Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Diensterke - 18258 keer gelezen
Ik ben ingehuurd om te bedienen op een gesloten feestje van een biljartclub. Ze wilden dat ik daarvoor zo'n sexy zwart diensterkes uniform aan zou doen, met luchtig topje, kort rokje en een stringetje. Ze betaalden daar extra voor en ik vond het wel leuk om er zo bij te moeten lopen tussen al die oudere mannen. Tja, ik val op ouder, dus dat zat wel goed en ik ben wat exhibi én onderdanig. Een goed betaald jobke én nog leuk ook. Ze hadden me wel verwittigd dat de mannen wat vrijpostig konden worden als ze wat gedronken hadden, maar dat was wel te verwachten met zo'n outfit.
Ik ben Kitty, 21 jaar jong, een stevige bijna C-cup, lang donker haar en knap, al zeg ik het zelf, maar dat vond het bestuur van die club dus ook. De leden trouwens ook, want als ik m'n opwachting maak in de zaal krijg ik veel gefluit en geroep en ze willen allemaal tegelijk wat te drinken bestellen.
Als ik bij m'n eerste tafeltje kom om de bestelling te noteren, trekt er ene al gelijk m'n topje omlaag en bewondert m'n blote tetjes. Gefluit, gejoel en alle koppen mijn richting uit, reikhalzend om m'n blote melkerij te kunnen zien.
Ik noteer de bestelling, trek m'n topje recht en ga naar de toog. Stiekem vind ik het wel lekker om zo brutaal 'vernederd' te worden en dan hun glinsterende ogen te zien. Met een vol dienblad ga ik terug en zet het op tafel. Een man geeft me een klap op mijn billen en vraagt waarom ik m'n lekkere tetjes terug heb weggestopt. Ik zeg hem dat ik te weinig verdien om met mijn gerief bloot te lopen. "Oh", zegt hij, "maar daar kunnen we wat aan doen hoor popje! Als ik nu een briefje van 5€ in je broekje stop, bedien je ons dan met je tetjes terug bloot?"
Ik krijg het heidens warm van al die stoute dingen en het idee dat ik me hier zowat sta te verkopen. Maar toch knik ik 'ja', waarna de man een briefje pakt, het vooraan bij m'n kutje stopt en m'n tetters terug bloot trekt. Waarom ben ik zo gek dat ik dit zo lekker vind en toelaat? Maar het windt me enorm op en m'n buikje kriebelt zalig. M'n tietjes wiebelen vrolijk als over de tafel buig en ieder zijn glas bezorg, wat ze blijkbaar heel graag zien gebeuren. Als ik bij hen wegga, hijs ik m'n tietenvlees terug in het minuscule topje en ga naar de volgende tafel.
*
"Zo meid, ik wil een glas van die lekkere melk uit jouw tieten en ik zal je zelf wel melken!" Een vrolijke kerel van minstens 50 jaar kijkt me aan en viseert mijn melkwinkel. Ik antwoord gevat: "Dat is dan 50€ zonder garantie dat je er op 1 minuut een druppel uit krijgt meneer!" Ze moeten allemaal hartelijk lachen als ze zijn beteuterd gezicht zien, maar vragen toch wat ze moeten doen om m'n lekkere tweeling ook eens van dichtbij te zien te krijgen. Eentje denkt vlug te zijn en grabbelt naar mijn topje, maar ik ben sneller en stap achteruit.
Maar ik heb blijkbaar buiten de waard gerekend, want er staat iemand achter me die me opvangt, m'n topje omlaag trekt en dan m'n armen achter m'n rug vasthoudt. Hij buigt me over de tafel en zegt: "Vooruit jongens, gratis aanbieding van de zaak, melk die uiertjes van dat wicht maar eens stevig!"
Dat laten ze zich geen tweemaal zeggen en vele handen knijpen en trekken aan m'n tetjes, wat me helemaal heet maakt. Het is totaal vernederend om zo machteloos gemolken te worden, maar mijn hormonen dansen vrolijk door m'n lichaam. Plots gaat ook mijn stringetje omlaag en gaan er vingers door m'n blote gleuf. Ik wip op van geilheid waardoor die vinger onaangekondigd diep in mijn kutje verdwijnt en me stevig penetreert. God wat is dat lekker.
*
"Jongens, er komt geen drup melk uit die lekkere tetjes hoor, misschien helpen wat meppen op haar kontje wel?"! Uiteraard is er iemand bereid m'n blote billen mooi rood te maken, dus regent het direct billenkoek op m'n weerloos kontje. Gelukkig slaat ie niet echt hard, waardoor die pandoering ook best lekker is. "Hieronder wordt het anders behoorlijk nat, ik denk dat we beter hier de melk vandaan halen. Al lijkt het wel veel dunner dan melk!"
"Zeg mannen, als een geitje bij z'n moeder wil drinken, dan geeft het die melkerij toch altijd eerst kopstootjes he!? Dat zullen wij dan ook moeten doen zeker, misschien helpt dat om aan melk te geraken?" Hij is nog niet helemaal uitgesproken of m'n tetjes worden langs alle kanten gemept en gebokst en m'n billen krijgen ook een deel van de pret.
"Alles ziet al mooi rood, maar melk komt er niet uit hoor!" Ze moeten lachen en spelen verder met mijn tetters en nat kutje, zalig om dat zo machteloos te moeten ondergaan. Tot iemand mijn sterretje gevonden heeft, dat vind ik enorm beschamend. Maar dat kan hem blijkbaar niks schelen, want ondanks dat ik alles toeknijp, wurmt hij er een natte vinger in. Mama mia.Ondertussen heeft heel de meute zich rond mij verzameld en probeert iedereen een graantje (of tietje) mee te pikken. Ik schat dat er nu al zeker drie vingers m'n hete pruim aan 't verkennen zijn en wel tien handen die me proberen te melken. En zeggen dat ik hiervoor ook nog betaald krijg, want m'n uren lopen verder.
"Draai dat popje eens om mannen, dan zien we die kant ook eens wat beter." Met verkrachte eenden ... heu: vereende krachten word ik omgedraaid en worden mijn enkels en polsen gepakt en uiteen getrokken. "Wat een lekkere mossel zeg en ze staat al helemaal open, klaar voor ontvangst van bezoekers!" Ja jongens, verneder me nog wat meer, dan word ik nog heter, ik kan er ook niet aan doen hoor dat ik zo raar ben en dat ik hiervan hou. Want hier lig ik nu, open en bloot met alles in de aanbieding.
"Eigenlijk verdient ze straf om hier zo schaamteloos bloot te liggen he mannen! Ik stel voor haar twintig petsen op haar kutje te geven, dat zal haar leren." Beseffen ze dat ik daar alleen maar heter van wordt ... als ze niet te hard slaan toch!
*
Om beurten komen ze me een mepje op mijn hete pruim geven. Na vijf mepjes ben ik al zo heet dat ik lig te kronkelen van geilheid en tegen dat ze aan twintig zijn ben ik bloedheet en staat m'n doosje op springen. "Komaan meid, rechtstaan en je werk doen, je bent hier om ons van drank te voorzien!", zegt de organisator plots.
Wat, wablief, maken ze een mens loeiheet en dan moet je gewoon 'je werk' doen alsof er niks aan de hand is? Ik daver op m'n benen en zoek tevergeefs mijn stringetje. In m'n bloot kontje en met m'n tetters uit de verpakking loop ik naar het toogje, geildronken en suf. Wat een job heb ik toch weer aangenomen, maar nu m'n tieten terug inladen en de mensen aan drank helpen. Eerst zelf eens wat drinken, want ik kook bijna van dat heerlijke intermezzo daarjuist.
Aan de tafel waar ik aankom zitten ze al vol verwachting naar me te kijken. Krijgen die daar dan nooit genoeg van of ben ik echt zo knap en sexy? Een hand op m'n bloot kontje brengt me terug op aarde en vlug noteer ik de bestellingen. Die man kneed terwijl m'n billen lekker en geeft me een klapje als ik klaar ben. Toch wel lief van hem.
*
"Mannen, ik vind dat zo'n knap en bedrijvig kind wel verdient om eens lekker klaar te komen. Wat denken jullie ervan om ze op handen en knietjes op tafel te zetten en ze dan eens goed heet te maken tot ze gillend en daverend door de genotsmuur gaat?" De organisator bekijkt de reacties en zoals verwacht valt zijn voorstel in goede aarde.
Aan mij wordt niks gevraagd, ze pakken me gewoon met vier man op, plukken me helemaal bloot en zetten me in grote spreidstand op tafel, met alles open en bloot en goed bereikbaar.
Langs alle kanten wordt ik geknepen, gepetst, gemolken gevingerd en gestreeld. Ik word overladen met ophitsende handelingen die me in recordtempo op kookpunt brengen. Als er ene me twee goeie meppen op m'n billen geeft en m'n klitje begint te masseren, begin ik loeiheet te schokken, maar als er pardoes een leeg colaflesje in m'n kontje word geduwd en veel vingers m'n stomende mossel vingeren, knal ik bevend, kreunend en sidderend door een beuk van een orgasme. Gloeiende stroken vloeibaar vuur schieten langs m'n ruggengraat op en neer, m'n bekken staat in brand en m'n hoofd zit vol flitsende schichten. Alles vlamt en knettert in mijn lichaam en ik kom zalig klaar op rubberen benen, gelukkig gesteund door vele handen. Ik geniet als gek.
Die jongens weten blijkbaar wel goed hoe je een feestje bouwt. Zo lekker ben ik nog nooit gekomen!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners