Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De vernedering - 19055 keer gelezen
Het was de eerste keer geweest dat ik mijn Meester niet gehoorzaam was geweest omdat ik mijn dag niet had.
Ik dacht dat hij het vergeten was maar dat had ik verkeerd gedacht.
Die donderdag werd ik gebeld en kreeg de volgende opdracht: kom meteen hierheen en zorg dat je op tijd bent, sletje.
Nu was ik niet in de buurt maar de toon van mijn Meesters stem maakte me heel duidelijk dat me wat te wachten stond.
Toen ik aangekomen was bij het huis van mijn Meester stond de deur op een kier en stapte ik aarzelend naar binnen.
Mijn jas hing ik op en zag meteen briefje liggen, kleedt je uit, met je handen en benen gespreidt tegen de muur wachten tot ik je kom halen.
Ik gehoorzaamde en ging staan zoals mijn Meester dat wilde.
Voor mijn gevoel stond ik daar half uur te wachten maar in werkelijkheid was het maar 10 minuten. Ik hoorde de deur opengaan en dat mijn Meester dicht achter me kwam staan en streng zei zo en nu gaan we jou eens wat gehoorzaamheid bij brengen.
Op mijn ja Meester, trok hij hard aan mijn haren en zei boos had ik je gevraagd om een antwoord? Snel knikte ik nee.
Je praat waarneer ik erom vraag en eerder niet.
Mee komen hij duwde me voor zich uit de kamer in en met gebogen hoofd stond ik daar, meer dat ik het zag voelde ik dat we niet alleen waren en geschrokken keek ik op daar in de kamer zaten 2 vreemde mensen naar me te kijken.
Geschrokken keek ik naar mijn Meester en de paniek in mijn ogen was zichtbaar. Gemeen lachend keek hij me aan en vroeg wat is er? Ik wil dit niet Meester was mijn reactie.
Hij keek me aan en zei wacht maar, liep weg en toen ik op het punt stond terug naar de gang te lopen om me aan te kleden was hij al terug zonder iets te zeggen werd ik geblinddoekt en ook al schudde ik mijn hoofd dat ik dit echt niet wilde er werd niet meer opgereageerd dan door te zeggen je kan er niet tegen als meerdere mensen naar je kijken nou nu zie je ze niet dus probleem opgelost.
Ik kreeg een halsband om en werd gedwongen op mijn handen en knieen te gaan aan de halsband werd riem vastgebonden en als een hond werd ik gedwongen mee te lopen.
Ik hoorde mijn Meester zeggen dat ik zo ongehoorzaam was en hij me eens duidelijk wilde maken dat hij dat niet nam.
Ik kreeg een aai over mijn kont die bijna onmiddellijk gevolgd werd door een klap met de zweep er werd hard geslagen en voelde al snel mijn billen gloeien.
Hoeveel sletje kwam toen de vraag en paniek want was belangrijkste vergeten mee te tellen.
Ik besloot maar wat te gokken en dat was fout. Stilte...
We gaan het anders doen hij trok me mee en ik voelde dat er iemand lag maar kon niet zien wie.
Plotseling werd mijn hoofd naar beneden geduwd met mededeling open die mond en pijpen en vergeet deze keer niet te tellen.
Ik begon iemand te pijpen en ondertussen deed ik hard mijn best mee te tellen met de slagen die ik op mijn kont kreeg.
Toen de klappen met de zweep stopte werd ik aan mijn haren omhoog getrokken en meteen zei ik 30 slagen Meester.
Mijn haren werden losgelaten en ik kreeg een aai over mijn hoofd.
Goed zo sletje, je kunt het dus wel en laat me eens voelen.
Meteen voelde ik hand tussen mijn benen en werd er gezegd zo je vind het wel geil he deze straf, je bent niet meer dan een slet en zo gaan we je dan ook behandelen.
Ik moest op mijn rug gaan liggen en mijn benen werden uitelkaar gehouden een grote dildo werd in mijn kont geduwd en een vibrator in mijn kut. De vibrator werd aangezet en niet veel later vroeg ik of ik klaar mocht komen. Nee, de vibrator werd stopgezet en mijn Meester zei dat sletjes niet klaarkomen maar er zijn voor anderen om plezier te hebben.
Ik hoorde een zacht zoemend geluid elke keer maar kon niet thuis brengen waar dat van was.
Ik kreeg slagen op mijn borsten en kut en tegelijkertijd voelde ik iets van warm water over me heen komen. Het was veel en toen ik flinke straal in mijn gezicht kreeg ik voorzichtig aan mijn lippen likte proefde ik zeik vermengd met sperma. Ze stonden over me heen te plassen en klaar te komen. Met tranen in mijn ogen maar steeds geiler wordend bleef ik stil liggen.
Toen hoorde ik deur dicht gaan.
De blinddoek werd afgenomen en ik zag alleen nog mijn Meester staan die zei je bent niet alleen een ongehoorzame slet nu ook een smerige.
Je vond het geil he dat gezeik over je heen en met een rode kleur moest ik toegeven dat het inderdaad geil was geweest.
Mijn Meester haalde zijn lul uit zijn broek en begon ook over me heen te plassen, daarbij richtte hij op mijn mond en omdat ik wilde laten zien dat ik echt wel gehoorzaamde probeerde ik het op te vangen en door te slikken.
Toen hij klaar was zei hij opstaan jij slet, en hard trok hij aan de riem me omhoog.
Ik werd de douche ingeduwd en meteen voelde ik ijskoud water over me heen zo werd ik door mijn Meester helemaal schoongespoeld.
Ik werd beetje afgedroogd en mocht weer achter mijn Meester aan mee kruipen. Aan zijn voeten ging ik zitten met mijn hoofd diep gebogen.
Zacht aaide mijn Meester over mijn hoofd en toen hij vroeg wat denk je kun je volgende keer meteen gehoorzaam zijn zei ik zacht ja Meester, het spijt me.
Je straf is nog niet helemaal voorbij je gaat nu iets doen waarmee je me echt laat zien een gehoorzaam sletje te zijn
Maar we zullen het je wat moeilijker maken De vibrator werd aan in mijn kut geduwd.
En ik begon mijn meester te pijpen en moest ondertussen alle moeite doen om niet klaar te komen want daarvoor kon ik geen toestemming vragen.
Normaal ontving ik zaad van mijn Meester op mijn borsten en in mijn gezicht maar ik had het niet helemaal begrepen want toen mijn Meester zei dat hij gauw ging klaarkomen en ik mijn hoofd terug wilde trekken pakte hij mijn hoofd en duwde zijn lul diep in mijn keel, ik kokhalsde maar streng zei hij je bent een sletje, je bent onder gezeken daar werd je geil van. Je mag blij zijn mijn zaad te mogen slikken maar we zullen het wat extra speciaal maken vandaag, haalde zijn lul uit mijn mond en zei draai je om. Hard duwde hij zijn lul in mijn kont en begon me te neuken. Mijn kutsap liep langs mijn benen en het zou niet lang duren voor ik klaarkwam, Meester mag ik klaarkomen? Nee en hij stopte met neuken, ik dacht gek te worden en moest zoveel moeite te doen niet toch klaar te komen.
Op je knieen slet en lik mijn lul schoon moet jouw stront niet eraan.
Ik begon zijn lul helemaal schoon te likken en toen het naar tevredenheid van mijn Meester was pakte hij mijn hoofd en begon me diep in mijn mond te neuken. Ik voelde dat protesteren geen zin had en ondanks dat ik dat nooit wilde was ik nu zo geil dat toen mijn Meester klaar kwam ik al zijn zaad slikte.
Ik likte mijn Meester lul helemaal schoon.
Ik vroeg opnieuw toestemming om klaar te komen en deze keer mocht het terwijl mijn Meester me met een grote dildo in mijn kont neukte. Kwam ik klaar als nooit eerder was gebeurd.
Toen we na een warme douche samen op de bank zaten, knuffelend. Zei mijn Meester nog een verrassing voor me te hebben. Dat zoemende geluid wat ik gehoord had was een video camera geweest en mijn straf hebben we later samen op de bank zitten bekijken.

Dank u Meester.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners