Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De zusters deel 2 - 7032 keer gelezen
Na het geslaagde eerste contact met de twee zusters, hoefde ik nauwelijks nog aan hen voor te stellen om dit op maandelijkse basis te laten plaatsvinden. Bijna als vanzelfsprekend werd afgesproken om hier de eerste zaterdag van de maand voor te reserveren. Zoals ik al eerder gemerkt had, hielden de vrouwen er een aparte smaak op na. Ze waren redelijk goed op de hoogte van SM, maar hadden geen sterke voorkeur voor de standaard patronen zoals die op de meeste fotos en in films te zien waren. Hun ideen gingen meer in de richting van spannende en onverwachte gebeurtenissen. Eigenlijk sloot dat heel goed aan bij mijn eigen opvattingen.
De eerste zaterdagavond van de maand ging ik voor de tweede maal op visite bij de zusters. Na een kopje koffie en het uitwisselen van de nieuwtjes van de voorbije weken, begonnen we opgeruimd aan ons tweede spel. Dit nieuwe contact leek in het begin een herhaling van het eerste. Het grote verschil was echter dat ik deze keer vastgebonden werd op bed. De vrouwen gebruikten dezelfde Japanse bondage als bij de vorige ontmoeting. Na het vastbinden moest ik op mijn rug gaan liggen en werd toegedekt met twee dekens. Toen deze werden ingestopt, viel mij op dat de lakens ontbraken op het bed. Meteen drong het tot mij door dat dit een onderdeel van het spel moest zijn. De ruwe en harige dekens zouden ongetwijfeld na verloop van tijd gaan irriteren en kriebelen. Bovendien werden ze dusdanig stevig ingestopt, dat het al snel aanvoelde alsof ik in een nauwe slaapzak zat.

Ik besloot om voorlopig maar te doen of ik nergens last van had en af te wachten wat de vrouwen deze keer van plan waren. De vorige keer was immers ook alles feilloos verlopen, dacht ik bij mijzelf. Zonder verdere uitleg werd het licht uitgedaan en verdwenen de twee zusters naar de huiskamer.
Na enigszins gewend te zijn aan mijn situatie, was ik ongemerkt in slaap gevallen in het comfortabele bed. Rond een uur of negen schrok ik wakker door de bel van de voordeur. Het duurde enige tijd voordat ik in de gaten had dat er iemand op visite was gekomen. Ik merkte al snel dat ik mij behoorlijk moest inspannen om de geluiden uit de huiskamer te kunnen opvangen. Het bed stond namelijk vrij ver naar achteren in de slaapkamer. Hierdoor kon ik de gebeurtenissen in de huiskamer veel slechter volgen dan de vorige keer.
Blijkbaar stuurden de zusters aan op een herhaling van onze eerste ontmoeting. Na een minuut of tien kwam de oudste zuster de slaapkamer in. Zij vertelde dat ze een vriendin van vroeger hadden uitgenodigd om eens langs te komen. De opzet van deze avond zou daarom veel lijken op die van het vorige spel. Echter, deze keer zouden ze de visite even laten kennismaken met mij. Toen ik haar stomverbaasd vroeg hoe ze zich dat voorstelden, kreeg ik een antwoord dat uitblonk door slimheid en simpelheid. Ik vernam dat ze de vrouw al verteld hadden dat ik elke eerste zaterdag van de maand op bezoek kwam. Deze keer was de gezellige avond echter al snel in het water gevallen. Ik was zogenaamd getroffen door de griep en door de twee vrouwen onder de wol gestopt. Later op de avond zouden ze samen met de vriendin even komen kijken of alles in orde was. Voor de zekerheid was ik daarom stevig ingestopt, zodat alleen mijn hoofd nog boven de dekens zichtbaar was.

Ik moest toegeven dat dit een heel spannend scenario was. Naast mij op het nachtkastje stond bovendien een glas water en een doosje met pijnstillers. Alles zag er heel normaal en overtuigend uit. De kans was groot dat de argeloze vriendin niets in de gaten zou hebben.
Rond een uur of tien kwamen de drie vrouwen zachtjes de slaapkamer binnen. Ik reageerde niet en hield me slapende, maar zag vanuit mijn ooghoeken dat de zusters een schemerlampje hadden aangedaan. Toen er een paar stoelen werden neergezet voor het bed, werd ik langzaam wakker en keek slaperig om mij heen. De jongste zuster nam meteen het woord en stelde de vriendin aan mij voor. Na het uitwisselen van enkele beleefdheden, lieten de zusters weten nog snel even naar de avondwinkel te willen gaan voor een paar vergeten boodschappen. Gezien het late tijdstip gingen ze liever samen over straat. Ze vroegen of de vriendin er geen bezwaar tegen had een kwartiertje met mij alleen te blijven. De vrouw vond dat geen enkel probleem en stelde dat ze zich wel zou vermaken voor de televisie.
Nu was 15 minuten wel erg optimistisch, want alleen de wandeling naar het winkelcentrum duurde al circa 20 minuten. Alles bij elkaar zouden de twee vrouwen zeker een uur wegblijven, dacht ik bij mezelf.
Na nog wat gepraat te hebben over koetjes en kalfjes, namen de vrouwen afscheid en lieten mij alleen. Enkele minuten later hoorde ik de zusters in de hal en het geluid van de voordeur. Toen werd het stil in de woning.

De vriendin bleek een zorgzaam type, want al snel was ze terug in de slaapkamer om te vragen of ik nog iets nodig had. Ik besloot om het spel zo goed en zo kwaad als het ging mee te spelen. Ik vertelde haar dat ik zo langzamerhand genoeg geslapen had en wel zin had in een babbeltje. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd, want de vrouw trok meteen een stoel bij. Na wat algemeenheden uitgewisseld te hebben, begon ze te vertellen over haar jarenlange contact met de twee zusters.
Ik vernam dat de vrouw in dezelfde buurt was opgegroeid als de twee zusters. Nadat zij met haar ouders verhuisd was naar een nieuwbouwwijk, was het contact verloren gegaan. Toen de vrouw echter vijf jaar geleden in aanmerking was gekomen voor een eengezinswoning, bleek ze in dezelfde buurt te komen wonen als haar jeugdvriendinnen. In tegenstelling tot de zusters, was zij ooit getrouwd geweest en had uit dat huwelijk twee grote zonen. Die waren inmiddels het huis uit en met hun werk meegereisd naar een ander deel van het land. Via een toevallige ontmoeting in het winkelcentrum hadden de drie vrouwen de onderlinge band weer aangehaald.
Daarna was het de beurt aan mij om in vogelvlucht iets over mijzelf en mijn werk en hobbys te vertellen. Veel overeenkomsten of aanknopingspunten waren er niet en bijna automatisch kwam het gesprek weer op de zusters. Vooral het toeval dat de vrouwen na al die jaren weer bij elkaar gebracht had, bleek een dankbaar onderwerp om de tijd mee te vullen. Op een gegeven moment vroeg de vrouw of ik wist waar de foto-albums lagen waar de zusters wel eens over gesproken hadden. Ze zou die oude fotos graag eens een keer bekijken. Zonder erbij na te denken antwoordde ik dat die vermoedelijk ergens in de slaapkamerkast opgeborgen waren. Volgens mij zouden de zusters er geen enkel bezwaar tegen hebben als ze even rondkeek in die kast, voegde ik daar nog aan toe.

Die uitspraak was niet alleen enigszins lichtzinnig, maar vormde tevens het begin van enkele nieuwe ontwikkelingen. Na enig zoeken had de vrouw de albums ontdekt bovenop een stuk of wat magazines. Stomverbaasd stond ze die bladen te bekijken. Ik herkende onmiddellijk de bondage-magazines die ik de vorige keer had meegenomen. Om erger te voorkomen, zei ik tegen de vrouw dat de zusters ooit een stapel achtergebleven tijdschriften hadden ontdekt van de vorige bewoner. Van die man werd toentertijd beweerd dat hij werkte in een nachtclub ergens in het centrum van de stad, vertelde ik met een onbewogen gezicht.
Bij het doorbladeren van de magazines had de vrouw echter al snel in de gaten dat er iets niet klopte. Omdat ik dergelijke bladen altijd lang bewaarde, had ik de gewoonte om mijn naam en de datum van aankoop op het voorblad te schrijven. Het kon niet anders of dat moest de vrouw na verloop van tijd opvallen. Met een vreemde blik in haar ogen keek ze mij opeens aan. Net toen ik mij enigszins onbehaaglijk begon te voelen, hoorde ik de twee zusters in de hal. De vrouw had het rumoer ook opgevangen en haastte zich naar de huiskamer om de zusters te begroeten.
Aan de ene kant was ik opgelucht over de goede afloop, maar aan de andere kant had ik geen idee welke indruk het voorval had achtergelaten bij de vrouw. Het kon echter niet anders of dit zou nog een staartje krijgen, dacht ik bij mezelf.

Nadat hun vriendin rond middernacht vertrokken was, hielpen de zusters mij uit bed en wilden weten of de opzet van die avond goed bevallen was. Ze vroegen honderduit over wat zich had afgespeeld in de tijd dat ze weg waren geweest. Ik vertelde over het gesprek met de vrouw en het feit dat ze niets in de gaten had gehad. Terwijl ik mijn relaas deed, besloot ik om bepaalde details maar weg te laten. Per slot van rekening had ik die vrouw zomaar toestemming gegeven om in de kasten te snuffelen. In de hoop het gesprek op een ander onderwerp te brengen, informeerde ik met belangstelling naar de boodschappen die ze gedaan hadden.
Nog steeds stevig vastgebonden, vernam ik van de zusters dat hun vriendin zich niet of nauwelijks had uitgelaten over de ontmoeting met mij. Wat er overbleef van mijn verhaal was dus nogal mager en de zusters schenen aan te voelen dat er iets ontbrak. Toen ze bovendien de magazines en albums ontdekten die de vrouw gehaast ergens had neergelegd, ontkwam ik er niet aan om de hele waarheid te vertellen.
De vrouwen waren niet echt blij met hetgeen er gebeurd was, maar realiseerden zich dat daar nu niets meer aan te doen was. Op een ander moment zouden ze de vriendin wel uitleg geven om eventuele misverstanden uit de weg te ruimen, stelden ze. Mijn onbezonnen gedrag konden ze echter niet over hun kant laten gaan.
Nadat de zusters zich ongehaast hadden uitgekleed, had ik even de hoop dat de rest van het SM-spel min of meer normaal zou verlopen. Een langdurige afranseling met de zweep deed mij echter beseffen dat het ernst was. Een grote mondknevel smoorde alle bezwaren en protesten van mijn kant. Ondanks de vele pijnlijke momenten, stond ik na verloop van tijd met een keiharde erectie. Het uitzicht op hun volle lichamen was uitermate opwindend en bij elke uithaal zag ik de zware borsten flink op en neer deinen.

Na een pauze en enige onderlinge discussie, besloten de twee vrouwen dat ik de nacht vastgebonden zou moeten doorbrengen op zolder. Deze werd gebruikt als opbergruimte en stond vol met afgedankt meubilair en andere ongebruikte spullen. Na achterin de zolder vastgesnoerd te zijn in een oude schommelstoel, bleef ik eenzaam achter om mijn zonden te overdenken. En als ik daarmee klaar was, zouden de wasknijpers op mijn tepels en geslacht de verveling wel weghouden, lieten de zusters lachend weten voordat de deur op slot werd gedraaid


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners