Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dienstbaar Deel 3 - 32935 keer gelezen
De deur ging open, snel kleedde ik mij om en melde mij bij mevrouw, overhandigde haar mijn excuusbrief, en begon haar voeten te likken. Stop daarmee slet, ga eerst voor mij een ontbijt klaar maken. Ik naar de keuken en mijn uiterste best gedaan op het ontbijt voor mevrouw. Terug gekomen gaf ik haar het ontbijt, hier was ze wel redelijk tevreden over.
Voor jou heb ik ook wat, en ze pakte een groot glas met geel vloeistof, hier opdrinken slet en mors geen druppel want anders!! Ik zette het glas aan mijn lippen en proefde gelijk de smaak van urine ze zag me twijfelen en kneep keihard in mijn ballen Ik zei drinken slet en wen er maar aan want voorlopig krijg je hier niets anders meer. Het gebeurde ik dronk het op. En nu op je knieŽn onder de tafel en likken, ik likte haar voeten en keek daar bij een paar keer onder haar korte leren rokje. Mevrouw at haar ontbijt, en las mijn brief aan haar. Na een half uur was ze klaar met ontbijten, en mocht ik afruimen, afwassen, en drogen, daarna moest ik me weer melden op mijn knieŽn.
Ik heb nog een paar dingen slet die niet goed zijn.
1 Die brief van jou gaat nergens over waardeloos, noem je dat een excuus, je vraagt bv niet eens om straf.
2 Ik heb je vorige week een paar keer naar het toilet zien gaan, dit was zonder mijn toestemming FOUT DUS.
3 Ik heb gezien dat je vorige week een paar keer een stijve lul kreeg ook dit was zonder toestemming, jij begrijp nog steeds niet dat er voor jou geen genot meer bestaat he.
4 Ik zag dat je daarnet onder het likken van mijn voeten een paar keer stiekem naar mijn kutje keek. Dit is wel de grootste fout die je tot nog toe gemaakt hebt.
Intussen had ik een rood hoofd gekregen en had mijn hoofd gebogen. Te laat voor schaamte slet, je gaat hier veel spijt van krijgen. Is er in het weekend nog wat gebeurd wat ik moet weten. Ik vertelde haar het verhaal van mijn vrouw, en dat ik mij netjes had gedragen, ook dat ik de huishoud klusjes gedaan had. Verder vertelde ik dat mijn vrouw deze week van huis was voor een cursus voor haar werk ze zou pas vrijdag thuis komen. Nou dat komt dan ghoed uit slet van me, want jij gaat dan deze week op trainingskamp om je de juiste manieren bij te brengen.
Ik kreeg een halsband om en hier werd een ketting aan bevestigd,zo moest ik achter haar aan kruipen de auto in. Ik was natuurlijk als de dood dat iemand me zou zien. Dit gebeurde echter niet.
Na een half uurtje rijden stopte mevrouw bij een grote boerderij, uitstappen was het, mijn armen werden op mijn rug vast gemaakt, en ik kreeg een bordje om mijn nek met de tekst: Deze slet wil graag dienstbaar, en willoos gemaakt worden. Ik kom het vrijdag middag wel weer ophalen bij eventuele problemen kunnen jullie mijn bellen.
Mij riem werd aan een paaltje in de grond vast gemaakt, zodat ik op mijn hurken moest zitten geen makkelijke houding dus. Na ongeveer een half uur ging de deur open en eer grote mooie vrouw, geheel in het latex gekleed kwam op me af. Ze ging voor me staan met haar laarzen dicht bij mijn gezicht, ik begon maar gelijk te likken. Zij las het bordje en zei zo sletje jij wilt dus graag afgericht worden? Ja mevrouw antwoordde ik maar kreeg gelijk een schop tegen mijn ballen. Er word alleen door jou gesproken als daar om gevraagd word, verder mag je niemand in de ogen kijken, en spreek je mij en de andere dames die komen aan met meesteres, begrepen van af nu ben jij niet meer dan een gore vieze slaaf, en slet. Ik zei maar niets meer bang voor nog een schop. Ze nam me mee naar binnen alles uit slaaf was het ik volgde het bevel snel op. Nu dit aan slaaf. Het was een doorzichtig plastiek broekje. met daarover een doorzichtig plastic jurkje, de hakken waren zwart maar deze hadden hakken van 10 cm. Ze liep om me heen en knikte goedkeurend.ik kreeg twee tepelklemmen op en een masker dat mijn ogen en mond vrij liet dit werd achter mijn hoofd vast gesnoerd. Mee jij ik kroop achter haar aan en werd in een kooi van 70x70x185 gezet, de ging op slot, en het sleuteltje ging bij de meesteres om haar nek. Daar stond ik dan recht op in een stalen kooi met een masker, en een plastic jurkje. Wel stilstaan slaaf ik wil niet horen of merken dat je er bent. Toen ik per ongeluk toch de tralies aanraakte kreeg ik gelijk spijt deze stonden onder stroom, weliswaar een laag voltage maar toch niet prettig, dat zou ik niet snel meer doen.
Na een uur ik was het wel zat ging gelukkig de kooi open, hier komen slaaf was het ik heb nog wat voor je. Ik kreeg om mijn duimen een ring die strak gedraaid werd hieraan zaten twee kleine oogjes, ook kreeg ik nog een bal met in het midden een gat in mijn mond, de ringen van mijn duimen werden nu vastgeklikt aan mijn tepelklemmen. Zo nu zal je wel netjes blijven staan, anders zal je het wel voelen. Voordat ik terug in de kooi moest kreeg ik van de meesteres een liter urine naar binnen geduwd, ik kon allen maar slikken, en dat deet ik dus ook, hierna werden er nog twee pillen in mijn mond gestopt, ook deze slikte ik door.
En nu terug in je kooi slaaf. Daar stond ik dus als een bedelend hondje met mijn handen voor mijn tepels. bewegen kon ik ze niet wat dant trok ik zelf aan mijn tepels.
Na een uur gestaan te hebben kon ik zowat niet meer staan maar wat erger was ik kreeg een stijve lul, en moest erg plassen en poepen.
Vragen kon ik niets ik kon niet eens praten zo.
De bel ging, en een zestal dames kwam het vertrek binnen allemaal in het leer of latex, en allemaal zward gekleed.
Plots schrok ik me kapot, de 5e vrouw was mijn eigen vrouw, wat deed die nu hier. Ze kon mij nu niet herkenen naruurlijk maar toch baalde ik ervan. Ze gingen zitten en de meesteres nam het woord, goed dames jullie willen allemaal graag en meesteres worden, en daar ga ik jullie samen met mijn slaafje hier mee helpen, maar eerst gaan we wat drinken. Ze rinkelde een belletje en een slavin kwam aan gekropen, deze nam de bestelling op en kroop weer weg.
Intussen kon ik mijn plas en poep niet meer ophouden, en liet het met een rood hoofd lopen het liep niet langs mijn benen maar bleef allemaal in het broekje zitten, wat voelde ik mij vernederd, intussen bleef mijn pik stijf dit vond ik vreemd want zo opgewonden was ik niet.
OK dames we gaan kennis maken met ons slaafje kom maar mee
Ze kwamen met zijn allen om de kooi staan, wat zie ik heb jij in je broek geplast, en gepoept, heeft iemand daar toestemming voor gegeven, en dan dat zielige stijve pikkie van je, je vind het nog opwindend ook zie ik vieze slet dat je er bent. Ok dames wat gaan we hier aan doen jullie mogen het zeggen. Mijn vrouw die normaal nooit zo vooraan loopt nam het woord laten we deze slet straffen met zijn allen door hem op zijn kont en ballen te slaan dit dan wel terwijl hij dit broekje nog aan heeft, slaan we misschien zijn ontlasting weer naar binnen.De andere dames vonden dit een prime idee, ik werd uit mijn kooi gehaald en moest door de kamer lopen, alle meesteressen kregen iets om mij meet te slaan, mijn vrouw koos een houten liniaal Intussen had ik nog twee keer gepoept en mijn broekje zat aardig vol. Het vreemde was dat mijn pik nog steeds recht stond hier begreep ik niets van. Tijdens het lopen werd ik van alle kanten geslagen op mijn kont, en ook mijn ballen en pik werden niet ont zien. Na een uur vond de meesteres het tijd voor wat te drinken. Ik moest aan de dames een voor een bij een meesteres gaan staan, dan gave deze op wat ze wilde. Omdat mijn handen nog steeds aan mijn tepelklemmen vast zaten moest ik dus een voor een de drankjes halen, dit viel niet mee maar uiteindelijk lukte het me toch. Een van de meesteressen wilde dat ik tijdens het drinken haar laarzen zou likken, en vroeg aan de ervaren meesteres of dit goed was. Naturlijk schat hij is voor jullie en doet alles wat jullie willen maar dan ook alles, bij de minste aarzeling moet je hem gelijk straffen anders leert hij het nooit. Ik likken dus, daarna moest ik nog twee paar laarzen likken tot dat mijn vrouw zei Ik wil dat die slaaf mijn kut likt, hup opschieten werd er gezegd, en gelijk een tik met een zweep op mijn kont. Nou kon ik door de bal in mijn mond maar een klein stukje likken maar het scheen toch te bevallen, zij pakte mij bij mijn masker, en duwde mijn tong verder naar binnen uiteindelijk kwam ze klaar ik moest zoveel mogelijk slikken, maar het meeste liep over mijn gezicht. Mijn vrouw liet zich door een vreemde likken dacht ik want zij kon niet weten dat ik het was. Nu wilde de andere dames ook gelikt worden en heb ik uren zitten likken op mijn knieŽn met mijn duimen aan de tepelklemmen.
Mijn pik was nog steeds stijf. Kom dames wij gaan even de stad in, en jij ruimt alles hier netjes op en denk erom dat je het goed doet. Mijn duimen werden nu wel los gemaakt.
Zij gingen weg en ik ging aan het werk intussen werd ik wel vies van mezelf maar ik mocht mij niet wassen dus deed ik mijn werk zo goed als het kon.
Later toen ze thuis kwamen zat k keurig op mijn knieŽn te wachten alles was schoon en netjes opgeruimd. Laarzen was het tegen mij, en ik likte alle laarzen schoon. De dames gingen naar bed, en ik mocht in de hondemand slapen.
De volgende dag mocht ik eindelijk mijzelf wassen wel aan de wastafel, en met koud water, dit viel niet mee alles zat vastgeklonterd. maar uiteindelijk lukte het toch.Het hoofdmasker en de mondknevel bleven in, ook waren mijn ballen nog afgebonden Het belletje ging en ik kroop naakt naar de kamer waar de dames zaten. Controle slaaf laat je eigen zien aan alle dames hier na goed of afkeuring ga je naar de volgende.
Ik kroop naar de eerste draaien was het, en daarna bukken slet. Deze was tevreden, de tweede en derde waren ook redelijk tevreden, de 4e was waas mijn vrouw ook hier moest ik draaien en bukken, toen zei zij buk voorover en trek je billen zover mogelijk uit elkaar, ik twijfelde maar kreeg gelijk een trap tegen mijn ballen dus deed ik wat er werd bevolen. Mijn vrouw nam een witte kaars en drukt deze zonder pardon mijn kont in haalde hem een paar keer heen en weer en haalde de kaars er weer uit. Omdraaien slaaf wat zie ik? Er zaten inderdaad een paar stront plekjes op de kaars. Likken slet en ik likte de kaars schoon. en nu wegwezen.. De verdere hele week werd ik aan alle kanten vernederd door middel van slaag dameskleding die ik moest dragen anale verkrachting enz enz. Op een avond ik had een serveersters jurkje aan gekregen met een wit schortje,[ dit was ik intussen gewend bij mijn mevrouw.] Waren er twee slaven gekomen deze werden gebruikt als lustobject ze moesten likken werden getrokken en geneukt door de dames, ze kwamen meerdere alen klaar. En telkens als er een wat gemorst had moest ik opdraven op dit van de grond af te likken, de kutten van de meesteressen moest ik leeg likken en de slaven pikken moest ik met mijn schortje schoonmaken wat een vernedering. Eindelijk was het vrijdagmiddag en mocht ik nadat ik alle meesteressen bedankt had door hun voeten nog eens goed te likken vertrekken. Ik heb de hele week met het masker opgelopen, dus heb de hoop dat mijn vrouw me niet herkend heeft.Achteraf bleek dat ik elke morgen een viagra heb gekregen, dit verklaarde waarom ik telkens en stijve pik had.
Ik werd aan dezelfde paal geklikt en moest wachten of mevrouw mij zou komen halen, ik kreeg een bordje om mijn nek met de tekst: geslaagd, cijfer 6,5. Ze kwam vrij snel, maakte mij los en trapte mij tegen mijn kont hup de auto in.
Eenmaal onderweg werd eindelijk het mond knevel weggenomen,
nou hoe was het slet van me, nog wat geleerd? Ik hield mijn mond. Je hebt toestemming om te antwoorden. Dank u wel mevrouw.
Ik vertelde haar mijn ervaringen, en zei dat ik dolblij was dat ik nu haar weer mocht dienen het was zwaar geweest.
Ik zei bewust niets over mijn vrouw. Zo slet dus je hebt je lesje wel geleerd? Ja mevrouw zei ik. Ok dan kijk ik of het over drie weken nog een keer nodig is of dat je voldoende geleerd hebt dat het niet meer nodig is. Thuisgekomen kreeg ik mijn kleren terug en mocht ik naar huis Denk erom niet klaarkomen was het nog. Nee mevrouw ik zal opletten.
Toen ik thuiskwam was mijn vrouw er natuurlijk nog niet en ik stak stiekem een sigaret op.

De volgende keer vertel ik jullie hoe mijn vrouw thuiskwam en reageerde.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners