niet zitten. Het goede nieuws is dat je er geen hebt geplet. Het slechte nieuws is dat twee miertjes op weg zijn naar je eierstokken.” grapte Rob.

Rob maakte de armen van Tessica los en omhelsde haar.
“Dit heb je goed gedaan vandaag.” Tessica beantwoorde knuffel van Rob door haar armen om de middel van Rob te leggen. Ze drukte hem stevig tegen zich aan. En innig naast elkaar liepen ze terug naar het huis.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners