Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dienstbaar deel 2 - 12116 keer gelezen
In het eerste deel hebben jullie kunnen lezen hoe ik door een truuk in dienst ben genomen door mijn oud collega.

De eerste week ging het zo door ik moest natuurlijk een hele hoop leren thuis deed ik immers nooit veel in de huishouding. Ik moest leren strijken wassen stoffen en haar schoenen en leren, lak kleding insmeren. ik maakte hierbij uiteraard veel fouten, die onmiddellijk werden afgestraft. Ik deed mijn uiterste best maar dit bleek lang niet goed genoeg. De derde dag kwam ik om 07.50 aan bij mevrouw, en het ritueel begon [uitkleden, aankleden, en laarzen likken. Nadat mevrouw het genoeg vond moest ik wijdbeens voor haar komen staan. Ik vind dat jou ballen niet laag genoeg hangen slet en daar ga ik wat aan doen. Ze pakte een touw en bond dit meerdere keren om mijn zak hierbij zorgde zij ervoor dat mijn ballen steeds lager kwamen te hangen, hierna hing zij er nog 2 gewichtjes aan.
Zo dit doen we voortaan elke dag, dan hangen ze binnen een maand og 2 wel goed sletje van me, nou wat zeg je dan dit ging gepaard met een tik tegen mijn ballen die behoorlijk strak gespannen stonden AUW, tik nog een klap fout geantwoord was het. Snel zei ik dank u wel mevrouw. Ok nu weer aan het werk, de vloeren moet geboend worden en doe het goed want anders!! Ik moest dit uiteraard op mijn knieŽn doen met een borstel en een dweil. Tijdens het boenen slingerden mijn ballen aardig heen en weer, en dit voelde ik wel, ook werd de butplug af en toe wat verder opgepomt. Zo ging het de rest van de week door met allerlei klusjes en maakte ik nog steeds fouten. Op vrijdagmiddag om 3 uur werd ik door mevrouw geroepen. Ik moest weer plaats nemen op mijn knieŽn naast haar zij zal op een lekkere stoel. Ok slet ik ga jou en dvd laten zien over je zelf en daarna volt een functionering gesprek, dit doen we voortaan elke vrijdag, we bespreken jou fouten en wat we er aan gaan doen. Nu ga je eerst koffie voor mij halen jij krijgt wat anders. Zo snel als ik op mijn hakken kon ging ik naar de keuken en zette koffie voor mevrouw toen ik terug kwam kreeg ik direkt een tik op mijn kont, terug zei ze en doe het dit keer wel goed,of ben je zelfs daar te dom voor. Ik terug en dacht wat doe ik verkeerd had netjes een kop en schotel gebruikt suiker ernaast, koffiemelk in het flesje, een koekje erbij. O shit geen dienst blad gebruikt stom. Ik terug dit keer netjes alles op een dienst blad gezet. Goed zo sletje, echt je gaat nog zo veel leren deze maanden.
De dvd werd opgezet en hier werden mijn werkzaamheden van deze week vertoond, dus ook al mijn fouten. Mevrouw haalde ook nog een wit kort rokje tevoorschijn en liet dit ook aan mij zien. Wat zie je slet? Een kreukel mevrouw
en wat ga je hier aan doen? Mag ik het aub overnieuw doen mevrouw. Ok zij ze maar tijdens het strijken van het rokje werd ik achter elkaar op mijn billen geslagen met een klein zweepje dit maakte het niet makkelijker. Uiteindelijk was mevrouw hierover tevreden. Terug naar de dvd. Wat vind je er zelf van slet. Ik maak een hoop onnodige fouten mevrouw. Juist en wat vind je dat ik daar aan moet doen? Wat moest ik antwoorden?? Nou mevrouw u kunt mij daarvoor natuurlijk flink straffen, dat zou ik ook terecht vinden, en ik beloof u dat het volgende week beter word. Ik werd inderdaad flink gestraft, moest voorover op de tafel, en mijn kont werd niet ontzien, na een half uur vond mevrouw het wel genoeg.
Zo slet hoe gaat het thuis, toch niet stiekem klaargekomen he? Nee mevrouw, mijn vrouw is erg moe als ze thuis komt, en heeft dan geen behoefte aan sex wel heb ik haar 2 keer klaar gelikt toen zij daar om vroeg. Goed hou dat vol.
de dvd werd weer gestart en nu kwamen er teksten te voorschijn die ik wel een geroepen had toen we nog samen werkte zoals: Een vrouw is minder dan een man, en het enige recht is het aanrecht, en als ik wil dan ligt ze klaar enz, enz. Dit heb ik inderdaad wel eens gezegd maar altijd als een geintje, nu zou ik daar spijt van krijgen.
Zo slet wat vind je hiervan? Met een rood gebogen hoofd stamelde ik Sorry mevrouw, dit had ik nooit mogen zeggen.
Dat heb je goed slet, en je krijgt er nog veel meer spijt van. Je mag nu naar huis, ik wil dat je in het weekeinde een excuusbrief hierover schrijft, en deze maandag aan mij overhandigd, dan zal ik kijken of ik hier genoegen mee neemt. Ja mevrouw dat zal ik doen mevrouw. Verder wil ik dat je thuis ook alles gaat doen voor je eigen vrouw maar zonder dat dit opvalt. Ik ga jou in de komende maanden dienstbaar maken aan meerdere vrouwen, eigenlijk moet je beseffen dat jij minder bent dan welke vrouw dan ook, maar daar kom je vanzelf wel achter, en nu opgerot. Ja mevrouw, dank u wel en tot maandag mevrouw. Ze keurde me geen blik meer waardig.

Thuis aangekomen ging ik maar onmiddellijk aan het werk, even stofzuigen, dweilen, en het eten klaar maken. Dit lukte allemaal best aardig [had dus toch al wat geleerd]. Later kwam mijn vrouw thuis zoo waar heb ik dit aan verdiend zij ze. Nou gewoon jij bent moe en ik vind dat ik dit best wel voor je kan doen. Ik gaf haar snel de envelop met mijn verdienste. Dank je lieverd zei ze het gaat fin. de goede kant op vind je niet? Ik schonk voor haar een wijntje in en nam zelf water. Wil je geen biertje? Nee loog ik ik wil daar wat in minderen. Na het eten ging mijn vrouw lekker in bad, en ik ruimde de tafel af. Toen ze terug kwam had ze een erg uitdagend setje aan met een zeer kort rokje en haar knielaarzen. Hier word ik altijd erg geil van en dat weet ze ook. Wat moest ik nu. Die avond het ik haar gelikt en gevingerd, en ze kwam meerdere keren klaar, bij mij druppelde het voorvocht uit mijn pik maar ik heb haar niet geneukt, opvallend was besefte ik later dat zij dit ook niet erg vond.

De maandag kwam en ik stond om 07.50 met mijn excuusbrief voor de deur bij mijn mevrouw. Hoe deze haar beviel vertel ik in de volgende aflevering

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners