Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dienstbaar - 36764 keer gelezen
Het begon een maand of 4 geleden ik kwam een oud collega tegen, en zei dag buurvrouw dit deed ik altijd als ik haar zie. Zij heeft ong 6 maanden geleden haar ontslag genomen, ze is gescheiden en heeft hier nog al veel geld aan over gehouden zodat ze niet meer hoeft te werken. Ik 42 jaar ben zonder werk omdat mijn contract niet werd verlengd. Zij woont bij mij in de wijk, heeft allen een veel groter en vrijstaand huis. Zullen we wat drinken zei mijn oud collega. Is goed zei ik. Na wat gepraat te hebben vertelde ik over onze financiŽle situatie die er niet al te rooskleurig uitziet. Mijn vrouw werkt nu 5 dagen van 10 tot 7. Twee kopjes koffie verder namen we afscheid en ze vroeg of ik het leuk zou vinden om bij haar wat te drinken
Is goed
zei ik gaf haar mijn mob nr en zei sms me maar. Nee we spreken gelijk wel wat af, kom morgen avond maar als je zin hebt. OK is goed zie je dan.
De volgende middag kreeg ik een sms-je van haar Hey Bert heb jij een scherp mes in huis, zo ja wil je dit dan vanavond meenemen.
Om 20.00 uur liep ik met het gevraagde mes naar haar huis toe, de deur stond op een kier ik zag haar al staan ze wenkte mij naar binnen. Eenmaal binnen viel de deur dicht en ging het alarm af zei gaf een harde gil en liep verder weg, ik verbaasd liep er achter aan. In de kamer waar ik haar zag stond ze te lachen en ik vroeg wat is dit?
Zij zegt wat denk je hoe dit er op de band uit ziet, het lijkt er op of jij een overval pleegt, de politie is hier binnen 20 minuten. Je kunt kiezen 1 je gaat naar de kamer hiernaast en doet alles wat ik daar op een briefje heb geschreven dan zal ik tegen de politie zeggen dat het vals alarm is, doe je het niet dat doe ik aangifte, en krijg jij waarschijnlijk een taakstraf of een boete [zal je vrouw leuk vinden]. Over een kwartier kom ik kijken of je alles gedaan hebt wat er op het briefje staat.
In het andere kamertje gekomen zie ik het briefje liggen met daar op de volgende instructies: 1 kleed je helemaal uit. 2 trek de kleding aan die klaarligt 3 Ga op de hiervoor bestemde kruk zitten en klik je zelf vast 4 Wacht tot ik terug komt.
De kleding bestond uit een set kousen met jarretels een paar zwarte pups hak 8 cm, en een wit schortje heel klein. Ik begon steeds meer te denken dat ik in de maling werd genomen en dat heet allemaal een geintje bleek [hoe anders zou het lopen]. Ik dacht ok ik speel mee dus trok de kleding aan wel een raar gezicht dat witte schortje waar mijn lul nog net niet onder uit kwam nu naar de kruk hier zat een kleine anaal plug op bevestigd deze was wel ingesmeerd met glijmiddel vooruit maar dacht ik en ging er op zitten ik klikte mijn benen in de boeien aan de zijkanten van de kruk en daarna mijn polsen aan de achterkant van de kruk zat nu dus echt vast, en kon geen kant meer op afwachten dus. Na een paar minuten ging de deur open en kwam mijn oud collega binnen keek even rond, controleerde mijn boeien en butplug en lachte tevreden goed zo. Weer een paar minuten later ging de bel mijn deur stond open en ik hoorde de politie, nee hoor vals alarm zei mijn collega wilt u misschien even rond kijken. Ik schrok hiervan stel dat ze mij zo vonden, maar gelukkig vond de politieman dit niet nodig, wat een opluchting. Maar wat zou er nu gebeuren? Geintje of?? Twee minuten later wist ik beter ze kwam binnen met een hamer en 5 spijkertjes lag deze naast mij neer en ik kreeg direct een rubberen bal in mijn mond, deze werd achter mijn hoofd vast gezet. Ze deed mijn schortje iets omhoog, pakte mijn zak en sloeg zonder pardon een spijker er doorheen ze timmerde hem aan de kruk vast hierna volgde de andere 4 spijkers en mijn zak stond nu strak gespannen op de kruk, mijn ballen zagen er nu zeer kwetsbaar uit. Zo en nu wij zij ze vanaf nu noem je mij Mevrouw, en praat je alijd met twee woorden heb je da t begrepen mmmmm antwoordde ik zij haalde de bal uit mijn mond en gaf me een harde klap middenin mijn gezicht ik hoor je niet slet. Ja Antwoordde ik snel Klap weer in mijn gezicht WAT JA: Ja Mevrouw antwoordde ik snel.
Wat zullen we doen Zal ik je ballen pletten met de hamer, zal ik je zak opensnijden zodat ze bloot komen te liggen, of zal ik je sparen wat vind jij: aub spaar me mevrouw, aub spaar mijn ballen. OK ik laat je zo gaan maar denk erom alles is gefilmd, Ik geef je een contract mee lees deze goed en meld je morgen om 8 uur bij mij heb je dat: Ja mevrouw dank u wel mevrouw. Snel haalde ze de spijkers uit mijn zak en weden de boeien losgemaakt. Ik kreeg mijn kleren terug en kon vertrekken.

Thuis heb ik het contract doorgelezen er stond in:
Ik neem jou in dienst voor 5 dagen per week je verdiensten geef je in het geheel aan je vrouw. Je draagt de kleding die ik wil en doet alles wat je opgedragen wordt. Verder kan en zal ik doen met jou wat ik wil. Bij de minste weigering gaat deze video op internet naar je vrouw, fam, en vrienden. Jij noemt mij ten alle tijden mevrouw, en ik noem jou zoals ik dat wil, voorlopig is dat sletje. Verdere details worden mogen vroeg besproken dus kom niet te laat.
De volgende morgen melde ik mij toch wel gespannen aan bij mevrouw. De deur ging open uitkleden was het en melden.
Ik kwam dus naakt de kamer binnen Goed zo sletje voortaan trek je je hakken gelijk aan met je kousen en je schortje daarna begin je mijn schoenen of laarzen te likken of als ik deze niet aan hebt dan lik je mijn voeten en tenen, dit net zolang tot dat ik zeg dat het genoeg is> Ja mevrouw zei ik. Zo nu de regels: Heb je nog wat te vragen? Ja mevrouw zei ik Nou wat dan. Wat zeg ik thuis tegen mijn vrouw. Hier had zei al lang aan gedacht, luister slet tegen je vrouw zeg je dat je bij mij in dienst bent als klusjesman, ik betaal je 75 euro per dag deze draag jij in zijn geheel over aan je vrouw want jij hebt niets meer nodig begrepen? ja mevrouw. Je bent in diens voor drie maanden daarna beslis ik of ik je houd of niet, in deze drie maanden word er niet gerookt, niet gedronken, en niet klaargekomen begrepen slet? Ja mevrouw, maar, klap in mijn gezicht je moet mij eerst om toestemming vragen als je wat wilt zeggen. Sorry mevrouw, mag ik aub nog wat vragen mevrouw. Nou snel dan want er wacht een hoop werk op je. Hoe doe ik dit bij mijn vrouw ik bedoel niet klaarkomen. Klets weer in mij gezicht, je likt haar, je vingert haar, je neukt haar alleen als ze daar om vraagt, maar je komt zelf niet klaar zij wel dat is toch niet zo moeilijk slet? Nee mevrouw. Ok kom hier en bukken, benen wijd in een keer werd er een butplug in mijn kont gestopt de is met een pompje zodat mevrouw hem op de gewenste dikte kan brengen. Dit hoort voortaan ook bij je standaard kleding slet. Dank u mevrouw. Zo en nu aan het werk, begin in de keuken. Daar ging ik met mijn hakken kousen, schortje en butplug. Sinds dien ben ik de huishoudslet van mevrouw, ik doe alles zo goed mogelijk, en word dan gecontroleerd, bij geen goed werk moet ik haar smeken om mij hard te straffen, wat zij dan ook doet Zij gebruikt hierbij haar bote handen of een zweep, ik moet dan voorover op de keukentafel en zij straft me dan hard en langdurig, daarna moet ik haar bedanken voor de straf en kan ik verder met mijn werkzaamheden

Einde deel een


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners