Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een beetje pijn - 7578 keer gelezen
Het was al maanden geleden dat we die spannende sex hadden beleefd, op diverse, geheime plekken, en dat ik je had helpen ontdekken wat je lekker vond. Je had je gegeven, laten vastbinden en blinddoeken, je had voor het eerst sperma doorgeslikt en jezelf slaafje genoemd. Je had gezegd dat je niet wist dat je dit zo wilde, maar je wilde het wel.

Toch was er die maanden daarna de klad ingekomen. Het contact had zich per mail voorgezet, soms een beetje spannend, meestal ook gewoon de dingen van alledag. Tot je ‘verscheen’ in mijn droom en ik je dat liet weten.
‘Wat deden we dan in je droom’, schreef je. ‘Ben benieuwd! Nog meer grenzen verlegd? Krijg er nu al zin in!’
‘Het was niet zozeer wat we deden’, schreef ik terug. ‘Het was meer de wijze waarop je je volledig gaf. Je wilde meer, verder gaan dan de vorige keer. Het was net dat je boos was dat ik niet meer misbruik van je maakte.’

De laatste keer waren we al verder gegaan dan daarvoor. Ik had je in je tepels geknepen, hard, zo hard dat ze een paar dagen nog zeer deden, mailde je later. Ik had het gedaan omdat je ooit geschreven had dat tepelklemmetjes je spannend leken. Je had niet tegengestribbeld, had het laten gebeuren. Ik had je me laten likken toen ik tussendoor naar de wc was gegaan en me tegen mijn gewoonte in niet had afgedroogd. Mijn nog natte pikke hield ik bij je mond en zoog ‘m af waarbij ik weer groeide in je mond. Je had me daarna klaargezogen, niet de eerste keer, maar wel op een manier die duidelijk maakte dat je het lekker vond – terwijl je voor onze sex nog had aangegeven dat dat je niets leek – sperma in je mond, laat staan doorslikken. Je pijpte je eigen man amper.Nu, door die droom, werd de spanning weer opgebouwd. Ik vroeg me af wat ik zou doen, in het echt, als je je zo aanbood. Wat zou ik willen, welke grenzen zou ik je over laten gaan? Boeien, blinddoeken, plagen, opdrachten geven, je dingen laten doen die je nooit gedaan had maar graag voor me deed – dat vond ik lekker. Maar ik was niet zo van het harde, van de pijn. Toch doemde dat beeld uit mijn droom op: in mijn droom had ik je vastgebonden. Je stond rechtop, met je handen omhoog, helemaal naakt. Ik wist hoe je natte kutje zou reageren als ik die behandelde met één of twee vingers. Je langs je clitje streelde, in je drong, zacht en dan weer harder, met één of meer vingers. Ik wist dat je dan snel klaar zou komen maar dat dat ook het moment zou zijn waarop je dingen durfde te zeggen die je anders niet zei. In mijn droom vingerde ik je met mijn ene hand en had ik mijn riem in de andere. Terwijl ik je adem hoorde versnellen fluisterde ik in je oor dat je moest zeggen wat je wilde. ‘Zeg het dan!’. Ik streek met mijn riem langs je billen en streelde ondertussen je clitje. ‘Zeg het dan’, zei ik nog een keer.
‘Ik wilde dat je me slaat, op mijn billen met je riem.’
‘Wil je dat echt.’
‘Ja sla me, alsjeblieft.’
Nu begon ik mijn dubbelgevouwen riem op je billen te slaan. Ik had het nooit gedaan maar vond het waanzinnig geil. Mijn keel sloeg een beetje dicht. Je merkte mijn opwinding aan mijn stem, toen ik vroeg: ‘Zo?’.
‘Nee’, hijgde je, ‘harder, sla harder.’
Ik sloeg je nu harder. ‘Nog harder’, kreunde je en ik wist dat je op het punt stond om klaar te komen. Ik wist dat het pijn deed, maar dat slagen waren die niet meer dan tijdelijke striemen veroorzaakte. Of je thuis je kleren ng kon uittrekken kon ons op dat moment niet meer schelen. Toen kwam je klaar, ik voelde hoe je benen zich spanden en je een beetje door je knieën zakte. Je was nat, zo nat dat het vocht uit je spleet liep en over mijn handen.

Dat was het einde van mijn droom en toen ik je ervan vertelde, zei je dat je graag weer wilde afspreken. Meer niet, dat was genoeg.
Toch duurde het nog weken voor het zo ver was, voor we eindelijk voldoende tijd konden vrijmaken. Een middag en een avond in een hotelkamer.

Op de kamer gedroeg ik me zoals ik me dat had voorgenomen. Ik kuste je, maar hield daarbij je hoofd strak beet aan je haar. Je had in mijn opdracht geen broekje aan en alleen een rok. Je was nog steeds geschoren zoals ik je daartoe ooit de opdracht had gegeven. Terwijl ik je kuste gleed ik met mijn hand onder je rok en met mijn vingers langs je kutje. Nat, drijfnat. Ik had je zelden zo nat meegemaakt.

Je drukte je lichaam tegen mij aan terwijl ik je hoofd naar achteren trok, nog steeds met mijn tong in jouw mond. ‘Wat wil je nu, zeg het dan’, ademde ik. ‘Ik wil dat je alles met me doet en me alles laat doen. Het geeft niet wat.’
‘Waarom dan?’
‘Omdat ik er gek van wordt. Omdat ik alleen maar kan denken wat je met we zou willen doen zonder het zelf te bedenken. Maar ik wil het, mijn kutje wil het maar vooral mijn hoofd wil het. Ik wil willoos zijn, je slaafje, van jou, dingen doen die ik nooit meer wil en zal doen.’

Ik zei dat je je moest uitkleden. Je knoopte je bloes los, al bijna op een vermoeide manier. Wat je net gezegd had had je al bijna net zoveel energie gekost als het spel dat moest beginnen. Na je bloes maakte je je bh los, je ging op bed liggen om je kousen af te stropen. Je had je ogen halfdicht, keek amper naar me, je was niet uitdagend, je had je al overgegeven.

Toen je helemaal naakt was zei ik dat ik je kutje wilde zien. Je deed je benen een beetje wijder maar ik zei dat het niet genoeg was, dat je je handen moest gebruiken. Je gleed met twee handen naar beneden, vingerde jezelf even en deed toen je lippen van elkaar. Alsof je me naar binnen wilde laten kijken.‘Goed zo’, zei ik. ‘Je bent heel gehoorzaam.’
Ik pakte tepelklemmetjes die ik al klaar had gelegd. ‘Ga rechtop zitten, maar wel zo dat ik je kutje kan blijven zien. En maak die klemmen maar vast.’ Je deed het.
‘Nu strakker’, zei ik, ‘zodat je ze beter voelt.’ Toen je stopte zette ik een stap naar je doe. ‘Ze kunnen best strakker.’ Ik draaide er weer aan en ik zag je gezicht even vertrekken. Maar je zei niets. Zo was het goed.

‘Doe nu mijn riem maar af’.
Je reikte met je handen naar mijn riem. Maakte die los en trok hem langzaam uit de lussen. Je deed direct wat je moest doen: je vouwde de riem dubbel en gaf hem aan mij. Pas toen keek je me aan, vragend, in afwachting van wat er zou volgen. ‘Ga nu maar achterstevoren op je knieën zitten.’
Terwijl je daar zat kleedde ik me uit. Langzaam, ik keek naar je, naar je kontje en naar je kutje, naar je beschikbare lijf. Ik wist al wat ik eerst ging doen en dat was niet je slaan. Ik zou eerst je kutje bewerken. Dat was de manier om je nog geiler te maken, dan zou je de pijn lekkerder vinden. Dan zou je genieten – ook van de pijn, en dat was de bedoeling.

Toen ik uitgekleed was gleed ik met mijn vingers lang je gulzige spleet. Ik deed één vinger er in, toen twee en toen drie en voelde hoe je kreunde. Ik vingerde je maar zorgde dat je niet klaar kwam. Ik liet je nog snakken naar je orgasme, het was de manier om je je te laten onderwerpen. Ik wist dat je best vier, vijf, zelfs zes of zeven keer kon klaarkomen. Dat je dan in een roes verkeerde, en zo wilde ik je hebben. Nog net een fase verder dan waarin je nu al zo snel was beland toen je je zei dat je willoos wilde zijn. Ik haalde mijn vingers uit je kutje en stootte mijn stijve, harde pik diep in je. Geen voorbereiding, niet zacht zoals ik anders deed, maar hard. Je kreunde, steeds harder, ik zag dat je op het dekbed beet om niet te gillen. Toen je klaarkwam, halverwege je orgasme, haalde ik mijn pik eruit. Er klonk een diep ‘nee, alsjeblieft doorgaan, niet stoppen, niet nu.’ Je reikte met je hand naar je kutje alsof je het zelf wilde afmaken maar dat was het moment waarop ik mijn riem ging gebruiken.

‘Afblijven. Dat kutje is van mij.’ Je voelde de eerste slag, harder dan je je in je gedachten –en ik in mijn gedachten- had voorgesteld. Maar de kreun die je liet horen was er ook één van genot. ‘Wat zeg je’, hijgde ik. ‘Nog een keer, sla me maar.’ Weer voelde je de slag. ‘Nog een keer’. Weer kwam de riem aan, nog harder. ‘Au’, zei je, en nog een keer, ‘au’. ‘Wat zeg je?’ ‘Je doet me pijn, de riem doet pijn.’
‘Ja, en?’
‘Het doet pijn, maar het mag, het geeft niet, als jij het wilt.’ Het praten klonk meer als kreunen. Ik sloeg je nog een keer. En zag hoe je billen introk.

Toen legde ik de riem weg en ik ging achter je zitten. Ik streelde je billen, kuste ze, terwijl ik weer mijn vingers naar binnen liet glijden, nu erop gericht om je zoveel mogelijk te verwennen, de goede plekjes te raken. Je kreunde weer maar nu anders. Nu was het meer van genot dan van pijn – die ook lekker was geweest. Ik voelde hoe je orgasme weer opkwam en nu liet ik het komen, ging door met vingeren en strelen. Je rug kromde zich toen je klaar kwam, je drukte je benen tegen elkaar, ik voelde het vocht en de warmte en merkte hoe je lichaam schokte. Alsof je huilde, maar het was schokken van een orgasme, diep en intens, zo’n orgasme die al het andere goed maakte.

Nu legde ik je op je rug. Je benen een beetje uit elkaar en ging op je liggen. Ik kuste je terwijl ik je neukte, nu zacht, verwennend, liefkozend. ‘Maar we zijn nog niet klaar’, fluisterde ik in je oor. ‘Je weet toch wat ik graag nog wil?’
‘Ja’, zei je, ‘dat weet ik. En zal ik voor je doen.’ En toen je dat zei kwam je weer klaar.Ik trok me uit je, rustte even om mijn pik kleiner te laten worden. Ging naar de badkamer en zette de kraan aan. Dat hielp, ik moest al snel plassen, en toen dat was gebeurd ging ik weer de slaapkamer in. Je keek naar, uitnodigend. ‘Hmm, zal ik je even schoonlikken?’ Je nam me in je mond en zoog eraan. Liet merken dat je het geil vond om dit te doen.

Toen was de laatste fase aangebroken. Ik ging op mijn knieën zitten en liet je aan mijn stijve likken. Toen begon ik me langzaam af te trekken. Je hield je half open mond eronder, wachtte tot het ging komen. Toen je het merkte sloot je je lippen om mijn eikel. En toen je het warme vocht voelde spuiten liet je mijn pik dieper in je mond en je keel glijden en keek me aan, alsof je wilde zeggen: zie je wel wat ik voor je doe? Je stopte niet tot ik je hoofd wegtrok. Ik kuste je. ‘Dank je’, zei ik’ dat was heel lekker.’
‘Jij ook bedankt’, antwoordde je, en je glimlachte lief.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners