Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

De zware fitnesstraining - 14223 keer gelezen
Waarin Miriam op verzoek harder dan ooit wordt aangepakt.

"Hoi Tim", begroet Miriam haar fitnesstrainer zodra ze hem ziet. "Hoi Miriam", krijgt ze direct als antwoord. Daarop komt Tim bij haar zitten en kijkt haar even bedenkelijk aan. Miriam vraagt dan lachend; " is er iets Tim?" Daarop begint Tim, "je hebt me een tijd geleden een keer gevraagd om je harder aan te pakken meende je dat?" Miriam had die vraag niet verwacht omdat Tim destijds aangegeven had dat niet kon omdat ze in een groepje sportte, maar omdat ze het volledig meende geeft ze snel antwoord," ja dat meende ik zeker, maar dat kon toch niet?" Tim zegt dan dat de andere twee zich afgemeld hadden en hij haar normaal ook dan afgebeld had maar door die vraag haar wel heeft laten komen. "Je kan nu nog terug maar anders ga je een zeer zwaar uur tegemoet Miriam." Daarop rijdt miriam zonder iets te zeggen naar de fluid ten teken dat ze de uitdaging aan gaat. Als ze goed ge´nstalleerd is op de fluid eist Tim van haar dat ze een kwartier op het hoogste level fietst zonder pauze en/of gehijg. Miriam schrikt daar wel van maar ze denkt bij zichzelf 'wie A zegt moet ook B zeggen' waarop ze haar beste beentje voorzet. Na 5 minuten is Miriam al nat bezweet maar een strenge blik van Tim zorgt ervoor dat ze doorfietst. Uiteindelijk red ze het kwartier maar niet zonder gehijg en dat was wel de opdracht. Omdat ze niet aan de opdracht heeft voldaan moet ze verder sporten in haar blote tieten wat ze aan de ene kant spannend vindt maar aan de andere kant ook best vernederend. Ze moet nu een halterstaaf van 12,5 kilo 30x optillen tot boven haar hoofd. Terwijl ze bezig is gaat Tim op zijn gemakje haar bekijken en geeft tussendoor snerende opmerkingen van dat ze babytietjes heeft tot dat ze moddervet is. Als Miriam eindelijk klaar is gaat Tim achter haar staan en bindt haar armen achter haar rugleuning vast. Dan pakt hij de filmcamera en gaat haar zo filmen terwijl hij steeds hard in haar tepels knijpt. Dat gaat een kwartier door. Plotseling maakt hij haar armen los en geeft haar een duw zodat ze uit haar rolstoel valt. Als ze op de grond ligt gaat Tim op zijn hurken zitten en zet omstebeurt een klem met een gewicht op haar tepels. "Je gaat nu 100 push ups doen moddervet varken en bij elke keer dat je omhoog komt krijg je een harde mep met deze strokenzweep op je rug daarna ga je nog een kwartier fietsen op de fluid en mag je naar huis. Na het kwartier fietsen vraagt Miriam haar shirt en bh terug van Tim maar die heeft hij verscheurd dus moet ze in haar blote tieten naar huis waar haar man haar dwingt om nog 100x alle gewichtoefeningen te doen.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
De volgende dag krijgt Miriam een brief van haar sportschool waarin staat dat haar sportgroepje uit elkaar is gehaald en dat ze voortaan alleen sport met dezelfde harde aanpak als gisteren en dat het haar voortaan verboden is om een shirt aan te hebben. En ze moet de strakste bh die ze heeft aan. Ook moet ze ipv 2x 4x per week komen sporten. Miriam trekt wit als ze dat allemaal leest, maar haar man die mee heeft gelezen heeft totaal geen medelijden met zijn vrouw. Die avond komt Peter thuis van zijn avonddienst en duwt Miriam een pakje in haar handen. "Je nieuwe sportbh lieverd" zegt hij smalend. Zodra Miriam hem uitgepakt heeft trekt Peter hem bij haar aan. De bh zit gruwelijk strak maar het ergste is hij is cuploos waardoor Miriam beseft dat ze met blote tepels moet gaan sporten.
De volgende dag moet ze weer naar de sportschool. Peter roept haar vlak voor vertrek bij zich en zegt ;" laat ik geen klachten van je horen Mir anders zal ik zorgen dat je sporteis nog erger verscherpt worden en nou wegwezen." Bij de sportschool aangekomen staat Tim al op Miriam te wachten. "Zo dat ziet er goed uit met die strakke bh en blote tepels" zegt hij waarop hij hard in de tepels van Miriam knijpt. "Even een uitleg" zegt hij zodra ze in de sportzaal zijn. "Je wordt elke keer voor en na je sporturen (ja je moet vanaf nu 4 uur per keer sporten moddervet varken) gewogen en als je minder dan een ons bent verloren wordt je 's avonds door je man streng gestraft.
Miriam schrikt zich kapot als ze ziet dat ze 56.2 kilo weegt en beseft dat ze echt moddervet is.
"En nu op de fluid en vlug moddervet varken" hoort ze Tim zeggen en ze gaat meteen naar de fluid toe.
Als ze ge´nstalleerd is krijgt ze de zware eis om een uur in level 20 en waterbak op 10 te gaan fietsen. Ze weet dat dat haar nooit gaat lukken, maar ze durft er niks tegenin te brengen uit angst voor verscherping van de eis.
Na 10 minuten krijgt ze de trappers nog amper rond en Tim die dat ziet wordt furieus en snauwt dat ze niks waard is en dat ze door moeten zetten of ze krijgt er gruwelijk van langs.
Na het uur is Tim totaal niet tevreden over het resultaat en moet Miriam het bezuren door 10x25 zichzelf op te trekken terwijl Tim het haar moeilijker maakt door te honen dat ze het nooit red om die verplichte ons af te vallen. Miriam zal Miriam niet zijn als ze doorzet, maar als de 4 uur om zijn en ze zich weer moet wegen blijkt ze 99 gram te zijn afgevallen wat dus net geen ons is. Ze krijgt meteen 2 keiharde zweepslagen op haar tepels en ze wordt met haar armen op haar rug vastgebonden terwijl Tim het bedroevende resultaat doorbelt aan Peter die ze meteen hoort brullen dat ze nog niet jarig is zodra ze thuiskomt.

Met angst in haar hart gaat Miriam naar huis en vreest het ergste, maar dat is nog lang niet wat er gebeurd.
Zodra ze de sleutel in het slot steekt rukt Peter de deur al open en geeft haar meteen een paar harde oorvijgen waarna hij haar naar binnen sleurt. Zodra de voordeur dicht is grijpt Peter zijn vrouw bij haar kin en kijkt haar woest aan. Terwijl hij hard in haar tieten knijpt. Plotseling maakt hij haar bh los en gooit haar op de grond waarna hij haar broek en slip van haar kont rukt. Dan sleurt hij haar naar de logeerkamer waar hij een die middag gekochte fluid heeft gezet. Hij smijt Miriam erop en stelt hem in op level 20 en waterbak op 15 dan brult hij;" ik wil je niet meer zien voordat je 25 km gefietst hebt lui moddervet varken!!!!"
Als Miriam na ruim 4 uur eindelijk de 25 km gefietst heeft hoopt ze dat Peter haar voor vandaag met rust laat, maar zodra ze de slaapkamer inkomt wordt er een bord om haar nek gehangen en moet ze naakt voor de kleedspiegel gaan zitten en terwijl Peter het filmt de tekst "Ik ben een moddervet hangbuikzwijn en ik verdien alleen strenge harde aanpak en moet minimaal 16 uur (4x4) per week sporten waarin er minimaal 4 ons af moeten zo niet mag mijn man me gruwelijk vernederen."
"Zo dat is dus duidelijk je vindt zelf ook dat je een moddervet hangbuikzwijn bent" sneert Peter als ze de tekst heeft voorgelezen. Daarna pakt hij haar onder haar buik en tilt die op terwijl hij zegt "Moet je toch zien dat zijn wel 6 biefstukken!"
Miriam voelt zich op dat moment echt vreselijk, maar helaas weet ze dat ze echt veeeeeeeeel te dik is.Miriam hoopt en verwacht dat hierna de kwellingen van vandaag over zijn maar plotseling tilt Peter haar hardhandig uit haar rolstoel en gooit haar op de eettafel daar bindt hij haar voorpoten (armen) zo vast dat hij goed bij haar oksels kan. Ook worden haar achterpoten (benen) gespreid vastgebonden zodat haar kut goed toegankelijk is. Daarna loopt hij haar in angst achterlatend weg, maar 10 minuten later komt hij terug. Hij doet haar een zwarte blinddoek voor zodat ze niks kan zien. Plotseling voelt ze een koud goedje op haar oksels en ze vermoed hetzelfde lot voor haar kut afgaand op het geluid maar dat voelt ze niet. Opeens voelt ze iets schrapend over haar rechteroksel en ze vreest dat ze onthaart wordt. Na een halfuur wordt de blinddoek van haar hoofd gerukt en blijkt ze echt volledige kale oksels en kut te hebben. Dan gaat Peter achter haar hoofd staan en wordt ook haar hoofd bijna kaal gemaakt. Als ze voor de spiegel gezet wordt blijkt er met de tondeuse de tekst " onderdanige slavin" in haar haar gemaakt te zijn. "Zo nu kan iedereen zien wat voor onderdanige slet je bent. Vanaf nu wordt het elke week bijgewerkt alleen je oksels na nu met een pincet gnagnagna"
De volgende keer dat Miriam moet sporten is ze op van de zenuwen wetende dat ze erg hard aangepakt wordt. Zodra ze het gebouw binnenkomt wordt ze direct aan haar tepels de sportzaal ingetrokken ook al veel te vroeg. Tim zegt smalend "Zo begin je eindelijk in te zien hoe moddervet hangbuikzwijn je bent dat je zelfs een halfuur eerder komt?" Hij weet dat Peter haar de deur uitgezet heeft en dat ze pas na het sporten terug mag komen, maar dat zegt hij wijselijk niet. Tot haar geluk is Miriam 2 ons kwijt ten opzichte van de vorige keer maar die blijdschap is van korte duur doordat Tim haar denigrerend aankijkt met een blik van je bent en blijft veel te vet.
Na het wegen moet ze zichzelf 100 keer in 10 minuten optrekken wat uiteraard niet lukt maar volgens Tim doet ze haar best niet goed genoeg wat haar op 25 harde slagen per tiet en 50 stompen in haar pens komt te staan. Waarna ze 25 setjes van 25x alle gewichtoefeningen moet doen met 8 kg. Als ook dat niet lukt wordt Tim furieus en wordt ze ondersteboven aan een balk gehangen waarna ze een kwartier als boksbal gebruikt wordt.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners