Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De verpleegkundige - 9456 keer gelezen
Onlangs schreef de specialist mij een medicijn voor die via injectie onder mijn huid gespoten moest worden. Om dit zelf te kunnen doen moest ik eerst een paar keer op cursus in het ziekenhuis om de techniek eigen te maken. Op afspraak werd ik ontvangen door een verpleegkundige die met mij alleen op een speciaal daarvoor geschikte ruimte instructie zou geven.

Na een aantal plichtplegingen moest ik mijn broek laten zakken want de injectie zou in mijn dijbeen gegeven worden. Zo, mooie bruine benen zei ze, ja zei ik dan zie je alleen nog maar mijn benen, met een kompres met alcohol zocht ze een geschikte plek om de injectie te geven, hiervoor ging zij met haar handen over mijn dijbeen wat een wat prikkelend gevoel gaf. Na de injectie plakte ze met een injectiepleister op het ontstane wondje en klaar was ik. Volgende week terugkomen voor les 2.

Na een week weer dezelfde verpleegkundige in dezelfde kamer raampjes bedekt met jaloezie en ze zei doe je broek maar naar beneden. O ja, weer die mooie bruine benen en ik, ja dan zie je alleen nog maar mijn benen. Daarop keek ze mij wat vragend aan en vroeg wat bedoel je, nou niet alleen mijn benen zijn zo bruin maar de rest ook, zij zei nou ja je zal toch wel een gedeelte hebben wat niet bruin is, nauwelijks zei ik, ik ben namelijk een naturist en lig en loop altijd naakt als het enigszins kan. O, zei ze en vervolgens ging ze weer over tot de cursus injecteren. Na afloop deelde ze mij mee dat als ik het niet zo prettig vond om in het ziekenhuis te komen dat ik ook wel bij haar thuis nog een paar keer de cursus kon volgen. Opvallend was dat zij de tweede keer nadrukkelijk over mijn dijen streelde en per ongeluk mijn penis aanraakte, natuurlijk had ik een boxershort aan en dacht dat het toeval was. Zij woonde niet ver bij mij vandaan en voor het ziekenhuis moest ik toch altijd nog een half uur rijden dus spraken wij de volgende keer bij haar thuis af.

SíMiddags om 3 uur was de afspraak en ik belde aan ze deed open en daar stond ze in een geheel andere outfit dan in het ziekenhuis, ik schatte haar ongeveer 43 a 44 jaar oud en zag er normaal uit geen overdreven kleding gewoon een normale situatie. We dronken in de kamer een kopje thee en spraken over onze wederwaardigheden over injecties. Zij nodigde mij uit om naar een speciale ruimte te komen voor les 3 injecteren, ga daar maar zitten en doe je broek maar naar beneden ai zegt ze weer die bruine benen, de vorige keer zei je dat er nauwelijks een plekje te vinden was waar de zon niet kwam, ja zei ik, nou dat plekje waar hij niet komt zou ik graag eens willen zien. Nou zei ik dat is een klein gedeelte van mijn penis want die hangt altijd slap als ik aan het zonnen ben. Laat zien zei ze! Wat dat betreft ben ik schaamteloos en trok mijn onderbroek naar beneden en zei zie maar, zei pakte op een bepaalde manier mijn penis vast waardoor hij een beetje stijf werd, inderdaad zegt ze aan deze kant, en zij gleed met haar vingers over het toompje naar beneden waardoor mijn pik helemaal stijf werd. Zo zegt ze dat beloofd wat, ik begreep eerst niet wat ze daarmee bedoelde maar het hoge woord kwam er al gauw uit. Ik wil je vragen of je bereid bent om je hele bruine lijf aan mij te laten zien dan wil ik je eerst goed onderzoeken en een paar tests met je doen, ik beloof je dat je daar geen spijt van zal hebben, na de sessie gaan we over tot de cursus injecteren. Ik keek haar aan en zei dat ik best wel voor een avontuurtje in ben maar dat ik geen risicoís wil lopen, nee zegt ze ik ben verpleegkundige en weet precies wat ik doen en niet doen kan. Okť zei ik, voor uit ik werk mee. Nu zal ik mij eerst even terugtrekken ondertussen kleed jij je helemaal uit en wacht tot ik terug ben. Na enkele minuten zat ik geheel naakt in die ruimte en kwam zij binnen in een outfit van een meesteres, zwartleren laarzen, een latex broekje en een leren jasje met daaronder een rode BH. Zei schoof een gordijn open en tot mijn verbazing stonden wij gelijk in een volledig ingerichte SM-studio.

Ga maar op die tafel daar liggen vervolgens maakte ze mijn enkels en polsen vast op elke hoek van de tafel. Dit doe ik om te voorkomen dat je weerstand gaat bieden. Nauwkeurig onderzocht ze elk deel van mijn lijf om de prikkelingen te constateren, ze kneep in mijn tepels drukte hard op mijn buik ging met een voorwerp onder mijn voetzolen heen en weer en ging met haar handen heel zachtjes vanaf mijn enkels heel langzaam naar boven de binnenkant van mijn dijen naar min zak en pik. Deze onderzocht ze nauwkeurig trok de voorhuid naar beneden en voelde aan mijn ballen, de erectie bleef natuurlijk niet uit en mijn pik stond zo stijf als een paal naar voren. Nu heb ik eerst wat urine nodig om je te testen op suikerziekte, dan moet je me wel even losmaken zei ik, nee dat is niet nodig ik kan het zo aftappen. Ze pakte een heel dun slangetje die steriel verpakt was, een katheder dus dacht ik, ze kneep in contrarichting in mijn eikel zodat het pisgaatje goed open ging en duwde daar heel langzaam de katheder in net zover totdat er urine uitkwam die ze opving in een kopje. Dit was wel een raar gevoel zoín slangetje in je penis en zonder aandrang te urineren Voorzichtig werd het slangetje weer teruggetrokken wat een heel bijzondere ervaring was. Zo nu ga ik je eerst even reinigen daarna kan ik de andere testen doen. Met een ladyshave ging ze al mijn schaamhaar wegscheren ook mijn zak werd niet ontzien, ze maakte de enkelboeien los en vervolgens moest ik met mijn knieŽn tegen mijn neus duwen dan kon ze ook de haren tussen mijn billen scheren en mijn anus goed schoonmaken. Het restant van de haartjes werd met scheerkwast en mes verwijderd. Om alles te desinfecteren nam ze een spuitbus met alcohol en werden alle delen waar haar gezeten had besproeid, hierdoor gilde ik het uit van de pijn het was alsof mijn pik, zak en anus in brand stonden het leek roodgloeiend maar na 5 minuten was dit over, met haar handen werd mijn pik en de rest goed gemasseerd om e.e.a. tot rust te laten komen.

Mijn enkels werden weer vastgebonden zij nam een zweep met lange leren riempjes en begon mij over mijn hele lichaam te strelen met de uiteinden van die riempjes, ik kronkelde van genot maar dat duurde niet lang ineens kreeg ik een zeepslag op mijn buik en pik, au zei ik want dit deed onverwacht veel pijn. Na wat zeepslagen kwam zij met wat klemmen aanzetten die zette zij op mijn tepels draaide ze langzaam aan tot mijn pijngrens, vervolgens werden er klemmen op mijn pik en zak geplaatst die behoorlijk pijn deden. Dit was echter nog niet alles, nu nam ze een korte zachte spatel met streepjes leer daarmee begon ze mijn pik te bewerken met korte slagen, in het bijzonder moest mijn eikel het ontgelden.

Zo zei ze, nu gaan we je achterkant bewerken en ik vermoede het ergste. Ik werd losgemaakt en moest van de tafel afkomen en mijn hoofd en armen in een soort schandpaal plaatsen die werd afgesloten met een afdekplank. Ik stond nu half gebukt naar voren zij draaide de paal naar beneden zodat ik met mijn kont steeds meer omhoog kwam en mijn billen uit elkaar werden geduwd. Ik kreeg een spreidstang tussen mijn enkels waardoor mijn benen behoorlijk wijd uit elkaar kwamen te staan. Nu werden mijn billen behandeld met de spatel van leren riempjes steeds harder werd er geslagen en mijn zak werd niet ontzien. Toen nam ze een streng met veren daarmee ging ze langs de binnenkant van mijn benen langzaam omhoog en werd mijn anus en zak extra voorzien van een veren massage, dit was een gelukzalig gevoel en alle gevoelige delen werden extra gestimuleerd.

Maar ja, de gelukzaligheid werd onmiddellijk afgestraft met een flinke anaalplug die opgepompt werd en steeds dikker werd waardoor mijn anus bijna uitscheurde, ze had wel gezegd dat ze verpleegkundige was en dat ze precies wist wat ze kon doen maar bij deze behandeling twijfelde ik even.

Nu ging ze voor mij staan en liet de schandpaal zover zakken totdat ik tegen haar kruis aankeek, ze ging met haar buik tegen mijn gezicht staan en gebood mij met mijn tanden haart short naar benden te trekken, zij zakte iets door haar knieŽn ik beet in haar short en zij kwam langzaam omhoog zodat haar short naar beneden zakte. Nu kwam er een minuskiel klein slipje tevoorschijn met open kruis, zij gebood mij mijn tong uit te steken en in de opening van haar slipje te stoppen en op en neergaande bewegingen te maken. Zij zuchtte diep en vond het lekker. Na veel gelik maakte zij de schandpaal los en ik moest tegen een wand aan gaan staan, met de spreidstang tussen mijn enkels sjokte ik naar de wand en zij bond mijn polsen vast aan de wand en haalde de stang tussen mijn enkels vandaan. Hierna maakt zij een bondage om mijn zak en penis, zo zei ze dan blijft hij lekker stijf staan en begon er aan te sabbelen.

Ondertussen begonnen de klemmen op mijn tepels behoorlijk zeer te doen, toen zij dat merkte haalde zij de klemmen er af en begon met haar mond en tong mijn tepels te bewerken, in het begin deed dat zeer maar na wat gelik kwam er langzaam een lekker gevoel in mijn tepels. Zij maakte mij los van de wand en plaatste mij voor een soort Andreaskruis waaraan ik met armen en benen wijd aan vast werd gemaakt, er kwam een leren band om mijn middel, dijen en armen en deze werden strak aangetrokken, vervolgens werd het kruis gedraaid en hing ik met mijn hoofd naar beneden. Nu deed ze een metalen ring om mijn penis waar draadjes aan zaten vervolgens duwde ze een verchroomde pen in mijn anus ook daar bleken draadjes aan te zitten.

Nu haalde ze een apparaatje te voorschijn en bond de draadjes daaraan. Zo zegt ze nu ga ik kijken waar bij jou de pijngrens ligt en langzaam voelde ik dat er stroom door mijn pik en anus kwam, in het begin was dat wel prikkelend en mijn penis begon te steigeren. Maar na een poosje was het niet prettig meer want de stroom werd opgevoerd en op gegeven moment gilde ik het uit. Ze draaide de stroom terug en ik nam opgelucht adem. Ze draaide het kruis terug en maakte mij los van het kruis. Zo, hoe vond je deze behandeling? Soms prettig maar soms ook pijnlijk. Nu ga ik je de ultieme behandeling geven, maar voor het zover is moet je eerst bij mij mijn overgebleven kledingstukken uittrekken en doe je precies wat ik zeg anders gaan we de pijnlijke delen nog eens herhalen. Ik deed haar schaarse kledij af en stond toen naakt voor mij. Ik ga op deze bank op mijn buik liggen en jij gaat mijn hele lijf strelen eerst met je handen en daarna heel zachtjes met je nagels, denk er om dat je niets overslaat. Ik begon vanaf haar schouders heel langzaam en zachtjes haar te strelen, af en toe met mijn nagels, zo ging ik langzaam over haar rug naar beneden naar haar prachtige billen, benen, kuiten en voeten, zij kreunde van genot. Nu ging ik langzaam weer naar boven en legde voorzichtig haar benen wijd zodat ik goed aan de binnenkant van haar dijen kon strelen af en toe zachtjes haar kutje en anus aanrakend. Zij begon steeds harder te kreunen van genot, dit was voor mij een teken dat ik haar kutje en anus intensiever moest masseren dus ging ik beiden penetreren mat mijn vingers, heerlijk zei ze en ga zo door, zij kronkelde van genot. Nu draaide zij zich om en ik herhaalde wat ik op haar rug gedaan heb, haar borsten kregen een zeer intensieve behandeling en al snel was haar kittelaar en kutje aan de beurt, ga zo door zei ze en ik masseerde haar als of het een lieve lust was, zij kon niet nalaten even stevig aan mijn pik te trekken en mijn ballen te masseren, ook ging zij met haar vingers in mijn anus en draaide daar rondjes waardoor ik supergeil werd. Ze stopte abrupt met haar handen en gebood mij ook op te houden. Zij stond op en ik moest op mijn buik op het bed gaan liggen, ze pakte een zweep en begon mij behoorlijk hiermee te slaan toen ze ophield ging ze mijn lijf strelen en gaf mijn billen anus en zak een zelfde behandeling als ik bij haar had gedaan, heerlijk haar vingen in mijn anus en spelen met mijn ballen, automatisch ging met mijn billen omhoog om haar betere toegang te verschaffen tot mijn anus en zij greep onmiddellijk onder door mijn pil beet en begon er aan te sjorren. Ik schreeuwde het uit van intens genot, abrupt draaide zij mij om en begon mijn hele lijf te strelen, plots kwam zij met haar knieŽn naast mijn hoofd zitten en gebood mij haar kut en kittelaar te likken net zo lang totdat zij klaar kwam, zij bukte voorover en begon aan mijn pik te zuigen zo hard en snel dat het niet lang meer zou duren of ik zou in haar mond spuiten, even liet ze mijn pik los en schreeuwde naar me ďkom klaar slaaf, spuiten met die geile pik van jeĒ dat was tegen geen dovemansoren gezegd en ik spoot met volle kracht mijn sperma in haar mond, en jij door gaan met likken van kut snel een beetje en ook zij kwam stotend klaar en haar kutsap sijpelde langs mijn wangen, verdoofd en uitgeput bleven wij zo een poosje liggen. Zij stond op, zo zei ze, nu de cursus injecteren nog even want daar was het om begonnen. Na de cursus namen we afscheid en ze zei, kom gerust nog eens langs voor een vervolgcursus. Dit zal ik beslist doen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners