Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Doetje - 9851 keer gelezen
Marc bond me geblinddoekt vast op het bed en met gespreide benen was ik geopend voor hem.
Zijn vingers drongen in mij, wonden me op, maakten me nat en geil en dan plots drong zijn lul diep in mijn kut wat direct een orgasme tot gevolg had en ook hij kwam klaar diep in mij, grommend als een dier.
Even douchen, aankleden en nog even napraten bij een koffie en dan weer huiswaarts. Marc was mijn heimelijke passie waaraan ik wekelijks toegaf als ik zogenaamd naar yoga ging.
Marc was mijn meester, mijn heerser terwijl Peter mijn man mijn liefste beertje is, teder maar niet zo passioneel als Marc.
Die avond kwam ik dus moe en voldaan maar ook een beetje schuldig weer thuis. Toen ik de deur opende werd ik plots langs achter vastgegrepen door 2 ijzersterke handen die een kap over mijn hoofd trokken en vervolgens mijn handen op de rug dwongen en ze vast klikten met handboeien. Ik gilde maar een gag smoorde direct alle geluid. De kleren werden van mijn lijf gerukt en naakt werd ik opgetild en weggedragen.
Aan de afstand en de koude voelde ik dat we in de garage kwamen.
De laatste stukjes textiel werden brutaal van mijn lijf gerukt en mijn handen werden plots omhoog getrokken zodat ik wel voorover moest buigen en zo mijn kont naar achter werd gedwongen.
Een zwiepend geluid, een brandende pijn schoot door mijn billen toen de eerste zweepslag onverwacht en hard op mijn billen neerkwam, direct na elkaar volgden tientallen slagen elkaar op, steeds hard, steeds op een andere plaats. Het deed pijn maar het geilde mij ook op, dit was tenslotte een deel van mijn verlangen.
Mijn handen werden kort losgemaakt maar nu langs voor boven mijn hoofd weer opgetrokken. De zweepslagen kwamen nu dwars over mijn buik en borsten ; brandend van pijn; brandend van verlangen naar meer. Na wat eindeloos leek stopte eindelijk de slagen.
Eens losgemaakt zakte ik ineen maar sterke handen hielden me tegen en droegen me weg. Ik voelde koud staal aan mijn rug toen ik ruggelings werd vastgebonden.
Een lul hard en enorm groot drong diep in mijn kut en ik werd genomen op een harde, brutale wijze die mijn gepijnigd lichaam direct opzweepte, mij geil en heet maakte en me een orgasme bezorgde zoals ik zelden een kreeg.
Even werd ik alleen gelaten maar nu werd ik losgemaakt en daarna onderste boven opgetakeld
Volledig gespreid. De zweep kwam nu neer op mijn kut en zette deze in vuur en vlam.
Na enige tijd hoorde ik een auto stoppen, dat zou Peter zijn, nu was mijn nachtmerrie voorbij.
De deur ging open en ik hoorde een verbaasde uitroep van schrik en die stem, dat was Marc.
Mijn blinddoek werd weggenomen en daar stonden mijn 2 mannen, Marc wit weggetrokken, ontdaan van wat hij zag en Peter nog met de zweep in zijn hand
Hou je van Marc of van SM was zijn vraag?
Van SM kon ik enkel antwoorden en Marc droop stilletjes af
Marc was een doetje, Peter was mijn echte meesterCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners