Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een fantasie - deel 2 - 6085 keer gelezen
Even een terugblik: als ik terug naar huis ga vanaf de sportschool word ik gekidnapt en gedrogeerd door twee mannen, Adonis en Beer genaamd. Ze brengen mij naar een onbekende bestemming en een van de twee verkracht me nadat ik door Adonis flink ben afgeranseld met een zweep.


===============================================================


Schiet eens op met dat eten. Ik heb geen uren de tijd. Ik krijg geen hap door mn keel en zit alleen maar voor me uit te staren. Adonis komt op me aflopen en hurkt tot op ooghoogte. Als ik in het luchtledige blijf staren pakt hij de tray van me af, zet deze op de grond en grijpt me bij mn haar. Als het niet goedschiks gaat, dan moet het maar kwaadschiks. Hij sleurt me van het bed af en ik beland op mn knien. Adonis schopt de tray naar me toe. Vreten zul je! Bang als ik geworden ben grijp ik langzaam naar de tray. Nee, dat heb je verzaakt. 10 strafpunten en je gaat de tray helemaal leeg eten zonder behulp van je handen. Handen op je rug. Adonis loopt achter me langs en als ik mn handen niet snel genoeg op mn rug leg pakt hij ze vast en legt er handboeien omheen.


Ik zie een flits en kijk verschrikt op. Bij de deuropening staat Beer met een professioneel uitziende camera. Adonis duwt mn hoofd naar de tray. Weer een flits en weer een. Pets! Ik schiet omhoog, maar Adonis houdt mn hoofd boven de tray terwijl hij met de andere klappen op mn billen geeft. Dit doet zon zeer dat ik toegeef en een hap neem. Het eten is smakeloos, maar om meer klappen te voorkomen neem ik nog een paar happen. Ondertussen loopt Beer om me heen met de camera.

Na een stuk of 12 fotos vindt hij het blijkbaar wel weer genoeg en geeft de camera aan Adonis. Weet je wat ik vroeger altijd het lekkerste vond van het avondeten? Het toetje! Hij schuift de tray aan de kant en gaat voor me staan. Tergend langzaam doet hij zn broek los en een lul van 23 cm lengte en 7 cm doorsnee komt langzaam maar zeker in beeld. Ik kijk mn ogen uit. Wat is tie lang en dik! Beer lacht: Tja, ik noem het ook wel mn kinderarmpje. Als ik te lang aarzel, pakt hij me bij mn hoofd en schuurt zn pik langs mn gezicht. Hij drukt m tegen mn lippen en fluistert: Er komt een vliegtuig aan gevlogen... zo in sletjes bekkie gevlogen... Ik houd mn lippen stijf op elkaar. Dan trekt de lul zich terug en ik krijg een klap in mn gezicht. Mond open slet en wel meteen! Voor een tweede maal drukt de pik tegen mn lippen. Ik weiger nogsteeds en weer trekt de lul zich terug waarna een klap volgt. Dit gebeurt nog een paar keer en na een tijdje gloeien mn wangen van de klappen. Mn weerstand breekt en bij de eerstvolgende poging doe ik mijn mond een klein beetje open. Dat kleine beetje is precies genoeg voor Beer om zn lul naar binnen te drukken. Even blijft hij voorin mn mond zitten, maar al snel ramt hij m mn keel in. Ik krijg het gevoel dat ik stik en ik probeer mn hoofd heen en weer te bewegen, maar Beer heeft mn hoofd vast en laat m voorlopig niet los. Pas als mn ogen weg beginnen te draaien trekt hij m er weer uit. Ik hap naar adem en begin te braken. Verdomme zeg, ik had verwacht dat zon sloerie als jij wel vaker een dikke lul in je keel had gehad. grijnst Adonis, die tussen het fotos schieten door langs zn pik wrijft. Laat mij maar eens. Adonis duwt de camera in Beers handen, trekt zn broek uit en manoevreert mn hoofd over zn pik heen. Als mn lippen over de eikel heen schuiven duwt hij m mn keel in en trekt m er weer uit. In... uit... in... uit... Steeds sneller tot het ineens stopt en hij zn pik uit mn mond haalt. Hij staat verwoed te rukken en komt met een kreun klaar. De sperma komt overal in mn gezicht terecht. Hij veegt zn pik aan mn haren af.


Beer maakt mn handen los, duwt me op mn rug en trekt mn benen uit elkaar. Hij begeleidt zn enorme lul voor de ingang van mn vagina en duwt m langzaam naar binnen. Het schuurt enorm en de tranen springen in mn ogen. Ik geef een gil, maar Beer lijkt daar alleen maar meer opgewonden van te worden. Tergend langzaam duwt hij zijn hele apparaat naar binnen. Hij lijkt mn onderbuik wel open te rijten! Als hij er helemaal in zit, trekt Beer m een klein stukje eruit en duwt m er weer helemaal in. Is it as good for you as it is for me? fluistert Beer me in. Je weet dat je ook nog wat strafpunten te goed hebt he? 5 voor elke weigering plus de 13 die je al verzameld had, dat maakt 33 strafpunten. Ik kijk er al naar uit. Hij gaat verder met zn aanslag op mn onderbuik. Ik gil en schreeuw alles bij elkaar, maar niets helpt. Na wat een eeuwigheid lijkt komt hij met een diepe zucht klaar. Als hij zich terugtrekt gutst zn sperma uit mn vagina en ineens zie ik Adonis weer fotos maken. Ik bedek mn gezicht met mn handen, maar krijg een stomp tegen mn schouder. Handen weg! Dat zijn er 43.


Beer loopt naar het bad en laat m vollopen met stomend heet water. Wat zie jij er smerig uit! Het wordt echt tijd voor een bad. Beer maakt mn ketting los, pakt me op en gooit me het water in. Het water is zo heet dat mn huid direct rood uitslaat. Beer duwt mn buik onder water en ik kan niet meer weg. Hij pakt een scrubhandschoen en begint mn hele huid te scrubben. Door de combinatie heet water en scrubbehandeling wordt mn huid supergevoelig. Een ander gevolg is dat mn blaas gaat opspelen. Zachtjes fluister ik: Ik moet nodig... Beer kijkt me even bedenkelijk aan.

Na het bad zet hij een glazen schaal en een toiletrol voor me neer. Hier kan je je behoefte op doen. Mn mond valt open. Dit ga je niet menen! Moet ik... Ja, hierop ga jij je behoefte doen! dondert Beer. Deze woorden zal ik je vergeven. De volgende keer zijn het weer strafpunten. Als je in het vervolg moet poepen of piesen dan ga je op je knien zitten met je handen op je rug en je gezicht op de grond. Is dit niet mogelijk, dan mag je op gedempte toon Meester... zeggen. Om te voorkomen dat je dit als excuus gaat gebruiken om onder bepaalde handelingen uit te komen zul je ten aller tijden onder toezicht je behoefte doen. Ik trek wit weg. Ow en de vorige keer toen je het op de grond deed hebben we je een te milde straf gegeven. In het vervolg is het 25 strafpunten. Ik pak de schaal beet en twijfel. Langzaam zet ik de schaal op de grond en ga er boven hangen. Met mn ogen dicht laat ik mn plas lopen.


De kettingen worden weer vastgemaakt en even later sta ik met mn armen hoog in de lucht en mn benen gespreid. Adonis heeft uit de kast een aantal dingen meegenomen en ik kijk angstig toe. Een lange dikke stok wordt met riempjes tussen mn knien bevestigd. Hoewel ik gisteren mn benen niet bij elkaar kon brengen, kan ik nu ook niets meer met mn knien. Adonis loopt om me heen zonder dat ik kan zien wat hij nog meer in zn handen heeft. Ik voel iets tegen mn anus aandrukken en het wordt steeds dikker. Mn sluitspier wordt langzaam opgerekt. Ineens is het rekkende gevoel weg, maar zit er wel iets in mn kont. Dat noemt men nou een buttplug. Ik ben wat men noemt nogal anaal gericht en jouw kont is nog te strak naar mn zin. Wat er nu in zit is het kleinste formaat. Binnen een paar dagen moet de grootste erin passen. Om mij niet de gelegenheid te geven de buttplug eruit te duwen, gaat Adonis met wat touw aan de slag. Als hij klaar is zie ik dat hij een soort tangaslip van touw heeft gemaakt waarbij mn schaamlippen vrij blijven.


Ik voel een klap tegen mn kont en nog een. En een klap tegen mn schaamlippen. Ik geef een schreeuw. Mn schaamlippen zijn, net als de rest van mn lichaam, gescrubt en door het ruwe touw extra gevoelig. Dit is geen zweep, denk ik nog. Als Adonis voor me staat en mn tepels bewerkt zie ik dat hij een zwartleren stokje in zn handen heeft met een plat handje bovenop. Hij slaat op alle gevoelige plekken en vooral mn klit krijgt het te voorduren. De tranen rollen over mn wangen en mn stem is schor van het schreeuwen. Zoveel pijn... zoveel pijn... Eindelijk houdt hij ermee op. Ik word losgemaakt en op de stretcher gelegd. Mn linkerbeen krijgt de ketting weer om. Ik ben zo uitgeput dat ik, voordat Adonis en Beer de kamer hebben verlaten, in een diepe slaap val.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners