Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De schuur in de stad van Meesteres Melissa - 22866 keer gelezen
Ik heb nog steeds het nummer zitten van Meesteres Melissa. Ik heb het op een briefje geschreven en diep in mijn portefeuille weggestopt. Maar ik heb de afgelopen twee weken nog nooit durven te bellen. Soms denk ik erover na en twijfel ik wat, maar ik stop het briefje telkens weer weg.
Een vrijdagavond was ik met een aantal vrienden op café gegaan. Toen ik al enkele biertjes op had ging ik even de trap op in het café naar het toilet. Toen ik terug naar beneden ging gaan stond er iemand in de weg om de trap te kunnen nemen. Ik had het niet direct door, maar het was Meesteres Melissa. Ik wist even niet wat te zeggen, maar ik werd wel op slag opgewonden. Ze was mooi en deftig gekleed. Ze vroeg of ik haar nog niet had zien zitten, ik zei van niet. Zij had me al een tijdje in de gaten.
Je hebt me niet gebeld, zei ze, niet dat dat hoefde, dat kies je zelf e, maar ik had toch de indruk dat je het leuk vond, ik wil wel verdergaan met jou. Maar kijk, je hoeft niet te antwoorden, ik heb een voorstel, je ziet wel of je er op in gaat. Je mag morgen komen naar de molen net buiten het volgende dorp. Ik zie wel of je er bent of niet, tegen 17u.
Ok, ik zal er over denken, zei ik. Ik was nu nog meer opgewonden. Ik had een afspraak, maar ik kon eigenlijk laten van te gaan. Ik was er vanaf dan niet meer met mijn gedachten bij, ook de volgende dag moest ik de hele tijd denken aan drie weken eerder in de SM-club. Op een zeker moment besefte ik wel dat ik er de hele tijd aan dacht, dat wou wel zeggen dat ik eigenlijk nog eens wilde aangepakt worden door de zeer sexy Meesteres Melissa.
Zo gebeurde dan ook, al een uur voor ik moest vertrekken zat ik nerveus rond te lopen. Ik was al helemaal opgewonden toen ik daar stond te wachten. Even later stopte er een Mercedes ML250. De ruit van de rechtervoordeur ging naar beneden. Stap maar in, zei ze. Ik ging naar haar wagen en ik moest achteraan instappen. Daar moest ik mijn kleren allemaal uitdoen en haar geven. Toen ging de linker achterdeur open, er stapte iemand in. Het was de slavin van in de club. Zij had enkel een sexy kort kleedje aan. Zij zette mijn handen vast in twee boeien en mijn voeten ook.
Dan ging ze zelf zitten in de wagen. Haar kleedje deed ze af, zodat ze naakt was. Ze had ook mooie borsten, maar minder groot dan die van Meesteres Melissa. Haar voeten boeide ze vast. Haar mond gagde ze. Dan hield ze haar handen naast haar lichaam. Meesteres Melissa duwde op een knop naast haar en twee boeien klapten dicht zodat de handen van de slavin ook vast zaten. Geen van ons kon zichzelf nu bevrijden. Ik was helemaal geil geworden, mijn lul stond hard en recht.
“Zo, slaaf, je hebt slavin Katrijn al eens ontmoet. Deze hoer is al twee jaar mijn eigendom. “
Toen startte Meesteres Melissa de motor terug. We reden naar de stad. Daar stopte ze voor een oude schuur en de poort rolde open. Meesteres Melissa reed naar binnen en ze parkeerde zich langs de rand. Aan de ene kant van de schuur waren er enkele ruimtes, sommige op het gelijkvloers, andere waren daarboven en was er een trap naartoe. De boeien van de handen van Katrijn gingen terug open en ze maakte zichzelf weer los bij het sein van Meesteres Melissa. Het sein was met de vingers knippen. Toen knipte Meesteres Melissa nog eens met de vingers. Katrijn ging de wagen uit en ging op haar knieën zitten in een zwart vierkant die op de grond geschilderd was. Meesteres Melissa liet dan ook mijn boeien los klikken. Ze beval me uit te stappen en ik moest in een ander zwart vierkant gaan zitten op mijn knieën. Dan knipte ze opnieuw met haar vingers. Katrijn stond recht en ging binnen in een van de ruimtes. Ze kwam terug met een troon op wielen. Die zette ze ook mooi op een aangeduide plaats. Meesteres Melissa ging daarin zitten. In de rechter leuning van haar troon was er een touch screen waarop ze begon te tokkelen. Op een scherm verscheen een cijfer en toen knipte ze opnieuw in haar vingers. Katrijn kwam terug met twee speciale toestellen. Katrijn moest op het ene gaan liggen op haar rug. Haar armen moest ze gestrekt opzij houden. Die moest ik vastmaken. Ook haar hoofd moest vastgezet worden door een metalen band rond haar nek. Boven haar benen waren er trappers. Ik moest haar voeten daaraan vast hangen. Het andere toestel was een toestel met een zweep eraan. Dat moest ik van Meesteres Melissa mooi op zijn plaats zetten. Ik moest de kabels van de toestellen connectoren en de knop op het zweeptoestel aanleggen. Katrijn begon dan te trappen. Het systeem was zo dat hoe sneller Katrijn trapte, hoe minder de motor waar de zweep aan hing bewoog. Onder een zekere snelheid belandde de zweep niet op Katrijn haar borsten. Maar op haar touchscreen paste Meesteres Melissa de instellingen aan zodat de motor sneller begon te draaien. De zweep begon haar borsten te raken. Katrijn probeerde sneller te trappen, maar je zag dat het lastig werd. Katrijn begon te zuchten en de blazen. De zweep belandde steeds harder op Katrijns borsten die al een beetje rood begonnen te worden. Terwijl Katrijn bezig was kwam Meesteres Melissa naar mij en ze had twee tepelklemmen verbonden met een kettinkje vast. Die zette ze op mijn tepels. Ik voelde een scherpe pijn in mijn tepels. Mijn concentratie was verlegd en ik had niet opgemerkt dat er een man binnengekomen was. Een man van ongeveer 40 jaar. “Ah, een nieuwe slaaf,” vroeg hij aan Meesteres Melissa, “ hoe lang zal deze het volhouden? Hoe lang was de vorige terug, drie weken?” “Ja, die vorige was een loser, slechts drie weken was het, ik hoop dat deze wat meer uithouding heeft. Ik ben Katrijn aan het klaarstomen om gebruikt te worden door jou, goed?” De man gaf geld aan Meesteres Melissa.
Katrijn was helemaal aan het zweten toen de toestellen afgelegd werden. Katrijn ging met de man mee de trap op in een van de lokalen. Daar hoorde ik Katrijn weinig daarna roepen en schreeuwen. Ik hoorde dat ze hevig geneukt werd. Een kwartier later kwam de man terug buiten, zonder Katrijn en hij ging terug weg. Meesteres Melissa nam me mee naar boven en daar lag Katrijn uitgeteld op het bed. Meesteres Melissa zei dat zij nu wel even tijd nodig had om te bekomen.
Ik moest op mijn knieën zitten. Meesteres Melissa kwam voor me staan. Ze kwam haar natte kutje in mijn gezicht wrijven. Ik moest haar beginnen likken. Daar begon ik gulzig aan, ik wou mijn hele gezicht bedekt met haar kutsap. En dat gebeurde ook. Meesteres Melissa begon heviger en heviger te hijgen en kwam steeds dichter bij haar hoogtepunt. Schokkend tegen mijn gezicht kwam ze klaar. Maar ik was nog niet gedaan. Katrijn lag op haar rug op het bed en ik moest ook haar gaan beffen. Volgens Meesteres Melissa had ze dat wel verdiend. Ik was er helemaal geil van geworden. Katrijn was ook een zeer lekkere vrouw en ook haar begon ik gulzig te beffen. Ik was helemaal opgewonden en verlangde naar het moment dat ik zou mogen klaarkomen. Meesteres Melissa duwde mijn hoofd hard tegen de kletsnatte kut van Katrijn. Die vond het wel lekker. Het ging heel snel bij haar, ze genoot met volle teugen. Ze kwam dan ook vrij snel klaar. Mijn lul stond nog steeds keihard. Maar toen maakte Meesteres Melissa me duidelijk dat het niet voor nu zou zijn voor mij. Ik had het nog niet echt verdiend. Ik ging duidelijk nog moeten wachten, maar hoe lang, dat was nog niet duidelijk. We moesten elk een douche nemen om daarna terug proper in te stappen in haar wagen en vastgezet te worden. We reden naar haar huis. Daar ging ik misschien nog beloond worden. Ik hoopte het.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners