Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Doggy weekend 1 - 15902 keer gelezen
Vier weken terug ontving ik een mooie grote goud/zwarte enveloppe. Deze enveloppe bevatte een mooie handgeschreven uitnodiging.
Lieve slaaf van me,
Ik wil je uitnodigen voor een lang weekend weg. Dit zal een weekend worden waarin je dingen meemaakt die ik je nog niet heb laten beleven, ook zal het een heel ander weekend worden dan vorige weekenden die we samen hebben doorgebracht. Het word een zwaar weekend voor jou, het hele weekend is een lange sm sessie. Maar je kan een weekend laten zien dat je mijn trouwe, gehoorzame en gewillige slaaf bent. Denk goed na of je dit wilt. Over 2 dagen precies om 12.00 uur wil ik je antwoord. Je komt naar me toe, heb je je halsband om betekend dit ja, geen halsband geen weekend. Het is jouw keuze.

je Meesteres

Wouw, dat klonk opwindend. De eerder weekenden waren geweldig geweest met geile sm sessies en heerlijke sex. Maar wat zou er nu zo zwaar en anders worden? Er is maar 1 manier om daar achter te komen.

Twee dagen later fietste ik naar het huis van mijn meesteres, mijn halsband om. Ik liet mezelf naar binnen door de garagedeur deed deze dicht kleedde me uit en ging in de hoek van de bijkeuken staan wachten op mijn meesteres zoals ze dit van me wilde. Ze liet me lang wachten maar uiteindelijk ging de deur open ze keek naar me, uit mijn ooghoek kon ik zien dat ze glimlachte. Ik wist je antwoord wel slaafje van me zei ze lief tegen me. Haal nu de rijzweep! riep ze er direct achter aan. Ik haalde de zweep en kreeg mijn straf voor het gluren naar haar. Met de striemen op mijn kont kreeg ik de opdracht het toilet en de badkamer schoon te maken. Oja slaaf lik eerst even de wc bril schoon wil je, speciaal voor jou heb ik er mijn gouden vocht op achter gelaten.
Ik likte en werd weer vreselijk opgewonden, maar wist ook dat ik hier niets mee kon doen voordat ik mijn klus afhad. Na mijn karwei mocht ik de meesteres masseren en oraal bevredigen. Hierna stuurde ze me weg, je rukt thuis maar even aan die gore pik van je. Zeg slaaf nog 1 ding zorg maar dat je de maandag en dinsdag na het weekend ook vrij hebt, je zult het nodig hebben....

Op donderdagavond voor het weekend kreeg ik wat instructies per mail. Slaaf morgen ben je hier om half tien. Kleding: Halsband, polsbanden, enkelbanden, cockring. Hierover een wijd trainingspak. Geen ondergoed. Verdere bagage alleen toiletspullen.
Nieuwe regels:
1. geen stijve pik zonder toestemming
2. in aanwezigheid van je meesteres zit je altijd op handen en knieŽn,tenzij anders opgedragen.
3. Er wordt alleen nog maar gepraat als je iets gevraagd wordt
4. 2 maal daags spoel je je kont met een klysma. Morgen heb je dit gedaan voordat je komt.
5. Je noemt me voortaan altijd meesteres, ook buiten sessies om, tenzij ik je anders intrueer

Ik was vreselijk opgewonden van wat me te wachten stond en rukte me voor de pc af terwijl ik de instructies nogmaals las. Ik sliep slecht en was vroeg wakker. Ik gaf mezelf het klysma, waarna ik me waste, schoor alles en had alweer een stijve die ik gauw wegwerkte door lekker te rukken, dan kreeg ik straks tenminste niet zo gauw een stijve leuter. Ik kleedde me volgens het voorschrift en meldde me op tijd. Toen mijn meesteres de bijkeuken inkwam schoot ik naar de grond op mijn handen en knieŽn. Ik kreeg de opdracht de bus in de garage in te pakken. Mijn meesteres nam mijn trainingspak in, "die heb je zondagavond pas weer nodig". Ik moest het kutje van mijn meesteres schoon likken nadat ze naar het toilet was geweest. Kreeg bijna een stijve maar niet helemaal. Mijn meesteres zei, mmmmh op het randje. Ze stopte me achter in de bestelbus in een bench. Zo hondje van me daar vit je goed, steek je kont naar achter. Mijn meesteres duwde er zonder pardon een buttplug in waaraan een soort staart was bevestigt. Zo lijk je meer op een hond.

Na meer ruim 2 uur waren we er. Een grote boerderij, beschut en zo te zien geen directe buren. Van binnen zeer luxe en modern ingericht. Ik laadde de bus uit. Mijn bench kwam in de schuur, voor mij geen luxe vreesde ik.

Mijn meesteres moest plassen maar maakte duidelijk dat ze niet naar het toilet wilde. Ik lag op mijn rug in de schuur zij stond wijdbeens boven mijn gezicht en piste mijn gezicht helemaal onder ik slikte wat ik slikken kon maar er liep veel langs en ik kreeg mijn eerste erectie zonder toestemming. Ze bond me aan het kruis en sloeg met de zweep op mijn pik tot deze verslapt. Auw wat deed dat zeer, maar ik verbeet me en gaf geen kik. Hierna kreeg ik 30 zweepslagen op mijn kont voor het verspillen van haar gouden vocht. Daarna liet ze me lang alleen staan. ze kwam terug met een riem die aan mijn halsband ging en ze liet me uit als een hond. Ik piste netjes tegen een boom, waarna ik mee de keuken in mocht waar mijn water en voerbak voor het weekend stonden. Zo vertelde ze me.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners