Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De sport fysiotherapie - 11124 keer gelezen
Het was op een zaterdagmiddag en ik werd gebeld door de trainster van 1 van de beroemde hockeyteams uit Nederland.

Ik ben zelf namelijk sinds 2 jaar sportfysiotherapeut. Ik ben nu 35 jaar en al veel behandelingen en ervaringen rijker.

De vereniging had 2 meisjes van 18 jaar uit verschillende teams (niveau's). De 1 had problemen aan haar lies de andere aan een spier bij haar onderbil. Of ik ze voor een eerste kennismaking kon ontvangen 's middags. Prima zei ik.

Om 15.00 stonden Marijke en Loesje voor mijn praktijk. Marijke is lang, slank en heeft donker haar. Loesje is kleiner, slank en heeft blond haar. Loesje had trouwens meteen een ontzettend grote mond toen ze binnen kwam tegen Marijke. Ze vond Marijke maar een aanstelster.

Loesje had dus last van haar lies. ik liet haar als eerste binnen. Vroeg haar om haar sportschoenen en trainingsbroek uit te trekken. Ze had witte sportsokken aan en een kleine roze string. oh, ik werd er even stil van. Ik ben vervolgens de pijnlijke plek gaan masseren en ben gaan kijken tussen de twee verschillende liezen om te kijken of er uberhaupt wel vewrschillen waren. Loesje begon steeds harder adem te halen. Ik dacht dat ik te hard drukte, maar zag als snel wat er aan de hand was. Ze was namelijk echt helemaal nat geworden in haar roze slipje. We kregen allebei een rood hoofd. shit. Ik zei tegen haar dat ze snel haar trainingbroek moest aan doen en een aantal oefeningen kon gaan doen in de sporthal. Vervolgens kwam Marijke binnen. Een erg verlegen meid, maar super mooi.

Ze had alleen een hockey rokje aan. Ik vroeg haar om dit uit te trekken. Ze droeg een witte kanten kleine slip. Nog net geen string. Ik vroeg haar op haar buik le gaan liggen, zodat ik haar onderbillen goed kon masseren en onderzoeken. Wat een geil plaatje zeg. Ik pakte snel mijn telefoon en maakte een fototje van Marijke. Net op dat moment kwam Loesje binnen. Ze keek me aan en vroeg of ik even wilde komen. Ze zei, ik zag je de foto nemen, dus als je nog een beetje wil blijven werken, dan moet je nu goed naar mij luisteren. We gaan die Marijke helemaal gek maken. Ze is zo'n verwende slet, ik heb het helemaal gehad met haar. Ik twijfelde erg maar mijn baan wil ik altijd houden, wat stom zeg.

Ze gaf aan dat ik haar slip uut moest doen en haar kontje helemaal moest insmeren. Zo gedaan, ze reageerde even vreemd, maar liet me mijn gang gaan. Ik masseerde haar kontje helemaal in met olie. niet te opvallend uiteraard.
Toen kwam Loesje zachtjes binnen met 4 riemen. We pakken samen Marijke snel vast en bonden haar vast, ze begon meteen te huilen en Loesje werd alleen maar gemener. Zo vuile slet, last van je onderbil, gaat toch weg man. Nu krijg je past last van je onderbil. Ze had een stok meegenomen en smeerde deze in met olie en vaseline. Ze duwde de stok zachtjes tegen het aarsje van Marijke. Die begon nog harder te huilen en te spartelen. Loesje drukte op een gegeven moment gewoon de stok door.

Wat een geil gezicht zeg. Na 5 geweldige minuten en veel gehuil haalde ze de stok uit het kontje van Marijke en zei Loesje tegen mij, stop nu je lul maar in haar kutje en neuk haar gek. nu. Ik stond perplex, maar greep mijn kans. Ik haalde mijn lul uit mijn broek en begon haar hard te neuken. Aan de andere kant duwde Loesje haar kutje in het gezicht van Marijke. Niet normaal man.

Ik kwam gillend klaar. Marijke trouwens uiteindelijk ook.
Marijke werd weer los gemaakt en ze vroegen allebei of ze maandagavond weer langs mochten komen, ze voelden zich nu al beter........ Wordt vervolgd.

Greetz, meer info, lekkere geil mailen of interesse Dannydonalds@hotmail.comCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners