Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Een fantasie - deel 3 - 6293 keer gelezen
Een terugblik: als ik terug naar huis ga vanaf de sportschool word ik gekidnapt en gedrogeerd door twee mannen, Adonis en Beer genaamd. Ze brengen mij naar een onbekende bestemming. De eerste 24 uur zijn een hel. Ik kom er op een pijnlijke manier achter dat Beer groot geschapen is.


================================================================


Een paar dagen gaan voorbij waarin ik vernederd en misbruikt word. Er worden veel fotoís gemaakt en de buttplug wordt elke dag vervangen door een grotere. Mín vagina is inmiddels genoeg opgerekt om Beers dikke, lange pik te kunnen accomoderen en ik heb een manier gevonden om hem, zonder te stikken, oraal te bevredigen.


Ik schrik wakker van de deur die opengaat. Adonis staat in de deuropening met ontbijt. ďRise and shine! Wat ben je ook een schone slaapster! Ik wed dat wanneer ik nu niet binnen was gelopen, je nog wel uren achter elkaar had kunnen slapen.Ē Hij reikt me de tray aan. Erop staat een degelijk ontbijt en ik val aan. ďAh, je geeft eindelijk toe aan de honger... dat is een goed teken.Ē


Adonis gaat naast me op de stretcher zitten en strijkt door mín haar. Hij blijft even stil. ďIk zal het maar gewoon zeggen zoals het is. We zijn geen hotel, we houden hier geen kostgangers. Je zal iets moeten doen om ons, maar vooral Beer, te overtuigen dat je het waard bent om hier nog te houden. Zie je die spiegel?Ē Ik knik aarzelend. ďHet is eigenlijk een ruit. Vanaf deze kant lijkt het een spiegel, maar vanaf de andere kant heb je goed zicht op wat er hier allemaal gebeurd.Ē Ik staar met ongeloof naar de spiegel. ďJe gelooft het niet? Wacht maar, ik zal het je zo laten zien.Ē ďWe hebben aan de andere kant van de spiegel een technisch hoogstandje staan op filmgebied. Simpel gezegd: er staan cameraís met een sensitief oog. Deze cameraís hebben alles opgenomen wat zich hier de laatste tijd heeft afgespeeld. Beer is de laatste hand aan het leggen op de montage. Als Beer klaar is wordt de tape getoond aan geÔnteresseerde kennissen, vrienden en klanten uit het verleden. Gegadigden worden uitgenodigd om een sessie bij te wonen vanachter de ruit. Als je hen bevalt verhuren we je voor een paar uur. Uiteraard incasseren Beer en ik het geld en houden toezicht. Weliswaar vanachter de ruit, maar je kan erop rekenen dat we alles zien en horen wat zich in deze kamer voltrekt.Ē


Hij loopt de deur uit en 2 tellen later zie ik een licht achter de spiegel waardoor de ruimte nu ook voor mij zichtbaar wordt. Er staan 3 cameraís opgesteld over de gehele breedte van de spiegel en ze zijn nu allemaal op mij gericht. Het licht gaat weer uit en Adonis loopt terug de kamer binnen. ďGeloof je me nu?Ē


De tray wordt weer weggehaald en het is weer tijd voor de dagelijkse controle op de buttplug. Adonis loopt naar de kast en haalt een ketting vanachter de kast vandaan. Zoals inmiddels gebruikelijk geworden is, maakt hij zowel mín rechterbeen als mín rechterarm vast aan deze ketting. Mín linkerarm wordt vastgemaakt aan de ketting die ik al om had. Hierdoor sta ik voorover gebukt en kan hij goed bij mín kont. ďAh, dat ziet er veelbelovend uit.Ē Adonis smeert mín kontgat rond de buttplug goed in en langzaam trekt hij Ďm uit mín anus. Ik heb het gevoel alsof er een gapend gat ontstaan is. Ik voel zín vingers in mín kont. Eerst 1, dan 2... opeens zitten ze alle 5 in mín kont en de grenzen worden verkend. ďLekker ruim geworden.Ē wordt er tevreden gezegd. De vingers trekken zich terug en ik hoor een rits opengaan. In ťťn keer stoot Adonis zín lul in mín opgerekte kontgaatje. ďHier heb ik op gewacht.Ē verzucht hij. Hij pakt mín heupen beet en versnelt het tempo. De rest van mín lichaam kan hier alleen maar in meegaan. Als hij klaargekomen is en zich teruggetrokken heeft druppelt er wat sperma op de grond.


Een scherm komt uit het plafond glijden en Beer komt de kamer binnen lopen. ďAh... ik zie dat ons sletje er klaar voor is?Ē Beer trekt zín kleren uit en hij gaat voor me staan. ďGeef me eens een lekkere beurt.Ē Ik til mín hoofd op en doe mín mond open. Hij legt zín lul op mín tong. Ik sluit mín mond en begin te zuigen. ďO jaaa... je wordt al een echte prof he. Lik mín eikel en sla vooral het randje niet over. Ja... zo ja. Hmmm... uh... dit is lekker.Ē Ineens trekt hij zín pik uit mín mond en ik maak een smakkend geluid. ďHehehe, je kan er echt geen genoeg van krijgen he? Volgende keer beter, ik heb een nieuw territorium te verkennen. Ach... misschien mag je zo nog wel even.Ē Beer loopt om me heen en ik begin te trekken aan de kettingen. Niet die dikke lul van Beer in mín kont! Beer grijnst en laat me even begaan. Dan pakt hij mín heupen beet en legt zín pik voor mín half open kontgat. Doordat Beer voor me weg gelopen is krijg ik het scherm in zicht. Ik staar vol ongeloof naar het scherm. Op het scherm zie ik mezelf in de kettingen hangen en Adonis is me aan het bewerken met de zweep. Op het punt dat ik in de film flauwval duwt Beer zín dikke champignon mín anus in. Langzaam dringt hij me binnen en ondanks al het voorbereidende werk wordt de pijn steeds onverdraagbaarder. Ik probeer weg te rukken, maar Beer heeft mín heupen stevig vast. Als hij er voor de helft in zit, stopt hij even en pakt mín haren beet. ďWel blijven kijken naar je eigen debut hŤ?!Ē Ik zie mezelf in allerlei standjes. En terwijl Beer me van achteren neemt staar ik gebiologeerd naar het scherm. Een aantal strafsessies en probeersels met SM attributen zijn ook te zien, maar wat me het meest raakt is dat er keer op keer op mín gezicht ingezoomd wordt. De angst, frustraties en pijn zijn goed af te lezen. Ik zie mezelf voor, tijdens en na sessies. Ik zie mezelf alleen, met 2 en met 3. Als Beer en Adonis weg zijn barst ik in tranen uit. Waar ben ik in terecht gekomen? Ga ik dit overleven? Wat als mín familie dit ziet?


De sessies blijven met regelmaat komen en gaan. Beer staat soms te filmen en doet andere keren het Ďechteí werk. Op een dag komt Adonis opgewekt binnen. ďWe hebben een klant voor je gevonden!Ē Ik schrik me dood en denk terug aan wat er tegen me gezegd is. Adonis raadt wat er in mín hoofd rondspookt en moet erg lachen. ďJa, er zijn inderdaad al wat mensen die de film hebben gezien en sommige daarvan hebben je van achter de spiegel mogen aanschouwen. Ik ga je niet vertellen hoeveel dat het er zijn geweest of wanneer, maar deze specifieke klant is al een aantal keer komen kijken en wil graag gebruik maken van de diensten. Ik ga je nu voorbereiden, want je moet er natuurlijk wel extra feestelijk uitzien.Ē Adonis laat het bad vollopen en ik stap erin. Hij en Beer brengen een tafel binnen en na het bad moet ik daar op gaan liggen. Met riemen worden mín handen en voeten vastgemaakt aan de poten en ik krijg een blinddoek om. ďDeze klant heeft een voorkeur te kennen gegeven en dat is je lekkere poes en kontgaatje te ontharen. Wees niet bang. Omdat het de eerste keer is dat je met een klant te maken krijgt, blijven we allebei in de kamer aanwezig. Als je stil blijft liggen zal je niks gebeuren.Ē


Ik hoor iemand naar de kast lopen en weer terug. Mín tepel wordt vastgepakt en een bijtende pijn schiet door mín borst heen. De tranen springen in mín ogen en ik bijt op mín lip om vooral geen geluid te maken. Mín andere tepel krijgt dezelfde behandeling en ik heb moeite om stil te blijven. Bij elke ademhaling voel ik de tepelklemmen dieper in mín vlees dringen. Ik hoor Adonis en Beer van de tafel weglopen en vanuit de aangrenzende kamer komt iemand anders aan gelopen. Ik houd mín adem in en probeer zo stil mogelijk te blijven liggen. De persoon loopt om de tafel heen en legt zijn/haar hand op mín buik. Langzaam gaat de hand naar boven tot hij bij mín borsten aan komt. Dan trekt de hand even aan de tepelklemmen en ik verga van de pijn. De rest van mín lichaam wordt betast en uiteindelijk komt de hand bij mín vagina aan. Vingers woelen even door mín schaamhaar en dan voel ik niets meer. Ik hoor een zacht geluidje van metaal op metaal en dan wordt 1 schaamhaartje uit mín huid getrokken. De pijn in mín tepels overstemt de pijn daar beneden en ik kan gelukkig stil blijven liggen. Bij elk haartje wat eruit getrokken wordt wordt de pijn erger en als de persoon een keer per ongeluk 2 haartjes tegelijk eruit trekt weet ik niet meer op welke pijn ik me moet concentreren. Ruim een kwartier later zijn al mín schaamharen op mín heuvel weg en een lotion of zalf wordt op mín kale poes gedaan. Het blijkt tijgerbalsem te zijn en ik steiger waardoor de tepelklemmen nog dieper in mín vlees grijpen. Dit doet zoín pijn dat ik ook met mín bovenlijf begin te bewegen.


Nadat ik mezelf uitgeput heb en rustiger geworden ben, wordt er met met warm water de restjes tijgerbalsem weggehaald. De tepelklemmen blijven zitten. Mín benen worden losgemaakt van de poten en mín enkels worden vastgemaakt aan mín heupen. Hierdoor komt mín poes open en bloot te liggen en de ontharingsbehandeling gaat verder. In plaats van tijgerbalsem voel ik een tong over mín gladde lipjes en mín kontgaatje gaan. Rond en rond en rond. Steeds weer dichterbij mín klitje en dan weer wegcirkelend. Vingers gaan mín geŽpileerde poes in en als ze eruit zijn worden er vibratoren in mín kutje en kontje geduwd, die tegelijkertijd worden aangezet. De tepelklemmen worden losgemaakt en een tong gaat zachtjes over mín gepijnigde tepels. Ik probeer het nog tegen te houden, maar het is onbegonnen werk. Na alle ontberingen van de laatste 2 uur zijn mín lichaam en geest op en ik laat mezelf gaan. Met een schreeuw kom ik klaar. Als mín armen en benen los zijn gemaakt en mín blinddoek af gaat ben ik weer alleen met Adonis.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners