Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Dominant figuur leert mij een lesje - 8091 keer gelezen
Ik ben klein geschapen maar heb wel een lekkere piemel die dikwijls zin heeft.
Vroeger werd ik dikwijls uitgelachen onder de douche in de club door mijn vrienden en daarom heb ik mij lang niet meer naakt in gezelschap van anderen durven vertonen.Maar die vernedering vind ik de laatste tijd juist spannend en daarom ga ik dikwijls naar ne mannensauna waar ik dan lekker in mijn blootje al mijn hebben en houwen vertoon en daar kan ik soms ook mijn fantasieŽn kwijt.Tussendoor vind ik mij nog niet naakt genoeg en dan scheer ik het meeste van mijn schaamhaar weg en dan vooral de haartjes op mijn zakje en tussen mijn bilspleet, lekker kaal !
Ik ben eigenlijk geen homo en dus kom ik ook zelden klaar in de homo sauna. Dat is eigenlijk geen probleem want tussendoor speel ik dan wat met mijzelf en laat de anderen lekker meegenieten als ik opgewonden geraak.
Ook heb ik ontdekt dat ik verhit geraak als iemand mij dwingt om bepaalde dingen te laten doen zoals mijzelf laten vernederen door mij te laten uit kleden in gezelschap.

Ik vertel je ook volgend verhaal dat ik heb meegemaakt om je een idee te vormen van wat ik lekker vind.
Ik moet je wel eerlijk vertellen dat dit mijn eerste ervaring op deze wijze was en ik sindien niet meer zondig.
En overlaatst vroeg mij een oudere man mee even naar hem thuis te gaan omdat hij vond dat ik maar eens een lesje nodig had, ik durfde eigenlijk niet goed maar omdat ik hem al even kende van de sauna ben ik dan toch maar een keertje mee gegaan .Hij pakte mij hardhandig en toch lief aan. Hij deed heel dominant en vanaf het begin bij het binnenkomen beval hij mij naar hem te luisteren en niet te vragen naar het waarom. Omdat ik in het begin tegenspardelde en nog niet begrepen had wat hij bedoelde ging hij over tot harde aktie.Hij nam mijn bovenarm stevig vast en gaf mij een harde tik op mijn broek en riep en nu ga je zwijgen en naar mij luisteren!
Ik was even helemaal van de kaart en wist niet wat mij overkwam en keek hem even onbeholpen aan en stond te trillen op mijn benen.De angsten van vroeger kwamen weer helemaal bij mij naar boven.Hij zag wel dat ik het nu begrepen had en zei op een heel andere toon nu ,trek nu je jeans maar uit en dan zal ik eens wat zalf op je billen smeren.Ik deed nu zonder nadenken wat hij mij vroeg en het volgende moment lag ik op mijn buik op zijne sofa.
Zonder het te vragen trok hij mijn slip naar beneden en beval mij mijn hemd naar omhoog te trekken en mijn ogen te sluiten.Hij ging lekker aan het smeren met dat spul maar tussendoor gaf hij enkele harde tikken op mijn blote billen. Doe je benen maar wat verder uit elkaar beval hij mij, dan kan ik aan je klootjes aan.,hij tilde mijn bips op en smeerde de smurie langs mijn ballen en pakte mijn piemeltje tussendooor mee, alles begon te gloeien en ik kon het niet laten een windje te laten.Deze keer deed ik direkt wat hij mij beval .Omdat ik probeerde te kijken gromde hij dat ik niet luisteren kon en het volgende moment nam hij zijn stropdas en bond deze rond mijn hoofd zodanig dat ik niets meer kon zien.Plots voelde ik dat hij iets in mijn mond duwde, het was net een koekje, ik vertrouwde het even niet maar hij stelde mij gerust en zij dat ik daar wel even kalm van zou worden.Bijna op hetzelfde moment duwde hij een vinger in mijn nauwe anusje, dat gevoel kende ik nog niet en dus trok ik een beetje terug.Mijn anusspier verkrampte maar niet voor lang, want ik voelde weer een hoeveelheid glibberspul tussen mijn bilspleet sputteren en weer trakteerde hij mij met zo een zacht snoepje.Ik werd heel gedwee en het was alsof ik zweefde vanaf dat moment.Hij bleef ook niet langer meer op mij zitten en verwijderde de blinddoek.Ik zag hoe hij nu met een grote wortel in zijn hand stond te zwaaien en zei steek je kont eens naar mijn uit dan kan ik hem eff

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners