Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Doucereux tourment - 8163 keer gelezen
Het kasteel Plessis-Bourré in het noordelijke deel van het Loiregebied ademt kracht en onverzettelijkheid uit. De trotse waterburcht met imposante hoektorens werd tussen 1468 en 1473 gebouwd door Jean Bourré, schatbewaarder van Lodewijk XI.
In het fraaie renaissance-chateau zijn verschillende kamers in diverse stijlen ingericht. Deze zijn vrij toegankelijk voor publiek. Met uitzondering van één kamer…de monumentale wachterszaal dat een houten plafond heeft, beschilderd met allerlei allegorische figuren.

Achter de massieve donkerbruine deur klonken flarden muziek. Pianomuziek van De Bussy dompelde het vertrek in een serene zondagmiddag. Twee mensen hadden zich ingesloten.
‘En in die verboden ruimte kunnen wij ongestoord het glas heffen!’ Sater schonk twee champagneglazen vol en zette de donkergroene fles op het damasten tafellaken. Pakte het sierlijke glas bij de voet en gaf het aan Solstice. Zij ontving het met een glimlach en hief het glas omhoog.
‘Op onze onvergetelijke ervaring !’ klonk haar zuivere stem door de grote ruimte.
Sater lachte en zei: ‘ Op doucereux tourment !’ Ze klonken en keken elkaar recht in de ogen. Solstice wendde als eerste haar blik af en keek in de manshoge spiegel die naast hen aan de muur hing. Ze waren als twee schaakstukken, wit en zwart... Solstice droeg een nauwsluitend ivoorwit lijfje, lange witte zijden handschoenen, witte panties en ijswitte pumps. Om Sater’s borstkas spande een zwart t-shirt. Verder had hij een strakke leren broek aan en zwarte laarzen met ijzerbeslag aan zijn voeten. Ze staarde kort naar zijn vingerloze zwartleren handschoenen en hield haar glas met beide handen vast. Zijn donkerblonde haar was met gel achterover gekamd.
Ze stonden tegenover elkaar, Sater leunde met één hand op de tafel. Een eikenhouten tafel van minstens één bij drie meter die gedekt was met heerlijkheden en aan de andere kant bezaaid lag met blinkende metalen instrumenten en zwarte hulpmiddelen.
Solstice liet het bruisende vocht zo lang mogelijk in haar mond om het dan met kleine slokjes door te slikken. Hij nam een flinke teug en leegde het glas. Pakte van de tafel een stuk stokbrood en smeerde daar foie gras op. Beet er in en hield het met zijn tanden vast terwijl hij haar met beide handen over haar naakte schouders streelde. Zij zette haar glas op tafel en voelde een begeerlijke spanning groeien in haar buik. Sater’s vingers gleden over haar armen waarna hij haar polsen even stevig vastpakte. Liet ze toen weer los en ging met zijn vingertoppen over haar lijfje. Bij haar middel pakte hij haar flink vast en duwde haar onderlichaam naar beneden. Ze zonk op haar knieën, zijn handen hielden nu haar gezicht vast. Hij boog zich voorover en bracht het brood dichtbij haar mond. Solstice nam een hap en genoot van de zalige ganzelever. Ze kauwde en beet tot ze bij zijn lippen was gekomen. Hij verstevigde zijn greep en drukte zijn tong in haar, half met brood gevulde, mond. Slikkend en tongend genoten ze tot hun tongen de volle vrijheid hadden om elkaar te bespelen.

‘Stop’ zei hij kort en afgemeten. Zij week achteruit en keek hem zwijgend aan. ‘Kleed je uit.’ Zij verdraaide haar lijfje om de rij knoopjes open te maken, Sater liep naar de andere kant van de tafel. Het ijzer onder zijn zolen dreunde op het massief houten parket. Toen het kledingstuk van haar lichaam afviel, zag zij dat hij een Spaans rietje in zijn rechterhand had.
‘Buig voorover, kont omhoog en hoofd in je handen!’ Solstice gehoorzaamde en er trok een korte rilling over haar ruggegraat. Hij ging achter haar staan en liet het dunne rotan kletsen op haar blanke billen. Sater liet een ritme in de slagen komen, één harde gevolgd door drie zachtere. Zij voelde haar kont gloeien en haar hart klopte in haar keel. Een broeierig, spannend gevoel in haar onderlijf spreidde uit als een olievlek door haar hete lijf. Hij versnelde het tempo en sloeg nu driemaal hard, gevolgd door éénmaal zacht. Toen stopte hij abrupt en legde het rietje terug op tafel.
‘Draai je om en sta op.’ Solstice kwam wat moeizaam overeind en stond halfnaakt voor hem, slechts gekleed in witte panties met jarretelles en pumps. Hij pakte een zilveren lepeltje en een donkerrood glazen potje. ‘Open je mond en sluit je ogen.’ Zij deed haar mond wijdopen en wachtte gespannen af. Sater nam een volle lepel en tikte die in haar mond leeg. De rijke smaak van kaviaar streelde haar tong en bracht het water in haar mond. Hij gaf haar nog een schepje waarna hij het potje sloot. Met een paar stappen was hij aan de andere kant van de tafel waar hij snel een aantal spullen bij elkaar pakte en in een zwarte tas stopte.
‘Volg mij’ zei hij met zijn zware stem. Solstice’ hakken tikten op de grond zodat er samen met zijn dreunende stappen een staccatto van geluiden door het vertrek klonk. In een hoek hield hij halt en draaide zich om. Sater trok zijn t-shirt uit en wierp die in de hoek. Zijn gespierde bovenlijf glansde in het licht dat door een venster naar binnen ging.
Sater pakte Solstice haar handen vast en gleed met zijn vingertoppen over haar armen naar haar schouders toe. Tegelijkertijd kuste hij haar, zacht en intiem. Hij schoof zijn naakte borst tegen het hare aan en voelde haar harde tepels in zijn huid prikken. Ze tongzoenden traag en intens, zijn vingers streelden haar rug en maakten haar jarretelle los. Terwijl hij haar schouder zuigzoende, stroopte hij haar panties naar beneden. Zijn linkerhand ging over haar zachte buik en verdween tussen haar dijen. Solstice was nat en wijd, zijn vingers masseerden haar liefdesschelp en hij prikkelde haar klitje. Opeens stopte hij en deed een pas naar achteren. Hij haalde twee koperkleurige hendels over en drie kettingen zakten langzaam uit het plafond naar beneden. Solstice keek hem smachtend aan terwijl hij een greep in de tas deed. In een oogwenk klikte hij haar beide polsen in een met zwart leer afgezette handboei vast. Om haar beide enkels ging een zelfde boei. Hij pakte een ketting en verbond die met een metalen bajonetsluiting aan de handboeien. Hetzelfde deed hij met de twee polsboeien waarna hij beide hendels overhaalde. Er klonk een zacht gebrom en Solstice voelde de kettingen straktrekken waarna ze aan haar polsen omhoog werd getrokken. Daarna volgden haar benen zodat ze als het ware wijdbeens op haar buik zwom, twee meter boven de grond. Sater pakte twee goudkleurige ringen die van binnen gevoerd waren met zwart rubber. Hij drukte de ring om haar hangende borst en draaide het binnenwerk strak waarna de andere borst volgde. Toen viste hij twee roodkleurige tepelklemmen uit de tas die hij op haar stijve nippels plaatste. Solstice hing licht draaiend aan de kettingen boven hem, kijkend naar een groot olieverfschilderij van Louise van Lotharingen. Sater liep rustig terug naar de tafel waar hij wat champagne dronk en wilde zalm at. Nadat hij zijn mond had schoongeveegd, keek hij schuin achterover naar haar en stond op.

Hij griste een zweep van de tafel, een kat met de negen staarten, een zwarte gesel bestaande uit negen dunne riemen, en liep snel naar haar toe. Solstice hapte naar adem toen hij haar met een donkere blik opnam. Sater haalde de hendel over zodat de kettingen zakten. Hij stopte toen ze nog een meter boven de grond zweefde. Hij ging op gerichte afstand staan en liet de zweep knallend op haar rug en billen neerkomen. Ze onderdrukte een kreun en onderging vol lust haar kastijding. Na twintig slagen stopte hij en trok aan de rechterhendel. Solstice benen gingen de lucht in terwijl haar bovenlijf op gelijke hoogte bleef. Sater pakte de tas en haalde er een inktzwarte Tarzanvibrator uit. Hij ging tussen haar gespreide benen staan en schoof de vibrator in haar natte schede. Het ronddraaiende tongetje plaatste hij op haar kittelaar en het roterende staafje duwde hij in haar anus. Terwijl de vibrator brommend stimuleerde, ging Sater op de grond zitten en trok zijn laarzen uit. Daarna ritste hij zijn leren broek open en liet hem op de grond vallen. Naakt stond hij op en pakte een potje uit de tas, schroefde het open en smeerde zijn stijve lul in met een zwart goedje. Met een fier opgerichte pik kwam hij dichtbij haar gezicht, zijn paarse eikel overdekt met visseneitjes. Solstice richtte haar gezicht zijwaarts en likte de kostbare lekkernij van zijn kloppende lid. Ze opende daarna haar mond om zijn gezwollen paal goed te kunnen pijpen. Met forse halen zoog ze zijn penis diep in haar mond, bewerkte met haar tong zijn pisgaatje en de randjes rond zijn eikel. Sater pakte haar wangen beet en gleed met zijn vingers door haar haren die hij stevig vastpakte.
‘Mmmmh…jaaaaaa…zuigen…heerlijke teef…’ Solstice voelde zijn warme, kloppende zaad in haar mond spuiten terwijl ze zelf schokkend klaarkwam door de pulserende Tarzan in haar hete vulva.

Na hun orgasme bleven ze lange tijd stil. Sater haalde vervolgens de hendels weer over zodat Solstice langzaam naar beneden zakte. Hij klikte de boeien los van de kettingen en verloste haar van de handboeien.
‘Kom’ zei hij en liep naar de tafel waar hij op een stoel plaatsnam. Zij volgde hem en ging tegenover hem zitten. Tussen hen in stond een grote witte porseleinen schaal gevuld met oesters. Sater ontkurkte een Chablis en schonk de glazen klokkend vol waarna ze zwijgend de schaaldieren verorberden. Solstice nam de laatste oester toen Sater opeens opstond. Hij liep naar achterin het vertrek en kwam terug met een langwerpige Louis XIII salontafel. Sater plaatste het antieke stuk naast de eettafel. Hij tikte haar op de schouder en wees naar de tafel: ‘Ga hier op je buik liggen.’ Zij strekte zich over de tafel en liet haar armen en benen langs de sierlijke poten bungelen. Sater opende een kastdeur en haalde daar een kluwen goudkleurig gordijnkoord uit. Hij knielde naast Solstice en begon haar stevig vast te binden aan de tafel. Haar armen en benen werden één met de tafel, haar rug verdween onder een gouden kneveling. Toen zij zo vastzat dat verschillende lichaamsdelen gingen kloppen, ging hij achter haar staan. Zakte licht door zijn knieën en duwde met beide handen haar billen uiteen. Met nog net genoeg ruimte drukte hij zijn eikel tussen haar schaamlippen om daarna snel bij haar naar binnen te schieten. Vasthoudend aan de koorden neukte hij haar met langzame, lange slagen. Solstice voelde zich één met hem, de tafel en het zinnelijk genot dat masochisme heet.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners