Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De tijd - 6855 keer gelezen
Ze lag op haar buik in de jacuzzi onder het licht van de sterren. Het hete bubbelende water en de waterdamp maakte haar vrijwel onzichtbaar. De warme luchtbellen streelden zacht haar naakte huid; ze kon nauwelijks stil liggen. Abrupt ging ze zitten. Haar ogen glinsterden van genoegen. De man tegenover haar, vaag zichtbaar in de mist, glimlachte; hij kon raden wat ze zojuist beleefde. Zelf zat hij met zijn benen wijd, de hete luchtbellen streelden zijn geslacht en hij keek met even glinsterende, haast orgastische blikken naar de vrouw tegenover hem.

Dit is mijn tijd, zei de vrouw glimlachend. Hier jij! De man keek haar aan, zei niets, en ging naast haar zitten. Zijn handen beroerden haar licht. Zacht vleide zij zich tegen hem aan en liet haar nagels steeds krachtiger over zijn huid gaan. Hij dacht dat zij hem kussen zou, maar dat was niet het geval. Huiverend van genotspijn maakte hij kennis met haar scherpe nagels, krachtige vingers en tanden. Alle gevoelige plekken ondergingen een behandeling. Onzichtbaar voor anderen krasten haar nagels en knepen haar handen. Haar tanden beten even, maar zeer fel, in zijn lip. De genotspijn zette hem aan tot actie; ook zijn vingers zochten, vonden en knepen in haar grote tepels. “Laat dat”, fluisterde zij; “dit is mijn tijd, ik bepaal wat hier gebeurt en jij laat je handen thuis en gaat nu met mij mee!”

Hij boog en volgde haar gedwee op weg naar de (Arabische) rustruimte. Ze vleide zich een breed ligbed in een donkere hoek en gebood: masseer me stevig. De man nam schrijlings, op de knieën plaats boven haar en kneedde met harde vingers de rugspieren. Grommend moedigde zij hem aan: nu mijn kuiten, mijn hamstrings. En toe de man de gleuf tussen de billen masseerde en haar sterretje opzocht, riep zij: laat dat. Zij rolde van het rustbed af en gebood de man te gaan liggen, op de rug en de handen onder de billen. Ze zat schrijlings over hem heen. Haar nagels krasten over zijn borst. Ze pakte zijn tepels tussen de nagels en kneep. Zo jij dacht jouw spel te spelen? Nee, kermde de man; het is jouw tijd. De druk op de tepels verdween. Haar nagels zochten zich weer een weg, tot aan zijn pik. Weer knepen de nagels, maar nu kreeg het vel om de schacht de volle aandacht. Na een kort moment gleden de nagels weer verder, het vel van zijn zak was eerst aan de beurt, vervolgens het velletje tussen de zak en de anus. Zijn pik zwol zo barstensvol dat zijn hartslag zichtbaar was. Zo wil ik het zien, zei de vrouw. Met een vlotte beweging spietste zij zich aan de pik en begon te melken. Steeds sneller bewoog zij zich, haar huid glansde van het zweet. Plotseling verslapte zij en liet een diepe zucht. De man wilde verder gaan, bewoog zijn heupen en tilde haar op. “Laat dat, of ik laat je de rest van de avond lopen met je pik omhoog”. Langzaam bewoog zij weer, maar nu krasten haar nagels haast teder over de huid; ze knabbelde met kleine felle beetjes aan de nog steeds gevoelige tepels. De vrouw zweette weer, er waren zelfs parels op haar lippen. De man begon te kreunen; goed zo vul me, maar doe het ruig, hijgde de vrouw, terwijl ze enigszins omhoog kwam. Een felle roffel van de man was het antwoord. Ja, ja, geile lustknaap van me, ga door. Schokkend kwam zij klaar, gevolgd door een enorme ontlading van de man. Naast elkaar, als lepeltjes in een lade, lagen ze uit te hijgen. Dank je, zei de vrouw. Volgende week ziek ik je weer, zelfde tijd. Ze verdween buiten in de mist.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners